Väkivalta perheessä

Anonyymi

Minulla oli naapurissa vanha pariskunta ,aivan tavallisia. Koskaan ei kuulunut huutoa, vaan loppu puolella kun alkoi tapahtumaan.Tästä miehestä sanottiin, et olet maailman ihanin aviomies mistä niitä löytyy. Todellisuus oli avain toinen, mies oli pahoin pidellyt vaimoa koko avio vuosien ajan. Mistään ihmisestä ei voi tietää väkivalta identiteettiä. Mummo voi myös olla väkivaltainen ,vaikka ei uskoisi. Ihmiset jotka ovat väkivaltaisia piilottavat sen. Mielen sairauden voi myös piilottaa,kukaan ei usko tuosta ihmisestä sitä.Yhdestä naapurista näki tietyssä tilanteessa et mieli oli sairas. Kukaan ei pääse toisen ihmisen päähän niin et voisi saada selville mitä ajattelee. Ulkokuoreen ei ole uskomista ,pitää saada selville mitä ajattelee. Ihmisen lapsuus muokkaa ihmistä ,siksi lapsuus on todella tärkeää et se on hyvä eikä rikkonainen. Lapsuus perheessä väkivalta näkyy myöhemmin ihmisen elämässä. Toivottavasti tämä herättää monet miettimään miten kohtelee lapsia.

2

74

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Naisilla temperamenttisuutta, tulisuutta ja itsekkyyttä pidetään hyvänä asiana, tekevät 10 000 ehkäisyaborttia, ryyppäävät raskausaikana ja synnyttävät 3000 vammaista lasta vuosittain. Tekevät jälkiabortin "synnytysmasennuksessa" kun äitiys ei kiinnostakaan, hakkaavat lapsia ja puolisoa jos ei tottele heti tai ihan vaan huvin vuoksi ja eroonkin pääsee kätevästi murhaamalla, palkitaan vielä henkivakuutuksella ja leskeneleäkkeellä tai tapporahalla jos joku käräjäoikeuden tuomari erehtynyt tuomitsemaan.

  • Anonyymi

   Narsistinen ihminen valehtelee, suurentelee ja kertoilee mielikuvituksellisia oman päänsä ajatuksia tuttavilleen ja suvulleen puolisosta ja toisista ihmisistä. Kotona hän ei voi piiloutua todellisesta luonteestaan. Ulkopuolisten silmissä hän voi näyttäytyä mitä parhaimpana ihmisenä mutta kotona hän voi olla hyvinkin pirullinen ja neuroottinen. Todellinen luonne nähdään aina parhaiten elämän arjessa ja sen näkee lähimmät ihmiset.
   Narsismi on heikkoutta ja siinä on useinkin taustalla traumaattiset kokemukset lapsuuden kodista. Tällaista ihmistä on vaikeaa ulkopuolisen muuttaa jos hän ei itse havahdu ja ymmärrä mistä on kysymys. Hän tarvitsee terapiaa, tosin ylpeys voi estää häntä hakemasta terapiaa itselleen. Lapsuuden vaikeat kokemukset jättää usein pahoja haavoja ja arpia ihmisen mieleen ja käyttäytymiseen koko eilinajaksi jotka aika ajoin putkahtelee esille mm. parisuhteessa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kerro kaivatustasi jotakin mukavaa.

   Itse aloitan: hyvännäköinen ja ahkera ❤️‍🔥
   Ikävä
   120
   2344
  2. Donald Trump joutui ammutuksi vaalitilaisuudessaan

   Näin se näyttää olevan, että Trumpilla on niin kannattajia kuin vastustajiakin. Hengissä käveli pois, ilmeisesti jokin
   Maailman menoa
   274
   2010
  3. Missä päin suomea kaivattusi asustelee?

   Oma kaivattuni (mies(J) asuu Uudenmaan läänissä.
   Ikävä
   91
   1713
  4. Koulutus ja parisuhde

   Haluatko että sun kumppani on korkeasti koulutettu?
   Ikävä
   131
   1185
  5. Minä haluan sinut

   Rakkaakseni... Vain sinut kukaan muu ei kelpaa olet sydämeni valittu rakas rakastan sinua. 💗
   Ikävä
   36
   1181
  6. Paljonko on sinun ja kaivattusi välimatka?

   Kuinka paljon on matkaa hänen syliin?Vastaan 165km 😪💔🚙
   Ikävä
   69
   1142
  7. Tietääkö kaivattusi

   Että kaipaat häntä?
   Ikävä
   61
   1104
  8. Hurraa! Olen alkanut tulla järkiini.

   Minulla on vielä kuukausi aikaa yrittää unohtaa sinut, mies. Sitten kun tapaamme, en tarvi teeskennellä neutraalisuutta,
   Ikävä
   70
   1051
  9. Mitäs mä oon sanonnu

   "Kaupungissa asuminen lisää tutkimusten mukaan mielenterveyden ongelmia." https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/24b
   Sinkut
   204
   1003
  10. Sunnuntain kirjainleikkejä

   Kuinka monta kirjainta kaivattusi etu- ja sukunimissä on yhteensä? Ap vastaa 11 ja miehen nimi alkaa heheee Jiillä 🧑‍🍳
   Ikävä
   16
   935
  Aihe