Naapurin kaksoiselämä, osa 7

”Hmm, tuhma...?? Voisiko siitä johtaa jotakin?”, ajattelin innoissani saatuani jälleen yhden langanpään käsiini. ”Tuhma... liittyy...johonkin kiellettyyn...apua! Seksiin?? Ei kai??”, aivoni kävivät lähes ylikierroksilla johdatteluni vuoksi. Lisäsin edellisten hakusanojen perään englanniksi ”sex” ja klikkasin haun käyntiin.

Hakutuloksien linkit osoittivat muun muassa joillekin sivustoille, joissa yhteisenä piirteenä mainittiin ”fetish”. Päätin lisätä vielä senkin hakusanojen perään. Käynnistin haun. ”BINGO!!!”, melkein huusin ääneen. Sain eteeni hakutulokset, joiden linkit veivät hyvin eroottisille sivuille. Poskeni alkoivat hehkua, koska minusta tuntui, että olin jälleen tekemässä jotain, mitä normaalisti en luultavasti tekisi. Heittäydyin Internetin ihmeelliseen tarjontaan mukaan klikkaillen sivustoja auki toinen toisensa perään. Pikkuhiljaa aloin hahmottaa, että latex on itseasiassa kumia, ja että latex-asuja löytyy parhaiten seksiliikkeistä. Lukemalla selvitin myös asujen kiillon salaisuuden! Se on aine, jota asulle levitetään useimmiten suihkeena ja joka sitten kiillotetaan esimerkiksi pehmeällä kankaalla.

Mieleni askarteli seuraavaksi sen parissa, että löytyisikö näitä asuja Suomesta ja jos, niin mistä. Selvittelin hakukonetta apuna käyttäen seksiliikkeiden verkkosivustojen osoitteita. Totesin tyytyväisenä, että osasin sittenkin käyttää auttavasti Internetin palveluja – tosin en kylläkään siihen tarkoitukseen mihin se luultavasti alunperin oli kehitetty. En jäänyt murehtimaan sitä asiaa pidemmäksi aikaa, minulla oli muuta tärkeämpää selvitettävänä. Seikkailin seksiliikkeiden sivuilla ja huomasin, että läheskään kaikissa liikkeissä ei latex-asuja myyty lainkaan. Samankaltaisia muita asuja kylläkin, mutta niiden kerrottiin olevan pvc:tä. Tietääkseni se on muovia, joten se ei minua kiinostanut. Pienen surffaustuokion jälkeen löysin hyvin varustetun ja muutenkin suhteellisen miellyttävän näköisen liikkeen sivuston. Selailin liikkeen tuotekuvastoa ja panin merkille, että liikkeellä oli omaa maahantuontia latex-asuille. Asuja löytyi monissa eri väreissä. Sydämeni pamppaili hieman kovemmin kun etsin kuvastosta käsineitä. Ne löytyivät pienen hakemisen jälkeen!

Niitä oli sekä lyhyellä, puolipitkällä sekä täyspitkällä varrella. ”Hmm, kylläpäs ne muuten näyttävätkin aika hienoilta!”, ajattelin itsekseni. Tunsin taas kihelmöinnin alkavan alavatsassa... ”Nuo pitkävartiset voisivat olla kyllä aika makeat..miltähän ne mahtaisivat tuntua? Eivätkä niin hirveän kalliitkaan näyttäisi olevan..”, ajatukseni poukkoilivat villisti. Rohkaisin mieleni ja päätin tilata liikkeen nettikaupasta juuri nuo pitkävartiset latex-käsineet itselleni. Ajattelin, että kai samalla voisi tilata kiillotusaineenkin, koska se tuntui olevan tärkeä juttu latex-asuissa. Klikkasin hieman vapisevin käsin verkkokaupan linkkiä ja odottelin hetken. Sivulla luki tylysti: ”Verkkokauppaamme päivitetään parhaillaan, valitamme katkosta. Katkos kestää...”. ”Ei per...le voi olla totta!”, kirosin hiljaa. Minusta tuntui, että juuri kun olin pääsemässä maaliin kaiken vaivannön jälkeen, maaliviivaa siirrettiinkin kilometritolkulla eteenpäin. Kiukusta kihisten päätin saada nuo käsineet tuosta kyseisestä liikkeestä keinolla millä hyvänsä! Klikkasin takaisin liikkeen sivuille ja tarkistin yhteystiedoista missä liike sijaitsi. Hämmästyksekseni liike olikin samassa kaupungissa, eikä edes kovin kaukanakaan. Siispä liikkeessä piti mennä käymään! ”Minua eivät nörtit päivitystensä kanssa pidättelisi pitkään”, tuumin ilkikurisesti.

Samassa makuuhuoneesta kuului ääntä ja oviaukosta pelmahti Petteri tukka pystyssä. Toivottelin hyvät huomenet ja hymyilin itsekseni: ”Olipa sopiva ajoitus”. Samukin heräsi tuotapikaa ja kohta jo kolmisin syötiinkin aamupalaa. Aamupalan jälkeen pojat kirmaisivat pihalle leikkimään, josta Kirsi heidät sitten hetken kuluttua kutsui kotiin. Olin nyt yksin ja valmiina lähtöön suuntana tuo maksukykyisen asiakkaan tylysti hylännyt seksiliike kymmenen korttelin päässä. Päätin kävellä koko matkan saadakseni raitista ilmaa ja parantaakseni hieman surffailun yhteydessä yltynyttä päänsärkyä. Tunnustan, että minua kyllä hieman jännitti, mutta en antanut sen häiritä, vaan päättäväisesti lähdin matkaan.

Päivä oli varsin aurinkoinen ja lempeä kesätuuli puhalteli hiljakseen, joten mikäpä oli kävellessä kaupungin katuja. Pirteää mieltäni kohotti entisestään se, että en eilen ollut tukalasta tilanteesta huolimatta jäänyt kiinni tirkistelyreissullani Kirsin ja Markun asunnossa. Toinen seikka oli se, että olin onnistunut aamun kuluessa selvittämään melkoisen vyyhden minulle ennestään tuntemattomia asioita, jotka näemmä alkoivat kiinnostaa minua enemmän ja enemmän. Näillä asioilla oli yksi yhteinen nimi: lateksi tai kumi – kumpaa nyt halusi käyttääkään, mutta minusta lateksi kuulosti jotenkin.. hmm, seksikkäämmältä. Hyräilin hiljaa jotain melodianpätkää ja askel tuntui kepeältä.

1

1367

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2022
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1557
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1458
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1437
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe