Huussitalkoissa

Anonyymi

Olimme vaimoni kanssa ostaneet uuden puuceen eli huussin jonka kuljetimme purettuna mökillemme. Kaverini Hannu tuli avukseni kasaamaan sitä ja vaimoni Marja-Liisa oli myös mukana.
Marja-Liisa joutui menemään yövuoroon töihin joten hän lämmitti saunan jo hyvissä ajoin. Kohta hän ilmoitti siirtyvänsä löylyihin ja me Hannun kanssa jäimme vielä ahkeroimaan. Huussityömaalta oli näköyhteys saunamme verannalle ja kohta näimme siellä alastoman vaimoni. Hän ei yhtään peitellyt sulojaan vaikka tiesi Hannun näkevän hänet. Marja-Liisa kävi myös alasti uimassa ja antoi meidän himokkaiden katseidemme seurata häntä. Kun saimme työmme valmiiksi, menimme rantaveteen huuhtelemaan itseämme.
Vaimoni huikkasi saunan ikkunasta meitä kanssaan löylyyn ja katsahdimme toisiimme hyväksyvästi nyökäten. Pian olimme kolme alastonta samoilla lauteilla ja olo oli jokseenkin vaivaantunut. Huomasin että itseni lisäksi oli myös Hannulla vaikeuksia orastavan erektion kanssa. Otimme parit napakat löylyt jonka jälkeen Marja-Liisa alkoi peseytyä ja selänpesu tapahtuikin jo täydessä seisokissa. Huomasin Hannun katsovan vuoroperään vaimoni alastonta kehoa ja minun seisovaan munaani. Myös hänellä oli erektio.
Vaimoni pahoitteli että joutuu lähtemään mutta tulisi takaisin aamulla. Sitten hänen tosin pitäisi saada nukkua. Jäimme siis Hannun kanssa kahden. Otimme vielä muutamat löylyt ja peseydyimme. Vaimoni alastomuus oli tosin vaikuttanut niin että vähintään puolittaista erektiota oli molemmilla. Saunottuamme otimme vähän iltapalaa ja asettauduimme vierekkäin nukkumaan levitetylle sohvalle.
Uni ei tuntunut heti tulevan joten juttelimme niitä näitä kunnes Hannu kysyi: Seisooko sulla? Myönsin että seisoo johon Hannu vastasi: Mitä jos vähän helpotettaisiin oloamme? Tuo yhdessä saunominen oli niin kiihottavaa että ei meinaa saada unta. Samassa hän pujotti alushousut jalastaan ja antoi kyrvän paisua täyteen mittaan. Nousin ylös ja otin kaapista talouspaperirullan. Pudotin myös omat housuni jalasta ja kävin Hannun viereen pitkälleen. Aloimme hiljaa runkata kullejamme ja katselimme toistemme touhuja. Hannu ojensi kätensä ja alkoi hivellä ja näpräillä nänniäni. Runkkasin rauhallisesti ja nautin. Kohta hän laittoi kätensä kyrvälleni ja sanoi: Anna minun kokeilla. Tunsin vieraan käden kaluni varressa joka alkoi tehdä hyvää. Kohta Hannu nousi, levitti jalkojani ja asettui niiden väliin. Hän vilkaisi hämmästyneisiin silmiini ja kumartui. Tunsin kuinka terskani upposi kosteaan suuhun joka alkoi imea ja liikkua ylös alas kaluani pitkin. Tuntui taivaalliselta.
Pian Hannu kiepahti viereeni selälleen ja pyysi minut päälleen kuusysiin. En voinut enää vastustella vaan nousin hänen päälleen ja annoin kyrpäni upota odottavaan suuhun. Sitten avasin oman suuni ja annoin Hannun kiimalimasta märän terskan tulla huulteni ja kieleni hyväiltäväksi. Koskaan ennen en ollut miestä imenyt mutta nyt tein sen halulla. Olin kiimasta hulluna ja nain allani imevää suuta. Välillä tuntui että kullini uppoaa juurta myöten Hannun suuhun. Yritin myös ottaa hänen kyrpäänsä niin syvälle kuin pystyin. Naimme toisiamme suuhun ja nautimme kunnes se tapahtui. Valtava orgasmi räjähti päällemme ja meinasin tukentua Hannun spermaan jota ryöppysi syvälle nieluuni. Hannu itse taisi olla näissä hommissa kokeneempi sillä hän nieli kaiken kakistelematta.
Vapisevin jaloin nousin pois Hannun päältä ja kävin hänen viereensä hengästyneenä. Nukahdimme siihen paikkaan. Aamulla lämmitin vähän saunaa ja kävimme pesulla ettemme ainakaan heti paljastuisi vaimolleni joka pian tulisi töistä. Tämä oli siis tosi tarina.

5

13401

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tästä tykkää nainenkin.
   👍!

  • Anonyymi

   Marja-Liisaa saattaisi harmittaa, jos tietäisi mistä kaikesta jäi paitsi.

  • Anonyymi

   Olisikohan tarinaan jatkoa? Muutkin voisivat kertoa kokemuksiaan. Meillä vaimon kanssa on mukava ystäväpariskunta ja olen usein ajatellut voisiko jotain mukavaa sattua heidän kanssaan?

  • Anonyymi

   Pyydätte tarinaanaanne jatkoa. Tekstinne erittäin alkukantainen kieliopillisesti, järjen käyttöä ei esiinny. Kolme ensimmäistä sanaa riittää tunnistamaan kirjoittajan ja hänen älyllisen tason.

   • Anonyymi

    Katsopa ensin omaa tekstiäsi


  Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   167
   7388
  2. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   36
   2000
  3. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   26
   1405
  4. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   63
   1356
  5. Kerro kaivatustasi jotakin mukavaa.

   Itse aloitan: hyvännäköinen ja ahkera ❤️‍🔥
   Ikävä
   74
   1020
  6. Milloin oot nähnyt kaivattusi

   ensimmäistä kertaa?
   Ikävä
   55
   975
  7. Missä päin suomea kaivattusi asustelee?

   Oma kaivattuni (mies(J) asuu Uudenmaan läänissä.
   Ikävä
   50
   864
  8. Oon pahoillani sun puolesta

   kun olit muuttunut niin paljon ulkoisesti. Ja huonompaan suuntaan. Koeta pärjätä. Naiselle mieheltä vuosien takaa
   Ikävä
   38
   814
  9. Tiesitkös nainen että mulla on paljon vientiä?!

   Sänkyseuraa riittää, valinnan vaikeus.
   Ikävä
   85
   789
  10. Tikanmäen vastaus Haavistolle

   Aika erikoinen puolustautuminen valtuuston puheenjohtajalla kaupunkilaisen kirjoitukseen. Haavisto ihmetteli niitä tunn
   Pyhäjärvi
   101
   770
  Aihe