Naapurin kaksoiselämä, osa 2

Havahduin omaan tuijotukseeni, kun Samulle hakemani pehmolelu putosi lattialle.
Laitoin lehden takaisin samaan paikkaan, missä se oli ollutkin ja lähdin asunnosta pois.

Unilelunsa saatuaan Samukin nukahti tyytyväisenä. Poikien nukahdettua päätin kaataa itselleni lasillisen punaviiniä ja istahtaa pohtimaan sitä, mitä juuri olin naapurissa nähnyt. "Miten voi olla mahdollista, että Kirsi on saksalaisen lehden kansikuvassa? Eihän Kirsi ole edes matkustellut vuoden sisällä yhtään missään!
Miksi lehti tuntee Kirsin nimellä 'Brigitte'? Mikä oli tuo asuste, joka Kirsillä oli ollut yllään kuvassa? Ja mistä materiaalista se oli tehty, koska kankaalta se ei kyllä näyttänyt?", ajatukseni poukkoilivat ristiin rastiin. Uusia kysymyksiä tuntui syntyvän aina vain lisää, mutta vastauksia ei näyttänyt tulevan yhteenkään. Otin toisen lasillisen viiniä rauhoittaakseni ajatusten kuohuntaa.

Yritin saada ajatukseni koottua, mutta aina ne palasivat tuohon lehteen ja Kirsiin. Olihan Kirsi toki edustavan näköinen nainen ja ehkä juuri entisten kontaktiensa kautta hän on päässyt lehtiin. Mutta miksi Kirsi olisi ylipäätään halunnut päästä lehtiin? ”Voi itku!”, ajattelin – ”ei tästä tule tämän valmiimpaa vaikka kuinka pyörittelisi.” Aloin miettiä kuinka saisin lisää tietoa tästä asiasta. ”Hmm... jospa Kirsillä olisi muita lehtiä, joista voisi saada johtolangan”, tuumailin. Naurahdin itsekseni, kun tajusin alkavani muistuttaa Neiti Etsivää, tuota Carolyn Keenen legendaarista salapoliisitarta!

Avasin television ja kaadoin itselleni vielä yhden lasillisen viiniä. Seikkailin kanavalta toiselle tuijottaen ruutua mitäännäkemättömin silmin. Kolmosella pyöri jokin uusintaelokuva, jota jäin paremman puutteessa katsomaan. Mainostauot tuntuivat tässä mielentilassa mielestäni paremmalta viihteeltä kuin tuo elokuva. Mainosten joukossa oli jonkin rengasfirman mainos, jossa jyhkeän näköinen uutuuttaan kiiltelevä autonrengas vieri kohti katsojaa. Hätkähdin täysin hereille kun tajusin, että kuvissa Kirsin päällä ollut asuste oli valmistettu kumista! ”Hyvänen aika! Voiko se todellakin olla totta? Onko kumista oikeasti tehty ihmisille vaatteita??”, hengästyneenä ajattelin. Otin muutaman nopean siemaisun viinilasista saadakseni suuni kostumaan.

Siinä samassa mieleeni juolahti, että olinkohan Kirsin ja Markun asunnosta lähtiessäni muistanut lainkaan sammuttaa eteisen valoa. Nousin ylös sohvalta ja menin makuuhuoneen, jossa Samu ja Petteri nukkuivat hiljaa tuhisten, ovelle tarkistaakseni, että kaikki oli hyvin. Siltä vaikutti ja päätin lähteä käymään uudestaan Kirsin ja Markun asunnossa. Tajusin samalla, että olin tehnyt itselleni eteisen valoista varsin mainion tekosyyn päästä tutkimaan Kirsin lehtiä hieman tarkemmin. Kukaties, voisin hieman katsella siinä samalla muutenkin ympärilleni, sillä pojat nukkuivat kuin tukit ja Kirsi ja Markku eivät tulisi vielä moneen tuntiin takaisin. Tunsin olevani aika vieraalla maaperällä, kun tällaisen ”juonen” kehittelin päästäkseni tirkistelemään naapurin elämää. Painoin ulko-oven hiljaa kiinni, etteivät pojat heräisi.

Sydän jännityksestä pamppaillen kaivoin Kirsin antaman vara-avaimen taskusta ja lähestyin heidän asuntonsa ovea. Kuin elokuvista oppini saaneena, katsoin vaistomaisesti ympärilleni näkemättä kuitenkaan ketään. Käänsin avainta hiljaa ja ovi avautui lukko heikosti loksahtaen, kuin merkiksi, että reitti oli vapaa. Minua hermostutti ja sydämeni takoi villisti rinnassani. Jouduin seisomaan hetken aikaa eteisessä tasatakseni hengitystä. Odottaessani hengityksen tasaantumista panin merkille, että olin todellakin unohtanut sammuttaa eteisen valot. Hymyilin hiljaa itsekseni: ”Käynnilleni Kirsin ja Markun asunnossa on nyt siis olemassa hyvä syy”.

Hengitykseni tasaannuttua nousin portaat yläkertaan ja menin suoraan Kirsin ja Markun makuuhuoneeseen. En uskaltanut laittaa kattovaloja päälle, mutta sytytin yhden yöpöydän lampun, jotta näkisin hieman paremmin. Sägyllä lojui edelleen nuo kaksi lehteä, joista päällimmäinen oli juuri se, jonka vuoksi nyt olin täällä. Otin lehden käteeni ja selasin uudeelleen siihen kohtaan, jossa Kirsistä oli kuvasarja. Kiinnitin kuvissa huomioni ensimmäiseksi Kirsin asuun ja totesin mielessäni: ”Kyllä - tuo body on tosiaankin tehty kumista!”. Se näytti Kirsin yllä hyvin kireältä, mutta siitä huolimatta se istui hänen päällään kuin hansikas kädessä. Seuraava huomioni asussa oli, että se kiilsi kuin peili, vaikka se oli täysin musta. Valo näytti heijastuvan asusta selkeinä, hieman siniseen vivahtavina juovina Kirsin muodokkaiden rintojen kohdalta. Ainoat kokemukseni, jotka kumiin mitenkään liittyivät, olivat siitä, kun jouduin paikkaamaan polkupyöräni sisärenkaan. ”Mutta ei se kyllä kiiltävä ollut, vaan aivan mattapintainen musta pahalle haiseva sisärengas”, tuumin itsekseni. Hämmennyin kokonaan tuosta kontrastista.

”Miten ihmeessä Kirsi näyttää niin... umm... seksikkäältä... tuossa asussa?”, ajattelin hiljaa sydämeni alkaessa takomaan taas kiivaammin.

2

2084

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Pidän tästäkin

   • Anonyymi

    Juoppo idiootti


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: "Naimisissa oleva kansanedustaja Matias Mäkynen (SDP) iski nuoren opiskelijan"

   https://www.seiska.fi/Kotimaa/Skandaalipaljastus-Naimisissa-oleva-kansanedustaja-Matias-Makynen-iski-nuoren-opiskelijan "Opiskelija on kertonut lähip
   Maailman menoa
   720
   6864
  2. Ota muhun yhteyttä

   Jotakin kautta. Selvitetään asiat..
   Ikävä
   75
   1314
  3. "Haitta-poliitikko" Riikka Purra sai täyslaidallisen yritysjohtajilta

   "Vastuutonta isänmaan vahingoittamista" Useat yritysjohtajat kritisoivat perussuomalaisten maahanmuuttolinjaa. Muun muassa sijoittaja ja yrittäjä Pet
   Maailman menoa
   637
   912
  4. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   16
   850
  5. Purra on täysin oikeassa: EU:sta voi ja pitää erota

   Britannialle ei ole koitunut todellisuudessa mitään haittaa siitä, että se erosi EU:sta. Ei ainakaan Maailman Pankin tilastojen mukaan. Erilaiset "asi
   Perussuomalaiset
   173
   849
  6. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   93
   734
  7. Ohjeita nettideittailun aloittaville

   Voisin kuvitella, että tätä aihetta on palstalla suhteellisen paljon jo käsitelty, mutta en alkanut kaivella mitään arkistoja. Kertokaapa mitä vinkke
   Sinkut
   120
   705
  8. Martinan Emma gaala.

   Luuleeko Martina olevansa koko Emmagaalan pääjehu vai mikä on? Monta päivää jo laittanut itseään gaalaa varten,ja tottakai, pois kotoa hotelliin pakko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   166
   675
  9. Mies mikä on sun mielestä suurin

   este sille ettei meidän tutustuminen ole edennyt? Ja uskotko vielä että tavataan?
   Ikävä
   49
   670
  10. Yle-kysely: SDP ohitti perussuomalaiset - Keskusta romahti jo vihreiden taakse

   Ylen tuoreessa kannatusmittauksessa kärkikolmikon kannatuserot kaventuivat entisestään. Kokoomus on ykkössijalla 2,5 prosenttiyksikön erolla SDP:hen.
   Maailman menoa
   167
   670
  Aihe