Punavihreä hallitus aikoo rangaista eläkeläisiä ja lapsiperheitä

Anonyymi

Populistinen lämmityspolttoaineen veronkorotus näkyy erityisesti omakotitaloissa asuvien eläkeläispariskuntien ja pienten lasten perheiden arjessa. Heille ei jää rahaa elämään niin paljon kuin aiemmin. Näillä ei ole varaa vaihtaa lämmitysmuotoa, joten öljyllä mennään ja kiristetään vyötä.

Veronkorotus ei ole loppuun asti mietitty asia. Sama asia kuin polttomoottorien kieltäminen. Se on hölmöläisen puhetta.

Ei keppiä vaan porkkanaa.

Jos halutaan, että yli 100.000 öljylämmitteistä omakotitaloa vaihtaa toiseen lämmitysmuotoon, niin pitää antaa avustus, ei lisää kustannuksia. Mittava ja helppo avustus, jonka saa samantien kaupan yhteydessä. Se vie eteenpäin. Vaihto ilmavesilämpöpumppuun tai maalämpöön, niin kunnon korvaus 5000 euroa heti oston yhteydessä käteen. Pitää koskea myös vapaa-ajanasuntoja. Niiden osalta kateusajattelu sikseen. Jos vapaa-ajanasunnossa on öljylämmitys, niin sekin saastuttaa yhtälailla.

Sama koskee autokannan uusimista. Valtaosa autokaupoista on vaihto käytettyyn. Sen takia myös vähemmän kuluttavan käytetyn ostajalle romutuspalkkio. Ei tarvitse ja pidä olla uusi auto. Tämä olisi tuki myös vähävaraisille.

Mitä se SDP:n vetämä hallitus oikein touhuaa? Työllisyystoimiakaan ei uskalleta tehdä, vaikka meillä on 300.000 työtöntä.

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kun kuuntelee SDP:n puheenjohtajistoa, eritoten Marinia ja Mäkystä, niin tuhon tiellä ollaan. Velkaa otetaan ja veroja korotetaan. Se on kaikki pois vähäosaisten ruokabudjetista tänään ja tulevina vuosina. Ressukat eivät ymmärrä, että velat pitää maksaa. Kuka maksaa? Kansalaiset verotuksen kautta. Marinin hallitus tulee ottamaan kaikkiaan lainaa siinä 40 miljardia euroa. Se on paljon. Siitä prosentin koron nousu lähivuosina tuo lisälaskun 400 miljoonaa euroa vuodessa. Mistäs se leikataan?

      • Anonyymi

        No ei ainakaan ulkomaanavusta ja eikä varsinkaan turvapaikka turisteista, lähestulkoon kaikesta muusta voidaan leikata.


    • Anonyymi

      Voi hellanjestas kun taas valitetaan 😂😂😂

      • Anonyymi

        Kyllä ja asiasta.


      • Anonyymi

        Olen Lappeenrannasta ja se selitää paljon, eli voin olla sairas sekä demari.


      • Anonyymi

        asiasta valitetaan. kansanvalistusta, että höynäytetytkin ymmärtäisivät, että heitä on vedetty alta kölin.


    • Anonyymi

      Nämä älyttömät veronkorotukset lämmitysöljyyn on raipaniskuja köyhille eläkeläisille ja niukasti eläville lapsiperheille. Ei heillä ole mahollisuulksia muuttaa öljyä johonkin typerään ilmavesi lämpöpumppuun, tai muuhun vastaavaan kalliiseen epävarmaan systeemiin.
      Haluaako vasennistohallitus ruoskia taan köyhiä ihmisiä. Jumalauta!
      Lämmitysöljyn veroa jo nostettiin ja nyt vihreet ja vasurit on pelastamassa taas maapalloo veronkorotuksilla.
      Vuosi sitten öljy makso 0,60€ ja nyt 1€ . Eikö se jo riitä!

      • Anonyymi

        Mieti seuraavalla kerralla kenen poliitikon juttuja uskot ennen vaaleja ja ketä äänestät. Seuraavan kerran jo maakuntavaaleissa, ellei hallitus kaadu ja saadaan uudet viisaaammat johtoon ja perutaan koko sote.


    • Anonyymi

      Aloitus>. " Vaihto ilmavesilämpöpumppuun tai maalämpöön, niin kunnon korvaus 5000 euroa heti oston yhteydessä käteen. Pitää koskea myös vapaa-ajanasuntoja. Niiden osalta kateusajattelu sikseen. Jos vapaa-ajanasunnossa on öljylämmitys, niin sekin saastuttaa yhtälailla."
      Miksi sinä maksattaisit toisilla asuntosi remontit! Tosi itsekkäästi ajateltu.
      Ei ole saasteetonta energiatuotantoa.
      4500 öljylämmityksen vaihto johonkin toiseen, myös päästöjä tuottavaan laitteistoon, niin suomen päästövähennys jäis n. 0,001 %.

    • Anonyymi

      Ja Syvä Tyhmyys heikentää hyvinvointivaltion nopeasti!
      Suomessa Naiivi idealismi Vallankumous kaaderit tekee vallankumousta, kulttuuri vallankumousta. Suomesta rakennetaan pakolla kehitysmaa !! turvaton kehitysmaa.

      - esim. ns. perusturvaa Suomessa joudutaan laskemaan tulevaisuudessa.
      Samoin entistä hyvinvonintivaltiota ajetaan muutenkin alas.
      Koska raha virtaa maasta ulos. esim eu toimiin.
      Ja heikentämisen Syy on myös kallis laaja pakolais turismi, joka jo nyt maksaa liikaa ja pakolais turisti kuluttavat jo nyt 1/3 osan sos. rahasta!!

      Siis näin toimien suomalaisten edut jatkuvasti heikkenee kun tämä laaja pakolais turismi, kela turismi jatkuu ja laajenee. Rahat ei riitä!
      Yksi pakolainen maksaa keskimäärin jo 4000 e/kk. 12x 4000 = 48000 e/v.

      - Osaamispulaa on, esim. Ymmärtämätön Sisäministeri ja ulkoministeri toi verovaroin, n. 500kpl turisteja afganistanista lisää !! ja lupasi 4 vuoden kela lomat, verovarooin...!! ( puhuneet myös määrien nostosta - vastuuttomasti..).
      - esim tämä 500kpl , jo maksaa 500 x 48000 = 24 000 000. vuodessa!!
      Ja 4-vuotta x 24 000 000 = 96 000 000e.

      Ja Meillä on e-suomen kaupungit täynnä jo ennestään lepääviä , jouten olevia kela-lomalaisia!! Sosiaali turvaa on siis pakko alentaa!
      Verorasitus kasvaa !

    • Anonyymi

      Myy talosi minä ostan ! Jos ei ole jo homeessa !

    • Anonyymi

      No öljylämmitys on aivan mennyttä aikaa eli aika onkin vaihtaa ne johonkin nykyaikaisempaan lämmitysmuotoon.

      Sähköauton voi hankkia kukatahansa vaikka samantien.
      Ei niitä vahoja diiseli ja pensapaskoja kukaan kohta halua kuitenkaan.

      • Anonyymi

        ei suomi ole sähköomavarainen - huom!!! sekin tulee ulkomailta!!


    • Anonyymi

      Kantaako vihreät säkillä lämpöä asuntoihin ? Vai käy varatuilta hanhien laskeutumisalueilta keräämässä energian ? hanhen kakka puristeita lämmitykseen?
      Vai maahan lomille tuodut isis joukot lämmitää polttamalla omaisuutta ja vääräuskoisia ?

    • Anonyymi

      Ja sitten vielä bioöljy-probaganda, vielä näinä päivinä.
      Bioöljyyn siirtymällä mukamas säilytettäisiin vanhat öljylämmitysjärjestelmät,
      Moni valhe uskotaan, tiedän sen, mutta tuo on vastuuttoman falskeuden kärkipäätä.

      Tiedämme, että omakotikansalaisten keski-ikä on vanha , ja varmastikin jotkut heistä saattavat jopa uskoa noita öljylämmityksen edelleenpitämis-probagandajuttuja.

      Kyllä tuo on jo ikäihmisten hyväksikäyttöä, tulevien sukupolvien kustannuksella.

    • Anonyymi

      Ei tullut vappusatasta. Meni miinukselle. Lisäksi raippavero itse säästetystä eläkkeestä. Se on kateusvero. Eikä se riitä, kun eletään kuin pellossa. 19 ministeriä ja avustaja-armeija! Ensi vuonna otetaan lainaa joka päivä 20 miljoonaa euroa ja suunnitelmissa on elää koko vuosikymmen ottamalla lisää lainaa. Tehdyt työllisyystoimet tehoavat vasta 2030, jos silloinkaan. Ei tällä tavalla maan asioita pidä hoitaa.

      Suomen osuus hiilipäästöistä on alle 0,2%. Nyt yötä myöten tehdyt päätökset tekevät Suomen hiilenegatiiviseksi. Soijaton Suomi. Se ei maailmaa pelasta. Kiina, USA, Venäjä ja Intia ovat suurimmat saastuttajat. Ekoterrorit saisivat mennä istumaan punaiselle torille tai metsään. Paljon energiaa ja rahaa ollaan halukkaita käyttämään myös pakolaisten hyysäämiseen. Se on shoppailua. Al-holin isis-leiriläiset haluaisivat kuulemma muuttaa lapsineen Afganistaniin, kun siellä on asiat laitettu heitä miellyttävään muotoon.

      Tällaisten asioiden kanssa hallitus näpertelee ja oma pesä on sekaisin.

    • Anonyymi

      Marinin hallitus, 19 ministeriä ja valtava lähes 100 avustajien armeija, ottavat velkaa 20 miljoonaa joka päivä. Yhteensä tulee saldoksi 40 miljardia. Se pitää maksaa takaisin ja vielä korot päälle. Jos ja kun korot nousevat 1%-yksikön, niin se on Marinin veloista 400 miljoonaa vuodessa. Arvaat varmaan, että leikkauksia on tiedossa ja veronkorotuksia. Eläkeläisiltä viedään taas ja lapsiperheiltä.

      Ammattiliitot pitää saada myös maksamaan osingoista veroa. MOT selvitti, että ovat nostaneet 10 vuoden aikana 900 miljoonaa osinkoja verotta. Siitä tulee verovelkaa 270 miljoonaa euroa. Varsinainen veroparatiisi ja puhallus. Toinen liittoihin liittyvä epäkohta on liiton jäsenmaksun verovähennys. Se tekee vuodessa 200 miljoonaa euroa. Vähennystä perusteltiin aikanaan tulonhankkimisvähennyksenä, Sitä se ei ole. On perusteeton vähennys. Vain puolet palkansaajista kuuluu liittoon. Vähennys on väärin heitä kohtaan. Työttömyyskassan jäsenmaksu on eri asia. Se pitää maksaa, että saa ansiosidonnaisen. Se on tulonhankkimisvähennys. Ammattiliiton jäsenmaksu on vapaaehtoinen harrastusmaksu.

      • Anonyymi

        Harrastusmaksu! Oikein sanottu. Liiton jäsenmaksu on tuki Hakaniemen herroille. Paperiliitto ei päästä kaukaalaisia edes neuvottelupöytään neuvottelemaan omista asioista. Neuvotellaanko siellä edes? Eilen teknologiateollisuuden puheenjohtaja sanoi telelevisiossa, ettei ole halua neuvotella, kun ei tiedä, kenen kanssa neuvottelee? Menköön neuvotteluhuoneeseen katsomaan. Siitähän se selviää. Harrastustoimintaa. Uhoa ja kiristystä ukoilta, jotka eivät tiedä mitään yritysten paikallisista olosuhteista. Ovat haitaksi yhteiskunnalle, kun estävät hallituksen työllisyystoimien toteuttamisen. Eihän se tyttöviisikko uskalla... YTK kutsuu. Sitä paremmin suomalaisilla yrityksillä ja työntekijöillä menee, mitä useammassa yrityksessä valitaan kaikkia edustava luottamusvaltuutettu. Ammattiliittojen marionetit ovat työpaikkojen jarru.


    • Anonyymi

      "Sitä paremmin suomalaisilla yrityksillä ja työntekijöillä menee, mitä useammassa yrityksessä valitaan kaikkia edustava luottamusvaltuutettu. Ammattiliittojen marionetit ovat työpaikkojen jarru." Mitä nopeammin, sitä parempi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3869
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      2027
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      303
      1236
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe