KepuYLE lähetti kaksi toimittajaa kauheaan Afganistaniin etsimään ja

Anonyymi

raportoimaan pakolaista sekä heidän hohtaamasta kurjuudesta. Mutta olihan pettymys, kumpikaan toimittaja ei ollut nähnyt yhtään pakolaista, ei pamputusta, ei korruptiota, ei yhtikäs mitään muuta kuin rauhaa. Kuronen sai kuitenkin äänensä värisemään ja kertoi, että kaikki haluavat paeta, vaikka yhtään pakolaista hän ei ollut kohdannut eikä yhtäkään nähnyt. Että sellaista valetotusmedia suoltaa.

34

410

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suollat pötyä.

   Yle on KOKO eduskunnan valvoma laatumedia.

   Toimittajat kertovat näkemästään,ei siitä,mitä kaltaisesi hölmö kuvittelee heidän kertovan.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Toimittajat ihmettelevät missä ovat amerikaiset hummeriautot jyrisemässä teillä konetuliaseet ojossa. Ei niitä näy, kun on rauha ja ihmisillä hyvä tahto. KepuYLE vaan yrittää taas lietsoa kiihkoa jotain kansanosaa kohtaan. Tällä kertaa talebaneja. Ymmärrän täysin, että jos toimittajaa on 20 v syötetty talebanivihalla, niin onhan se kova paikka todeta, että tämä karhu/susi on puolustanut vaan omaa reviiriään.
   KepuYLE on vaan syvältä. Se kartaa totuutta paemmin kuin teflon pannu rasvaa. Ja kaikista pahinta on se, että se itse kuvittelee ja uskoo olevansa oikeassa.

  • Anonyymi

   Pitäisi varmaan lähettää kolmas toimittaja ja perään koko vihervasari toimitus. Sitten ainakin löytyisi uhanalainen homohyppiäinen uutisten pääaiheeksi.

   • Anonyymi

    Kyllä Ylellä rahaa riittää, lähetellä toimittajia vaikka joka maahan erikseen. Kuten taitaa jo ollakin. Mehän senkin maksamme, halusi tai ei. Puppugeneraattori ja propagandatorvi jaksaa joka päivä "valistaa." Sääliksi käy niitä, jotka tätä soopaa katsovat. Meillä on tv :ssä se virtanappi ja toimii hyvin.


  • Anonyymi

   Epäilen, että et ole luotettava lähde.

  • Anonyymi

   Kun äärioikeistolainen kirjoittaa omia kuvitelmiaan ja panee ne toimittajien tiliin,on rehellisten ihmisten syytä poistaa pistoolistaan varmistin.

  • Anonyymi

   Eikö äärivasemmsito-oikestolainen kirjoita juuri niin kuin te? Hyväksyy kaiken kerrotun ainoana totuutena ilman kritiikkiä. Totuuden kannalta on ihan sama mihin puolueeseen kukin kuuluu, totuutta kun on ainoastan yksi, jos uskotaan älänsimediaa. Mutta jo kaksi, jos kuullaan itäistä mediaa ja lukematon määrä totuuksia, jos vitsitään kuulla muita lähteitä. Suomessa ollaan hyvin suvatsevaisia uskonnon suhteen, jokainen voi ajaletella ja uskoa mitä hyväns. Sen sijan totuuteen ollaan kovin ehdortomia. Ainoastaan länsimedian lähettämä totuus on kuuemma oikeaa ja luetettavaa. Se on nykypäivän pahinta harhaoppineisuutta ja kerettiläisyyttä.

   • Anonyymi

    Kirjeenvaihtajat ovat kovia ammatilaisia,jotka kertovat sen minkä näkevät ja saavat selville.
    He eivät kirjoita sitä,mitä joku idiootti kuvittelee ja odottaa.


  • Anonyymi

   Toistaiseksi jännitys säilyy. Taleban sanoo neuvottelevansa kaikilla rintamilla kaikkien kanssa. Se tarvitsee pikimmiten jäädytetyt varansa käyttöön ja kansainvälistä apua. Se jää haaveeksi, mikäli ihmisoikeusväen raportit julmuuksista jatkuvat.

   – Ei ole mitään uutta Talebania. Taleban ei muutu miksikään, ei tiikeri raidoistaan pääse. Olemme nyt nähneet alkusoiton. Kabulissa ei tapahdu rikoksia, koska kaikki huomio kohdistuu pääkaupunkiin. Sen sijaan syrjäseuduilla tappamiset, vangitsemiset ja ruoskimiset ovat jo alkaneet, Abdullah kertoo.

  • Anonyymi

   Ei vaan löydy uutisointia kepuYLEn toimitajilta. Pakolaisa ja kurjuutta ei näy muualla kuin oman pään sisällä, joten tuottaa suuria vaikeuksi lähettää kuvamateriaalia hirmuteoista. Kannatanee valastaa jotain, ette matka ihan mene hukkaan.

   • Anonyymi

    Totuuden kertominen on oikeaa uutisointia.
    Ja sen Ylen toimittajat tekevät.
    Palstan idiootit elävät omissa maailmoissaan.


  • Anonyymi

   KepuYLEn toimittajat ovat unohtaneet raportoida, että he voivat lentää Kabuista milloin tahansa ja palata. Kabuliin voi myös tilata turistilennot vaikka USAsta.

   • Anonyymi

    Kabulin kenttä toimii vain osittain ulkomaalaisavun varassa.


  • Anonyymi

   Pakistanilainen lentoyhtiö lentää päivittäin Kabuliin. Ulkomaalaisahan siellä ei enään pitäsi edes olla, kun niillä on niin paha olla.

  • Anonyymi

   Kunnon keittoa ei saa enään muualta, kuin Afganista eli kaikki Suomen nistit koneeseen!😎😎😎

  • Anonyymi

   Afganistan on turvallinen ja vakaa valtio. Sieltä kotoaan lähteneet on palautettava heti.

   • Anonyymi

    Miksi he lähtivät?
    Onko syy poistunut?


  • Anonyymi

   Toimittajan haastattelemat afgaanit kertoivat maan olevan rauhallinen ja turvallisin 20 vuoteen. Korruptiota ei esiinny ja lahjonnalla ei saa muuta kuin kätensä poikki. 20 v vihervasemmisto on väittänyt, että suomalaiset Afganistissa ovat turvaamassa rauhaa, mutta kun heidät saatiin pois muiden mukana, Afganistissa on lopulta rauha. Enään ei tarvitse pelätä kokoontuessa, että silmin näkymätön lennokki lähettää raketin tappamaan.

   • Anonyymi

    Ei tarvitse raketteja pelätä,ei.

    Taleban hoitaa saman homman terävillä veitsillä ilman pauketta.

    Kenenkään ei tarvitse pelätä,ei ainakaan täällä Suomessa.


  • Anonyymi

   Aloittajan kannattais käydä varmaan tutkituttamassa mielentilansa.
   Muuten ei ainakaan normaali ihminen jaksa jankuttaa samaa potaskaa.

  • Anonyymi

   Kuronen oli päässyt jo maaseudulle ja ihmettelee, kun kaikki ovat tyytyväisiä talebanien hallintoon. Järjestys ja lain kunnioitus on palannut, tiet ovat turvallisia kulkea jne. Ei näy pakolaisia vaan ihmiset ovat iloisia. Kurosen on syytä vaihtaa kiireesti johonkin toiseen valtioon etsimään pakolaisia, Afganistanista ei löydy.

  • Anonyymi

   Tuntuu,että tilanne sama Suomen rajalta itään-aina Tyynelle merelle asti.

  • Anonyymi

   Mitäs nyt persu YLE ole mieltä,kun MTV:n on lähettänyt toimittajan Afganistaniin?

  • Anonyymi

   Toimittajat ovat jo kaksi kuukauta lomailleet Afganistanissa löytämättä yhtään pakolaiseksi haluavaa. Olisiko aika kotiuttaa toimittajat ja lähettää onnekin muulle värväämään pakolaisia. KepuYLE ryssi tämänkin mahdollisuuden.

   • Anonyymi

    Afganistanista paetaan koko ajan,kun vain tilaisuus tulee.

    Aivan kuten toimittajat kertovat.

    Eivät he ole pakolaisia värväämässä,kuten talibanterroristien puolustajat kuvittelevat.


  • Anonyymi

   Afganistanissa on turvallisinta yli 30 vuoteen. Ihmisiä ei ammuta tiesuluille epämääräisin perustein, ei pommitetta lennokeista, ryöstäjä ei ole jne. Pakistanissa vuosia viettänet pakolaiset palaavat vapautettuun kotimaahan. Sen sijaan Afganistanista ei ole lähdössä kuin elintasopakolaisia.

   • Anonyymi

    Uskoo ken tahtoo.

    Mistähän ne tuhannet Turkkiin ja Eurooppaan pyrkivät afgaanit tulevat?Turistejako ne ovat?
    Naapurimaissa on jo entuudestaan miljoonia afgaanipakolaisia.

    Terroristien äänitorvien mukaan A:ssa menee hienosti. Tiedotusvälineet kertovat afgaanien suulla työttömyydestä ruuan,lääkkeiden ja työpaikkojen pulasta. Naiset eivät saa edes liikkua ulkona ilman miesseuraa,eivät tehdä työtä,eikä opiskella.

    Hieno paikka,tuo teidän ihannemaanne. Kysykääpä afgaaneilta.

    Talibanhallitus pyytää ulkomailta kriisiapua.
    Hienosti menee,vai mitä?

    Niin, oopiumin tuotanto toimii komeasti.


  • Anonyymi

   Ne on osa niitä länsivaltion pakoon ajamia 2-3 miljoonasta afgaanista.. Ovat vasta matkalla EUhun.

   • Anonyymi

    Eivät ne ole länsivaltoja paenneet,vaan talebaneja ja muita suosikkiterroristejanne.

    Länsivallat yrittivätkouluttaa ja kehittää Afganistania nykyaikaan. Taleban esti. Nyt palataan 1500-luvulle typerysten hurratessa.


  • Anonyymi

   Sinulla on väärää tietoa. Nimenomaan Pakistaniin paenneet pakolaiset ovat USA/Länsivaltoja pakoon lähteneitä kansallisuuksia ja niiden joukossa on mm. talebaneja. Kuka kestää elämää vuosikymmeniä, että joka kilometrin päässä on joku ulkomaalainen miehittäjä kysymässä kulkulupaa ja pienestä epäilyksestä ammutaan?

   Nyt afgaanit ovat vapaita. Kontrolli koskee kapinallisia. Ei tarvitse mennä kuin Suomen historiaan. Montako punakapinallista tapettiin vankileireillä "vapautuksen" jälkeen? Talebanit ovat suomalaisiin vallottajiin verrattuna verrattuna todella inhimillisiä.

   Mitä naisten oikeuksiin tulee, ne on itse ansaittava. Ei niitä voi Länsivallat luovuttaa ja määrätä toisuskoisia noudattamaan länsimaiden arvoja. Jos noin olisi, vihervasurisuvakkien ei pitäsi hyväksyä vastaavasti vastavuoroisesti, jos talebat vaativat länsimaita noudattamaan talebanien lakia ja moraalikäsityksiä.

   On ihme hyysäjiä tämä maa täynnä, eikö niillä ole omaa elämää vai onko se liian hyvin.

   • Anonyymi

    Valehtelet terroristien hyväksi.

    Kriisinhallintaoperaatio tähtäsi terrorismin kukistamiseen ja maan kehittämiseen.
    Nyt kaikki on ohi ja tilanne täysin toinen,kuin terrorismin ihailijat kuvailevat.

    Kaikki yhteiskunnan toiminnot ovat lamassa ehkä Talebanin kurinpitoa ja huumausainekauppaa lukuunottamatta.
    Yksikään valtio ei ole tunnustanut ylistämääsi Talebanin hallintoa.

    Kansalaiset ovat nälkäkuoleman partaalla.


  • Anonyymi

   Voi surkeuden surkeutta. Afganistanista ei löytynyt vapaehtoisia lähtiöitä suuresta etsinnästä huolimatta. No ei hätä. Nyt kepuYle on löytänyt uudet mahdolliset pakolaisiksi halukkaat Etiopiasta. Ulkoministeriö on kuitenkin pettynyt kun kukaan edes sieltä ei halua pakolaiseksi Suomeen. Ei hyvin mene tämäkään värväys.

   • Anonyymi

    Hölynpölyä.

    Afgaanit pakenevat joukottain Eurooppaan pyrkien.Eiväthän he toimittajille ilmoittaudu.

    Sama koskee Etiopiaa.

    Olet tavallistakin hölmömpi jutuissasi.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   204
   4178
  2. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   164
   2653
  3. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   31
   2051
  4. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   129
   1388
  5. Törkeä ryöstö Hyrynsalmella

   Törkeä ryöstö Hyrynsalmella – miehet tunkeutuivat aamuyöllä taloon, otsikoivat lehdet. Kenen sakkija ovat tunkeutujat olleet ja missä??
   Hyrynsalmi
   41
   1323
  6. Martinan vastenmielinen menneisyys

   Martinan kirjasta julkaistujen otteiden perusteella hän on vastenmielinen sarjapettäjä ja epävakaa persoona. Kukaan normaali ihminen ei huuda kuutta t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   1145
  7. Joko kadonnut?

   Onko löytynyt jo?
   Hyrynsalmi
   6
   947
  8. Miksi Martina puhuu kirjassaan

   …muunneltua totuutta. Hän ei ole ollut apuvalmentajana hevostallilla nuoruudessaan. Hän on ollut ihan tavallinen tallityttö muiden tallityttöjen jouko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   110
   902
  9. Kiinasta taas uusi virus maailman iloksi

   Kiinassa on tunnistettu uusi Langya henipavirus (LayV), johon on sairastunut jo kymmeniä ihmisiä. Tutkijoiden mukaan virus on todennäköisesti tarttun
   Maailman menoa
   39
   882
  10. Käynköhän mä vielä siellä

   lähiaikoina.. 🤔 Jaa-a, siinäpä mietittävää meille molemmille.
   Tunteet
   64
   817
  Aihe