Naapurin kaksoiselämä, osa 2

Havahduin omaan tuijotukseeni, kun Samulle hakemani pehmolelu putosi lattialle.
Laitoin lehden takaisin samaan paikkaan, missä se oli ollutkin ja lähdin asunnosta pois.

Unilelunsa saatuaan Samukin nukahti tyytyväisenä. Poikien nukahdettua päätin kaataa itselleni lasillisen punaviiniä ja istahtaa pohtimaan sitä, mitä juuri olin naapurissa nähnyt. "Miten voi olla mahdollista, että Kirsi on saksalaisen lehden kansikuvassa? Eihän Kirsi ole edes matkustellut vuoden sisällä yhtään missään!
Miksi lehti tuntee Kirsin nimellä 'Brigitte'? Mikä oli tuo asuste, joka Kirsillä oli ollut yllään kuvassa? Ja mistä materiaalista se oli tehty, koska kankaalta se ei kyllä näyttänyt?", ajatukseni poukkoilivat ristiin rastiin. Uusia kysymyksiä tuntui syntyvän aina vain lisää, mutta vastauksia ei näyttänyt tulevan yhteenkään. Otin toisen lasillisen viiniä rauhoittaakseni ajatusten kuohuntaa.

Yritin saada ajatukseni koottua, mutta aina ne palasivat tuohon lehteen ja Kirsiin. Olihan Kirsi toki edustavan näköinen nainen ja ehkä juuri entisten kontaktiensa kautta hän on päässyt lehtiin. Mutta miksi Kirsi olisi ylipäätään halunnut päästä lehtiin? ”Voi itku!”, ajattelin – ”ei tästä tule tämän valmiimpaa vaikka kuinka pyörittelisi.” Aloin miettiä kuinka saisin lisää tietoa tästä asiasta. ”Hmm... jospa Kirsillä olisi muita lehtiä, joista voisi saada johtolangan”, tuumailin. Naurahdin itsekseni, kun tajusin alkavani muistuttaa Neiti Etsivää, tuota Carolyn Keenen legendaarista salapoliisitarta!

Avasin television ja kaadoin itselleni vielä yhden lasillisen viiniä. Seikkailin kanavalta toiselle tuijottaen ruutua mitäännäkemättömin silmin. Kolmosella pyöri jokin uusintaelokuva, jota jäin paremman puutteessa katsomaan. Mainostauot tuntuivat tässä mielentilassa mielestäni paremmalta viihteeltä kuin tuo elokuva. Mainosten joukossa oli jonkin rengasfirman mainos, jossa jyhkeän näköinen uutuuttaan kiiltelevä autonrengas vieri kohti katsojaa. Hätkähdin täysin hereille kun tajusin, että kuvissa Kirsin päällä ollut asuste oli valmistettu kumista! ”Hyvänen aika! Voiko se todellakin olla totta? Onko kumista oikeasti tehty ihmisille vaatteita??”, hengästyneenä ajattelin. Otin muutaman nopean siemaisun viinilasista saadakseni suuni kostumaan.

Siinä samassa mieleeni juolahti, että olinkohan Kirsin ja Markun asunnosta lähtiessäni muistanut lainkaan sammuttaa eteisen valoa. Nousin ylös sohvalta ja menin makuuhuoneen, jossa Samu ja Petteri nukkuivat hiljaa tuhisten, ovelle tarkistaakseni, että kaikki oli hyvin. Siltä vaikutti ja päätin lähteä käymään uudestaan Kirsin ja Markun asunnossa. Tajusin samalla, että olin tehnyt itselleni eteisen valoista varsin mainion tekosyyn päästä tutkimaan Kirsin lehtiä hieman tarkemmin. Kukaties, voisin hieman katsella siinä samalla muutenkin ympärilleni, sillä pojat nukkuivat kuin tukit ja Kirsi ja Markku eivät tulisi vielä moneen tuntiin takaisin. Tunsin olevani aika vieraalla maaperällä, kun tällaisen ”juonen” kehittelin päästäkseni tirkistelemään naapurin elämää. Painoin ulko-oven hiljaa kiinni, etteivät pojat heräisi.

Sydän jännityksestä pamppaillen kaivoin Kirsin antaman vara-avaimen taskusta ja lähestyin heidän asuntonsa ovea. Kuin elokuvista oppini saaneena, katsoin vaistomaisesti ympärilleni näkemättä kuitenkaan ketään. Käänsin avainta hiljaa ja ovi avautui lukko heikosti loksahtaen, kuin merkiksi, että reitti oli vapaa. Minua hermostutti ja sydämeni takoi villisti rinnassani. Jouduin seisomaan hetken aikaa eteisessä tasatakseni hengitystä. Odottaessani hengityksen tasaantumista panin merkille, että olin todellakin unohtanut sammuttaa eteisen valot. Hymyilin hiljaa itsekseni: ”Käynnilleni Kirsin ja Markun asunnossa on nyt siis olemassa hyvä syy”.

Hengitykseni tasaannuttua nousin portaat yläkertaan ja menin suoraan Kirsin ja Markun makuuhuoneeseen. En uskaltanut laittaa kattovaloja päälle, mutta sytytin yhden yöpöydän lampun, jotta näkisin hieman paremmin. Sägyllä lojui edelleen nuo kaksi lehteä, joista päällimmäinen oli juuri se, jonka vuoksi nyt olin täällä. Otin lehden käteeni ja selasin uudeelleen siihen kohtaan, jossa Kirsistä oli kuvasarja. Kiinnitin kuvissa huomioni ensimmäiseksi Kirsin asuun ja totesin mielessäni: ”Kyllä - tuo body on tosiaankin tehty kumista!”. Se näytti Kirsin yllä hyvin kireältä, mutta siitä huolimatta se istui hänen päällään kuin hansikas kädessä. Seuraava huomioni asussa oli, että se kiilsi kuin peili, vaikka se oli täysin musta. Valo näytti heijastuvan asusta selkeinä, hieman siniseen vivahtavina juovina Kirsin muodokkaiden rintojen kohdalta. Ainoat kokemukseni, jotka kumiin mitenkään liittyivät, olivat siitä, kun jouduin paikkaamaan polkupyöräni sisärenkaan. ”Mutta ei se kyllä kiiltävä ollut, vaan aivan mattapintainen musta pahalle haiseva sisärengas”, tuumin itsekseni. Hämmennyin kokonaan tuosta kontrastista.

”Miten ihmeessä Kirsi näyttää niin... umm... seksikkäältä... tuossa asussa?”, ajattelin hiljaa sydämeni alkaessa takomaan taas kiivaammin.

2

1837

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Pidän tästäkin

   • Anonyymi

    Juoppo idiootti


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   206
   3469
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   30
   3121
  3. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   120
   1704
  4. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   203
   1546
  5. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   348
   1435
  6. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   87
   1273
  7. J joskus haluaisin

   Istua syliisi ja samalla suudella sinua...
   Ikävä
   57
   1270
  8. Petit miestäsi

   Pettäisit myös minut. Sinulle ei merkitse rehellisyys mitään. Naisilla on selkäranka. Käärmellä sitä ei ole. Älä enää vaivaa minua.
   Järki ja tunteet
   69
   1132
  9. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   89
   1108
  10. Nyt on aika muistella jättitarakkaa

   Uuh uuh uuh. https://aijaa.com/wMPRhU
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   969
  Aihe