Jopa on ristiriitaista puhetta törsä Vinnikaisella

Anonyymi

Media Mestarissa maataloustuettu Forssasta kertoo raakaöljyn hinnan vaikuttavan Suomessa vihannesviljelyyn. Miten se sillai? Pummithan ovat sanoneet maataloustukien turvaavan huoltovarmuuden. Nytkö tarvitaan lissöö rahhoo ölkän kallistuessa. Jo on ahneita tukijusseja.

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja pummi valittaa vielä peuroista. Ensin ampuivat kaikki 'petoeläimet', ja nyt itkevät peurojen haitoista.

    • Anonyymi

      Vajaa aloittaja luulee kuu-ukkeleiden kuokkivan ruokansa ?

    • Anonyymi

      ” HUISKULAN PUUTARHA OY
      Yrityksen Huiskulan Puutarha Oy liikevaihto oli 8,5 miljoonaa euroa 2020 ja työllisti 66 henkilöä. Liikevaihto laski 4,9 prosenttia. Tilikauden tulos oli 51000 euroa ja liikevoittoprosentti oli 4,6. Yhtiön omavaraisuusaste oli 36,6 prosenttia.
      https://www.is.fi/yritys/huiskulan-puutarha-oy/turku/0140880-9/

      Maataloustuki 790 266,25€
      https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/viljelijätukien-kärki-nautatiloille-1.182815

      Huiskulan puutarhan liikevaito oli siis 8,5 miljoonaa ja maataloustuki 0,79 miljoonaa euroa. Yhtiö työllisti 66 henkilöä. Omistajalle jäi käteen palkkaa 51000€.

      Nyt laskutehtävä. Paljonko yrittäjälle jäisi palkkaa jos polttoaine kallistuisi niin että öljylasku olisi 51000€ euroa suurempi. Uskoisin että tuollaisen kasvihuoneen polttoöljyn kululus on melkoinen kylminä talvina.
      Maataloustuet on muuten saman suuruiset vaikka polttoöljy kallistuisikin ja maataloustuet ovat miltei joka vuosi laskeneet.

      • Anonyymi

        Ei muuta ku turveta pannuun sitte. ....Jaaniinn ne Vihiriät....


      • Anonyymi

        Ja paljonko vientiin? Tuohan on hyvä palkka suomalaisen veronmaksajan ylläpitämästä sulle mulle-leikistä. Tuohon lukuun ei muuten kuulu verovähennykset joita turhake eli törsein ottaa rohmuten. Törsä on melko kiero poika joka paperilla saa sonnankin näyttämään kullalta asiaan vihkiytymättömille.


      • Anonyymi

        Ja siitäkös se tukijussin vuoden 1973 tyylinen huuto alkaisi jenkkien tunaroidessa jenkkien tunaroidessa ölkän hinnan pilviin.


    • Anonyymi

      Puolustusvoimien on sanottu turvaavan suomen itsenäisyyden. Nyt hävittäjät vanhenevat ja kenraalit sanovat lissöö rahhoo, uusia koneitä. Miten se sillai? Kentsuthan ovat sanoneet armeijan turvaavan suomen koskemattomuuden ;=)

      • Anonyymi

        Massa-armeija onkin aina ollut tukijussin keino tienata. Pummipaskan tervasta jauhosäkillä elättäneet kauppahuoneet korvautuivat itsenäisyyden jälkeen Neuvostoliitolla, Natsi-Saksalla ja ties millä. Turha koko hepene, siinä missä pummitörsäkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Massa-armeija onkin aina ollut tukijussin keino tienata. Pummipaskan tervasta jauhosäkillä elättäneet kauppahuoneet korvautuivat itsenäisyyden jälkeen Neuvostoliitolla, Natsi-Saksalla ja ties millä. Turha koko hepene, siinä missä pummitörsäkin.

        Oisko mitään uudempaa?


      • Anonyymi

        Viljelijä on aina ollut kauppahuoneiden ja muiden nettomaksajien ylläpitämä riippakivi. Mitenkäs tämä sitten: ilman pummipaskan aikoinaan vihaamaa Venäjää olisi koko Suomi kuollut nälkään 1867. Saksalaiset herrat eivät hyväksyneet Pietarissa ja nykyisten Baltian maiden alueella tervaa ja paskamarkkaa vastineeksi viljasta. Punakilvet päättivät testata miten Venäjän-markkinat toimivat antamalla Suomen kerjäläiskansalle rahaa viljan ostoon. Siinä on törsällä vähän 'huoltovarmuuden historiaa'.


