Käykää ottamassa koronarokote

Anonyymi

Sillä korona leviää rokottamattomissa. Se leviää myös rokotetuissa. Myös rokotetut sairastuvat koronaan.

76

697

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Älä matkustele. Paikallisilla karanteeneillä ei ole mitään merkitystä jos toiset hakee tautia muualta Kainuuseen.

   • Anonyymi

    Isän kertomus yli 2 viikkoa kestäneestä 17-vuotiaan tyttären kamppailusta vakavia koronarokotteen haittavaikutuksia vastaan
    "Tämä päivitys tuo yhden näkökulman koronarokotteeseen ja se on henkilökohtainen koska se koskettaa perhettämme", kirjoittaa 17-vuotiaan Sylvian isä, Raimo Paaso, FB-sivullaan traagisesta perheen kokemuksesta.

    ”Olen lukenut monien lääkkeiden tuoteselosteista, että lääke saattaa aiheuttaa esimerkiksi yhdelle sadastatuhannesta vakaviakin sivuoireita. Uhkan olen ohittanut olan kohautuksella. Olen tiennyt, että myös koronarokote aiheuttaa joillekin vakavia oireita, mutta sekään ei ole hetkauttanut, kunnes se sitten iskee omaan perheeseen.

    Meidän Sylvia (17-vuotta) on ollut 1,5 viikkoa sairaalassa ja tällä hetkellä tytär opettelee kävelemään, yrittää sietää valoa, odottaa kuulon palautumista jne. Oireet ovat vasemmalla puolella.

    On ollut erittäin raskasta seurata sivusta, kun oireet aluksi pahenevat päivä päivältä, ja lopuksi Sylvia sitten makaa neurologisella osastolla täysin toisten autettavana. Epätietoisuus ja toivottomuus iskivät useista suunnista ja tuntui, että voiko tämä edes olla totta, ja onko tämä pahaa unta.

    Erilaisia tutkimuksia tehtiin sairaalassa usean päivän aikana ja niiden jälkeen osaston lääkärit ja muu henkilökunta tekivät rokotuksen haittailmoituksen.

    Tänään on perjantai-ilta ja oireiden alkamisesta on kaksi viikkoa. Edelleenkään Sylvia ei pysty kävelemään normaalisti ja perustoiminnot vaativat erityistä ponnistusta. Onneksi kuitenkin toipuminen on lähtenyt liikkeelle ja se tuo toivoa.

    Se miksi haluan tästä avoimesti kirjoittaa on pelko ja huoli. Tämä tragedian aikana olemme kokeneet, että emme ole tämän ongelma kanssa yksin. Olen kuullut useita kertomuksia vaikeistakin oireista ja se on tietenkin hyvin pieni otanta kokonaisuudessa.

    On kuitenkin hurjaa nähdä ja kuulla kuinka rokote todellakin aiheuttaa tuskaa. Kuinka laajasti, en tiedä, mutta kokemukseni mukaan myös tähän negatiiviseen puoleen tulisi kiinnittää julkisuudessa enemmän huomiota.

    Toivon ja rukoilen, että Sylvia toipuu pian ja jos mahdollista muistakaa rukoilla! 😥


   • Anonyymi

    Popedan taustavaikuttaja, Visulahden mainosrallinkin luonut muusikko Mika Sundqvist on kuollut


   • Anonyymi

    18-vuotias italialaistyttö kuoli koronarokotteen saatuaan – Kirurgi: ”En ole koskaan nähnyt vastaavaa” !!

    18-vuotiaana pian COVID-rokotuksen jälkeen kuolleen Camilla Canepan leikannut kirurgi sanoi, ettei ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa. "Se ei ollut normaalia", hän lisäsi. Perheen mukaan tytöllä ei ollut sairauksia ennen rokotusta, josta he ovat esittäneet todisteet.

    Italialaisen Camilla Canepan leikkauksesta vastasi San Martinon sairaalan neurokirurgisen ja neurotraumatologisen klinikan johtaja Gianluigi Zona. Hän kertoi havainnoistaan julkisuuteen ja asiasta kirjoittaa FreeWestMedia.

    ”En ollut koskaan nähnyt aivoja, joihin oli vaikuttanut näin laaja ja vakava tromboosi.”

    San Martinossa päivystävässä työvuorossa ollut neurokirurgi Alessandro d’Andrea oli kutsunut ylilääkärin rinnalleen leikkauspöydän ääreen.

    ”Päätimme tehdä dekompressiokraniotomian, jossa kallo avataan sisäisen paineen poistamiseksi.”

    Zona kertoi lääkärien järkyttävistä havainnoista.

    ”Kaikki laskimonsisäiset sivuontelot olivat tukkeutuneet trombeista, mitä en ole koskaan nähnyt monien vuosien aikana tässä ammatissa. Ajattele laskimoa, kuin jokea keskellä laaksoa, jossa useat purot yhtyvät. Jos vesistön keskelle rakennetaan pato, joki paisuu, eivätkä sivujokien vedet voi enää valua tässä kohdassa, joten paine nousee ylävirtaan.”

    ”En ole virologi, epidemiologi enkä kuolinsyyntutkija, mutta kun otetaan huomioon näkymä, jonka näin tytön päässä, on selvää, että kyseessä on jotakin, mikä ei ole normaalia.”

    Kuolleen 18-vuotiaan tytön vanhemmat kommentoivat tiedotusvälineille tyttärens’ menetystään ja totesivat, että hänellä ei ollut ennen COVID-rokotuksen saamista sairauksia.

    Tutkimuksia koordinoiva Genovan syyttäjä määräsi Pavian oikeuslääkärin suorittamaan ruumiinavauksen Camilla Canepan ruumiille. Tytön väitetään kärsineen kroonisesta verihiutaleiden puutteesta: ”familiaalisesta autoimmuunitrombosytopeniasta”.

    Tytön perhe, jota avustaa asianajaja Angelo Paone, on vankkumaton asiassa ja hänen mukaansa Camillalla ei ollut mitään sairautta. Perheen kertomuksen tueksi on kaksi CT-kuvausta. Tytölle oli tehty kaksi kuvausta ja hänet kotiutettiin ensimmäisen kuvauksen jälkeen, joka ei ollut osoittanut tromboosia, mutta hänet siirrettiin välittömästi sairaalaan toisen kuvauksen jälkeen, joka osoitti, että hänen henkensä oli vaarassa..

    Tyttö saapui Lavagnan sairaalan päivystyspoliklinikalle 3. kesäkuuta, joka tapahtui vain viikko AstraZenecan COVID-rokotteen pistoksen jälkeen. Rokotuksen jälkeen hän oli valittanut kovaa päänsärkyä.


   • Anonyymi

    20-vuotias rokoteaktivisti kuoli muutamassa viikossa toisen mRNA-piikityksen jälkeen
    20-vuotias lääketieteen opiskelija Hadley Ann Huffman, joka oli aktiivinen koronarokotteiden kannattaja Detroitista, Michiganista, kuoli vain muutamassa viikossa saatuaan toisen annoksen koronarokotetta.

    Terveystietojen mukaan Hadley Ann Huffman kuoli yllättäen 15. kesäkuuta 20-vuotiaana Detroitissa, Michiganissa. Waynen osavaltion yliopiston lääketieteen opiskelija perusti koronarokotuksia edistävän Student Against Medical Racism Non-profit (SAMR).
    Lääkäriksi opiskellut Huffman perusti SAMR: n kiinnittääkseen huomiota epäoikeudenmukaisuuteen rokotesaatavuuteen värillisten keskuudessa. Huffman, joka julkaisi Facebookissa SAMR-varainhankintaa mainostavan mainoslehden ja toimi saadakseen vähemmistöt COVID-rokotetuksi.

    Hadley esimerkiksi julkaisi tammikuussa myös Maailman terveysjärjestö WHO:n mainosvideon COVID-19-rokotteista. Hän oli demokraatti, joka äänesti Joe Bidenin ja Kamala Harrisin puolesta vuoden 2020 vaaleissa sosiaalisen median tilinsä mukaan.

    Luottaen demokraattipoliitikkoihin, valtamediaan ja lääkejätteihin, Hadley ilmoitti 15. huhtikuuta, että hän oli juuri saanut toisen annoksensa COVID-19-rokotuksesta: ”2/2! Palataan takaisin normaaliin tilaan.”


   • Anonyymi

    Aake Kalliala otti myrkkypiikkejä ja sairastui coronaan. Kova oli mainostus, että ottaa piikit!!
    Lehdet unohtivat taas tuon minkä aina ihan "vahingossa", että oli saanut ruiskeen tai kaksikin mitä lupasi ottaa julkisesti iltapäivälehdissä!
    Pää sekaisin myrkyistä ja putosi laiturilta pää edellä kuin sukelta ja yrittää tervehtyä. Myrkyillä on moninaista vaikutusta, kuten huomataan.


  • Anonyymi

   Ihmiset hupimatkustelee ulkomaille,pakollisen työmakailun ymmärrän mutta en hupimatkailua nyt pysykää lomillanne kotona ja liikkukaa perheittenne kanssa luonnossa.

  • Anonyymi

   Nyt tuli järeät rajoitukset. Näillä se korona selätetään. Tai sitten ei. Jaksaa, jaksaa.
   Loppurutistus. 8. rokotuskierros on ihan kulman takana.
   Peskää käsiä ja laittakaa 25 maskia päällekkäin.
   Jaksaa, jaksaa.

   • Anonyymi

    Ainakin kahden lapsen kerrotaan kuolleen, kun Australiassa on järjestetty lasten massarokotustapahtuma, jonne vanhemmilla ei ollut asiaa. Samaan aikaan Australian kaduilla nähdään raivokkaita mielenosoituksia maassa julistettua koronatyranniaa vastaan.


   • Anonyymi

    Kyllä siinä oli oiva keino, varmasti suositeltava ja loppuu pelko tulevaisuuteen kuolemasta näillä myrkkypiikin ottaneilla muutamassa minuutissa.


  • Anonyymi

   NÄIN SE AAKE KALLIALAKIN OTTI EKAN MYRKKYRUISKEEN JA MITEN KÄVI?

   Seiska: Aake Kalliala, 70, sairasti koronan!!

  • Anonyymi

   RIP: Terve 36-vuotias suomalainen sairaanhoitaja-äiti kuoli pian toisen Pfizer-annoksen jälkeen"36-vuotias Tyks:n sairaanhoitaja-äiti kuoli täysin terveenä viisi viikkoa toisen Pfizer-rokotteen jälkeen", kirjoittaa Sanna Tilanto FB-sivullaan. Kuolleen naisen sisko vieraili Levelissä kertomassa traagisen tarinan kokeellisen koronarokotuksen seurauksista.
   ”Useamman päivän ollut hengitysvaikeuksia, rytmihäiriötä ja kasvojen halvaantumista. Oli valitellut huonoa oloaan pakatessaan mökkireissua varten. Yöllä oli kuollut kotiinsa ja hänen poikansa oli löytänyt hänet.

   Ruumiinavauksessa löydetty useita veritulppia. Aivoissa ja keuhkoissa useita alkavia veritulppia. Sydän oli laajentunut 75% suuremmaksi.

   Hänen siskonsa pyytää jakamaan tätä tietoa, ettei rokotteet ole missään tapauksessa turvallisia. Hän ei halua, että hänen siskonsa kuoli turhaan. Hän pyytää, että ihmiset jakaa tätä, jotta saadaan edes yksi rokotekuolema vältettyä. Terve ihminen ei voi kuolla yhtäkkiä ilman syytä!”, kirjoittaa Sanna Tilanto FB-sivullaan.

  • Anonyymi

   Äiti kertoo 32-vuotiaan Samin kuolemasta COVID-rokotuksen seurauksena !
   Uuden Ajan Uutiset on julkaissut sarjassaan toisen haastattelun koskien mahdollisia koronarokotteisiin liittyviä traagisia haittavaikutuksia. 32-vuotiaan Sami Naukkarisen kohtalosta kertoo hänen äitinsä.

   • Anonyymi

    Näyttelijä Riku Nieminen kärsii sydänongelmista saatuaan COVID-rokotteen – ”Mikään ei liity mihinkään…” Näin ne munaa ihmiset itsensä kun haukkuu vielä siskonsa, joka ei ottanut eikä sairastunut . Toisia Jumala rankaisee nopiasti !
    "Näitä yhteensattumia tapahtuu nyt aivan liian paljon", kommentoi kansanedustaja Ano Turtiainen näyttelijä Riku Niemisen twiittausta joutumisestaan sairaalaan, joka tapahtuu hänen saatua kokeellisen COVID-rokotuksen. Sosiaalisessa mediassa kuohuu jälleen.


  • Anonyymi

   Sairastelevien mRNA-rokotettujen koronatestauksista luovutaan Suomessa – Jotta karu totuus ei paljastuisi?
   Juuri uutisoitiin Oxfordin yliopiston tutkimuksesta, joka osoittaa kahdesti koronarokotteen saaneiden kantavan 251-kertaista virusmäärää. Nyt uutisoidaan, että "täysin rokotettujen ei tarvitse mennä enää koronatestiin lievien tautioireiden takia Pirkanmaalla".
   Pirkanmaan sairaanhoitopiiri muuttaa näytteenottokriteerejään, joten oireilevia kahdesti rokotettuja ei enää suositella testattavaksi. Miksi?
   Kahdesti mRNA-rokotetut ovat aiheuttaneet hälyttävän terveyskriisin yhdessä maailman korkeimman rokoteasteen maassa Israelissa, jonka syyksi kerrotaan mRNA-piikityksillä rokotettujen heikentynyt immuniteetti. Samaan aikaan uutisoidaan Suomessa, että Pirkanmaa lopettaa kahdesti rokotettujen ja COVID-oireilevien testaukset.

  • Anonyymi

   19 vuotias nuori tyttö kuolee myrkkyruiskeeseen 6 viikkoa toisen piikin ottamisen jälkeen.
   Saa uuden sydämen, mutta se ei pelastanut häntä - vieläkö tykkäät myrkyistä??
   Vai haluatko mieluummin elellä coronauskovaisena - tuohan se jännitystä toki 😮

   https://www.brighteon.com/e7a35c1d-ac69-4c4c-be6c-ddfdc191ebe7

  • Anonyymi

   Näitä juttuja löytyy. Tampereelta oli video jossa nainen kertoi kuinka koululta oli viety ambulansilla monta lasta ja joutuneet teholle.

   Koulut, sairaala, ja viranomaiset kertoivat videon olevan valeuutinen. Kuinkahan paljon väissä ketjussa olevissa jutuissa on hyvää mielikuvitusta. Eokotuksia on annettu jo pitkälti yli miljardin ainahan joku saa haittavaikutuksia. Koronaan on kuitenkin kuollut satojatuhansia ihmisiä, myös nuoria.

   • Anonyymi

    SUOMESTA...Terve 36-vuotias suomalainen sairaanhoitaja-äiti kuoli pian toisen Pfizer-annoksen jälkeen"36-vuotias Tyks:n sairaanhoitaja-äiti kuoli täysin terveenä viisi viikkoa toisen Pfizer-rokotteen jälkeen", kirjoittaa Sanna Tilanto FB-sivullaan. Kuolleen naisen sisko vieraili Levelissä kertomassa traagisen tarinan kokeellisen koronarokotuksen seurauksista.
    ”Useamman päivän ollut hengitysvaikeuksia, rytmihäiriötä ja kasvojen halvaantumista. Oli valitellut huonoa oloaan pakatessaan mökkireissua varten. Yöllä oli kuollut kotiinsa ja hänen poikansa oli löytänyt hänet.

    Ruumiinavauksessa löydetty useita veritulppia. Aivoissa ja keuhkoissa useita alkavia veritulppia. Sydän oli laajentunut 75% suuremmaksi.

    Hänen siskonsa pyytää jakamaan tätä tietoa, ettei rokotteet ole missään tapauksessa turvallisia. Hän ei halua, että hänen siskonsa kuoli turhaan. Hän pyytää, että ihmiset jakaa tätä, jotta saadaan edes yksi rokotekuolema vältettyä. Terve ihminen ei voi kuolla yhtäkkiä ilman syytä!”, kirjoittaa Sanna Tilanto FB-sivullaan.


   • Anonyymi

    Kuinka paljon jääkään kertomatta väkivaltaista rokottamista Suomessakin nuorille.

    Lahtelaisessa koulussa kaikki lapset käskettiin kuin Gestapon käskystä urheilusaliin ja sitten alkoi pakkopiikitys, kolme lasta sermin takana yritettiin ylipuhua myrkkypiikille ja kaksi onnistuttiin puhumaan ympäri.
    Kolmannelle hatun nosto, hän huusi täyttä kurkkua, että jos minuun koskettekin - teen rikosilmoituksen. Se auttoi ja osa lapsista karkasi koulusta kotiin tämän dramaattisen tapauksen vuoksi !! HÄVETKÖÖN TÄMÄ NATSIJOUKKUE KOULUSSA!!!


  • Anonyymi

   Niin...naurettavaa kun missään ei tunnusteta sitä tosiasiaa ettei rokote (rokotteet) suojaa tartunnalta tässä tapauksessa lähelekään täydellisesti. Olen itse ottanut 1. rokotteen eikä tullut muuta kuin käsi kipeäksi ja sekin vasta pari päivää myöhemmin. 2.rokote muutaman viikon päästä.

   Vituttaa eniten tässä että huonosti testattu rokote otettu käyttöön, rokotteista puute joten ei voida tehokkaasti rokottaa vaan saadaan aikana varianttien kirjo. Rokotteita voitaisiin tehdä enemmän mutta rokotteeen patenttien omistajat eivät anna.

   Kunpa vain olisikin ollut tehokas rokote.

   • Anonyymi

    Ei se ns. rokote suojaa yhtikäs mitään. Se perustuu uskoon ja oletuksiin - ei näyttöön.
    - se levittää vain tauteja tehokkaasti oman kehon heikentyneen tilan vuoksi varsinkin toisiin ns. rokotettuihin,
    - Tehokas se kyllä on, siitä on näyttöä
    Pelkästään EU-alueella yli 2 miljoonaa vakavasti vammautunutta tai kuollutta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei se ns. rokote suojaa yhtikäs mitään. Se perustuu uskoon ja oletuksiin - ei näyttöön.
    - se levittää vain tauteja tehokkaasti oman kehon heikentyneen tilan vuoksi varsinkin toisiin ns. rokotettuihin,
    - Tehokas se kyllä on, siitä on näyttöä
    Pelkästään EU-alueella yli 2 miljoonaa vakavasti vammautunutta tai kuollutta.

    Hallituksen suosittelema vapaaehtoinen eutanasia piikki idiooteille.


  • Anonyymi

   Pelko ja uhka ovat aina olleet tehokkaita markkinointikeinoja ja näiden varjolla on helppo myydä kansalle kuin kansalle palanen turvallisuudentunnetta. Massahysterian saavutettua kipupisteensä ei järjelle tai tosiasioille enää ole sijaa julkisessa keskustelussa. Päätöksenteosta tulee kiihotetun kansanjoukon lepyttämisen airut. Sanaparsi ”mitä jos” onkin yksi tehokkaimmista holtittoman rahanmenon oikeuttavista taikasanoista.

   NÄIN SANOI SANNA MARIN 2010 SIKAPIIKKIAIKAAN
   TÄMÄHÄN PÄTEE NYTKIN - MIKSI TUULIVIIRI?

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Asiassahan ei ole taaskaan mitään perää, Tampereellahan yritettiin samantapaista robakantaa käyttää. Näillä rokotevastaisilla keinoja riittää.

    Jokaisella lapsellahan pitää olla vanhempain kirjallinen lupa, lapsi voi halutessaan kieltäytyä rokottamisesta. Terveysviranomaiset eivät väkisin rokota Suomessa.


  • Anonyymi

   Terve.
   Mulla alko netti toimimaan paremmin ja nykyään tämä älypuhelin osaa lukea jo ajatuksia.

   Jos vaikka aattelen googlelta kysyä jotain niin osaa google ehottaa jo automaattisesti hakua.

  • Anonyymi

   Aamun Iltasanomat:
   "Kolmannen koronapiikin yhteydessä toinenkin rokote? ”Tämä on mahdollista”
   THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek pitää mahdollisena, että influenssarokote ja kolmas koronarokoteannos annetaan samaan aikaan."

   Buaaahhh!!!!!!

   Mistä tämä himo saada tuhotuksi EU-suomalaisten normaalien immuniteettijärjestelmien uusiutumiset?
   Kyllä jatkuvasti muistutellaan antibioottien liikakäytöstä ja uusien resistenttibakteerikantojen syntymisistä, mutta yhtäkkiä asia onkin eri kun kyseessä on influenssa ja korona.
   EU-suomi on hullujen vallassa.

   • Anonyymi

    Ja mitä pahinta - myös opettajat peruskouluissa ja lukioissa ovat menettäneet järkensä koronarokotusbisneksen manipuloimina.

    Lukiot erityisesti ovat vihervassarikasvattamoja. Sato korjataan seuraavissa eduskuntavaaleissa koko maassa.

    Epäilijät - lyödäänkö vetoa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja mitä pahinta - myös opettajat peruskouluissa ja lukioissa ovat menettäneet järkensä koronarokotusbisneksen manipuloimina.

    Lukiot erityisesti ovat vihervassarikasvattamoja. Sato korjataan seuraavissa eduskuntavaaleissa koko maassa.

    Epäilijät - lyödäänkö vetoa?

    Norjassa tartunnat huipussaan 1800 vuorokaudessa. Tartunnat ovat pääasiassa kouluissa koska siellä ei vielä ole rokotettu alle 16 vuotiaita.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Norjassa tartunnat huipussaan 1800 vuorokaudessa. Tartunnat ovat pääasiassa kouluissa koska siellä ei vielä ole rokotettu alle 16 vuotiaita.

    Kun lapsiin kajotaan niin alkaahan ne taudit lisääntyä - sehän on selvä juttu!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja mitä pahinta - myös opettajat peruskouluissa ja lukioissa ovat menettäneet järkensä koronarokotusbisneksen manipuloimina.

    Lukiot erityisesti ovat vihervassarikasvattamoja. Sato korjataan seuraavissa eduskuntavaaleissa koko maassa.

    Epäilijät - lyödäänkö vetoa?

    Mitäs amiksessa kasvatetaan?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja mitä pahinta - myös opettajat peruskouluissa ja lukioissa ovat menettäneet järkensä koronarokotusbisneksen manipuloimina.

    Lukiot erityisesti ovat vihervassarikasvattamoja. Sato korjataan seuraavissa eduskuntavaaleissa koko maassa.

    Epäilijät - lyödäänkö vetoa?

    "Lukiot erityisesti ovat vihervassarikasvattamoja" Näin kerroit tuossa jutussa, varmasti näin voi ollakkin koska koulutuksen tiedetään tuovan sivistystä ja viisautta.

    Mikä paja se näitä Persuja suoltaa koska heillä on näitä salaliittoteorioita ja rokotevastaisuutta. Rokotevastaisuuttahan on paljon alikehittyneissä maissa ja meillä täällä Suomessa maahanmuuttajilla ja Perussuomalaisilla.

    Olisikohan perussuomalaistenkin pitänyt se lukio käydä ja vielä rokotuksilla se henkiriepu kun on kallis meille jokaiselle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kun lapsiin kajotaan niin alkaahan ne taudit lisääntyä - sehän on selvä juttu!

    Pahaan suuntaan ajavat ja suistutaan ojaan !
    Ihan sananmukaisesti näitä ojaan ajoja ja kuolemia on tullutkin autoilijoille.
    Virossa 21 vuotias tyttö sammui rattiin ja auto ajautui vastapuolelle ja moottoripyörällä ajanut nuoripari kuoli.
    Meilläkin on tuttu, joka sai piikit ja sammui rattiin, ajoi kaiteen läpi kalliin autonsa, mutta henki säilyi.
    Suomessa on näitä uutisoitu, mutta eipä lehdet muista koskaan tutkia eikä kertoa, oliko ns. rokotuksella osuutta - peri omituista lehtimiestapaa - kukahan heitä alistaa ettei saa tehdä rehellistä uutista, vaan aina pitää jättää mielenkiintoisin kohta kertomatta.
    Kuolleitten kohdalla Iltapäivälehtien jatkuva tapa vaieta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pahaan suuntaan ajavat ja suistutaan ojaan !
    Ihan sananmukaisesti näitä ojaan ajoja ja kuolemia on tullutkin autoilijoille.
    Virossa 21 vuotias tyttö sammui rattiin ja auto ajautui vastapuolelle ja moottoripyörällä ajanut nuoripari kuoli.
    Meilläkin on tuttu, joka sai piikit ja sammui rattiin, ajoi kaiteen läpi kalliin autonsa, mutta henki säilyi.
    Suomessa on näitä uutisoitu, mutta eipä lehdet muista koskaan tutkia eikä kertoa, oliko ns. rokotuksella osuutta - peri omituista lehtimiestapaa - kukahan heitä alistaa ettei saa tehdä rehellistä uutista, vaan aina pitää jättää mielenkiintoisin kohta kertomatta.
    Kuolleitten kohdalla Iltapäivälehtien jatkuva tapa vaieta.

    Näissä on paljon keksittyjä juttuja mutta koronakuolemat ovat virallisia. Kora rokotukseen kuolleita voi totellisuudessa olla muutama, mutta mikä olisi tilanne jos ei olisi rokotettu.

    Monet vaaralliset taudit on voitettu rokotteilla, kuten tuberkuloosi, isorokko, tuhkarokko, ja paljon muita.


  • Anonyymi

   Eihän tuo kaksi rokotetta ole vielä mitään, kahdeksan niitä tulee annettavaksi! Katsokaa vaikka EU:n rokotepassia.

   Orwellin dystopia on nyt ja tässä.

   • Anonyymi

    Päivittäinen piikitys pikku hiljaa vaan kuten narkkareillakin on tapana.
    Kyllä kansa sen hyväksyy kun ei nyt ihan heti ruveta sanomaan että joka päivä.
    Ensin mennään maskeilla viikko pari, sitten yksi piikki ja kaikki ohi --- ei kai tässä mitään vaan olla jätetty kertomatta kansalle.
    Lampaita pitää media typerinä - no nyt pitää lampaitten näyttää, ettei olla lampaita ja kusetus on loppu. Vai tyytyvätkö lampaitten osaan?


  • Anonyymi

   No faktaa on ainakin se,että taas eilen 13 koronatartuntaa lisää kainuussa. Rokottamattomissa enimmäkseen.

   • Anonyymi

    Olet jonkin sortin yllyttäjäkaartiin kuuluva näköjään.
    Tiedätkö, että sairauksia on aina ollut ja ne ovat tarpeellisia, nyt ei saisi sairastaakaan terveellisesti.
    Nyt on jaettu helevetisti myrkkyruiskeita ja tuhansia suomalaisia on sairastunut/vammautunut/kuollut näihin piikkeihin.
    Mitä haluat tuolla typerällä lausahduksella muuta sanoa, kuin, että olet itse erehtynyt ottamaan myrkkypiikit ja olet alistunut maskeihin kiltisti ottamatta selvää mistään.
    TUSKIN TIEDÄT SISÄLTÖÄ NS. ROKOTTEISTA - VAI OLETKO VASTUUTON?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olet jonkin sortin yllyttäjäkaartiin kuuluva näköjään.
    Tiedätkö, että sairauksia on aina ollut ja ne ovat tarpeellisia, nyt ei saisi sairastaakaan terveellisesti.
    Nyt on jaettu helevetisti myrkkyruiskeita ja tuhansia suomalaisia on sairastunut/vammautunut/kuollut näihin piikkeihin.
    Mitä haluat tuolla typerällä lausahduksella muuta sanoa, kuin, että olet itse erehtynyt ottamaan myrkkypiikit ja olet alistunut maskeihin kiltisti ottamatta selvää mistään.
    TUSKIN TIEDÄT SISÄLTÖÄ NS. ROKOTTEISTA - VAI OLETKO VASTUUTON?

    Menikö foliohatulla tunteisiin???


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Menikö foliohatulla tunteisiin???

    Meni


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olet jonkin sortin yllyttäjäkaartiin kuuluva näköjään.
    Tiedätkö, että sairauksia on aina ollut ja ne ovat tarpeellisia, nyt ei saisi sairastaakaan terveellisesti.
    Nyt on jaettu helevetisti myrkkyruiskeita ja tuhansia suomalaisia on sairastunut/vammautunut/kuollut näihin piikkeihin.
    Mitä haluat tuolla typerällä lausahduksella muuta sanoa, kuin, että olet itse erehtynyt ottamaan myrkkypiikit ja olet alistunut maskeihin kiltisti ottamatta selvää mistään.
    TUSKIN TIEDÄT SISÄLTÖÄ NS. ROKOTTEISTA - VAI OLETKO VASTUUTON?

    Oletko sinä ihan tosissasi. Uskotko sinä näihin juttuihin jossa Tuetiaiset tietävät paremmin huippututkijat.
    Kylläse vaan näinon.... Humalasta selviää mutta synnynnäisestä typeryydestä ei koskaan.


  • Anonyymi

   Ikinä ei voi riittävästi muistuttaa kansalaisia siitä että älä matkustele. Niin Koronan kuin Ilmastonmuutoksen kannalta turha matkustelu on suurin syyllinen.

  • Anonyymi

   TUTKIMUKSIA ON JA PARASIITTEJAKIN SAA ROKOTTEISTA !

   Tutkimus: COVID-rokotetut kantavat 251-kertaista virusmäärää verrattuna rokottamattomiin – ”Uhkaavat ympäristöään”!

   Oxfordin yliopiston tutkimustulos viittaa siihen, että koronarokotetuista on tulossa sairauksien superlevittäjiä. Tutkituilla täysin koronarokotetuilla terveydenhuollon työntekijöillä on 251 kertaa suurempi viruskuorma, joka on uhka heidän rokottamattomille potilaille ja työkavereille.

   Valtamedian esittämän narratiivin mukaan rokottamattomat uhkaavat rokotettuja, mutta uudet tieteelliset tutkimukset osoittavat, että päinvastoin – rokotetut ovat vaarallisia tautipesiä.
   Oxfordin yliopiston kliinisen tutkimusryhmän löydästen tuloksista julkaistiin 10. elokuuta tiedelehti The Lancetissa. Tutkimuksessa havaittiin, että rokotetuilla on 251-kertainen COVID-19-virusten kuormitus sieraimissaan rokottamattomiin verrattuna, joka aiheuttaa akuutin uhan.

   Samalla kun rokottaminen lievittää infektion oireita, rokotetut kantavat epätavallisen suuria koronaviruksen määriä ilman, että he sairastuvat, mikä puolestaan voi tehdä heistä ”oireettomia superlevittäjiä”.

   Havaittu ilmiö voi olla syynä järkyttävän suuriin rokotusten jälkeisiin tartuntamäärien nousuihin laajasti rokotetuissa populaatioissa, joka on todettu maailmanlaajuisesti.

   Tutkimuksessa tarkkailtiin terveydenhuollon työntekijöitä, jotka eivät voineet lähteä sairaalasta kahden viikon aikana. Tiedot osoittivat, että täysin rokotetut työntekijät, noin kaksi kuukautta Oxford/AstraZeneca COVID-19-rokotteen (AZD1222) injektion jälkeen kantoivat ja oletettavasti välittivät Delta-variantin rokotetuille kollegoilleen.

   He lähes varmasti myös tartuttivat Delta-infektion rokottamattomille ihmisille, myös heidän potilailleen. Kantojen sekvensointi vahvisti työntekijöiden levittäneen SARS-CoV-2:n toisilleen.

   Tutkimuksen tulos on johdonmukainen Yhdysvalloissa tehtyjen havaintojen kanssa, ja se on yhdenmukainen CDC:n johtajan kommenttien kanssa siitä, että COVID-19-rokotteet eivät ole pysäyttäneet SARS-CoV-2-tartuntoja.

   Tutkimuksen johtopäätökset tukevat johtavien lääketieteen asiantuntijoiden varoituksia siitä, että COVID-19-rokote mahdollistaa 251-kertaisen SARS-CoV-2-viruskuorman kuljettamisen verrattuna rokotuksia edeltävältä ajalta vuonna 2020.

   Meillä on siis löydetty palapelin avain, joka selittää, että miksi Delta-taudinpurkaus on niin valtava rokotettujen keskuudessa, toimien tehokkaina lavantauti-Maryn tyyppisen kulkutaudin levittäjinä.

   Rokotetut henkilöt kantavat yhteisöihinsä viruksia ja ruokkivat uusia COVID-aaltoja. Rokotetut terveydenhuollon työntekijät tartuttavat lähes varmasti työtoverinsa ja potilaansa aiheuttaen kauhistuttavia lisävahinkoja.

   • Anonyymi

    Turtiainen taitaa olla tutkimuspäällikkönä ja Hakkarainen laboranttina. Paljon teillä näyttäisi olevan joutilasta aikaa kun jaksatte näitä julistuksia tehdä.

    Menkääpä töihin ettei työvoimaa tarvitsisi tuoda ulkomailta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Turtiainen taitaa olla tutkimuspäällikkönä ja Hakkarainen laboranttina. Paljon teillä näyttäisi olevan joutilasta aikaa kun jaksatte näitä julistuksia tehdä.

    Menkääpä töihin ettei työvoimaa tarvitsisi tuoda ulkomailta.

    Kajaanissa on paljon junttikansaa ja Persuja siitä tämä rokotevastaisuus nousee.

    Kouluttamattomaan kansaan salalittoteoriat ja muukin huuhaa uppoo kuin veitsi sulaan voihin.


   • Anonyymi

    Höpö höpö


  • Anonyymi

   Onkohan Öykkäri lukenut miten tarkasti tuon Lancetin julkaisun tai Israelin tilanteesta, josta valtamedia ei hiisku? Helppo vetää porukkaa nenästä kun lampaat uskoo kaiken mitä sanotaan "totuutena".

  • Anonyymi

   Suomessa on tällä hetkellä rokotettu 2 kertaan 2,3 miljoonaa ihmistä. joista rokotuksien jälkeen on sairastanut koronan ja senkin lievänä alle 2000 ihmistä. rokottamattomia sairastuneita on suomessa moninkertainen määrä enempi ja vähempi vakavasti sairastuneita. Mitä israeliin tulee heidät on rokotettu enimmäkseen eri rokotteilla mitä eu.ssa ja suomessa käytetään eli et voi verrata heidän rokotuskattavuus prosenttia ja sairastuneiden määrää suomeen millään tavalla.

  • Anonyymi

   Jotkut elää harhaluulossa että kaksi rokotetta otettuaan he saa matkustella ja elää miten haluaa. Rokotetut levittää ja sairastuu kokonaan. Turha matkustelu on jatkossakin vastuutonta.

   • Anonyymi

    Mika Salminen kertoili juuri että kaikki rokottamattomat tulee sairastamaan koronan jossakin vaiheessa, ehkä lähimmän 5..10 vuoden aikana koska virus jää kiertämään.

    Rokotettujakin sairastuu kuitenkin suojaa vakavalta tautimuodolta 97% tämä vakavamuotohan on se tappava. Kyllähän nyt jo näkee kuolleisuusluvuista rokotuksen tehon.

    Koronapassilla pääsee tulevaisuudessa ravintoloihin ja yleisötapahtumiin, vaatii kaksi rokotetta, lähiaikoina sairastetun koronan tai negatiivisen koronatestin. Testi on itse kustannettava. Näin sanoi Salminen.


  • Anonyymi

   On hölmöä että paikallisella tasolla meidän pitää elää kuin munkit luostarissa ja toiset saa surutta levittää Koronaa matkustelemalla edesvastuuttomasti.

  • Anonyymi

   Turha hupimatkustelu pitää jättää nyt pois vaikka olisikin rokotettu.

  • Anonyymi

   Kuolipa ystäväni eilen koronarokotukseen. Älkää hyvät ihmiset anna laittaa murha piikkiä suoneenne. Tämä on varma uutinen. Tappakoot ihtesä rokotteillla ken tykkää

   • Anonyymi

    Elä valehtele


   • Anonyymi

    Törkeää valehtelemista joka saattaa jossain vaiheessa kalahtaa omaan nilkkaankin. Jos sinulla olisi rehellistä tietoutta voisit kertoa henkilön sukupuolemn ijän ja paikkakunnan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Elä valehtele

    Milloimpa ne rokotevastaiset Persut puhuvat totta?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Milloimpa ne rokotevastaiset Persut puhuvat totta?

    Ei milloinkaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Milloimpa ne rokotevastaiset Persut puhuvat totta?

    Kunhan muistaa että sdp:läiset valehtelee aina. Muistatteko selitykset maskien hyödyistä ja tarperllisuudesta? Vittu mikä epäpätevä paska. Toivon että Marin kuolee koronaan tai vaikka persesyöpään.


  • Anonyymi

   Ei tästä rokotus asiasta tarvii tehdä poliitiikkaa. Kaikki ihmiset rokotuksille niin saadaan se rokotuskattavuus 90% niin sen jälkeen kaikki voi elää vapaammin.

   • Anonyymi

    Totta näin on. Kun rokotekattavuudessa saavutetaan noin 80% taso silloin ei ole enään rajotuksia, eikä tarvitse kinastella rokotuksista.

    Rokottamattomat saavat olla rauhassa viruksen keskellä hehän eivät koronaa pelkää.
    Kaikki tulee saamaan koronatartunnan lähimmän viidenvuoden aikana. Osa sairastaa lievänä ja osa kuolee. Korona kun ei häviä minnekkään jää kiertämää maailmaa.


  • Anonyymi

   Moi! Asun Helsingissä mutta tulin tähän foorumiin kun kuulin Kajaanin mielisairaista koronarajoituksista.

   Yksi neuvo. Lasten ja nuorten kannattaa sairastaa korona. Rokotteet vain huonontaa tilannetta.

   • Anonyymi

    Helsingissä asun minäkin ja täällä kyllä kehotetaan rokottamaan lapsia. Näitä viisaitatuntuu löytyvän jotka suoltaa poppamiesten tietoutta.

    Suomi on lääketieteessä pitkällä ja kannattaa kuunella mitä asiantuntijat sanovat eikä uskoa mitä MV-lehdessä lukee.


  • Anonyymi

   Joku typerys sanoi että Israelissa käytetään eri rokotusta. Israel on rokottanut yksinomaan Pfizerin rokotteella.

  • Anonyymi

   Kajaanista itketään lehtien palstoilla kun on rajoituksia. Syytetään hallitusta kun on tartuntoja. Rajoitukset tulevat tartuntojen mukaan ja Kajaanikin on Helsingin tasolla, jos ei ylikin.
   Kajaanissa hehkutetaan rokotevastaisuuden puolesta, ja se näkyykin kun rokottamattomia on paljon. Tehkää niinkuin muutkin käykää rokotuksilla silloinhan niitä tartuntoja on vähemmän, eikä ole rajotuksia.

   • Anonyymi

    Valtio kehottaa syömään paskaa ja sinä suostut siihen?


   • Anonyymi

    Tyhmää kansaa pitääkin rankaista ja sulkea viimeisetkin ovet ja laittaa alue matkustuskieltoon.


  • Anonyymi

   Hieno tämän Suomen päättäjien toiminnan taso kun yhtäkkiä rokotteita ei saatukaan Kainuuseen. Rokotteita jopa annettiin pois Suomesta muualle....

   Oman maan kansalaiset ei tule hallitukselle ensimmäisenä vaan viimeisenä. SDP, Vasemmistoliitti ja Keskusta ovat suomalaisten SYÖPÄ.

   • Anonyymi

    Rokotetta on saanut Kainuuseen samoin kuin muuallekkin. Olisiko niin että rokotetta olisi jääntyt käyttämättä. Näillä palstoilla on kehotettu olla ottamatta rokotetta, jos näin on silloinhan Kajaanin on hyvä olla eristyksissä. Ravintolatkin pitäisi sulkea.


   • Anonyymi

    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/674071f0-bb02-4866-8393-a482e19b0d53

    Tämä on sitä Perussuomalaisten tyypillistä ajattelua, vaikka ei itse haluta ottaa rokotetta siitä syytetään hallitusta ja sitä kun EU on antanut rokotteita kolmansiin maihin.

    Vielä kerran miettikää jos nämä Perussuomalaiset olisi pääministeri puolue ollaan rokotevastaisia. Uskotaan salaliittoteorijoihin ja MV-lehteä pidetään tieteellisenä julkaisuna.
    Kyllä meidät olisi piru perinyt ja hautausurakoitsijoilla olisi ollut töitä, sillä rokotteitahan ei olisi tarvittu.


  • Anonyymi

   Menkäähän nyt ottamaan vaan ne rokotteet ja sillä siisti.

  • Anonyymi

   Nyt kun tartuntoja on vähän, niin epäillään voiko
   luvut pitää paikkansa ja "tekninen vika". Sitten menee päivä ja luvut kerrotaan kolmella. Tosi uskottavaa hei.

  • Anonyymi

   Myrkkypiikkivä!!!...nyt kunnolla sitä foliohattua väsäämään.

   • Anonyymi

    Foliohatut saapi varautua vuosikausia kestävään koronaan kohallaan.


  • Anonyymi

   9 koronatartuntaa taas eilen kainuussa joista 8 kajaanissa ja 1 sotkamossa, lisäksi 1 ulkomaalaisella todettu tartunta tältä aamulta. Käykäähän vaan ottamassa niitä rokotteita ja äkkiä.

  Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. TTK-tippuja Elina Gustafsson tilittää tulosten jälkeen: "Mä olisin toivonut, että Suomen kansa..."

   Ou nou, ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson tippui parinsa Ansku Bergströmin kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta. Tuli kyllä täysin puskista ja yllätyk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   160
   8169
  2. Maria Veitola sai pakit tänäkin vuonna - Tämä yksi pariskunta kieltäytyy aina Yökylässä-sarjasta

   Maria Veitola on kyllä nähnyt monenlaisia julkkisten koteja vuosien varrella. On ollut Maisa Torppaa, Tiina Jylhää ja Anu Saagimia... Kenet sinä halua
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   7020
  3. Ei oo Pikkaraisella kaikki kotona

   Viimeisessä insta pätkässään tuijottaa kameraan nyrkki pystyssä, ja huutaa vamos. Voi hyvää päivää, kertoo mitä päässä liikkuu.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   126
   2788
  4. Kuumaa huumaa! Sofia Belorf keimailee pienen pienessä kesämekossaan: "Nyt jo ikävä..."

   No nyt ei ole kulunut paljoakaan kangasta tähän Sofian mekkoon. Mekko on nimittäin varustettu reilulla kaula-aukolla ja lyhyellä pituudella... https:/
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   2216
  5. IS: Tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa ja nopeasti

   Teknologiateollisuuden varatoimitusjohtaja Minna Helle ”tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa ja nopeasti ja heitä tarvitaan kaikkiaan 130 000 ”. Vo
   Maailman menoa
   221
   2082
  6. Martinan mersu herättää ansaittua kateutta

   Martina Aitolehti on menestynyt ikinuori nainen ja herättää ansaistsemaansa huomiota kaikkialla. Myös Mercedes Benzin pääkonttoriassa Saksassa kaunis,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   856
  7. Tietäisitpä vaan kusipääukko

   mitä susta ajattelen. Naamas on aina, kuin norsun vitulla ja tuima ilme naamalla. Kuka semmoista jaksaa katsella. Koskaan et naura millekkään ja mikää
   Ikävä
   60
   830
  8. Sano EI korruptiolle, älä osta Marinin mainostamaa Pihka Collection reppua

   Valveutuneena kansalaisena ja kuluttajana voit vaikuttaa. Jätä Pihka Collectionin Marin-reppu kylmästi kaupan hyllylle ja osta sen sijaan joku toinen
   Tampere
   166
   728
  9. Viisi rokotevastaista radiojuontajaa kuollut Yhdysvalloissa lyhyessä ajassa koronavirukseen

   Rokotekriittiset radiojuontajat uskoivat mitä ihmeellisimpiin salaliittoteorioihin koronarokotteen suhteen. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/viisi-
   Maailman menoa
   322
   720
  Aihe