Omat ulosotto tiedot

Anonyymi

Kävin katsomassa omia ulosotto tietoja ja minulla näkyy siellä kaksi velkaa, jotka on palautettu takaisin velkojalle. Toisessa on merkintä "suppean ulosoton este" ja toisessa "varattomuuseste". Kysymys kuuluukin, että mitä eroa näillä merkinnöillä on, kun lopputulos on kuitenkin sama. Kummankin velan kohdalla tilanteeni on ollut täysin sama, mutta erilainen merkintä laitettu.

1

1291

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sama homma. Se on vaan ulosottomiehen mielivaltaista vittuilua. Mulla laitettu UMS ja UMV viiden päivän erotuksella kun tilanne ollut ihan sama. UMS lähtee velan maksettua mutta varalta laitetaan varattomuus merkintä perään että kärsimys jatkuu toisen luokan kansalaisena vielä sen jälkeen kun kaikki maksettu. Näitä molempia tietysti jatketaan vielä sinne neljään vuoteen UMP:llä kärsimyksen maksimoimiseksi. Kuka tuonkin UMP:n on edes keksinyt? Rangaistaan siitä että maksat 3 vuodessa 30 tuhatta velkaas pois jotta sais elämän takasin raiteilleen. Ja ei nuokaan toimet ole vielä tarpeeksi noille mulkuille. Poistetaan taulukkomaksusta vapautuminen 2v maksamisen jälkeen jonkun saatanan talon sisäisen "ohjeen" mukaan. Finlexistä ei noita ohjeita tietysti voi lukea koska niitä ei ole olemassa. Ulosoton taulukkomaksutkin laskee kuulemma tietokone automaattisesti veloille jolloin esimerkiksi yksi velka saatetaan maksetaan kokonaan pois mutta kahdessa erässä samalla kuitilla jotta saadaan isompi taulukkomaksun osuus kyseiselle velalle. Kirjan vois pian kirjoittaa tuosta laitoksesta ja niitten toimista. Kyllä Karpolle ois asiaa 2021 myös.

      Olkaa ihmiset tarkkana jotka vielä ulosotossa olette. Käykää siellä UO sivulla ja tarkastakaa ainakin noita taulukkomaksuja että mitä ja miten perivät. Minä jään odottelemaan HE 109 edistymistä mutta taitaa sekin venyä taas kun on kaiken maailman jätelait ja agenda30 tärkeempiä käsitellä valiokunnissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2833
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2400
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1982
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1826
    6. 166
      1820
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1726
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe