Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Homosohvalla Afrikkaan_02

Anonyymi

Reimukkaan Tivoli-illan jälkeen palasin pyörälleni hattaraa mutustellen. Paikalle oli näköjään ilmestynyt muitakin prätkiä. Samat kopterit jotka ohittivat minut sillalla. Joukko pyöri Homosohvani ympärillä ja naurunremakka raikui pitkin katua.
Astelin paikalle narisevan uusissa nahkavetimissäni.
Olin pahis pahisten joukossa, suuri HD logo selässäni, kotkan siivin höystettynä, samanlaiset kuin mageissa Bootseissani, joiden varret pidä aina näkyvillä.

Nostin jälleen kättä tervehtiäkseni brotherhoodia, kunes huomasin Tompan täyteen puhallettuna ja sidottuna homosohvani takapenkille. Dildo parkui täysillä kierroksilla. Joku roikkui stongassa ja teki naimaliikettä dildon päällä nauraa räkättäen.
Joku huomasi minut..Han kommer!!! Ja kaikki katseet nauliutuivat minuun. Nauru katkesi kuin veitsellä leikaten.

Perseenreikäni kuroutui tiukaksi. Skeida yritti kurkistaa ulos ja polveni menivät veteläksi. Pääni käski jalat juoksemaan, mutta käsky ei mennyt perille. Gayboy come here!!! , kajahti jostain ilmoille ja naurunremakka räjähti jälleen kahta kovempana. Hetkessä olin ringin sisäpuolella. Minua tönittiin puolelta toiselle, kunnes menetin tasapainoini ja kaaduin katuun ja tietysti suoraan koiran paskaan. Nauru senkuin yltyi. Pian osui ensimmäinen kenkä, sitten toinen ja hetkessä koko hurrilauma potki minua yrittäessäni suojautua parhaan kykyni mukaan.

Hetken päästä alkoi sataa, ei, se ei ollutkaan vettä vaan kusta. Jätkät kusivat vurollaan päälleni, toisten jatkaessa muilutustani. Huusin tuskissani apua ja päästäni valui verta. Silmäkulmissa oli suuret haavat bootsien osumista, vaikka olin kietonut käteni pään suojaksi. Kylkiin sattui saatanasti joka potkulla. Naurunremakka kaikui korvissani.

Huusin kurkku suorana apua, kunnes yhtäkkiä hiljeni ja mätke loppui. SNUTAR!! huusi joku ja hurripirut katosivat nopeasti viereiseen kapakkaan. Poliisiauto kurvasi paikalle. Kömmin vaivoin pystyyn, olin yltäpäältä kusessa ja paskassa ja veri tippui auki potkituista silmäkulmista. Taju ei lähtenyt missään vaiheessa vaikka tähdet välillä räiskyivätkin silmissäni.

Poliisi tuli kyselemään tyhmiä, mutta halusin vain pois ja äkkiä. Mutisin jotain käsittämätöntä ja kiipesin vaivoin satulaan. Tomppa tärisi vielä äänekkäästi satulassa, kun painoin starttia. Poliisi vieressäni pidätteli vaivoin nauruaan ja hetken päästä hän repesi kaksin kerroin jalkakäytävälle partnerinsa kanssa. Vedin kypärän päähäni ja nostin kytkintä.. Vitut Afrikalle, nyt himaan...

Olin häpeissäni, kuin mies voi olla. Ajoin hurjaa ylinopeutta suoraan Saksaan asti Rödbystä Putgardeniin ja Lyypekkiin, josta lautalla Suomeen. Tomppa lepatti puolivelttona satulassa dildon patterit lopussa, koko matkan kotiin...

Tuon reissun jälkeen en ole kopterimiehiä moikannut, enkä moikkaa!!!

1

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvä elämänmakuinen kertomus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe