Naapurin kaksoiselämä, osa 8

Siinä kävellessäni kohti seksiliikettä ajattelin valmiiksi repliikkini, jotta en näyttäisi ihan ensikertalaiselta, mikä kuitenkin käytännöllisesti katsoen olin! Olin ajatellut myös antavani palautetta huonosti toimineesta verkkokaupasta.

Olin kävellyt jo yhdeksän korttelin väliä. Kun tulin kymmenennen korttelin puoliväliin, alkoi tuttu kihelmöinti taas vatsanpohjassa. Kertasin pikaisesti repliikkini, palautteen, muistutin itseäni siitä, että olin aikuinen asiakas täysin luonnollisella asialla ostamassa itselleni viihdykettä – kuin hakemassa elokuvaa vuokraamosta konsanaan. Jostain syystä kertaus ei kuitenkaan pönkittänyt itseluottamustani, ehkä pikemminkin juuri päinvastoin ja tunsin itseni hieman jännittyneeksi. Askel askeleelta maali lähestyi ja kurkkuani alkoi kuivata ja tuntui kuin suuhuni olisi jostain ilmestynyt pallo, jonka vuoksi en pystynyt puhumaan. Mielikuva oli kieltämättä sangen omituinen, mutta en kyennyt enää analysoimaan mistä se oli päähäni pälkähtänyt. Kortteli loppui ja liike tuli näkyviin kulman takaa. Liikkeen ovet olivat avoinna ja ikkunoissa esiteltiin kaikenlaisia tuotteita, joita liikkeessä myytiin. Reippaasti astuin sisään liikkeeseen ja minua tervehti asiallisen näköinen kolmekymppinen nuori nainen.

- ”Hei, voinko auttaa?”, kysyi nainen ja lähestyi minua.

- ”Kiitos, katselisin ensin hieman ympärilleni, jos sopii”, sain sanottua hieman epätavallisen kireällä äänellä. Tuntui siltä, että kaikki suunnittelemani repliikit tulisivat jäämään kuiskaajien lausuttaviksi. Suuta kuivasi ja huomasin täriseväni hieman, jännityksestä johtuen ehkä.

- ”Joo, sopii oikein hyvin. Katsele rauhassa vaan ja jos löydät jotain kivaa, mutta olet epävarma, niin kysy ihmeessä. Autan ihan mielelläni.”, nainen sanoi ja palasi myyntitiskin taakse.

- ”Selvä, kiitti.”, mutisin ja kuivasin käsiäni housuihin toivoen, että kukaan ei huomannut sitä.

Liikkeessä ei ollut muita asiakkaita, joten saatoin omaksi ilokseni hieman rentoutuakin kierrellessäni liikettä ympäri ja etsiessäni mitä olin tullut hakemaan. Pornofilmit näyttivät olevan liikkeen ykkösartikkeli, ainakin määrästä päätellen. Seksivälineitä tuntui olevan mittaamaton määrä, mitä ihmeellisimpiä vempaimia ja kaikissa sateenkaaren väreissä! Hieromasauvatarjonta oli varsin kattava ja ne olivat hyvässä järjestyksessä hyllyillä. Leukani meinasivat mennä sijoiltaan, kun näin hyllyssä niin isoja keinopeniksiä, etten ollut eläissäni kuvitellut kenekään voivan edes ottaa niin suurta sisäänsä! ”Hyvä tavaton sentään! Naisparka, joka tuon uhriksi joutuu..”, tuumin itsekseni.

Siirryin hiljakseen liikkeen seuraavaan huoneeseen. ”Taidan alkaa päästä pikkuhiljaa maaliin”, ajattelin hymyn karehtiessa suupielessä. Huone oli näköjään alkupää liikkeen asustevalikoimasta. Ihania pitsisiä alusvaatteita oli laitettu houkuttelevasti esille, joitain oli puettu mallinukkien päälle, suurin osa roikkui hengareissa tai pyörötelineissä. Löytyi erilaisista kankaista tehtyjä alusasuja ja myös päällysasuja, erilaisia kuoseja – eläinten nahkaa jäljitteleviä, psykedeelisiä kuvioita sekä muita ei-esittäviä printtejä.
Jatkoin huonetta eteenpäin ja tunsin nahkan tuoksun tulvahtavan vastaan. ”Ahaa, siirryttiin seuraavaan sektoriin”, irvailin mielessäni. Upeita asusteita oli tehty erilaisista nahkoista. Vilkaisin ohimennen erään mielestäni todella hienon topin hintalappua ja päätin samantien jättää sen liikkeen telineeseen odottamaan seuraavaa asiakasta. En missään tapauksessa maksaisi tuota hintaa topista – vaikka se olisi aitoa nahkaakin! Totesin, että nahkavaate ei ollut minun eikä myöskään lompakkoni makuun, ja jatkoin kiertelyä eteenpäin.

Hengähdin terävästi kun tulin seuraavan huoneen ovelle. Tässä huoneessa oli esillä pvc-asut. Ne olivat hyvin kiiltäviä ja tuntuivat myös varsin pehmeiltä kädessä. ”Hmm.. ei hassumpi materiaali sittenkään!”, ajattelin ja jatkoin tutkimista. Kihelmöinti vatsanpohjassa alkoi taas, mutta en kiinnittänyt siihen suurtakaan huomiota. ”Pvc tuntuu oikeastaan sekin aika seksikkään liukkaalta...”, analysoin eteenpäin ennakkokäsityksistäni poikkeavaa havaintoa. Hintakaan ei näyttänyt olevan este pvc-asujen hankkimiselle. ”Täytyypä muistaa tämä”, vannotin itseäni. En kuitenkaan langennut näihinkään asuihin, vaikka ne kyllä jo olivat aika lähellä sitä, mitä olin täältä tullut hakemaan. Päätin jatkaa kierrosta eteenpäin.

Liikkeen seuraava huone sijaitsi ikäänkuin kulman takana. Lähestyessäni huonetta tunsin sieraimissani voimakkaan kumin tuoksun. Tuoksu oli huumaavan voimakas ja se sai sydämeni hakkaamaan kiivaammin. Olin päässyt tavoitteeseeni ja löytänyt paikan, jota etsin. Asut olivat kauniisti esillä ja ne kiilsivät hieman, mutta ei samalla tavalla kuin ne lehdessä näkemäni asut. Hengitykseni tiheni hieman, kun tarkastelin liikkeen lateksiasuvalikoimaa. Hameita, toppeja, housuja, sukkia, käsineitä... Seis! Käsineitä?!! Huomasin virnistäen, että kihelmöinti voimistui alavatsassa ja käteni alkoivat taas hiota.

1

1419

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1366
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1181
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe