Naapurin kaksoiselämä, osa 27

Puin käsiosat, joihin kuului myös puvussa kiinteänä olevat käsineet, Kirsin ohjeiden mukaan ja liukasteaine helpotti pukemista suunnattomasti. Hän suoristi kaikki rypyt puvusta pois ja siirtyi taakseni sanoen: - ”Nyt enää vetoketju kiinni ja sitten tämä on valmis.”. Kirsi veti varovasti vetoketjua häpykumpuni ylitse alaselkääni kohti ja tunsin kuinka tanssihousujen keinopenis painui tiukemmin minua vasten. Kissapuku hyväili lantiotani kauttaaltaan ja tunsin Kirsin vetäessä vetoketjua kiinni kuinka tuo ihanan tiukka puristus ympäröi rintani, selkäni ja lopuksi hartiani. – ”Noin. Miltä puku tuntuu päällä? Ainakin se istuu päällesi kuin valettu!”, Kirsi kysyi.

- ”Uuhh..tämä tuntuu kyllä käsittämättömän kiihottavalta!”, vastasin ääni väristen.

- ”Ihana kuulla sinun sanovan noin, kulta.”, Kirsi kuiskasi korvaani ja suuteli minua hellästi. Sitten hän jatkoi: - ”Saanko pukea sinulle vielä nämä saappaat?”

- ”Kyllä..tottakai saat.. ohh..”, vastasin silmät puoliksi kiinni. Olin ihan järjettömän kiihottunut puvun tuottamasta ihanasta tunteesta ja Kirsin kosketuksesta.

Kirsi puki saappaat minulle ja ne tuntuivat ihanilta päällä. Niiden tiukat varret hyväilivät sääriäni ja reisiäni päälläni olevan ihanan puvun lävitse ja ne lisäsivät hiukan puristuksen tunnetta jaloissani, vaikka ne eivät missään nimessä olleet pienet tai puristaneet mistään, jotta niitä olisi ollut epämukava pitää. Kirsi sai minut puettua ja lopuksi hän totesi, että jäljellä olisi enää puvun ja saappaiden kiillotus. Hän levitti kiillotusainetta ylhäältä alaspäin ja viimeisteli kiillon pehmeällä kankaalla. Hänen kosketuksensa pukuani kiillottaessaan sai minut huokailemaan ääneen, koska se tuntui niin taivaallisen ihanalta. En antanut lupaa itselleni kuitenkaan laueta, vaikka olisin sen hyvin voinut tehdäkin. Usvaisten ajatusteni läpi tunki kulunut fraasi - ”työ ensin, sitten vasta huvi” – ja se tuntui sopivan tilanteeseen varsin mainiosti. Kirsi sai kiillotuksen valmiiksi ja olimme kumpikin täsmälleen samanlaisissa asuissa. Tarkastelimme peilistä lopputulosta, enkä ollut uskoa silmiäni! Puku nuoli pintaani samalla tavalla kuin Kirsinkin päällä oleva puku nuoli häntä. Rintani näyttivät entistä uhkeammilta puvun ansiosta ja valo taittui kauniisti täyteläisten rintojeni kaarista. Kirsi näytti lopputulokseen erittäin tyytyväiseltä, ja sanoi: - ”Olet kuin tehty lateksimalliksi!”. Jäin ihmetyksestä katsomaan Kirsiä, mutta hän oli jo menossa hakemaan meikkejä.

Taitavin käsin Kirsi meikkasi minut asuun ja tilaisuuteen sopivaksi, enkä voinut muuta kuin ihailla hänen hyvää makuaan ja ammattitaitoaan. Lopputulos oli huikaiseva, vaikka en kasvojani erityisen kauniina pitänytkään. Aistilliset huulet oli taidokkaasti punattu korostaen entisestään niiden hyviä puolia. Kevyt kiilto sai ne hohtamaan ja näyttämään haluttavilta. Silmäni näyttivät nyt jotenkin suuremmilta ja niiden katse tuntui olevan intensiivisempi kuin koskaan, vaikka olin toki itsekin meikannut ravintolailtoja varten. Ihoni näytti niin tasaiselta ja kauniin väriseltä, että olisin voinut vaikka vannoa, että peilissä oli jonkinlainen värisuodatin. Tiesin toki, että niin ei ollut, ja että koko näky oli Kirsin taitavan meikkauksen ansiota. – ”Ihana!!”, huudahdin innostuksesta katsoen Kirsiä silmiin peilin kautta kuin hakeakseni häneltä vielä vahvistusta omaan mielipiteeseeni.

- ”Näytät kyllä syötävän hyvältä! Tulet varmasti olemaan tilaisuudessa aika kysytty misu!”, Kirsi nauroi silmät loistaen.

- ”Kiitos, kulta!”, vastasin hänen kommenttiinsa.

- ”Ole hyvä, kulta!”, Kirsi sanoi ja jatkoi: - ”Ja sitten menoksi!”.

Kirsin tilaama auto saapui ajallaan ja se pysähtyi Kirsin oven eteen. Se oli pitkä ja kiiltävän musta kuin asumme konsanaan. Olimme lähdössä juuri ovesta ulos kun tajusin, että meillä ei ollut päällämme mitään muuta kuin kiiltävät lateksiasumme ja pitkät saappaat. Tunsin itseni alastomaksi siitä huolimatta, että olin pukeutunut kokovartalopukuun. En ollut voinut edes kuvitella, että näyttäytyisimme asuntojemme ulkopuolella näin pukeutuneina – olin odottanut edes jotakin pitkää takkia. Kirsi huomasi, että pysähdyin ovelle ja kääntyi katsomaan minua kummissaan.

- ”Mikä hätänä?”, hän kysyi.

- ”Tuota...ei kai me ihan näin..tuota..ulos..”, takeltelin kysymystäni.

- ”Kyllä vaan! Tule!”, Kirsi heläytti minulle hymyn säestäessä häntä.

- ”Niin, mutta kun en... en minä voi...”, yritin vastustella, vaikka toinen puoli minussa tunsi vastustamatonta vetoa näyttäytyä näin pukeutuneena.

- ”Höpsis!”, Kirsi sanoi ja jatkoi rohkaisten: - ”Nyt on niin pimeää jo, että naapurit eivät varmasti näe mitään. Ja siksi toisekseen, emmehän me upeiden asujemme kiiltoa heti halua pilata, vai kuinka?”

- ”Niinkö? No...jos minä nyt sitten.. On tämä kyllä aika uutta minulle..”, keräsin rohkeuttani ja astuimme ulos.

Kuljettaja avasi meille oven kuten elokuvissa ainakin ja tervehti meitä kohteliaasti. Panin merkille, että kuljettaja olikin nainen ja vieläpä varsin kaunis.

0

1057

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. En ole rakastunut

        Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
        Ikävä
        415
        4604
      2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

        Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
        Maailman menoa
        247
        2294
      3. Olen ärtynyt koska

        minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
        Ikävä
        70
        1710
      4. Suomalaiset marjat loppuvat

        Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
        Maailman menoa
        161
        1462
      5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

        Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
        Perussuomalaiset
        309
        1399
      6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

        Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
        Suomussalmi
        67
        1147
      7. Mitä teen väärin?

        Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
        Sinkut
        140
        1131
      8. Haluaisin tietää

        mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
        Ikävä
        79
        1103
      9. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

        ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
        Maailman menoa
        167
        1085
      10. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

        En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
        Ikävä
        41
        985
      Aihe