Punavihreä hallitus aikoo rangaista eläkeläisiä ja lapsiperheitä

Anonyymi

Populistinen lämmityspolttoaineen veronkorotus näkyy erityisesti omakotitaloissa asuvien eläkeläispariskuntien ja pienten lasten perheiden arjessa. Heille ei jää rahaa elämään niin paljon kuin aiemmin. Näillä ei ole varaa vaihtaa lämmitysmuotoa, joten öljyllä mennään ja kiristetään vyötä.

Veronkorotus ei ole loppuun asti mietitty asia. Sama asia kuin polttomoottorien kieltäminen. Se on hölmöläisen puhetta.

Ei keppiä vaan porkkanaa.

Jos halutaan, että yli 100.000 öljylämmitteistä omakotitaloa vaihtaa toiseen lämmitysmuotoon, niin pitää antaa avustus, ei lisää kustannuksia. Mittava ja helppo avustus, jonka saa samantien kaupan yhteydessä. Se vie eteenpäin. Vaihto ilmavesilämpöpumppuun tai maalämpöön, niin kunnon korvaus 5000 euroa heti oston yhteydessä käteen. Pitää koskea myös vapaa-ajanasuntoja. Niiden osalta kateusajattelu sikseen. Jos vapaa-ajanasunnossa on öljylämmitys, niin sekin saastuttaa yhtälailla.

Sama koskee autokannan uusimista. Valtaosa autokaupoista on vaihto käytettyyn. Sen takia myös vähemmän kuluttavan käytetyn ostajalle romutuspalkkio. Ei tarvitse ja pidä olla uusi auto. Tämä olisi tuki myös vähävaraisille.

Mitä se SDP:n vetämä hallitus oikein touhuaa? Työllisyystoimiakaan ei uskalleta tehdä, vaikka meillä on 300.000 työtöntä.

13

170

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kun kuuntelee SDP:n puheenjohtajistoa, eritoten Marinia ja Mäkystä, niin tuhon tiellä ollaan. Velkaa otetaan ja veroja korotetaan. Se on kaikki pois vähäosaisten ruokabudjetista tänään ja tulevina vuosina. Ressukat eivät ymmärrä, että velat pitää maksaa. Kuka maksaa? Kansalaiset verotuksen kautta. Marinin hallitus tulee ottamaan kaikkiaan lainaa siinä 40 miljardia euroa. Se on paljon. Siitä prosentin koron nousu lähivuosina tuo lisälaskun 400 miljoonaa euroa vuodessa. Mistäs se leikataan?

   • Anonyymi

    No ei ainakaan ulkomaanavusta ja eikä varsinkaan turvapaikka turisteista, lähestulkoon kaikesta muusta voidaan leikata.


  • Anonyymi

   Voi hellanjestas kun taas valitetaan 😂😂😂

   • Anonyymi

    Kyllä ja asiasta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Olen Lappeenrannasta ja se selitää paljon, eli voin olla sairas sekä demari.


  • Anonyymi

   Nämä älyttömät veronkorotukset lämmitysöljyyn on raipaniskuja köyhille eläkeläisille ja niukasti eläville lapsiperheille. Ei heillä ole mahollisuulksia muuttaa öljyä johonkin typerään ilmavesi lämpöpumppuun, tai muuhun vastaavaan kalliiseen epävarmaan systeemiin.
   Haluaako vasennistohallitus ruoskia taan köyhiä ihmisiä. Jumalauta!
   Lämmitysöljyn veroa jo nostettiin ja nyt vihreet ja vasurit on pelastamassa taas maapalloo veronkorotuksilla.
   Vuosi sitten öljy makso 0,60€ ja nyt 1€ . Eikö se jo riitä!

   • Anonyymi

    Mieti seuraavalla kerralla kenen poliitikon juttuja uskot ennen vaaleja ja ketä äänestät. Seuraavan kerran jo maakuntavaaleissa, ellei hallitus kaadu ja saadaan uudet viisaaammat johtoon ja perutaan koko sote.


  • Anonyymi

   Aloitus>. " Vaihto ilmavesilämpöpumppuun tai maalämpöön, niin kunnon korvaus 5000 euroa heti oston yhteydessä käteen. Pitää koskea myös vapaa-ajanasuntoja. Niiden osalta kateusajattelu sikseen. Jos vapaa-ajanasunnossa on öljylämmitys, niin sekin saastuttaa yhtälailla."
   Miksi sinä maksattaisit toisilla asuntosi remontit! Tosi itsekkäästi ajateltu.
   Ei ole saasteetonta energiatuotantoa.
   4500 öljylämmityksen vaihto johonkin toiseen, myös päästöjä tuottavaan laitteistoon, niin suomen päästövähennys jäis n. 0,001 %.

  • Anonyymi

   Ja Syvä Tyhmyys heikentää hyvinvointivaltion nopeasti!
   Suomessa Naiivi idealismi Vallankumous kaaderit tekee vallankumousta, kulttuuri vallankumousta. Suomesta rakennetaan pakolla kehitysmaa !! turvaton kehitysmaa.

   - esim. ns. perusturvaa Suomessa joudutaan laskemaan tulevaisuudessa.
   Samoin entistä hyvinvonintivaltiota ajetaan muutenkin alas.
   Koska raha virtaa maasta ulos. esim eu toimiin.
   Ja heikentämisen Syy on myös kallis laaja pakolais turismi, joka jo nyt maksaa liikaa ja pakolais turisti kuluttavat jo nyt 1/3 osan sos. rahasta!!

   Siis näin toimien suomalaisten edut jatkuvasti heikkenee kun tämä laaja pakolais turismi, kela turismi jatkuu ja laajenee. Rahat ei riitä!
   Yksi pakolainen maksaa keskimäärin jo 4000 e/kk. 12x 4000 = 48000 e/v.

   - Osaamispulaa on, esim. Ymmärtämätön Sisäministeri ja ulkoministeri toi verovaroin, n. 500kpl turisteja afganistanista lisää !! ja lupasi 4 vuoden kela lomat, verovarooin...!! ( puhuneet myös määrien nostosta - vastuuttomasti..).
   - esim tämä 500kpl , jo maksaa 500 x 48000 = 24 000 000. vuodessa!!
   Ja 4-vuotta x 24 000 000 = 96 000 000e.

   Ja Meillä on e-suomen kaupungit täynnä jo ennestään lepääviä , jouten olevia kela-lomalaisia!! Sosiaali turvaa on siis pakko alentaa!
   Verorasitus kasvaa !

  • Anonyymi

   Myy talosi minä ostan ! Jos ei ole jo homeessa !

  • Anonyymi

   No öljylämmitys on aivan mennyttä aikaa eli aika onkin vaihtaa ne johonkin nykyaikaisempaan lämmitysmuotoon.

   Sähköauton voi hankkia kukatahansa vaikka samantien.
   Ei niitä vahoja diiseli ja pensapaskoja kukaan kohta halua kuitenkaan.

   • Anonyymi

    ei suomi ole sähköomavarainen - huom!!! sekin tulee ulkomailta!!


  • Anonyymi

   Kantaako vihreät säkillä lämpöä asuntoihin ? Vai käy varatuilta hanhien laskeutumisalueilta keräämässä energian ? hanhen kakka puristeita lämmitykseen?
   Vai maahan lomille tuodut isis joukot lämmitää polttamalla omaisuutta ja vääräuskoisia ?

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tokmanin johtaja avauti työntekijäpulasta

   Huuskosen mukaan Tokmannilla on ollut vaikeuksia löytää työvoimaa myymälöihin ja varastoihin, jonka seurauksena tavaratoimituksia on jouduttu jättämää
   Maailman menoa
   342
   8891
  2. Upeaa Martina ja Stefu!

   Onpa upeaa huomata, että ex-pariskunta pystyy juhlimaan yhdessä yhteisen tyttärensä synttäreitä! Ovat ilmeisesti aikuisia ihmisiä, jotka pystyvät haut
   Kotimaiset julkkisjuorut
   272
   2514
  3. 117
   1393
  4. Oho! Iina Kuustonen ja Mikko Leppilampi "häähumussa", Mikko-isä kuittaa viiltävästi: "Totaalinen..."

   Iina Kuustonen on heittänyt hulvattoman idean Instagramissa. Tällä porukalla on kyllä sarkasmi hallussa! https://www.suomi24.fi/viihde/oho-iina-kuusto
   Kotimaiset julkkisjuorut
   2
   1228
  5. Hyvä olkoon sitten niin!

   Minä lopetan sussa roikkumisen ja kiellän ikuisesti kaikki tunteeni sua kohtaan. En tiedä kuka edes olet enää ja jos tulet juttelemaan niin käännän se
   Ikävä
   64
   846
  6. Poliisioperaatio kansanedustajan kotona

   Riikka Slunga-Poutsalon poika säilytti kovia huumeita ja myyntivälineitä äitinsä asunnossa. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/a23dec18-05ef-4ab2-b
   Maailman menoa
   261
   822
  7. Etäisyys kaivattuusi ?

   Oma ihastukseni ( mies ) asuu 250 km päässä, menee autolla 3,5 tuntia ajaessa. Ikävä on koko ajan, nähdään yleensä viikonloppuisin. Miten lähellä/kauk
   Ikävä
   57
   820
  8. Syy miksi en kysele perääsi

   Johtuu siitä että olen ns. Kaikkiruokainen. Voin kyllä ottaa toisenkin naisen jos sinua ei kiinnosta olla mun kanssa. Odotan vain. Se on meinaan niin
   Tunteet
   80
   818
  Aihe