Vai pitää törsän mielestä ilmastonmuutoksen torjunnan näkyä hinnoissa

Anonyymi

Toivottavasti ahneus johtaa lopulta tarpeettoman suomalaisen maatalouden tuhoon. Tukia ei ole enempää tulossa.

19

895

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ”Bensa- ja dieselautoilu kallistuvat, kun liikkujia ohjataan vähäpäästöisempiin kulkuneuvoihin.

      Asuntojen lämmittäminen fossiilisella energialla kallistuu, kun rakennukset liitetään ehdotuksen mukaan päästökauppaan. Päästöoikeuksien hinnannousu lisää fossiilisten energianlähteiden hintojen nousupainetta.

      Joidenkin kulutustavaroiden hinnat kallistuvat. Tähän vaikuttaa muun muassa se, onko tuotteen valmistuksessa tai sen materiaalien prosessoinnissa käytetty uusiutuvaa energiaa vai ei.

      Kuluttajahintojen nousu osuu erityisesti pienituloisiin. Heidän tilanteensa helpottamiseksi komissio esittää erillistä tukirahastoa, jonka on tarkoitus auttaa kotitalouksia lisäkustannusten kattamisessa.”

      https://yle.fi/uutiset/3-12020847

      Kylläpä on ahneita kun nostavat hintojaan ja vielä kaupunkilaistörsille perustetaan tukirahasto.

    • Anonyymi

      Sinä se sitten jaksat. Sellaista hallitusta ei tule koskaan joka lopettaisi kokonaan maataloustuet. Vaikka kuinka maataloutta vastustava hallitus olisi, niin kun niille lyödään tosiasiat eteen pöydälle, niin jatkavat entiseen malliin.
      Niinollen tuhlaat vain aikaasi.

      • Anonyymi

        Jopa kommarit haluavat syödä Suomalaisten tuottamaa ruokaa. JOkaisella tuntemallani heidän kaltaisellaan on todella riittävästi ylipainoa.... mahtavatko nauttia kotimasiesta filepihvistä kun paisuvat.


    • Anonyymi

      Loppukäyttäjän piikkiin päästövähennysten kustannukset lopulta menee, niin elintarvikkeissa, lämmityksessä, liikenteessä kuin muuallakin. Ja se on ihan oikein.

      • Anonyymi

        Se on tyhmä joka ei ymmärrä kustannusten siirtyvän kuluttajahintoihin. Ongelmana on että tämä vihervasemmisto innokas hallitus lisää kustannuksia sillä ideologialla että Suomen on oltava ensimmäinen ilmastopäästöissä. Kysymys kuuluukin : milloin tunteella elävät naiset ymmärtävät talous asioista...näitä naisia on hyvin vähän jotka ymmärtävät miten taloutta tulee hoitaa- hymyilemällä, Voguen kannessa ja käsiä levittämällä ei tuloksia synny. Nopeasti tämä älyvapaa hallitus vaihtoon.


    • Anonyymi

      Kaikilta tuppaa unohtumaan, että maatalouden keskeisin tehtävä on tuottaa ruokaa.

    • Anonyymi

      ”Maatalous on siis tilanteessa, jossa se, mikä tulee tilalle ja mikä lähtee tilalta, lasketaan maatalouden päästöiksi. Näkisin, että tässä pitää nyt arvioida uudelleen, onko tämä oikeudenmukainen ja reilu tapa tehdä laskelmia. Minusta tutkijoiden olisi hyvä käydä tämä läpi.”

    • Anonyymi

      Aloitajahan luulee kuu-ukkeleiden toimitavan ilmaisena.

    • Anonyymi

      ”” Suomen "sähköistämisen" investointitarpeiksi arvioitu haarukka on väljä mutta korkealla: puhtaan sähkön tuotantoon nykyrahassa 60–70 miljardia euroa 30 vuodessa ja lisäksi koko tuon ajan viitisen miljardia euroa vuosittain kantaverkon vahvistamiseen.

      ENERGIALASKUN KEVENEMINEN kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, sillä kaikki muut energiamullistukseen osallistuvat voivat siirtää kustannuksiaan jollekulle muulle paitsi tämän ketjun peränpitäjänä veroja ja laskuja maksava kansalainen.”
      https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000008295848.html

      Mahtaakohan ahneus koituu myös enerkiteollisuuden tuhoon kun ilmastonmuutoksen torjunta näkyy heidän hinnoissaan.

    • Anonyymi

      Tottakai ilmastomuutoksen torjunta näkyy hinnoissa, ei pelkästääm ruuasn hinnassa vaan ihan kaikessa mitä kulutetaan ja tuotetaan. Lisäkulut automaattisesti aina vyörytetään liopputuotteen hintaan, oli toimiala mikä tahansa.

    • Anonyymi

      Maatoustukilaisten "ympäristöystävällisyys" on näkynyt jo veroissa. Vuosina 2014-2020 annettiin 1,6 MILJARDIA maatalouden "luotntotekoihin" ja tulos oli että päästöt lievästi kasvoivat.

      Rahaa, rahaa ja lisää rahaa. Teot seuraa sitten joskus, jos siihen nähdään aihetta.

      • Anonyymi

        Suomen Kela jakaa rahaa jopa ulkomailta tuleville ... mojovat summat meidän veronmaksajien rasitteeksi. Kotouttaminen käy kalliiksi.. Kela jakaa rahaa myös jokaiselle työttömäksi jääneelle. Iso velka otettiin viime vuonna koronan vuoksi ..ja se on yhtälailla oikein.

        Tämän hetken tilanne maataloudessa on se, tuottajahinnat eivät ole nousseet 3-4 vuoteen ja tällä palstalla huudetaan miten paljon maatalous saa tukea ,ilman tukea tai tuotteeseen tullutta nousua mikään yritys ei elä, ruuan tuotantoa on pakko tukea mikäli pidetään Suomen ruokaturva sekä ruuan saatavuus omissa käsissä. KUn joka vuosi syödään ,joka vuosi myös maksetaan viljelijälle tukea sen vuoksi että pystytään ostamaan siemenet, lannoitteet, polttoöljyt, ostorehut, aiv liuokset, yms. ja homma pyörii.Maanviljelijät pitävät kiinteistöveroillaan monen kunnan kassan hyvässä kunnossa. 1 miljoonan maksanut tuotantorakennus maksaa 1,5 % kiinteistöveroa ,eli 15.000 euroa ihan turhasta ... jos selaatte protestilistaa niin löydätte näitä verojen maksamattomuudesta listalle päässet maanjussit.


    • Anonyymi

      ”Luonnonvarakeskuksen (Luke) tuoreen tutkimuksen mukaan karjatilojen fosforipäästöt ovat huomattavasti aiemmin arvioitua pienemmät.

      Luken mukaan fosforipeitteisiltä pelloilta huuhtoutuu vesistöjen rehevöitymistä aiheuttavaa fosforia 0,43 kiloa hehtaarilta vuodessa. Aiemman käsityksen mukaan määrä olisi 1,1 kiloa hehtaarilta. Luken tutkimuksesta kertoi ensimmäisenä Yle. ”

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mittaukset-yllattivat-karjatilojen-paastot-vesistoihin-ovat-arvioitua-pienemmat-jossain-muualla-kuormitus-on-sitten-suurempi/7551236#gs.ch4jp7

    • Anonyymi

      Ahneus.? .. ruuan alhainen hinta on aiheuttanut kustannusongelman maataloudelle. Viljelijät ovat velkakierteessä . Voiko jatkuva kustannusten nousu ilman tuotantopanosten hinnan nousua pitää maatilat tervellä pohjalla. Joka vuosi 500 maitotilaa lopettaa tuotantonsa,,pitääkö olla huolissaan...

      • Anonyymi

        Maatalous kannattaa lopettaa. Tajuttoman tyhmä.
        Itse en ole syönyt vuosiin mitään suomalaista enkä tule syömään


    • Anonyymi

      Olen huolissani . Varsinkin Suomen tyhmien ihmisten puolesta...meitä viedään kusikelkalla ettemme edes huomaa...

    • Anonyymi

      Tässä pitää olla tarkkana ettei törsäke pääse esimerkiksi velkaisesta sikalastaan eroon 'ilmastotalkoiden luopumistukena'. Pertunmaan käppänä varsinkin savolaisena kepulina osaa 'luovan kirjanpidon'.

    • Anonyymi

      Kyllä markkinatalous ja kysynnän ja tarjonnan laki pitävät huolta siitä että ilmastonmuutoksen torjuntatoimien kustannukset näkyvät elintarvikkeiden hinnoissa.

      • Anonyymi

        Eipä ole näkynyt.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      47
      3115
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2331
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      125
      1710
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1563
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1077
    6. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      169
      954
    7. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      44
      911
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      846
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      71
      801
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      764
    Aihe