PÖRRÖPALLO

Anonyymi

Te ketkä ostatte tältä ihmiseltä pentuja niin miettikää !!!!!!!
Ostajalla on moraalinen vastuu olla edistämättä laitonta eläinkauppaa, mikäli epäilys siitä herää. Ostamalla laittomasti tuotu eläin tuetaan rikollista toimintaa, josta säädetään eläintautilaissa sekä rikoslaissa,
Miten näitä sekarotuisia pentuja tuodaan säännöllisin väliajoin Virosta ja osoite on Suomessa Keravalla
https://www.nettimarkkina.com/sekarotuisia-koiranpentuja/1697513

29

5663

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Turhaan haukuttu tätä ihmistä. Olen saanut 2 tervettä koiraa tästä pörröpallosta. Suomesta ostin kennelistä tassuvikaisen koiran. Ei mitään moittimista.

      • Anonyymi

        Ai turhaan ollaan sitä mieltä, ettei pentutehtailu ja trokaus ole ok? Turhaanko ollaan huolissaan mm. emoista? Kerropa sinäkin puupää monesko pentue oli rakkiesi emoille ja millainen väli on pentueiden välillä pidetty? Etkö tiedä? No etpä tietenkään!


      • Anonyymi

        Tuskin edes tiedät monesko pentue oli hankkimasi koirasi kyseiseltä kasvattajalta, et edes tiedä ovatko hankkimasi koirat teetätetty lähisukulaisilla, (tulee olemaan kyllä myöhemmin koirillasi paljon erilaista vaivaa ja sairauksia) ja et kyllä myöskään varmaksi tiedä mitä rotuja koirissasi on, koska ovat sekarotuisia.

        Tiesitkö myös että tuet pentutehtailua? Mitä enemmän jatkat sekarotuistenkoirien ostamista, mitä moni muukin typerä ihminen tekee, sitä enemmän pentutehtailu lisääntyy ja jatkuu. Pentutehtailijat kylpevät rahoissaan, kun typerät ihmiset jatkavat sekarotuistenkoirien ostelua, nämä saavat lisää aihetta laajentaa tätä heidän harrastustoimintaansa. Onneksi on myös paljon viisaita ihmisiä tässä maailmassa, jotka ostavat kennelliitosta kasvattajilta koiransa, eivätkä tue pentutehtailua niin kuin useat erittäin typerät ihmiset tekevät. Luojan kiitos! Olisi varmaan vielä enemmän, enemmän ja enemmän pentutehtailijoita, ihan kuin niitä ei olisi jo muuten liikaa!

        Olet kyllä erittäin harvinaisen typerä ihminen kun leimaat kaikki suomenkennelliiton koirat "tassuvaisiksi koiriksi", tai muuten vain sairaiksi kerran huonolla tuurilla sattuneen hankinnan jälkeen. Olit varmaan niin typerä ihminen etkä edes maininnut kasvattajalle siitä "tassuvikaisesta koirasta", olisit saanut siitä koirasta alennusta, tai jos on hyvä kasvattaja niin uudesta pentueesta ilmaiseksi uusi pentu "tassuvikaisen koiran" kaveriksi. Erittäin epätodennäköistä että tällä toisella koiralla olisi ollut samaa "tassuvikaa", mitä ensimmäisellä huonolla tuurilla sattuneen koira hankinnan jälkeen oli.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai turhaan ollaan sitä mieltä, ettei pentutehtailu ja trokaus ole ok? Turhaanko ollaan huolissaan mm. emoista? Kerropa sinäkin puupää monesko pentue oli rakkiesi emoille ja millainen väli on pentueiden välillä pidetty? Etkö tiedä? No etpä tietenkään!

        ei taukoja, pentuja 6 kk -4 v , sitten pikiin


      • Anonyymi

        se ei totta, pentutedaksen sekoituksia( isö+ lapset ja jne) ei voi olla terveita


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai turhaan ollaan sitä mieltä, ettei pentutehtailu ja trokaus ole ok? Turhaanko ollaan huolissaan mm. emoista? Kerropa sinäkin puupää monesko pentue oli rakkiesi emoille ja millainen väli on pentueiden välillä pidetty? Etkö tiedä? No etpä tietenkään!

        Mistä olet saanut tietosi?
        Faktat esiin!
        Itse ostin ,4 vuotta sitten Virosta sekarotuisen pennun kaikki ok passi, rokotukset.... Terve ollut kokoajan tämän 4 vuotta ja on erttäin hyvä luonteinen.
        Järkikin sanoo että koiralla oltava passi!


    • Anonyymi

      Noita koiria tulee laivojen mukana salamatkustajania paljon maahamme. Joka vuorolla on autokannella piilossa kymmeniä koiria, suurin osa sairaita. Tämän voi jokainen laivalla käynyt itse todeta. Jos tunneli rakennetaan isot koiralaumat tulevat myös tunnelia myöten. Ongelma on tuttu englanninkanaalista jossa valtaisat koiralaumat menevät ilman lupia maasta toiseen.

      • Anonyymi

        Tullin ongelma valvoa maahan tulevia koiria/muuta.


    • Anonyymi

      Pörröpallo Tmi harjoittama toiminta on kaikilta osin virallista ja laillista.
      Meillä on ollut toimintalupa eli lisenssi vuodesta 2018.
      Emme ole pentutehtailijoita, vaan etsimme hyviä koteja sekarotuisille vahinkopennuille, jotta niitä ei tarvitsisi lopettaa.
      2) Olemme Suomessa verovelvollisia. Yhtiöllämme on sivutoimipiste Keravalla
      3) Meillä on Suomessa valvontaeläinlääkäri.
      4) Aluehallintovirastoon on tehty ilmoitus ammattimaisesta eläintenpidosta /välitystoiminnasta.
      Eläinsuojelulain 21,23 ja 24 mukainen
      eläintenpito on määritelty eläinsuojeluasetuksen 26:ssa.
      5) Toimintaamme tukee Facebookissa ryhmä nimeltä -
      Pörröpallo - kodin saaneet koirat
      https://www.facebook.com/groups/porropallokodinsaaneetkoirat
      6) Jokaiselle pennulle on tehty eläinlääkärintarkastus.
      Olemme rekisteröityneet eläinten maahantuojien Traces-järjestelmään.
      Meillä on tuonti- ja kuljetuslupa eli kaikki viralliset tuontipaperit kunnossa.
      Olemme uuden kodin tukena vielä luovutuksen jälkeenkin, ja mielellämme kuulemme niin hyvistä kuin huonoistakin kokemuksista uuden perheenjäsenen kanssa.
      Pennut käyvät ennen uuteen kotiin pääsemistä yleiskunnon tarkistuksessa eläinlääkärin vastaanotolla. Pennut on madotettu ekinokokkoosia vastaan ja ne ovat saaneet 12-viikkoisina rokotukset penikkatautia, parvovirusta, raivotautia, kennelyskää ja maksatulehdusta vastaa. Pennut luovutetaan
      vain sirutettuina ja niillä on EU-passi, josta ilmenevät edellä mainitut tiedot.
      Terveystodistus laaditaan Traces-järjestelmässä, jossa koirien tuonti on rekisteröity Suomeen, ja se toimii matkustusasiakirjana.
      Kaikki pennut ovat tuontihetkellä vähintään 15-viikkoisia.
      Ota yhteyttä - [email protected]
      puh 0406347470
      VAT numero EE102381326
      Rek 14434759
      FI000016046628
      VP001

      • Anonyymi

        Jos toimintalupa on ollut vuodesta 2018, niin miten homma toimi ennen sitä? Noita pentujahan olet trokannut huomattavan paljon pidempään kuin pörröpallo on ollut pystyssä.

        Nyt sitten faktaa tiskiin niistä vahinkopennuista. Miten selität sen, että rotumiksit ovat vuodesta toiseen ihan samoja, pentujen ulkonäkö on erehdyttävästi samankaltainen ja jopa vanhempien kuvat olivat ilmoituksissa samoja? Siis niin kauan, kun kehtasit vanhempien kuvia ilmoituksiin laittaa. Ihan oikeasti en usko hetkeäkään, että vielä vuonna 2022 pitäisi yhtään pentua lopettaa edes Virossa, jos suomalaiset eivät niitä "pelasta". Jotain järkeä nyt näihin väitteisiin, joita et edes yritä perustella!

        Miten varmistutte siitä, että ette myy pentuja, joiden kasvuolot ovat kestämättömät?

        Jos teille saa kertoa niin hyvistä kuin huonoista kokemuksista, niin miksi joka paikassa on jo vuosia kerrottu, että kun pennusta on ollut jotain negatiivista kerrottavaa teille, niin yhteydenpito on loppunut seinään? Miksi valehtelet tästä asiasta, vaikka tältäkin palstalta on saanut lukea vuosia, että monet pennunostajat ovat kokeneet saman ghostaamisen?


      • Anonyymi

        ja pentuja, pentuja ja isä on tiedossa aina.. pentutehdas


      • Anonyymi

        Miten toteatte, että kyseessä "vahinkopennut"?

        Miten tutkitte,ettei kyseessä olekkin rahankiiltosilmissä joka juoksusta " Vahingot"?

        Sanaanhan ei voi luottaa. Jatkuvasti koiriaan pennuttavat valehtelevat aina. Pentutehtailija ei nää touhuissaan mitään väärää.


    • Anonyymi

      Pyh, ollaanpa taas ilkeitä ja asiantuntevia, vaikka olette kuitenkin ihan tavallisia taliaivo-ihmisiä kaikki.🙄 Itse en tiedä tästä jutusta, mutta ärsyttää kun pitää viattomia ja tuntemattomia ihmisiä haukkua ja aliarvostella ympäri nettiä, jonka näkee kaikki. No eipä se ole yllätyskään, sillä täällä Suomi24 keskusteluissa aina joku saa paskaa niskaansa, ilman syytä...
      Ilkeitä ihmisiä kannattaakin nyt vähän arvostella ja moittia, niin eivät tulisi enää tänne haukkumaan.

      • Anonyymi

        Et tiedä tästä jutusta, ja silti oletat viattomaksi ja syyttömäksi. 😂 Arvaa mitä, muut tietävät, ja vuosien kokemuksella kun on samaa touhua vuosikausia eri palstoilta seurattu.


      • Anonyymi

        Sun taliaivon kannattaa ottaa ensin selvää asioista ja kommentoida vasta sitten. Jokaiselle järjissään olevalle on selvää, ettei oteta mitään kantaa asioihin, joista ei mitään tiedetä. Sinä taliaivo myönnät tyhmyyttäsi, ettet mitään tiedä, mutta siihen ei aivokapasiteetti riitä, että pitäisit sitten turpasi kiinni, niin et nolaa itseäsi näin totaalisesti.


      • "Itse en tiedä tästä jutusta, "

        No tuota, miksi sitten haukut muita kirjoittajia itse? Jos et tiedä ko.tapauksesta mitään? Kannattaisiko ensin ottaa selvää asioista, että vähän tietäisi kirjoittaako ihmiset haukkumisia vai ei.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et tiedä tästä jutusta, ja silti oletat viattomaksi ja syyttömäksi. 😂 Arvaa mitä, muut tietävät, ja vuosien kokemuksella kun on samaa touhua vuosikausia eri palstoilta seurattu.

        Itse kokeneena oli asian mukaiset paperit kunnossa joita ei niin vaan saa suomessa


    • Anonyymi

      Miten on mahdollista, että melkein kaikki pörröpallon koirat ovat samoja sekoituksia?

      • Anonyymi

        Äläpä! Nämä "vahinkopentueet" on jo vuosikausia olleet ihan samoja, vieläpä aika usein sekoituksia, joissa on saman daamin kasvattamia rotukoiria seassa, kröhöm. Aidot vahingot olisivat huomattavan monimuotoisia, eivät näin samannäköisiä ja -rotuisia vuosi toisensa jälkeen.

        Ja oikeesti, kukaan järjissään oleva ei usko, että pentuja tarvitsisi lopettaa siksi, etteivät suomalaiset niitä tänne "pelasta", joten täytyy olla totaalinen aivokääpiö, jos nuo seliselit menee läpi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Äläpä! Nämä "vahinkopentueet" on jo vuosikausia olleet ihan samoja, vieläpä aika usein sekoituksia, joissa on saman daamin kasvattamia rotukoiria seassa, kröhöm. Aidot vahingot olisivat huomattavan monimuotoisia, eivät näin samannäköisiä ja -rotuisia vuosi toisensa jälkeen.

        Ja oikeesti, kukaan järjissään oleva ei usko, että pentuja tarvitsisi lopettaa siksi, etteivät suomalaiset niitä tänne "pelasta", joten täytyy olla totaalinen aivokääpiö, jos nuo seliselit menee läpi.

        Se juuri, kun kuvien koirista näkee helposti, että ovat sukua keskenään. Sisaruksia.


    • Anonyymi

      olen täysin samaa mieltä! soitettiin pennusta ja hälytys kellot alko soimaan kun hän sanoi tuovansa "vahinko pentuja ulkomailta" ja sama henkilö (helen laurist) on myös kasvattaja! myö torilla sekarotusia ja puhasrorusia pahimmillaa 7 pentuetta kerrallaan!!

      • Anonyymi

        Höpö höpö


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      kyllö, se on pentutehdas, istuvat kelarissa, ovat arkoja ja terveys alhalla

      • Anonyymi

        Oho...


      • Anonyymi

        Varmaan oot ilmottanu näkemästäs. Jos se edes Totuus.


    • Anonyymi

      Oon ihmetelly noita ilmoja, ku usein oli pentuja, monenikäsiä yms.
      En kyllä ostomielessä kattonu. Ostan koirat kennelistä , ja nään jalostustietokannasta etten valitse ns ammattikseen kasvattajaa, vaan sellasen jolla vuosiakin väliä pentueissa, eikä samalla ku yks tai kaks.

    • Anonyymi

      Ei ne Vahingot kyllä lopu tänne kuskaamalla.
      Miksi sitten tuodaan?
      🤑

    • Anonyymi

      Pentuja ei enää oteta vaan ne toivat ja annettiin tarhalle Poriin ja niille yritetään saada koti! sitten pennut yksinkertaisesti heitetään pois!

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4582
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe