Kiinteistöjuridia Tampere.

Anonyymi

Kertokaa kokemuksia / mielipiteitä tästä isännöintitoimistosta, miten hoitaa työnsä, miten suhtautuu osakkaisiin, jne.
Arvostaisin näkemyksiänne, kaikki tieto tervetullutta.

Helmi

20

5537

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Meillä ei ainakaan hyviä kokemuksia, asiakaspalvelu kehnoa ja viesteihin ei tule vastauksia. Toivottavasti pystyvät tsemppaamaan ensi vuonna!

    • Anonyymi

      On tosi huonoja kokemuksia. Ovat epäkohteliaita ja eivät vastaa sähköposteihin. Ihmeen ammattitaidotonta touhua.
      Tässä joku aika sitten tuli isännöitsijä jonkun toisen kanssa sisälle muka tarkastamaan paikkoja. Kummallakaan ei maskia, eikä käsidesiä. Huomautin ulko-ovesta, jota ei saa auki, eikä kiinni. Isännöitsijä kuittasi sanomalla, että saunan tuloilmaventtiili vaikuttaa siihen. Voi hyvää päivää? Jos näin on, niin silloin on jotain pahasti pielessä. Mitään raporttia heidän käynnistään ei ole ilmeisesti tehty. Hiljaista on ainakin ollut.

    • Anonyymi

      Useammalta kuin yhdeltä taholta tullut moitteita.

    • Anonyymi

      Työt ei hoidu ajallaan, laskutellaan mitä sattuu, yhtiön laskuja jää maksamatta. Huonosti saa ketään kiinni. Businessjohtaja taitaa tuo toimari olla?

      • Anonyymi

        Tarkennan että unohtavat siis maksaa taloyhtiön laskuja. Turhia kuluja asukkaille.


    • Anonyymi

      Todella huonoja kokemuksia. En suosittele. Asiakaspalvelu ihan olematonta ja eivät vastaa viesteihin. Hintavertailussa kannattaa kiinnittää huomiota ns. asiantuntijalausuntojen maksuihin. Ovat unohtaneet, kuka heidän palkkansa maksaa.

    • Anonyymi

      En suosittele missään nimessä! Täysi konna- firma eikä ketään saa kiinni. Laskutetaan kahteen kertaan laskuja ja toisia laskuja jää maksamatta. Kiertäkää kaukaa tämä paskalafka! Uskomatonta että tuollaiset amatöörit saavat edes harjoittaa ammattiaan.

    • Anonyymi

      Pysykää kaukana tuosta firmasta jos ette halua että taloyhtiön raha-asiat hoidetaan päin vittua!!! Eikä heitä saa edes kiinni mitenkään, paska firma. 0/5

    • Anonyymi

      Helppo kompata täältäkin, älkää hyvät ihmiset KOSKAAN antako tämän firman hoitaa taloyhtiönne talousasioita! 30 vuotta menty ilman ongelmia ja reilun vuoden jälkeen kun nämä imbesillit ottivat isännöinin ja talouden hoitaakseen niin taloyhtiön tili miinuksella. Kiinteistöveroja makseltu kahteen kertaan eikä älytty edes korjata sitä ennenkuin tilit käyty läpi uudelleen. Kehtaavat lähettää karhukirjeitä omista laskuistaan joita eivät itse ole maksaneet, siis mitä vittua, miten tuollainen pulju voi harjoittaa toimintaansa??!

    • Anonyymi

      Minneköhän tästä firmasta voisi valittaa? Isäänöintiliitto? Taloyhtiö tietysti päättää viimekädessä ketä käyttävät. Mutta on uskomattoman huono isännöintitoimisto. Siellä oli välillä asiallinen isännöitsijä, joka hoiti ainakin meidän taloyhtiön asioita. Valitettavasti erosi pian ja en kyllä ihmettele.

    • Anonyymi

      Samaa paskaa näköjään muillakin kuin omassa taloyhtiössä. Taloyhtiön tililtä hupesivat rahat, useita tonneja kuin pieru saharaan. Tilitietoja eivät suostu lähettämään. Kohta lähtee rikosilmoitusta tuosta firmasta, kärsivällisyys loppuu ihan just!

    • Anonyymi

      Eiköhän tämä varoitus kerro aika paljon yrityksestä ja omistajista?
      Eikös nämä samat henkilöt Anssi Pakkanen ja Anne Pakkanen toimi isännöitsijöinä kanssa?
      Toiminnassa huolestuttavia piirteitä, luotettavuudessa parantamisen varaa? Montakohan varoitus yritys voi saada?

      https://www.isannointiliitto.fi/artikkeli/toistuvista-rikkeista-varoitus/

      Kiinteistöjuridia oy sai huhtikuussa Isännöintiliitolta varoituksen:

      TOISTUVISTA RIKKEISTÄ VAROITUS ISÄNNÖINTILIITON JÄSENELLE
      Julkaistu: 27.4.2023
      Isännöintiliiton jäsenyritys on saanut Isännöintiliitolta varoituksen toistuvista isännöinnin eettisten ohjeiden rikkomuksista. Yrityksen asiakastaloyhtiöt ovat kannelleet rikkomuksista Isännöintiliitolle alan valvontamenettelyn perusteella.

      Isännöintiliitto katsoo ratkaisuissaan, että isännöintiyritys on toiminnallaan rikkonut useita isännöinnin eettisten ohjeiden eli hyvän isännöintitavan kohtia. Isännöintiyritys on myös kokonaisuutena arvioiden toiminut isännöinnin eettisten ohjeiden (hyvän isännöintitavan) vastaisesti.

      Nyt kyseessä olleessa tapauksessa isännöintiyrityksestä tehtiin lyhyen ajan sisällä kolme kantelua. Kaikissa tapauksissa Isännöintiliitto totesi isännöintiyrityksen toimineen Isännöinnin eettisten ohjeiden vastaisesti. Kantelut yhdessä osoittavat isännöintiyrityksen toimineen piittaamattomasti ja olennaisesti Isännöinnin eettisten ohjeiden vastaisesti.

    • Anonyymi

      Kyllä taitaa monet olla irtisanomassa sopimustaa.

      Ei hyvää sanottavaa 2 vuoteen ole.

    • Anonyymi

      Älkää ottako Kiinteistöjuridiaa isännöimään, jos haluatte hoitaa asioita. Eivät vastaa kyseluihin, isännöitsijä valehtelee yhtiökokouksissa, eivät anna yhtiökokousten pöytäkirjojen jäljennöksiä eivätkä suostu niitä näyttämään (tappelua jälkeen). Tilinpäätökset ovat huonosti ja epämääräisesti laadittuja , eivät täyty kirjanpitolakia, eikä yhtiökouksen kutsun mukana eikä kokouksessakaan ole tilinpäätöksen allekirjoituksia.
      Isännöitsijä ei yhtiökokousten sihteerinä kirjoita kokouksen pöytäkirjoja yhtiökokouksen kulun mukaisesti.

    • Anonyymi

      Lukekaa kaikki kommentit. Aivan törky firma, joka ei hoida asioita,

    • Anonyymi

      Samat kokemukset tamperelaisessa taloyhtiössä, tilitiedoissa ja pyydetyissä tarjouksissa epäselvyyksiä. Isännöitsijä ei vastaa sähköposteihin eikä asiakaspalvelu/yritys hoida asioita ilman useita soittoja perään, esim autopaikat

    • Anonyymi

      Epäselvää laskutusta. En suosittele missään tapauksessa.

    • Anonyymi

      Erittäin huonot kokemukset. Asiakaspalvelua ihan olematonta ja viesteihin ei vastata. Isännöintitodistus paljon kalliimpi kuin muilla ja saaminen kestää. Muutenkin kaikesta rahastamista. Pyysin lähettämään yhtiöjärjestyksen, jota en ollut saanut kaupanteon yhteydessä. Sieltä sanottiin, että lähettävät ja hinta lähes 12.40. On ihan julkinen asiakirja En ostanut. Sai sen PRH:sta ostettua hintaan 3.75

    • Anonyymi

      Sama homma vissiin jatkuu. Ovat istuneet liikehuoneiston takuuvuokran päällä useamman kuukauden (tarkemmin sanottuna kohta 5kk). Huoneiston kuntotarkastuksenkin järjestämisessä meni tosi pitkään, soittivat aina vain virka-aikaan (sitten keksivät sähköpostin, kun otin heihin sähköpostitse yhteyttä). On sanottu, että kunnon puolesta homma on ok. Kuntoraporttia en ole kuitenkaan saanut kahdesta pyynnöstä huolimatta. Sitten lähettivät laskun rästivuokrista, jotka on maksettu jo kuukausia sitten ajallaan. Eli aiheeton lasku ja laitoin heille maksusta kuitin, että on helpompi tarkistaa. Tästä on jo pari viikkoa. Asiakaspalvelusta tai muualtakaan ei vastata, tai jos vastataan, siihen menee aina vähintään viikko. Kaikki sujuu siis tosi hitaasti, kun vastausta saa aina odotella. Sitten tulee heti vastaus, kun vähän uhkailee kuluttajavirastolla. Että selvittävät nyt sitten vihdoin asiaa. Saa nähdä kuinka monta viikkoa tähänkin selvitykseen menee. Kyllä kaikenkaikkiaan kuulkaa ketuttaa koko lafka. Välttääkää tätä firmaa, jos vain pystytte!

    • Anonyymi

      Tämä on havaintojeni mukaan Tampereen huonoimman pään isännöinti yritys. Monenlaisia vaikeuksia tiedossa tämän juridian kanssa. Sen jälkeen surkeimpia ovat Retta ja Kiinteistötahkola.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4613
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1443
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe