Naapurin kaksoiselämä, osa 28

Hätkähdin autoon astuessani kun satuin katsomaan hänen käsiään, kun hän painoi auton oven kiinni. Naisen käsissä oli kiiltävät lateksikäsineet!

- ”Näitkö sinä..”, aloitin kysymykseni Kirsille.

- ”Tiedän, kultaseni. Jenni on erittäin hyvä kuljettaja, kuskannut minua jo monta vuotta. Sen lisäksi hän on hyvin kysytty lateksimalli.”, Kirsi hymyili ja laski kätensä polvelleni sormien hiukan sivellessä reittäni.

- ”Ihana tavata, Satu. Kirsi on puhunut sinusta paljon.”, Jenni vastasi katsoen minua peruutuspeilistä kirkkaan sinisillä silmillään ja hymyillen uskomattoman kauniisti. Sydämeni löi hieman kiivaammin kun hän ojensi kätensä tervehtiäkseen. Puristin varovasti Jennin lateksin peittämää kättä, mutta en kyennyt sanomaan mitään. – ”Hauska tutustua sinuun. Näytät todella upealta!”, hän sanoi edelleen puristaen kättäni.

- ”Öh..tuota...kiitos..Jenni.”, sain sanottua vaikka suutani kuivasi. Käännyin katsomaan Kirsiä, joka näytti hymyilevän erittäin tyytyväisenä sille, että olimme nyt Jennin kanssa tavanneet. Painauduin selkänojaa vasten ja huomasin, että koko takapenkki oli varhoiltu kiiltävällä lateksilla. Olin näköjään olettanut, että se olisi ollut nahkaa, mutta lateksia se oli. Kirsi huomasi katseeni ja selitti:

- ”Kulta, tämä on siksi, että autokyydin aikana kiilto ei häviä asuista eikä sitä tarvitse näinollen korjaa heti ensimmäiseksi kun autosta nousee pois. Kätevää!”

Nyökkäsin hymyillen, kun tajusin, että niinhän asia tietysti oli. Jenni ajoi rauhallisesti ja taitavasti muun liikenteen seassa puikkelehtien vaikka alla olikin mielestäni aika iso auto. Yritin ajomatkan aikana rentoutua siitä huolimatta, että minua jännitti tilaisuus, jonne olimme nyt menossa. Lisäjännitystä toi myös se, että Jenni selvästi vilkaisi minua silloin tällöin peruutuspeilistä. Hän vilkaisi samalla myös Kirsiä ja hymyili tälle aina, kun heidän katseensa kohtasivat. Keskustelimme niitä näitä, kunnes noin puolen tunnin ajomatkan jälkeen Jenni alkoi hidastaa auton vauhtia. Jenni käänsi auton nokan jonkinlaiselle ajoluiskalle, joka näytti viettävän alaspäin aika pitkän matkaa. Luiskan alapäässä oli magneettikortin lukija, jolle Jenni vilautti ilmeisesti avainta. Suuret pariovet aukesivat kolahtaen ja auettuaan paljastivat suuren valoisan autohallin.

Nousimme autosta ja kävelimme autohallin poikki. Saappaiden korot napsahtelivat kovaan betoniin ja koska autohalli oli hiljainen, äänet voimistuivat moninkertaisiksi. Tulimme isoille metallioville, jossa näytti olevan samanlainen kortinlukija kuin ajoluiskan ovellakin oli ollut. Jenni käytti korttia lukijan lähellä ja metalliovista kuului mekaaninen naksahdus kun lukko avautui. Jenni avasi oven ja astuimme sisään.

Olin pudota polvilleni kun eteeni avautui täydessä toiminnassa oleva yökerho, joka oli täynnä iloisia juhlivia ihmisiä. Tarkemmin sanottuna se oli täynnä iloisia juhlivia tavattoman kauniita naisia ja jokainen heistä oli pukeutunut lateksiasuun!! Katselin suu auki pelkästä hämmästyksestä, sillä yökerho oli tavattoman iso ja hyvällä maulla sisustettu. Trendikäs musiikki soi kovaa, mutta ei niin, että korviin olisi koskenut. Seinillä oli upeita kehystettyjä julisteita, jotka ymmärtääkseni olivat Markun kuvastoon kuvanneiden valokuvaajien otoksia erilaisista asuista. Kuvat olivat hyvällä maulla otetut ja ne olivat hyvin kauniita. Mielessäni pyörähti ajatus, että onpas nerokkaasti keksitty yökerhon paikka. Jenni kääntyi minua kohti ja sanoi: - ”Tervetuloa yökerhooni, Satu!”.

Olin entistä hämmästyneempi, sillä olisin voinut kuvitella, että tämä upea yökerho olisi esimerkiksi yksi Kirsin näköjään monista yllätyksistä, mutta että se oli Jennin..! Tuijotin Jenniä silmiin enkä pystynyt sanomaan mitään muuta kuin: - ”Mutta..tuota...sinähän olet kuljettaja ja...” Hän ymmärsi hämmennykseni ja selitti.

– ”Minä omistan tämän paikan ja valitsen siksi myös asiakkaat. Se käy parhaiten kuljettamalla heitä itse. Kirsi on ollut pitkään mukanani kyyditsemässä mahdollisia asiakkaita. Kirsi varmaankin muuten sanoi sinulle, että tänne eivät kaikki pääse. Se pitää täysin paikkansa, sillä haluan varmistua jokaisen asiakkaan kohdalla siitä, että ensinnäkään yökerhoa ei paljasteta ulkopuolisille koskaan ja toiseksi siitä, että jokainen asiakas todellakin ansaitsee päästä sisäpiiriin. Se edellyttää tietynlaista..hmm..mielenlaatua ja antautumista. Vastineeksi minä ylläpidän tätä yökerhoa ja tarjoan varmasti aika ylelliset puitteet asiakkaiden viihtyvyyden takaamiseksi. Ymmärrätkö?”, Jenni selitti.

- ”Luulisin niin...”, nyökkäsin hieman epävarmana olinko sittenkään ymmärtänyt kaiken.

- ”Hyvä. Huomasit varmasti myös, että täällä ei miehiä ole, paitsi tarjoilijoina? He ovat luotettavia ja tunnen heistä jokaisen monen vuoden takaa. He eivät koskaan antaudu asiakkaiden vietäviksi eivätkä osallistu, he vain tarjoilevat – siitä minä en ole koskaan tinkinyt ja sen hekin tietävät. Yksikin lipeäminen säännöstä aiheuttaa hyväpalkkaisten töiden loppumisen välittömästi.”, Jenni jatkoi selittämistä.

0

846

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

    Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
    Kotimaiset julkkisjuorut
    96
    4849
   2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

    Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    396
    3291
   3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

    Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    71
    2173
   4. Voitko kertoa rakas

    mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
    Ikävä
    153
    1781
   5. Rane lähettää terveisiä Sofialle ja Stefulle instassa

    Case: 2020-luvun Matti ja Mervi Näiden kahden sankarin elämään en ole liittynyt enää pariin vuoteen. Olen vankilaan asti kuullut mitä hurjimpia tarino
    Kotimaiset julkkisjuorut
    209
    1243
   6. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

    Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
    Tampere
    470
    1241
   7. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

    Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
    Maailman menoa
    370
    1173
   8. Varoituksen sana

    Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
    Ikävä
    75
    1085
   9. Mies eikä me voitas nähdä

    viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
    Ikävä
    108
    974
   Aihe