Onko Heinolassa julkista liikennettä ja tietoa siitä

Anonyymi

Lahden seudun liikenne LSL järjestää Heinolankin julkisen liikenteen. Miten?
Missä on aikataulu vihko, joka on aiempina vuosina on jaettu myös heinolalaisiin koteihin?

Aikatauluja, hintoja, maksamista, reittejä... koskevaa informaatiota en ole löytänyt Heinolan kotisivuilta tai paikallislehdestä.
Itä-Hämeessä oli usean palstan artikkeli, jossa muun muassa elinkeinojohtaja kertoi yhteisten, valtakunnallisten maksu- ja muiden ehtojen saamisen vaikeuksista yleisellä tasolla.

Me heinolalaiset tarvitsemme tietoa siitä miten julkinen liikenne toimii Heinolassa, mitä maksaa ja miten maksetaan — käykö linja-autossa eurot vai onko muita tapoja maksaa matka? Lataako kuljettaja eurot waltti-kortille, vai onko ladattava itse? Mitkä ovat reitit, pysäkit ja AIKATAULU? Kulkeeko linja-auto tunnin vai puolen tunnin välein. Miten viikonloppuliikenne?

Miten ne heinolalaiset löytävät tiedot, joilla on tietokone ja sopiva ohjelma ja miten tiedotetaan niille, jotka eivät nettiin pääse, mutta käyttävät linja-autoa esim. Heinolan keskustassa tai Lahdessa asioidessaan? Pääseekö vielä Päijät-Hämeen keskussairaalaan Lahteen suoraa reittiä, siis vaihtamatta Lahdessa, linja-autolla?
Pysähtyvätkö pitkän matkan linja-autot Heinolassa, esim. Onnibussi? Miten Jyväskylään tai Mikkeliin pääsee Heinolasta parhaiten linja-autolla?

Onko Heinolassa kaupungin omaa julkisen liikenteen suunnittelua, kuka vastaa ja kenelle tiedotus kuuluu?

4

170

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   lsl.fi sivuilta löytyy jotain asiasta.

  • Anonyymi

   Voi hyvänen aika. Lataa LSL sovellus. Saat kaiken tarvitsemasi tiedon siitä ja samalla hoituu maksut ja matkat hyvinkin helposti. Jos et omista puhelinta tai tiedä mikä on sovellus älypuhelimeen, mene taksilla.

  • Anonyymi

   En mene taksilla, koska taksi tuo minulle aamulehten! Saisko liikenneyhteyden julkisella myäs Lahti Kiasmaan.

  • Anonyymi

   402-TBM kenen nuoret ajaa tällä musta lava auto.Jos taas julkaistaan kuvia nämä asialla kiusaavat netissä minua.Kouluttakaa joku isolla autolla näitä kiitos paljon.Nälkälakko jatkuu.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. TV-lääkäri Pippa Laukka ottaa kantaa kauneusleikkaushuhuihin: "Parikymppisenä olisi ehkä..."

   Pippa Laukka on 51-vuotias ja hyvässä kunnossa. Huhuja Laukan kauneusleikkauksista ja hiuslisäkkeistä on kiirinyt. Laukalla on hyvä vastaus epäilyksii
   Kotimaiset julkkisjuorut
   25
   4311
  2. Sofian uusi miesseuralainen

   Sofialla uusi miesseuralainen kun Stefan Isben kanssa Hangossa ja heppakisoissa, kukahan hän lienee?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   112
   3065
  3. Hei Ohisalo, poliisi aloittaa yt-neuvottelut

   https://yle.fi/uutiset/3-12117065 Ns. poliisiministeriksi kutsuttavan sisäministerin vihreiden Ohisalon valtakaudella se nyt sitten tapahtui mitä kan
   Maailman menoa
   135
   1514
  4. Päätös epäasiallisesta käytöksestä

   otteita uusimmasta pöytäkirjasta: Judoliiton hallituksen tietoon saatetun ja useiden henkilöiden allekirjoittaman aineiston perusteella hallitus on to
   Judo
   45
   1325
  5. Minä vuonna kohtasit hänet ensimmäisen kerran?

   Oliko kohtaaminen duunissa vai siviilissä? Siinähän ne kysymykset tulivatkin. Olkaa siis hyvät ja vastatkaa. Ps. Rohkeimmat voivat kertoa pituutensa
   Ikävä
   83
   1186
  6. En minä sinua unohda

   Hyvää huomenta naiselle kauneimmalle! 💛
   Ikävä
   61
   832
  7. Anteeksi kaikki

   Anteeksi etten ollut veroisesi. Anteeksi että rakastuin. Anteeksi että yritin nähdä. Anteeksi että kirjoitin palstalle. Anteeksi että ajattelin sinua.
   Ikävä
   65
   809
  8. Onko teillä mitään ajatusta miten ajattelitte

   Edetä tai lähestyä ikävöimäänne ihmistä? Vai onko tämä kirjoittaminen se joka tyydyttää kaikki tarpeet? Ei aikomusta lähestyä mitenkään ?
   Ikävä
   66
   787
  9. Kävikö Martina Tukholmassa ottamassa botoxia otsaansa

   Viimeisessä story kuvassa näkyy aika selvästi pistoskohdat ja kuhmut, ja leuka on ihan ropollinen, täynnä näppyjä. Kyllä on huono iho, sitäkö se viher
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   771
  10. Kaiken sponssaava saapui

   Ja pilheet jatkuu. Paljokohan maksoi sivukuluina isäviikko, kun piti aisoissaan ton lokin Kämpissä...ettei tunnu niin pahalta jäädä kaikesta paitsi.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   751
  Aihe