Naapurin kaksoiselämä, osa 7

”Hmm, tuhma...?? Voisiko siitä johtaa jotakin?”, ajattelin innoissani saatuani jälleen yhden langanpään käsiini. ”Tuhma... liittyy...johonkin kiellettyyn...apua! Seksiin?? Ei kai??”, aivoni kävivät lähes ylikierroksilla johdatteluni vuoksi. Lisäsin edellisten hakusanojen perään englanniksi ”sex” ja klikkasin haun käyntiin.

Hakutuloksien linkit osoittivat muun muassa joillekin sivustoille, joissa yhteisenä piirteenä mainittiin ”fetish”. Päätin lisätä vielä senkin hakusanojen perään. Käynnistin haun. ”BINGO!!!”, melkein huusin ääneen. Sain eteeni hakutulokset, joiden linkit veivät hyvin eroottisille sivuille. Poskeni alkoivat hehkua, koska minusta tuntui, että olin jälleen tekemässä jotain, mitä normaalisti en luultavasti tekisi. Heittäydyin Internetin ihmeelliseen tarjontaan mukaan klikkaillen sivustoja auki toinen toisensa perään. Pikkuhiljaa aloin hahmottaa, että latex on itseasiassa kumia, ja että latex-asuja löytyy parhaiten seksiliikkeistä. Lukemalla selvitin myös asujen kiillon salaisuuden! Se on aine, jota asulle levitetään useimmiten suihkeena ja joka sitten kiillotetaan esimerkiksi pehmeällä kankaalla.

Mieleni askarteli seuraavaksi sen parissa, että löytyisikö näitä asuja Suomesta ja jos, niin mistä. Selvittelin hakukonetta apuna käyttäen seksiliikkeiden verkkosivustojen osoitteita. Totesin tyytyväisenä, että osasin sittenkin käyttää auttavasti Internetin palveluja – tosin en kylläkään siihen tarkoitukseen mihin se luultavasti alunperin oli kehitetty. En jäänyt murehtimaan sitä asiaa pidemmäksi aikaa, minulla oli muuta tärkeämpää selvitettävänä. Seikkailin seksiliikkeiden sivuilla ja huomasin, että läheskään kaikissa liikkeissä ei latex-asuja myyty lainkaan. Samankaltaisia muita asuja kylläkin, mutta niiden kerrottiin olevan pvc:tä. Tietääkseni se on muovia, joten se ei minua kiinostanut. Pienen surffaustuokion jälkeen löysin hyvin varustetun ja muutenkin suhteellisen miellyttävän näköisen liikkeen sivuston. Selailin liikkeen tuotekuvastoa ja panin merkille, että liikkeellä oli omaa maahantuontia latex-asuille. Asuja löytyi monissa eri väreissä. Sydämeni pamppaili hieman kovemmin kun etsin kuvastosta käsineitä. Ne löytyivät pienen hakemisen jälkeen!

Niitä oli sekä lyhyellä, puolipitkällä sekä täyspitkällä varrella. ”Hmm, kylläpäs ne muuten näyttävätkin aika hienoilta!”, ajattelin itsekseni. Tunsin taas kihelmöinnin alkavan alavatsassa... ”Nuo pitkävartiset voisivat olla kyllä aika makeat..miltähän ne mahtaisivat tuntua? Eivätkä niin hirveän kalliitkaan näyttäisi olevan..”, ajatukseni poukkoilivat villisti. Rohkaisin mieleni ja päätin tilata liikkeen nettikaupasta juuri nuo pitkävartiset latex-käsineet itselleni. Ajattelin, että kai samalla voisi tilata kiillotusaineenkin, koska se tuntui olevan tärkeä juttu latex-asuissa. Klikkasin hieman vapisevin käsin verkkokaupan linkkiä ja odottelin hetken. Sivulla luki tylysti: ”Verkkokauppaamme päivitetään parhaillaan, valitamme katkosta. Katkos kestää...”. ”Ei per...le voi olla totta!”, kirosin hiljaa. Minusta tuntui, että juuri kun olin pääsemässä maaliin kaiken vaivannön jälkeen, maaliviivaa siirrettiinkin kilometritolkulla eteenpäin. Kiukusta kihisten päätin saada nuo käsineet tuosta kyseisestä liikkeestä keinolla millä hyvänsä! Klikkasin takaisin liikkeen sivuille ja tarkistin yhteystiedoista missä liike sijaitsi. Hämmästyksekseni liike olikin samassa kaupungissa, eikä edes kovin kaukanakaan. Siispä liikkeessä piti mennä käymään! ”Minua eivät nörtit päivitystensä kanssa pidättelisi pitkään”, tuumin ilkikurisesti.

Samassa makuuhuoneesta kuului ääntä ja oviaukosta pelmahti Petteri tukka pystyssä. Toivottelin hyvät huomenet ja hymyilin itsekseni: ”Olipa sopiva ajoitus”. Samukin heräsi tuotapikaa ja kohta jo kolmisin syötiinkin aamupalaa. Aamupalan jälkeen pojat kirmaisivat pihalle leikkimään, josta Kirsi heidät sitten hetken kuluttua kutsui kotiin. Olin nyt yksin ja valmiina lähtöön suuntana tuo maksukykyisen asiakkaan tylysti hylännyt seksiliike kymmenen korttelin päässä. Päätin kävellä koko matkan saadakseni raitista ilmaa ja parantaakseni hieman surffailun yhteydessä yltynyttä päänsärkyä. Tunnustan, että minua kyllä hieman jännitti, mutta en antanut sen häiritä, vaan päättäväisesti lähdin matkaan.

Päivä oli varsin aurinkoinen ja lempeä kesätuuli puhalteli hiljakseen, joten mikäpä oli kävellessä kaupungin katuja. Pirteää mieltäni kohotti entisestään se, että en eilen ollut tukalasta tilanteesta huolimatta jäänyt kiinni tirkistelyreissullani Kirsin ja Markun asunnossa. Toinen seikka oli se, että olin onnistunut aamun kuluessa selvittämään melkoisen vyyhden minulle ennestään tuntemattomia asioita, jotka näemmä alkoivat kiinnostaa minua enemmän ja enemmän. Näillä asioilla oli yksi yhteinen nimi: lateksi tai kumi – kumpaa nyt halusi käyttääkään, mutta minusta lateksi kuulosti jotenkin.. hmm, seksikkäämmältä. Hyräilin hiljaa jotain melodianpätkää ja askel tuntui kepeältä.

1

1497

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3170
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2214
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1624
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      76
      1112
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      941
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      904
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      900
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      815
    10. Rahtari s salmi

      Onkohan jutussa perää että kylän tyhmin rahtari on palanut ratista
      Suomussalmi
      8
      795
    Aihe