Mieleenpainuva mökkireissu

Anonyymi

Olimme juhlimassa mökillä yhteisten ystäviemme kanssa. Ilta oli ollut kohtalaisen kostea, mutta kosteampaa taisi olla silti pillussani. Koko illan tunnelma välillämme oli ollut mielestäni seksuaalisesti hiukan latautunut. Etsiydyimme toistemme seuraan, vilkuilimme toisiamme ja ojensit minulle mukin keittiön ylähyllyltä tarpeettoman tiukasti minua vasten painautuen. Vasta hetki sitten pestyt hiuksesi tuoksuivat, ja pystyin tuntemaan housujesi etumuksessa kevyesti pullottaneen kalusi. Tuo tuntemus ei jättänyt minua rauhaan... 

Illan vaihtuessa aamuyöhön muu juhlaväki painui unille. Jäimme vielä kaksin takkahuoneeseen juttelemaan, varsin lähelle toisiamme. Meillä oli paljon yhteistä, ja keskustelu luisti. Jossain kohtaa huomasin laittavani jalkani syliisi, ja aloit hieroa sitä. Hierontasi muuttui hiljalleen yhä eroottisemmaksi, kätesi vaelsivat ylemmäs kohti sisäreisiäni, emmekä enää puhuneet mitään. Katsoimme vain toisiamme silmiin, kunnes vedit minut päättäväisesti lähemmäs ja suutelit minua ahnaasti.

Siirryin istumaan hajareisin syliisi. Tartuit pakaroihini ja painoit minua itseäsi vasten, eikä pilluni kosteus jäänyt sinulta huomaamatta, sillä alushousuni eivät sitä pidätelleet. Kuinka olisivat voineetkaan? Halusin sinua niin helvetisti. 

Otin hiuksesi sormieni väliin ja taivutin päätäsi taaksepäin. Näykkäsin kevyesti korvanlehteäsi ja suutelin kiihkeästi kaulaasi. Värähdit, hengityksesi tiheni. Riisuin t-paitasi, johon tuoksusi oli tarttunut ihanasti. Sormeni hyväilivät rintakehääsi ja laskeutuivat yhä alemmas, kohti farkkujesi vyötä ja nappeja. Housuissasi alkoi olla ahdasta, joten riisuin ne ja päästin penikseni koko komeudessaan vapaaksi.

Laskeuduin polvilleni sohvan viereen ja tartuin kyrpääsi. Himoitsin sitä, sinua. Katsoin sinua silmiin ja nuolaisin kevyesti peniksesi päätä, sillä halusin maistaa terskasi päässä helmeillyttä kiimasi tulosta. Ynähdit, halusit enemmän. Aloin liikuttaa kättäni varttasi pitkin ylös ja alas: ensin rauhallisesti, sitten hiukan nopeammin, ja vein samalla terhakkaana seisovan kyrpäsi suuhuni. Huuleni liikkuivat edestakaisin kaluasi pitkin, ja välillä kieleni leikitteli terskallasi. Kätesi tarttuivat hiuksiini ja halusivat upottaa kalusi vielä syvemmälle minuun. Hengityksesi kävi raskaaksi ja pilluni entistäkin märemmäksi, jos se yleensäkään oli mahdollista. Nautin, kun näin, kuinka hyvältä sinusta tuntui. 

Luovuin vihdoin pikkareistani, sillä kiimani oli kasvanut sietämättömäksi. Mekkoni sai jäädä päälle, sillä olin liian himoissani riisuakseni sitä. Istahdin jälleen syliisi, mutta sillä kertaa upotin kauan himoitsemani kyrpäsi syvälle pyhimpääni. Olin haaveillut siitä hetkestä, sinusta. Miettinyt, miltä tuntuisit sisälläni, eikä todellisuus todellakaan hävinnyt noille märille päiväunilleni. Kätesi hakeutuivat ensin pakaroilleni ja pian rinnoilleni. Mekkoni kaula-aukko oli hyvinkin joustava, ja sait pullautettua täydellisesti kämmeniisi sopivat rintani sieltä ongelmitta esiin. Aloin ratsastaa sinulla rytmikkäästi samalla, kun tartuit huulillasi oikeaan nänniini ja imit sitä ahnaasti, toisella kädellä vasenta puristaen. Klitorikseni hinkkasi samalla sinua vasten. Tunnuit uskomattoman hyvältä. Meinasin laueta jo siihen. 

Kiepautit minut kuitenkin ympäri ja siirryit hyväilemään minua suullasi. Tartuit jalkoihini ja vedit minut ronskisti lähemmäs itseäsi. Upotit kasvosi pilluuni ja aloit nuolla minua ahnaasti. Veit vielä sormesi sisääni ja aloit runkata minua samalla, kun suusi teki yhä taikojaan. Voi luoja, kuinka hyvältä se tuntuikaan... Tartuin hiuksiisi ja painoin päätäsi lähemmäs pilluani, samalla lantiotani liikuttaen. Toinen käteni hieroi nännejäni ja tunsin, kuinka orgasmini oli tuloillaan. En enää kestänyt, vaan laukesin kasvoillesi raivoisasti, kuitenkin enimpiä ääniä pidätellen, jotta muut mökkiläiset eivät olisi heränneet. 

Nuolit hetken mahlaani ja käänsit minut sitten varmoin ottein nelinkontin, ja peniksesi etsiytyi pillulleni. Halusin, että otat minut rajusti. Työnnyit syvälle sisääni ja aloitit päättäväisen liikehdinnän samalla, kun vedit hiuksistani tiukasti mutta kuitenkin varoen. Selkäni kaareutui kauniisti ja tunsin, kuinka kassisi iskeytyivät kiimaista pilluani vasten työntöjesi tahdissa. “Älä vaan lopeta, nai mua kunnolla”, aneli. Panit minua yhä kovemmin ja kovemmin. Pian tunsin, kuinka et enää itsekään pystynyt pidättelemään, ja kyrpäsi alkoi sykkiä sisälläni räjähdysmäisen orgasmin kourissa. Laukesit sisääni ja käperryimme toistemme syleilyyn. Siinä hetkessä kaikki oli täydellistä.

7

7372

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Wow Nainen! Sähän kuvailit lähes täydellistä seksiä :)

    • Anonyymi

      Täydellistä, voi kun sais kokea.

    • Anonyymi

      Tääl­­t­­­ä löydä­­t nop­­easti suku­­pu­­­olt­a, suh­tei­­­ta, tre­­ff­it 👉 http://6522333.com/H/9UbV 👈

    • Anonyymi

      Jäisin mökille koko kesäksi tuon leidin kanssa ;)

    • Anonyymi

      J uu ja mikähän siinä on kun mökkeily on aina mukavaa.

    • Anonyymi

      Ton yön jälkeen.., oisit kisuli löytänyt itsesi kiireettömästä aamusaunasta :)

    • Anonyymi

      Huhhuh. 🥵

    Ketjusta on poistettu 39 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe