Nolotti ja nauratti

Anonyymi

Makasin vatsallani pyyhkeeni päällä ja varmaan puoliksi torkuin lämpimänä päivänä. Yhtäkkiä havahduin puheensorinaan ja nostin katsettani. Mökkipaikkamme läheisessä poukamassa oli harvoin muita auringonpalvojia. Niin syrjässä paikka oli. Nyt kuitenkin mökkinaapureidemme äiti ilmestyi paikalle mukanaan joku ystävänsä. Naisilla oli viinipullot käsissään ja äänenvoimakkuudesta päätellen jotain oli jo juotukin.

He toivat "leirinsä" melko lähelle pyyhettäni ja alkoivat kilpaa jututtamaan minua, kun puolituttuja olimme. Naapurilla oli muodikas pepun paljastava kokouikkari ja ystävällään melko paljastavat lappubikinit.

Jutut liikkuivat nopeasti navan alle ja yhtäkkiä huomasin tuijottavani muhkeita ja paljaita rintoja, joita toinen naisista rasvoi aurinkovoiteellaan. -Taitaa olla Timpalla jo hankalaa kääntyä selälleen. Ettei vain uikkarin etumus jo kiristäisi liikaa, naureskeli Ninni, tuo mökkinaapurimme. Antaa kiristää vaan ja saahan sitä nuorimies katsoa, sanoi Jenni, tuo toinen naisista.

Yritin katsella muualle, mutta kuin magneetit nuo tissit vetivät puoleensa ja todentotta kullini seisoi jo aivan kovana. Tästä tosiaan olisi hankala nousta niin, ettei pullotus näkyisi naisille. Jotenkin kuitenkin onnistuin hiipimään järveen ja viileä vesi laski stondikseni ainakin hetkellisesti. Palatessani pyyhkeelleni Ninni oli kumartunut laukkunsa suuntaan niin, että hänen paljaat pakaransa osoittivat suoraan suuntaani ja kun vieressä heiluivat ihanan painavat luomurinnat paljaina niin stondis kyllä palasi varsin nopeasti. Vatsamakuu oli ainoa asento, jossa sitä pystyi edes hieman peittämään.

Tunsin jonkun varjon siirtyvän ylleni ja vaistomaisesti käännähdin selälleni ja tuijotin suoraan niihin Jennin rintoihin. Hän oli tullut viinipullo kädessään viereeni ja kysyi: Luuletko, että saisit tätä auki, kun ei tässä ollutkaan kierrekorkkia. Samassa Jennin katse tavoitti bokserimallisten uikkkareitteni puntissa jököttävän kullini ja hymyili samalla kun ojensi pulloa minulle, kuitenkin niin, että jouduin hieman nousemaan ja seisokkini paljastui entistä selvemmin.

Otin pullon Jenniltä ja aloin painamaan korkkia avaimella pullon sisään. Samassa Jenni vei sanaakaan sanomatta kätensä uikkarini lahkeelle ja pienellä lahkeen nykäisyllä sai terskani liukumaan lahkeesta ulos pilkottamaan. Katsoin hämmentyneenä Jenniä ja hän kehotti minua jatkamaan pullon parissa ja sipaisi sormillaan paljasta terskaani. Kullini pingottui äärimmilleen ja oli kuin sähköä olisi kulkenut lävitseni. Terska kiristyi veren pakkautuessa siihen ja Jenni teki uuden hitaan hivelyn kädellään kullini päällä.

Nyt katsoin jo nolona Ninnin suuntaan, mutta hän vain luki lehteä tuolissaan eikä edes katsonut suuntaamme. Jenni vei kättään kulini päällä ja sormeili terskaani hieman voimakkaammin. Uikkarini kiristyivät niin, että luulin laukeavani siihen paikkaan. Tuhrasin korkin kimpussa, joka liikkui vain milli kerrallaan ja kullini seisoi kivikovana Jennin kiehnätessä sitä vieläkin uikkareideni päältä.

Vaihdoin hieman asentoa pullon kimpussa ja samalla Jenni työnsi kätensä lahkeeni sisään ja veteli kullia hitaasti eestaas. Hän ei sanonut sanaakaan, mutta rytmikkäästi runkkasi minua käsi paljaalla kullillani. Nyt tunsin jotain liukasta terskallani. Jenni oli ottanut käteensä hieman aurinkorasvaa ja se tuntui vielä kiihottavammalta. Ähersin korkin kimpussa sen minkä osasin ja Jenni todellakin osasi kiihottaa minua. Tunsin suonteni ja kullini sykkivän yhä nopeammin ja taas vilkaisin hädissäni Ninnin suuntaan enkä nähnyt häntä missään.

Simäni tavoittivat Ninnin paljaat pakarat veden rajassa. Korkki antoi hitaasti periksi. Jennin käsittely liukkaalla vehkeelläni tuntui taivaalliselta. Tuijotin vuoroin hänen rintojaan ja Ninnin pakaroita. Ajatukseni eivät keskittyneet mihinkään, sillä niin kiimainen olin. Pian viinipullon korkki luiskahti pullon sisään ja näytin sitä Jennille. Jenni naurahti ja vei toisen käteni paljaalle rinnalleen. Silloin tunsin ruiskun lähtevän kullini päästä. Päästin kovan äänmähdyksen ja useampi ruiskaus spermaa lensi pyyhkeelleni. Jenni piti kättään vielä kullillani ja säikähdin miltei kuoliaaksi, kun kuulin korvani juuressa Ninnin ääneen. Hän oli tullut järvestä juuri parahiksi näkemään viinipullon aukeamisen ja minun spermasuihkuni. Nyt tuntui, että jalat eivät enää kantaneet ja istahdin pyyhkeeni päälle ja tuijotin noita ihania naisia rannalla, jotka iloitsivat auenneesta viinipullostaan ja minä jostain aivan muusta :)

20

7427

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ihan mahtava fantasia! Mieluusti tuohon tilalle ajattelisi itsensäkin. Nuorempana olisi tosiaan lasti ollut herkässä, mutta näin vanhempana keksisin touhua kyllä molempienkin mimmien kanssa.

    • Anonyymi

      Näin naispuoleisena mikään ei ole rannalla kiihottavampaa kuin tuijottaa vuorotellen alkavassa seisokissa olevaa kullia ja poikaa/miestä silmiin ja huomata intensiivisen katseen tehoavan. Usein mitä nuorempi kulli, niin sen herkempi vaikutus. Olen muutaman teinipojankin tällä nolostuttanut tai saanut peittelemään vehkeitään. Toki tämä pitää tehdä hienovaraisesti. Kaikkein maukkainta se on, jos pojalla on esim. tyttöystävä seuranaan :)

      • Anonyymi

        Kyl se teini kalu herkästi kovenee. Kiihottaako sinua se kun pojan tyttöystävä huomaa seisokin jonka vieras nainen saanut aikaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyl se teini kalu herkästi kovenee. Kiihottaako sinua se kun pojan tyttöystävä huomaa seisokin jonka vieras nainen saanut aikaan

        No se juuri :) Ehkä siitä on pikku keskustelukin heidän välillään käyty, mutta luonnollistahan se on.


      • Anonyymi

        Komppaan tätä. Nuorilla pojilla pippelit keulii välillä ihan ilman katseitakin :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No se juuri :) Ehkä siitä on pikku keskustelukin heidän välillään käyty, mutta luonnollistahan se on.

        Kiihottaisiko sinua nähdä millaisia teini kaluja uikkareissa on


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiihottaisiko sinua nähdä millaisia teini kaluja uikkareissa on

        Aika hyvin ne kyllä näkyykin etenkin sellaisissa ihonmyötäisissä..


      • Anonyymi

        Kiusoittelija :)


      • Anonyymi

        Se on hyvinkin kiihoittavaa, kun molemmilla jää rannalla se intensiivinen katse päälle. Ja aletaankin kääntyä vihjailevan flirtin puolelle :)


      • Anonyymi

        Katinkullan saunamaailmassa vuosia sitten osuin samaan saunaan erään nuorenparin kanssa. Tytöllä oli vielä sääntöjen vastaisesti bikinit yllään, mutta poika pelit paljaana. Kävin hakemassa vettä löylyastiaan ja istuin heitä miltei vastapäätä. Vaivihkaa siirryin ihan vastapäätä poikaa ja nostin ensin toisen jalan ja sitten toisen samalle lauteelle millä istuin niin, että pojalla oli suora näkymä kosteana kiiltelevään pimppiini. Sain myös luotua pari katsekontaktia poikaan ja kas ihankohan ajatuksen voimalla nuori pippeli kasvoi niin, että ensin esinahka ihan itsestään rullautui terskan päältä kiehtovasti pois ja sitten pippeli kasvoi ihan kunnon vehkeeksi kuin kunniaa tehden osoittamaan suoraan minun pimppiäni kohti. Tytön huomattua tämän hän oli ensin hermostua, mutta kuinka söpösti hän olikin se, joka yritti käsillään peitellä poikakaverin kovana keikkuvaa mulkkua. Aikani tuijottelin vuoroin seinille ja vuoroin pojan vehkeeseen eikä se laskenut kyllä yhtään mihinkään. Sitten saunaan tuli muitakin ja minä totesin, että oli aikani lähteä suihkuttelemaan ja ihastelemaan vielä muitakin elimiä..


    • Anonyymi

      Noin vaivatta naiselta saatu handjob ei luulis kyllä nolottavan päinvastoin.

    • Anonyymi

      Hyvä tarina. Hyvin jäsennelty ja jäsenkin jäykistyi...
      Toivottavasti tilanne ei päättynyt!

    • Anonyymi

      Ihana tarina tosiaan. Olen joskus itsekin rannalla kiusoitellut nuorempaa poikaa levittämällä rasvaa rinnoilleni vähän turhan pitkään. Pyllistely oikeaan suuntaan muka etsiessäni jotakin on saanut katseita osakseen. Joskus intensiivinen katse pojan pieneen pullotukseen on saanut kohouman kasvamaan yllättävänkin nopeasti :)

      • Anonyymi

        Samaa mieltä tästä. Nuoret pojat ovat ihania hallitsemattomien seisokkiensa kanssa. Seisoskelin kerran Yyterin rannalla wc-jonossa erään pojan edellä ja kumarruin putsaamaan hiekkaa varpaistani ja uimapukuni niukka alaosa paljasti peppuni miltei kokonaan. Noustuani kaverini kuiskasi minulle miten takanani oleva poika hermostuneesti vei kättään uikkarinsa etumukselle. Mehän innostuimme tästä ja aloimme jutella pojan kanssa viikonlopun suunnitelmista ja kohdensimme katsettamme ihan sumeilematta hänen alakertaansa. Poika vääntyili aikansa ja vähintään toinen käsi oli aina peittämässä vehjettä, kunnes terskansa pää oli liukunut näkyviin toisesta uikkarin puntista. Ai että meitä varttuneempia mammoja nauratti...


    • Anonyymi

      H­e­­i! Ku­­ts­­um­­me sinu­­t käymään u­­­udessa chatissa! Mei­­tä on yl­­­i mil­joona! 👉 http://3433444.com/H/Xd6rB 👈

    • Anonyymi

      Muistaakseni Rodoksella ollessani rantalentopalloa pelaili muiden mukana ehkä juuri ja juuri yläkouluikäinen poika. Hänellä oli sellaiset bokserimalliset valkoiset uimahousut ja ainakin niissä hänen vehkeensä näytti kolme numeroa liian suurelta, kun se heilui pelin tuoksinassa. Kummasti hänen puolelleen halusivat naispuoliset pelaajat ja häntä kehuttiin ja kannustettiin, kun hän teki syösyjään ja hyppylyöntejään. Taisi muutama mieskin katsella silmät pyöreinä, että mitä oli poika housujensa täytteeksi tunkenut.

    • Anonyymi

      Pojat kertokaa ihmeessä miten saatte äkkinäisen seisokin laskemaan vai saatteko?
      Poikaystäväni kanssa halailimme ja pussailimme hotellin porealtaassa ja vähän käsipeliäkin harrastelimme, kun ketään muuta ei altaassa ollut. No tietenkin paikalle tuli pari vanhempaa miestä ja tietenkin altaaseen istumaan. Minä olin jo aivan kuumissani ja yritin saada poikkistani mukaan pois altaasta, mutta hänen seisokkinsa lämpimässä vedessä ja poreissa vain jatkui ja jatkui. Lopulta miehet lähtivät ennen meitä ja poikkiskin uskaltautui nousemaan vehje vieläkin sojottaen ja siitä suihkujen puolelle. Kun sitten olimme peseytymise omilla puolilla hoidelleet, niin hotellihuoneessahan se paneskeluksi meni ja laukeaminen oli poikkeuksellisen nopea pitkällisten seisokkien jälkeen.

      • Anonyymi

        Oon kans viettäny pidempiäkin aikoja poreissa muna pystyssä. Yhdistelmä lämmin vesi ja ne poreilut saa kyllä mulkkuun sykettä. Auta armias, jos siinä vielä joku nätimpi naikkonenkin pyörähtää, niin vaikeuksia on saada vehjettä laskemaan.


    • Anonyymi

      Tykkäsin tarinasta. Kävisipä itsellä samanlainen tuuri. Luulen, että laukeaisin alle minuutissa, jos joku aikuinen nainen vain ottaisi jäykistyneen munani käteensä ja katsoisi minua hymyillen silmiin...

    • Anonyymi

      Nuorena poikana uimarannalla tuli joskus sellaisia kivikovia stondiksia, joihin ei auttanut yhtikäs mikään. Kerrankin jouduin kävelemään pyöräni luo reppu tuossa etumuksen edessä. Pyöräillessä harva erektiota varmaan huomasi ja kotiin päästyä mälli lensi kylppärissä reilun metrin päähän 😅

    Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2082
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe