Naapurin kaksoiselämä, osa 8

Siinä kävellessäni kohti seksiliikettä ajattelin valmiiksi repliikkini, jotta en näyttäisi ihan ensikertalaiselta, mikä kuitenkin käytännöllisesti katsoen olin! Olin ajatellut myös antavani palautetta huonosti toimineesta verkkokaupasta.

Olin kävellyt jo yhdeksän korttelin väliä. Kun tulin kymmenennen korttelin puoliväliin, alkoi tuttu kihelmöinti taas vatsanpohjassa. Kertasin pikaisesti repliikkini, palautteen, muistutin itseäni siitä, että olin aikuinen asiakas täysin luonnollisella asialla ostamassa itselleni viihdykettä – kuin hakemassa elokuvaa vuokraamosta konsanaan. Jostain syystä kertaus ei kuitenkaan pönkittänyt itseluottamustani, ehkä pikemminkin juuri päinvastoin ja tunsin itseni hieman jännittyneeksi. Askel askeleelta maali lähestyi ja kurkkuani alkoi kuivata ja tuntui kuin suuhuni olisi jostain ilmestynyt pallo, jonka vuoksi en pystynyt puhumaan. Mielikuva oli kieltämättä sangen omituinen, mutta en kyennyt enää analysoimaan mistä se oli päähäni pälkähtänyt. Kortteli loppui ja liike tuli näkyviin kulman takaa. Liikkeen ovet olivat avoinna ja ikkunoissa esiteltiin kaikenlaisia tuotteita, joita liikkeessä myytiin. Reippaasti astuin sisään liikkeeseen ja minua tervehti asiallisen näköinen kolmekymppinen nuori nainen.

- ”Hei, voinko auttaa?”, kysyi nainen ja lähestyi minua.

- ”Kiitos, katselisin ensin hieman ympärilleni, jos sopii”, sain sanottua hieman epätavallisen kireällä äänellä. Tuntui siltä, että kaikki suunnittelemani repliikit tulisivat jäämään kuiskaajien lausuttaviksi. Suuta kuivasi ja huomasin täriseväni hieman, jännityksestä johtuen ehkä.

- ”Joo, sopii oikein hyvin. Katsele rauhassa vaan ja jos löydät jotain kivaa, mutta olet epävarma, niin kysy ihmeessä. Autan ihan mielelläni.”, nainen sanoi ja palasi myyntitiskin taakse.

- ”Selvä, kiitti.”, mutisin ja kuivasin käsiäni housuihin toivoen, että kukaan ei huomannut sitä.

Liikkeessä ei ollut muita asiakkaita, joten saatoin omaksi ilokseni hieman rentoutuakin kierrellessäni liikettä ympäri ja etsiessäni mitä olin tullut hakemaan. Pornofilmit näyttivät olevan liikkeen ykkösartikkeli, ainakin määrästä päätellen. Seksivälineitä tuntui olevan mittaamaton määrä, mitä ihmeellisimpiä vempaimia ja kaikissa sateenkaaren väreissä! Hieromasauvatarjonta oli varsin kattava ja ne olivat hyvässä järjestyksessä hyllyillä. Leukani meinasivat mennä sijoiltaan, kun näin hyllyssä niin isoja keinopeniksiä, etten ollut eläissäni kuvitellut kenekään voivan edes ottaa niin suurta sisäänsä! ”Hyvä tavaton sentään! Naisparka, joka tuon uhriksi joutuu..”, tuumin itsekseni.

Siirryin hiljakseen liikkeen seuraavaan huoneeseen. ”Taidan alkaa päästä pikkuhiljaa maaliin”, ajattelin hymyn karehtiessa suupielessä. Huone oli näköjään alkupää liikkeen asustevalikoimasta. Ihania pitsisiä alusvaatteita oli laitettu houkuttelevasti esille, joitain oli puettu mallinukkien päälle, suurin osa roikkui hengareissa tai pyörötelineissä. Löytyi erilaisista kankaista tehtyjä alusasuja ja myös päällysasuja, erilaisia kuoseja – eläinten nahkaa jäljitteleviä, psykedeelisiä kuvioita sekä muita ei-esittäviä printtejä.
Jatkoin huonetta eteenpäin ja tunsin nahkan tuoksun tulvahtavan vastaan. ”Ahaa, siirryttiin seuraavaan sektoriin”, irvailin mielessäni. Upeita asusteita oli tehty erilaisista nahkoista. Vilkaisin ohimennen erään mielestäni todella hienon topin hintalappua ja päätin samantien jättää sen liikkeen telineeseen odottamaan seuraavaa asiakasta. En missään tapauksessa maksaisi tuota hintaa topista – vaikka se olisi aitoa nahkaakin! Totesin, että nahkavaate ei ollut minun eikä myöskään lompakkoni makuun, ja jatkoin kiertelyä eteenpäin.

Hengähdin terävästi kun tulin seuraavan huoneen ovelle. Tässä huoneessa oli esillä pvc-asut. Ne olivat hyvin kiiltäviä ja tuntuivat myös varsin pehmeiltä kädessä. ”Hmm.. ei hassumpi materiaali sittenkään!”, ajattelin ja jatkoin tutkimista. Kihelmöinti vatsanpohjassa alkoi taas, mutta en kiinnittänyt siihen suurtakaan huomiota. ”Pvc tuntuu oikeastaan sekin aika seksikkään liukkaalta...”, analysoin eteenpäin ennakkokäsityksistäni poikkeavaa havaintoa. Hintakaan ei näyttänyt olevan este pvc-asujen hankkimiselle. ”Täytyypä muistaa tämä”, vannotin itseäni. En kuitenkaan langennut näihinkään asuihin, vaikka ne kyllä jo olivat aika lähellä sitä, mitä olin täältä tullut hakemaan. Päätin jatkaa kierrosta eteenpäin.

Liikkeen seuraava huone sijaitsi ikäänkuin kulman takana. Lähestyessäni huonetta tunsin sieraimissani voimakkaan kumin tuoksun. Tuoksu oli huumaavan voimakas ja se sai sydämeni hakkaamaan kiivaammin. Olin päässyt tavoitteeseeni ja löytänyt paikan, jota etsin. Asut olivat kauniisti esillä ja ne kiilsivät hieman, mutta ei samalla tavalla kuin ne lehdessä näkemäni asut. Hengitykseni tiheni hieman, kun tarkastelin liikkeen lateksiasuvalikoimaa. Hameita, toppeja, housuja, sukkia, käsineitä... Seis! Käsineitä?!! Huomasin virnistäen, että kihelmöinti voimistui alavatsassa ja käteni alkoivat taas hiota.

1

1062

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: "Naimisissa oleva kansanedustaja Matias Mäkynen (SDP) iski nuoren opiskelijan"

   https://www.seiska.fi/Kotimaa/Skandaalipaljastus-Naimisissa-oleva-kansanedustaja-Matias-Makynen-iski-nuoren-opiskelijan "Opiskelija on kertonut lähip
   Maailman menoa
   720
   6857
  2. Ota muhun yhteyttä

   Jotakin kautta. Selvitetään asiat..
   Ikävä
   75
   1311
  3. "Haitta-poliitikko" Riikka Purra sai täyslaidallisen yritysjohtajilta

   "Vastuutonta isänmaan vahingoittamista" Useat yritysjohtajat kritisoivat perussuomalaisten maahanmuuttolinjaa. Muun muassa sijoittaja ja yrittäjä Pet
   Maailman menoa
   637
   910
  4. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   16
   848
  5. Purra on täysin oikeassa: EU:sta voi ja pitää erota

   Britannialle ei ole koitunut todellisuudessa mitään haittaa siitä, että se erosi EU:sta. Ei ainakaan Maailman Pankin tilastojen mukaan. Erilaiset "asi
   Perussuomalaiset
   173
   846
  6. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   93
   730
  7. Ohjeita nettideittailun aloittaville

   Voisin kuvitella, että tätä aihetta on palstalla suhteellisen paljon jo käsitelty, mutta en alkanut kaivella mitään arkistoja. Kertokaapa mitä vinkke
   Sinkut
   120
   705
  8. Martinan Emma gaala.

   Luuleeko Martina olevansa koko Emmagaalan pääjehu vai mikä on? Monta päivää jo laittanut itseään gaalaa varten,ja tottakai, pois kotoa hotelliin pakko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   166
   669
  9. Mies mikä on sun mielestä suurin

   este sille ettei meidän tutustuminen ole edennyt? Ja uskotko vielä että tavataan?
   Ikävä
   49
   669
  10. Yle-kysely: SDP ohitti perussuomalaiset - Keskusta romahti jo vihreiden taakse

   Ylen tuoreessa kannatusmittauksessa kärkikolmikon kannatuserot kaventuivat entisestään. Kokoomus on ykkössijalla 2,5 prosenttiyksikön erolla SDP:hen.
   Maailman menoa
   167
   668
  Aihe