Ihon rikkoontuminen ja hiertyminen.

Anonyymi

En tiennyt asiasta mitään heinäkuussa helteet hiersivät rinnan alta ja iho muuttui pahemmaksi ja lopulta polttava kipu,terveyskeskukseen yritin heti ei mitään,odotin liian kauan ,ti 3.8,menin yksityislääkäriin ja sain heti lähetteen sairaalaan korkea tulehdusriski,mutta sairaalassa päivä,mutta lähettivät kotiin,ja muka kotihoito,no ke lääkäri soitti että viipymättä sairaalaan tulehdusarvo monisatainen normaliin verraten ,sitten pääsin sairaalaan ja 6vrk antibiootti virtasi suoniin,ja selvisin ,sitten otan kotona vielä 6 antibioottia päivä,2viikon hoito,en tiennyt että tilanne oli vakava ,terveyskeskus ei välitä potilaista,soitat joka päivä eivät vastaa.Sairaalassa Hki sain hyvää hoitoa kiitos heille,tämä voi tapahtua jokaiselle että saat verenmyrkytyksen pienestä haavasta.Varokaa.

3

489

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Minäkin sain helteillä pahan taiveihottuman, haavoja tuli. Tämä oli minulle aivan uutta.

   Soitin terveyskeskukseen ja sain neuvoja haavojen houtamiseen. Samalla sain sairaanhoitajan vastaanotolle ajan viikon päähän. Silloin haavat olivat saamieni neuvojen ansiosta parantuneet. Sain kuitenkin lisää ohjeita taipeiden ja rinnanalusten kuivina ja puhtaina pitämiseen. Ohjeita noudatin suurpiirteisesti ja pian olikin taas toisen rinnan alla punotusta ja muuttui haavaksi. Nyt olen tarkkana. Onneksi ilmat ovat viilenemässä, joten tilanne on helpompi hoitaa.

   Taipeisiin ja rintojen alle lampaanvillaa tai talkkia tai Linola-balsamia. Aina huolellinen kuivaus pesun jälkeen. Tuuletusta mahdollisuuksien mukaan. Siinä joitakin neuvoja ennaltaehkäisyyn.

  • Anonyymi

   Minulla vastaavaa syntyy "rahastajan laukun" alle, eli löysänä roikkuvan vatsamakkaran alus tulehtuu herkästi, ellei tuota taivetta pese päivittäin (viimeistään joka toinen päivä). Julkisen puolen leikkaukseen ei pääse tuon makkaran poistamiseen, koska BMI ei ole tarpeeksi suuri, enkä pysty maksamaan tuhansien eurojen abdominoplastia leikkauksen hintaa yksityispuolella.

  • Anonyymi

   Kiitos viesteistä,huomasin eilen IL lehdessä hyvä olo oli juttu tästä,"tissi"hiestä,nyt tankkaan edelleen antibiootteja,odotan toipumista tästä,meillä Helsinki ei saa apua terveyskeskuksesta ,eivät vastaa soittoihin eli aikaa ei saa,tsemppiä kaikille.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jetin syöksy saanut lisää vauhtia

   Huh huh - uusimmat uutiset viittaa siihen aika vahvasti, että nyt mennään lujaa kyytiä kohti pohjaa! Mutta eipä sitä koskaan tiedä, jospa sieltä viel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   3595
  2. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   80
   1658
  3. Mulla on ikävä sinua

   Kun oli edes joku yhteys. Nyt ei ole enää mitään, ja tuskin tulee koskaan olemaan. Katsoin kuvaasi ja tulin niin iloiseksi, mutta samalla haikeaksi.
   Ikävä
   32
   1072
  4. Suomi kuihtuu ilman maahanmuuttoa

   Aika pahan laittoi Iltalehti persuille :-D https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/87de288c-7c6f-4ed3-b81c-72bea585649a
   Maailman menoa
   440
   1002
  5. Uusi viihdesarja-tietovisa Hengaillaan sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit?

   Ylen uusi Hengaillaan starttasi lauantaina. Jenni Poikelus juonsi ja Riku Rantala tuomaroi. Ohjelma sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit
   Tv-sarjat
   48
   976
  6. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   901
  7. Törmäsin lauseeseen

   "Kun ihmiset tietävät tehneensä sinulle väärin, he välttelevät sinua". Taitaa olla totuuden siemen.
   Ikävä
   74
   801
  8. Sille jollekin, edelleen tunnistat kyllä

   Jatkamme siitä mihin jäimme. Tekniikkakin meni kauhusta polvilleen kun rikoimme rajat. Edelleen on vielä verkko avaamatta. Nyt huomaat, että pidät si
   Ikävä
   118
   782
  9. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   166
   743
  Aihe