    • Anonyymi

      Noihin kommentteihin pitää lisätä vielä Väinö Linnan kirjoista, sekä sota ja kansalaissodan aikaisia tapahahtumia mitkä kiistattomasti osoittavat ”pummipaskan” tarpeettomuuden ja törkeän vääryyden nykyaikanakin.

      Onkaan kaikki esi-isien teot myös jälkeläisten rikoksia.
      Esimerkiksi kaikki työläiset yrittävät vallankumousta ja suomen liittämistä Venäjään koska suomen itsenäistyessä punaiset niin tekivät.

      • Anonyymi

        Tyhmiähän ne olisivat olleet jos eivät olisi yrittäneet pysyä Suomen yli sata vuotta ruokkineen kansan yhteydessä. Huvittavaa miten myös suomalainen pummitörsä hurrasi tsaarin ennen sotaa 1914 asettamille saksalaisen leipäviljan tuontitulleille. Pummipaskan taloudenpito on aina ollut huonoa, vaikka Linnan satukirjat muuta väittävät.


    • Anonyymi

      Olen satunnaisesti lukenut tätä pastaa ja saanut kaupunkilaisena asiantuntijoilta arvokasta tietoa näistä törsistä ja pummipaskoista. En voi kästtää miten jo yli sata vuotta toiminut eduskunta ja hallitukset ovat voineet antaa tuollaisten yhteiskuntaa pelkästään kiusanneiden pummipaskojen toiminnan jatkua. He ottavat rahaa tuotteistaan vaikka tuotanto pitäisi rahoittaa heidän omista varoistaan.
      Olen myös lukenut asiantuntijoiden kirjoituksista miten he ovat ahneita, rikollisia, laiskoja tai syyllistyneet ylituotantoon, ja millaista ammattitaidottomuutta, eivät osaa viljellä maissia, riisiä, kahvia, appelsiinejä, tai turtum vehnää, muutaman esimerkin mainitakseni.

      • Anonyymi

        Koska yleensä väkivaltaiset viinaa kittaavat puukkotappelijoiden jälkeläiset halutaan pitää rauhallisina. Minä henkilökohtaisesti käyttäisin niiden rauhoittamiseen poliisia ja armeijaan. Pummipaskahan mukaan esimerkiksi isäntien muodostama Keuruun Suojeluskunta ylläpiti Vilppulassa 1918 järjestystä, vaikka alueen molemmat osapuolet olivat sopineet puolueettomuudesta.


      • Anonyymi

        Käsittämätöntä. Miten voi olla olemassa noin kyvytöntä, ahnetta ja suoranaiseen rikollisuuteen taipuvaista pummipaskatörsäsakkia. Ainoa olemassaolon oikeutus törsille tullee lissöö rahhoo heille toimittavan veronmaksajan ja Media Mestaria ihannoivan yli-ihmisen erinomaisuuden esille tuomisesta ja kruununsa kirkastamisesta.


    • Anonyymi

      Suomi itsenäinen yli sata vuotta ja kansaneduslaitos samoin ja koko sen ajan meidän kansanedustajamme ovat sallineet tuon mielettömän menon jatkuvan jota koko suomen kansa vastustaa. AIVAN KÄSITTÄMÄTÖNTÄ!!!!!!!!!!!!!

      Miksi kansanedustajat lopeta täysin turhaa toimintaa, MAATALOUTTA!!!!!!!!!!

      • Anonyymi

        Sanoppa muuta. Kun nyt 400000 työllisyystuilla ja ansiosidonnaisilla lepäävää saavat vain noin 10 miljardia, voisi koko syöntipalkkioilla eli kahdella miljardilla "palkata" heitä lisää n 80000. Se on hiukan kyllä ongelmallista talouden suhteen, kun jo nyt 150000 avointa työpaikkaa odottaa työperäisiä maahanmuuttajia.
        Ja kaikki paitsi ruuantuotanto on turhaa, aivan turhaa, kaikki. Kuten oli 200 vuotta sitten, ja on sadan vuoden kuluttuakin. Ja eikun syömään.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2713
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2300
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2060
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1797
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1711
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1686
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 92
      1612
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe