Naapurin kaksoiselämä, osa 20

Tunnistin eilen kyllä heti, että jalassasi olleet sukat olivat nimenomaan Markun liikkeestä.”, hän jatkoi hymyillen. – ”Markku ei ole sanallakaan maininnut käynnistäsi liikkeessä. Hänen periaatteinaan on alusta asti ollut asiakkaiden täysi anonymiteetti ja luottamus sekä laadukkaat tuotteet.”

- ”Minä jo ajattelin, että Markku.. tuota, varmaan kertoi sinulle, että kävin hänen liikkeessään..”, sanoin Kirsille. – ”Ostin minä kyllä sieltä vähän muutakin...”, jatkoin hieman nolona, vaikkei siihen mitään syytä ollutkaan.

- ”Niinkö? Mitä ostit?”, Kirsi innostui.

- ”Pitkät lateksikäsineet ja sitten sitä pukemista helpottavaa ainetta.”, vastasin. – ”Markku antoi vielä kiillotusaineen kaupan päälle.”

- ”Voi, ne käsineet ovat AIVAN IHANAT!”, Kirsi sanoi silmät hehkuen.

- ”Joo, on ne kyllä...aika..öh..kiihottavat päällä.”, virnistäen totesin.

Kirsi nauroi sydämelisesti ja minuakin alkoi naurattaa. – ”No, ilmankos sieltä sitten huutoa kuului eilen!”, Kirsi kiusotellen kihersi naurun lomassa.

- ”Saanko kysyä yhtä asiaa?”, kysyin Kirsiltä nyt jo vakavoituen.

- ”Tottakai, Satu.”

- ”Tuota..miten sinä noihin lehtiin olet oikein päätynyt kuvattavaksi ja miksi sinut tunnetaan niisä Brigittenä?”, kysyin.

- ”Markku haluaa, että kaikki liikkeisiin ostettavat tuotteet kokeillaan itse aina ennenkuin niitä aletaan tuoda maahan. Olen aina ollut halukas kokeilemaan kaikkea uutta. Markku tuskaili ongelman kanssa alussa, joten tulin sitten ehdottaneeksi, että jospa minä voisin auttaa ’koeajamalla’ tuotteet. Markku hyväksyi ajatuksen ja niin maahantuonti saatiin kunnolla käyntiin. Minulle alkoi pikkuhiljaa kertyä pvc- ja lateksiasuja enemmän kuin olisin ikinä ehtinyt missään pitämään, joten päätin sitten myöhemmässä vaiheessa keskittyä vain lateksiin. Näkemäsi lehdet ovat itseasiassa osa firman tuotekuvastoa. Niitä voi tilata kuten lehtiäkin, mutta niillä ei silti ole samoja rasitteita kuin tavallisilla lehdillä. Tuotekuvaston tilaajia on ympäri maailmaa. Kuvasto on laadukas kuten tuottetkin, ja koska minä kokeilen tuotteet ja tiedän niiden ominaisuudet aika tarkkaan, on aika luonnollista, että esittelen ne myös tuotekuvastossa. En välitä esiintyä kuvastossa oikealla nimelläni, kuten ei muutkaan kuvastossa esiintyvät mallit. Brigitte on helppo ja naseva nimi kielestä riippumatta. Siinäpä se noin pähkinänkuoressa olikin.”, Kirsi sanoi.

- ”Uskomatonta!”, henkäisin silmät suurena.

- ”Totta joka sana.”, hymyili Kirsi.

- ”Kuule... tuota.. olisi minulla vielä yksi.. öh..aika intiimi kysymys..”, sanoin Kirsille ja tunsin punan nousevan jo poskilleni.

- ”Niin?”, hän sanoi.

- ”Kun siinä yhdessä kuvasarjassa se toinen nainen pukee sinun päällesi sellaiset shortsit joissa on sisäpuolella kaksi.. öh.. kumista penistä.. Niin eikö se ollut aika epämukava juttu?..Vai?”. Tunsin suuni kuivuvan.

- ”Ei suinkaan! Ne ovat japanilaiset tanssihousut ja erittäin kiihottavat päällepuettuina. Jutun juoni onkin juuri siinä, että niitä voi käyttää milloin vain ja minkä asun kanssa tahansa. Katso vaikka!”, Kirsi vastasi ja kiskoi vaatteet päältään.

En ollut uskoa silmiäni! Kirsin tavallisten vaatteiden alta paljastui kaunis vaaleansininen kiiltävä lateksibody, joka suorastaan nuoli Kirsin ihoa. Kirsi raotti bodyn haarakappaletta ja pyysi minua lähemmäs katsomaan. Hän näytti, että oli pukenut tanssihousut bodyn alle. Tanssihousut olivat saman väriset kuin bodykin, siksi niitä ei kunnolla nähnyt. Huumaava tunne täytti minut kun ajattelin, että Kirsin täytti kaksi keinopenistä ja että ne olivat olleet hänen sisällään jo ainakin neljä tuntia! Kirsi oli istunut, seissyt ja kävellyt, joten olisi siinä luullut olevat kiihotusta jo tarpeeksi.

- ”Mutta..jos ne ovat päälläsi pitkiä aikoja, niin mitäs jos satutkin laukeamaan esimerkiksi kaupan kassalla?”, kysyin posket hehkuen.

- ”Kultapieni, niin tapahtuu jatkuvasti!”, Kirsi nauraa kujersi ja jatkoi: - ”Minä pystyn kontrolloimaan aika hyvin kroppani, eikä monesti kaupassa vieressä seisova tiedä edes, että olen juuri saanut mahtavan orgasmin!”, hän jatkoi nauraen.

- ”Uskomatonta..”, ihmettelin ääneen.

- ”Haluaisitko sinäkin kokeilla tällaisia?”, Kirsi kysyi ja tuli lähemmäs.

Vatsaani kouristi kiihkon tunne, kun kuulin Kirsin kysymyksen.

- ”Tuota...olisiko se mahdollista? Voisin minä ehkä halutakin...”, vastasin.
- ”Hieno juttu!”, Kirsi hihkaisi ja ampaisi lateksibody kiiltäen vaatehuoneeseen. Kuulin hänen äänensä hieman vaimeampana kun hän vielä lisäsi: ”Ihanaa, Satu, että saan auttaa sinua! Teen sen niin mielelläni! Luulen, että saamme kyllä aikamoisen session aikaiseksi tänään..” Kuulin vielä hänen innostuneen kiherryksensä vaatehuoneesta. Tosin, korvissani humisi, kiihtymys kuivasi suutani ja jalkani alkoivat täristä pelkästä ajatuksesta, että pukisin päälleni samanlaisen asun kuin Kirsilläkin on...

0

633

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

    Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
    Kotimaiset julkkisjuorut
    96
    4849
   2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

    Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    396
    3291
   3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

    Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    71
    2173
   4. Voitko kertoa rakas

    mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
    Ikävä
    153
    1781
   5. Rane lähettää terveisiä Sofialle ja Stefulle instassa

    Case: 2020-luvun Matti ja Mervi Näiden kahden sankarin elämään en ole liittynyt enää pariin vuoteen. Olen vankilaan asti kuullut mitä hurjimpia tarino
    Kotimaiset julkkisjuorut
    209
    1243
   6. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

    Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
    Tampere
    470
    1241
   7. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

    Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
    Maailman menoa
    370
    1173
   8. Varoituksen sana

    Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
    Ikävä
    75
    1085
   9. Mies eikä me voitas nähdä

    viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
    Ikävä
    108
    974
   Aihe