Ryhmässä rytisee

Anonyymi

Pitää olla vähän varovainen jutun kanssa. Osa on totta.

Meille oli työporukalle varattu mökkikylän isoin ja paras mökki. Tilaa oli kunnolla ja järvi vieressä. Iso palju järvenrannassa. Saavuttiin kahdella autolla mökille n. klo 19.30. Matkalla oltiin jo siemailtu olutta. Meitä oli yhteensä 8 jäppistä. Siis pomo ja 7 alaista.

Purettiin kamat kämppiin joita oli 2 alakerrassa ja 4 ylhäällä, Ei muuta kuin pikaiset saunat ja valmiiksi lämmitettyyn paljuun. Syysilta oli jo hämärtymässä ja oluet kylmiä. Pomo sanoi ettei mitään litkuja juo vaan otti paljun kaiteelle litran viskilekan. Ilta siinä vieri eteenpäin ja välillä käytiin grillaamassa makkarat kaasugrillissä.

Kuultiin naapurimökin paljusta nuorten naisten iloista kikatusta, Puheltiin ettei nyt mennä sinne vonkaamaan. Meidän porukka oli 30 - 50 v ja pomo lähenteli jo 60 v.
Yö jo alkoi tulemaan ja tunnelma paljussa oli hyvä. Huomattiin että pomon lekasta oli jo reilusti yli puolet huvennut. Puhe alkoi jo sammaltamaan ja päätettiin kaverien kanssa viedä hänet nukkumaan. No, itse ei sitä halunnut vaan vaati, että mennään naapurimökin muijien paljulle. Sovittiin kaverien kanssa, että tarjotaan pomolle sikari ja samalla iso lasi viskiä. Näin tehtiin ja mentiin mökin terassille polttelemaa. Ei mennyt kovin kauaa kun pomon siilmat alkoivat lumpusmaan ja jalat pettämään. Ei muuta kuin pomo vaan sänkyyn nukkumaan.

Kun oltiin homma saatu siltä osin valmiiksi ja päästiin pihalle niin sinne saapui joku nuori muija kylpytakissa, Muija kertoi olevansa tuolta naapurimökiltä, jossa on polttariporukka. Sanoi olevansa kaaso ja tulevansa morsiammen puolesta kysymään palvelusta. Sanoin, että kyllä me voidaan palvella, Mistä palvelusta on oikein kysymys. Häät ovat ensi viikolla ja morsian haluais saada viimeisen kerran munaa useammalta mieheltä. Katsottiin siinä kavereiden kanssa toisimme ja sanottiin että eiköhän se onnistuisi. Kaaso sanoi, että ette tule pettymään, koska morsian on hyvän näköinen.

Kun kaaso lähti omalle mökille päin niin me kävimme kertomassa tilanteen paljuun jääneille kavereille. Innostus oli kova mutta, koska olimme jo sen verran seileissä niin luottamus omiin kykyihin oli vajavainen. Jussi muisti, että pomo joutuu käyttämään sinisiä pillereitä stondikseen. Ei muuta kuin simahtaneen pomon kassille ja etsimään pillereitä . Sieltä niitä löytyi ja otettiin koko levy. Siinä oli 4 kpl jotka puolitettiin. Ne huuhdottiin oluella alas. Koska meitä oli 7 jäppistä niin otin itse kaksi .

5

4485

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jäätiin terassille röökille odottamaan mitä tuleman pitää. Olutta siemailtiin vaan kevyeen tahtiin. Pian alkoi kuulumaan kahdet askeleet. Äskeinen kaaso ja hänen mukana blondi muija. Molemmilla oli päällä aamutakit ja jalassa korkkarit.

      Kaaso kertoi, että morsian haluaisi silmilleen siteen, että pääsisi nauttimaan kunnolla illasta. Samalla hän ottaa taskustaan huivin ja sitoo sen morsiammen silmille.

    • Anonyymi

      Jäi alottajalta vähä kesken tarina.

    • Anonyymi

      Joo jäi juttu kesken, kerrohan loppuun.

    • Anonyymi

      Morsian talutettiin mökille sisään ja yhteen makuuhuoneista. Siinä aamutakki riisuttiin pois ja koko komeus paljastu . Muija tosiaan oli laatutamma. Valkoisissa bikineissä kunnon muotuvalio. Kevysti ruskettunut sileä iho ja valkoiset bikinit. Pääsi siinä joltain pieni vihellyskin huulien välistä. Kaaso tokaisi, että mitä hän sanoi.

      Olimme ehkä liian kaun tekemättä mitään koska morsian jo ivallisesti tokaisi, että tapahtuuko tässä mitään. Onneksi Keke ja Pena otivat aloitteen käsiinsä. Kake meni morsiammen toiselle puolelle ja Pena toiselle. Kake liutti kätensä morsaimmen rinnalle bikineiden päälle ja alkoi hieromaan rintaa. Pena taasen teki samaa toiselle rinnalle. Pian Kake käänsi morsiammen päätä itsensä suunataa ja alkoi imuuttmaan morsianta. Pena jatkoi toisen rinnan hierontaa. Jussi päätti myös päästä osille ja tuli morsiammen taakse. Hän ujutti kätensä selkää pitkin bikinien alaosan sivuun.

      Morsian hieman kiljati kun käsi löysi pitemälle. Nyt Pena lähtee laskemaan bikinien yläosaa alemmas, niin että pyöreät rinnat puljahtavat kokonaan esiin. Samalla hän siirtää suunsa nännin kohdalle ja alkaa imemään sitä. Jussi tekee myös vastaavan manooverin bikinien alaosalle, Hän vetää kätensä haarjojen välistä pois ja laskeutuu polville morsiammen taakse. Kaksi käsin hän vetää alaosan maahan asti. Samalla hän siirtyy morsiammen etupuolelle ja vie naamansa hänen nivusiin. Tiedämme kokemuksesta, että Jussi on aika mestari pillun nuolemisessa. Tämän homman hän aloittaa nyt. Näky on aika rietas. Kake pitää kielipeliä ja hieroo toista rintaa, Pena imee toista ja Jussi nuolee pillua. Eikä siinä kauaa kulukkaan kun morsian alkaa voihkimaan hiljaa. Pian voihke vaan lisääntyy ja morsiammen lantio alkaa työntymään rytmikkäästi eteenpäin.

      Nyt Kake lopettaa kielipelin ja siirtyy Penan viereen imemään toista nänniä. Aaaaa, aaaa , aaa morsian voihtii tahtiin. Sitten kuuluu älää vaaaan loopeeeta. Ja jatkuu AAA, AAAAAA, AAAA, NUOLEEEEE. Morsiammen vartaloa alkaa jännittymään ja huippu näyttää olevan lähellää. Sitten kuuluu NYYYYYT TUULEEE AAAAAAA AAAAAA AAA.

      Pena ja Kake joutuvat morsmaikku piteleen tolpilla kun jalat jo pettävät orkun tullessa. Me muut katsoimme tätä esitystä haltioitunena. Nyt morsian kannetaan huoneen sängylle selälleen ja jalat levälle.

      Jussi oli nuolemisen ohessa runkannut pienen kalunsa stondikseen ja ohjaa sen märäksi nuolemaan pilluun. Annataan Jussin korkaata mordsmaikku kun hoiti jo alkutyön ja tiedetään ettei Jussilla kauaa kestä. Sama se oli tällä kertaa, Muutama hitaampi veto ja sitten tahti kiihtyy ja mulkku pois ja spermat maikun mahalle.

      Jatkuu taas joskus

      • Anonyymi

        Hieman jo ihmettelen miten tää homma tästä jatkuu. Meitä on neljä kaveria, jotka ovat vaan seuranneet tätä esitystä. Maikku makaa selällään siinä sängyllä. Jussin spermat mahallaan. Joku siihen tuokin keittiöpaperia, jolla ne kuivataan.

        Pena ja Kake ovat lähinnä hoidelleet maikun yläkerta. Nyt Pena menee hajareisin maikun eteen ja sanoo että avaa kultasein se suukkusi. Maikku tottelee ja samalla Pena työntää kalunsa maikun suuhun. No niin, aloita nyt imemään kuin jäätelötötteröä. Maikku sulkee punatut huulensa Penan kalun ympärille ja alkaa sitä imemään. Just noin sanoo kaljamahainen Pena. Jes noin sitä pitää Pena sanoo kun maikku pyörittää kieltä terskan ympärillä.

        Samaan aikaan Kake ja Valttu ovat tulleet sänkyyn maihun molemmille puolille ja ohjaavatmaikun kämmenet kalujensa luo. Muotovalion hoikat sormet puristautuvat näiden punaisten mulkkujen ympärille ja alkavat runkkaamaan niitä. Nyt me kolme jäppistä ja kaaso katsomme tämä suihinottoa ja runkkaamista.

        Pena näyttää oikein tyytyväiseltä kalunsa imemiseen. Sanoo että jes noin, kun maikku imuuttaa koko varttaa kurkkuun asti. Maikun pää käy makuuasennossakin ylös-alas ja Penan mulkku uppoaa koko mitalla punaisten huulten välistä kurkkuun asti. Pena asettelee kätensä maikun pään ympärille ja rupee panemaan maikkua suuhun. Kalu uppoaa sinne rytmikkääseen tahtiin. Samalla maikku runkkaa Kaken ja Valtun kulleja. Homma näyttää aika härskiltä.

        Yhtäkkiä Pena sanoo, että hän haluaa panna kunnolla tätä herkkusuuta ja sanoo, että nyt maikku nelinkontina sängylle. Niin tapahtuukin. Maikku käännetään sängylle niin, että hän on siinä nelinkontin pää sängyn reunalla. Pena seisoo sängyn edessä hajareisin mukku täydessä stondiksessa. Terska on kuin punainen tomaatti. Pena vie mulkkunsa maikun suun eteen ja sanoo, että avaa nyt taas se suukkusi. Punaiset huulet (osittain huulipuna on jo Penan mulkun ympärillä) aukeaa ja Pena ohjaa mulkun sisään. Kake sanaa Valtulle, että nyt on hänen vuoro ja hän menee maikun taakse ja asetelee mulkkuun kohti maikun pillua. Samalla kun Pena jo panee maikkua suuhun saa Kake kalunsa sisään pilluun. Valttu siinä vieressä on toimettoman näköisenä kalu pystyssä.

        Nyt Pena pistää kätensä sormet ristiin maikun niskan takana. Sormet uppoavat blondin hiuspehkon sisään. Samalla Pana alkaa panemaan maikkua suuhun kovaan tahtiin. Kake ei ole yhtään toimettomampi vaan lisää tahtia doggystyle panossaan. Siinä me katsomme kun maikku saa kalua kahteen reikään yhtä aikaa. Kaljamahainen Pena panee kokoa ajan kovempaan tahtiin maikkua suuhun. Maikku yrittää siinä jotain inistä, mutta Pena on niin ekstaasissa, että vaan kiristää otettaan ja lisää tahtia. Tuolla kovalla suupanovauhdilla ei mene kuin hetki kun Pena jännittyy ja huutaa; VITTU, Nyt tulee. Pena laskee koko lastin maikun suuhun. Vetelee vielä muutaman vedon ja pää hiestä märkänä sanoo, että olipa hoito.

        Samaan aikaan Kake on myös päässyt kunnon vauhtiin. Nyt on menossa kunnon jyystö. Kalu uppoaa märkään pilluun kovalla työnnöllä. Sänky jo natajaa kunnolla kun Kake lisää vauhtia. Kaken kynnet uppoavat hoikan maikun lanteisiin kun hän ottaa tiukempaa otetta ja lisää höyryä. Maikkukin pystyy jo kannustamaan Kakea kun on saanut Penan lastin nieltyä: Pane kovempää, PANE KUNNOLLAAA. NUSSII, NUSSIIIII,

        Tämä sai Kakeen vielä yhden vaihteen lisää ja alkaa kunnoon Singerpano. Kake tikkaa menemään kuin Durasell kani. Tästä seuraa se, että Kake nyppää mulkkunsa pillusta pois ja laskee spermat maikun selälle. Kake itse romahtaa sängylle seläleen ja maikku mahalleen.

        Nyt kun maikku makaa mahallaan niin Valttu käyttää tilaisuuden hyväksi. Vaikka alaston maikku makaa kuin lahna tulee Valttu hänen päälleen. Valttu ottaa jäykän mulkkunsa käteen ja ohjaa sen pään maikun märkään pilluun. Tässä asennossa sinne ei uppoa kuin muutama sentti. Silti Valttu vetelee siinä hitaasti edes takaisin muutaman vedon. Vittu sanoo Valttu ja kääntyy selälle sänkyyn mulkku kohti kattoa. Sitten hän ottaa maikkua kädestä ja käskee häntä tulemaan ratsastus-asentoon. Maikku siinä hapuilee Valtun päälle. Valttu ohjaa maikun oikeaan kohtaan ja ottaa mulkustaan kiinni. Siinä maikku tunnustelee kun Valtun terska osuu häpyhuulille. Nyt kun kalu on kohdillaan niin maikku painautuu kunnolla Valttua vasten ja koko mulkku uppoaa pilluun. Maikku hieman jopa inahtaa kun koko kullu uppoaa pohjaan.

        Jatkuu


    Ketjusta on poistettu 24 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      77
      2325
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1801
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      170
      1689
    4. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1412
    5. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1408
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      296
      1281
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      138
      1158
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1094
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1083
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      958
    Aihe