Naapurin kaksoiselämä, osa 7

”Hmm, tuhma...?? Voisiko siitä johtaa jotakin?”, ajattelin innoissani saatuani jälleen yhden langanpään käsiini. ”Tuhma... liittyy...johonkin kiellettyyn...apua! Seksiin?? Ei kai??”, aivoni kävivät lähes ylikierroksilla johdatteluni vuoksi. Lisäsin edellisten hakusanojen perään englanniksi ”sex” ja klikkasin haun käyntiin.

Hakutuloksien linkit osoittivat muun muassa joillekin sivustoille, joissa yhteisenä piirteenä mainittiin ”fetish”. Päätin lisätä vielä senkin hakusanojen perään. Käynnistin haun. ”BINGO!!!”, melkein huusin ääneen. Sain eteeni hakutulokset, joiden linkit veivät hyvin eroottisille sivuille. Poskeni alkoivat hehkua, koska minusta tuntui, että olin jälleen tekemässä jotain, mitä normaalisti en luultavasti tekisi. Heittäydyin Internetin ihmeelliseen tarjontaan mukaan klikkaillen sivustoja auki toinen toisensa perään. Pikkuhiljaa aloin hahmottaa, että latex on itseasiassa kumia, ja että latex-asuja löytyy parhaiten seksiliikkeistä. Lukemalla selvitin myös asujen kiillon salaisuuden! Se on aine, jota asulle levitetään useimmiten suihkeena ja joka sitten kiillotetaan esimerkiksi pehmeällä kankaalla.

Mieleni askarteli seuraavaksi sen parissa, että löytyisikö näitä asuja Suomesta ja jos, niin mistä. Selvittelin hakukonetta apuna käyttäen seksiliikkeiden verkkosivustojen osoitteita. Totesin tyytyväisenä, että osasin sittenkin käyttää auttavasti Internetin palveluja – tosin en kylläkään siihen tarkoitukseen mihin se luultavasti alunperin oli kehitetty. En jäänyt murehtimaan sitä asiaa pidemmäksi aikaa, minulla oli muuta tärkeämpää selvitettävänä. Seikkailin seksiliikkeiden sivuilla ja huomasin, että läheskään kaikissa liikkeissä ei latex-asuja myyty lainkaan. Samankaltaisia muita asuja kylläkin, mutta niiden kerrottiin olevan pvc:tä. Tietääkseni se on muovia, joten se ei minua kiinostanut. Pienen surffaustuokion jälkeen löysin hyvin varustetun ja muutenkin suhteellisen miellyttävän näköisen liikkeen sivuston. Selailin liikkeen tuotekuvastoa ja panin merkille, että liikkeellä oli omaa maahantuontia latex-asuille. Asuja löytyi monissa eri väreissä. Sydämeni pamppaili hieman kovemmin kun etsin kuvastosta käsineitä. Ne löytyivät pienen hakemisen jälkeen!

Niitä oli sekä lyhyellä, puolipitkällä sekä täyspitkällä varrella. ”Hmm, kylläpäs ne muuten näyttävätkin aika hienoilta!”, ajattelin itsekseni. Tunsin taas kihelmöinnin alkavan alavatsassa... ”Nuo pitkävartiset voisivat olla kyllä aika makeat..miltähän ne mahtaisivat tuntua? Eivätkä niin hirveän kalliitkaan näyttäisi olevan..”, ajatukseni poukkoilivat villisti. Rohkaisin mieleni ja päätin tilata liikkeen nettikaupasta juuri nuo pitkävartiset latex-käsineet itselleni. Ajattelin, että kai samalla voisi tilata kiillotusaineenkin, koska se tuntui olevan tärkeä juttu latex-asuissa. Klikkasin hieman vapisevin käsin verkkokaupan linkkiä ja odottelin hetken. Sivulla luki tylysti: ”Verkkokauppaamme päivitetään parhaillaan, valitamme katkosta. Katkos kestää...”. ”Ei per...le voi olla totta!”, kirosin hiljaa. Minusta tuntui, että juuri kun olin pääsemässä maaliin kaiken vaivannön jälkeen, maaliviivaa siirrettiinkin kilometritolkulla eteenpäin. Kiukusta kihisten päätin saada nuo käsineet tuosta kyseisestä liikkeestä keinolla millä hyvänsä! Klikkasin takaisin liikkeen sivuille ja tarkistin yhteystiedoista missä liike sijaitsi. Hämmästyksekseni liike olikin samassa kaupungissa, eikä edes kovin kaukanakaan. Siispä liikkeessä piti mennä käymään! ”Minua eivät nörtit päivitystensä kanssa pidättelisi pitkään”, tuumin ilkikurisesti.

Samassa makuuhuoneesta kuului ääntä ja oviaukosta pelmahti Petteri tukka pystyssä. Toivottelin hyvät huomenet ja hymyilin itsekseni: ”Olipa sopiva ajoitus”. Samukin heräsi tuotapikaa ja kohta jo kolmisin syötiinkin aamupalaa. Aamupalan jälkeen pojat kirmaisivat pihalle leikkimään, josta Kirsi heidät sitten hetken kuluttua kutsui kotiin. Olin nyt yksin ja valmiina lähtöön suuntana tuo maksukykyisen asiakkaan tylysti hylännyt seksiliike kymmenen korttelin päässä. Päätin kävellä koko matkan saadakseni raitista ilmaa ja parantaakseni hieman surffailun yhteydessä yltynyttä päänsärkyä. Tunnustan, että minua kyllä hieman jännitti, mutta en antanut sen häiritä, vaan päättäväisesti lähdin matkaan.

Päivä oli varsin aurinkoinen ja lempeä kesätuuli puhalteli hiljakseen, joten mikäpä oli kävellessä kaupungin katuja. Pirteää mieltäni kohotti entisestään se, että en eilen ollut tukalasta tilanteesta huolimatta jäänyt kiinni tirkistelyreissullani Kirsin ja Markun asunnossa. Toinen seikka oli se, että olin onnistunut aamun kuluessa selvittämään melkoisen vyyhden minulle ennestään tuntemattomia asioita, jotka näemmä alkoivat kiinnostaa minua enemmän ja enemmän. Näillä asioilla oli yksi yhteinen nimi: lateksi tai kumi – kumpaa nyt halusi käyttääkään, mutta minusta lateksi kuulosti jotenkin.. hmm, seksikkäämmältä. Hyräilin hiljaa jotain melodianpätkää ja askel tuntui kepeältä.

1

785

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu lupailee kertovansa faktaa!

   Hannu oli ilmeisesti tyytymätön eksänsä Martinan antamaan haastatteluun Me Naisissa ja avautui puoliltaöin stoorissaan. Kuvassa Rambo pentu ja tekstiä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   424
   7216
  2. Sanna Ukkola: " Päivi Räsänen tuomiolla, Isis-naiset vapaina. Mitä ihmettä?"

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1c17b3d7-cced-47fe-8c55-858ccb9e24dc Suomi on järjetön maa.
   Maailman menoa
   723
   6349
  3. Rita ja Aki Manninen päästävät "köyhät" ökykotiinsa: Hulppeat terassit, saunaosasto, uima-allas...

   Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen päästävät kamerat kotiinsa Rikkaat ja rahattomat tv-sarjassa. Ja kyllä heillä onkin totta tosiaan hulppeat tilat..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   4229
  4. PIKKARAMBO LUE TÄMÄ!

   Nyt kun Martina on tehnyt ikävän tempun, ja eronne jälkeen antanut haastattelun Menaiset lehteen, jossa on kertonut yksityisiä asioita suhteestanne, t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   1507
  5. Voi ei! Antti Tuisku jakoi tukkakuvan - Sai huolestuneen viestin ulkomuodostaan: "Elä nyt laihu..."

   Tuisku on ehkä Suomen kovakuntoisin poppari. Mitä mieltä olet fanin palautteesta, onko aihetta huoleen? Tukka ainakin on mintissä... https://www.suomi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   1054
  6. Voi kun Hannu niin ikävöi Martina omassa instas.

   Hannu on ihana ja rehellinen ja kertoo ikävästä, et itkeä pitää ja surra kun on äkkiä matto vedetty alta pois..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   954
  7. Anna mulle vielä mahdollisuus

   En osannut toimia kun rauta oli kuumaa :( Jos ne jutut oli ees mulle osoitettu Mä haluan sut
   Ikävä
   62
   928
  8. Tajuatko sä yhtään

   miten lämpimiä, suuria, valtavia, polttavia mun tunteet sua (miestä) kohtaan on?
   Ikävä
   53
   789
  9. YLE: Enää lyhyt aika ja sitten tulee runtua paperiliittolaisille

   https://yle.fi/uutiset/3-12290135 ” – Meidän on pakko löytää säästöjä, kun Suomessa aiheutetaan lakolla jopa pysyviä vahinkoja. Siinä joudutaan iso k
   Kuusankoski
   72
   742
  Aihe