Katja työtön. Outoa.

Anonyymi

Katja kertoi olevansa työtön. Jos hän on juristi ja kappat. maisteri niin hyvin outoa oä että nainen on työtön. Kun on seurattu Katjan kertomuksia ja käytöstä talossa sekä hänen addiktionsa esim cocacolaan (vähintään 7 l viikossa) ja suklaaseen ja myöskin normaaleitten asioitten aiheuttamien itkunpuuskien ryöpyistä ,epäillysti hän voisi olla eläkeläinen. Hän kertoi myös olleensa asunnossaan 2 viikkoa käymättä pois asunnosta . Hänen olisi syytä mennä terapiaan , ettei nuori elämä ja koukutus menisi hukkaan. Takertuminen epämääräiseen henkilöön noin vahvasti on osoitus jostakin vajeesta sisäisen maailman kanssa. Sydän voi särkyä.

17

636

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onhan Katjassa nähtävissä jotain outoa kukin saa päätellä mintä,ei pitäisi olla tuommosessa paikassa.hermostunu ainakin on.

  • Anonyymi

   Olen myös ihmetellyt Katjan käytöstä jos Pekka sanoi suoraan ettei alkas millekään niin ei typy ymmärrä. Ei juristin uskos olevan noin typerä roikkuja , on kyllä aika epä uskottava laki nainen. Oikea pillittäjä. Ulos seuraavaks....

   • Anonyymi

    Todella ei ymmärrä vaikka Pekka on sille kymmenet kerrat suoraan sanonut. Ehkä haluaa huomioo Pekan kautta katsojiin, ei uskois kyllä että on juristi.


   • Anonyymi

    Juristikin on tunteva ihminen. Katjakin siis on ihminen ja ihana sellainen. Nyt kun Katja epärehellisesti laitettiin ulos loppui minun bb.n seuraaminen tältä kaudelta. Siinähän analysoitte loppuvuoden. Itselleni tämä oli tässä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juristikin on tunteva ihminen. Katjakin siis on ihminen ja ihana sellainen. Nyt kun Katja epärehellisesti laitettiin ulos loppui minun bb.n seuraaminen tältä kaudelta. Siinähän analysoitte loppuvuoden. Itselleni tämä oli tässä.

    Lupaat vaan.


  • Anonyymi

   Isopalkkaiset tekee usen tarkoituksella töitä vain sen aikaa että pääsevät ansiosidonnaiselle, saavat silti paljon enemmän kuin tavallinen duunari töissä.

  • Anonyymi

   Hirveä sääli tuota Katjaa kohtaan nyt. On kovalla lukemisella suorittanut 2 tutkintoa ja kertoo ettei ole töitä. Näitä tällaisia ns kympin ihmisiä on. Heillä ei kuitenkaan ole reaalista näkemystä miten maailma pyörii. He eivät ymmärrrä, että ELÄMÄÄ EI VOI HALLITA. Katja kuvitteli saavansa pekan , ei uskonut , vaikka KAIKKI MUUT ymmärsivät asian. Luuliko jopa voittavansa bb: en . Tarvitsee pitkän terapian.
   -Näitä tällaisia ihmisiä on paljon, eivätkä he voi psykkeelleen mitään.
   Normaalisti ihminen , joka on 6000:sta ihmisestä VALITTU/ PÄÄSSYT bb:en on superkiitollinen, mutta ei hänen tyyppiset, vaan kokevat valtavaa pettymystä ja epäonnistumista.

   • Anonyymi

    "terapiaa ja terapiaa" Jos täällä joku terapiaa tarvitsee se olet sinä joka hoet tuota samaa lausettasi kuin rikkinäiseltä levyltä kokoajan toistaen joka kirjoituksissasi. Rasittavaa luettavaa.
    Jos joku pitäisi sulkea osastolle se olet sinä.


  • Anonyymi

   Kauhee riippa tuo Katja,ei ymmärtänyt…mutta ymmärti antaa…..

  • Anonyymi

   Mutta ai niin,oottaahan Katjaa kotona se iso telkkari!äkkiä auki se Katja!….,,ja Pekkaa ja Pekan seikkailuja seuraamaan….

  • Anonyymi

   Voi että kun on ollut kurja elämä Katjalla.Haastattelussa totesi että big brother viisi viikkoa ovat olleet hänen elämänsä parhaimmat ajat!!! Ei ole todellista!!!

   • Aamuja! Katja tarvitsee nyt niitä ns. ystäviään. Jos ihmisen elämä on tossa kunnossa ettei erota kuplaa ja todellisuutta niin tuotanto on tehnyt virheen jo valinta vaiheessa. Hänen vanhempansakin olis pitänyt huomata ettei kaikki ole kunnossa. Joillekin katsojille on toisten ihmisten epäonni parasta viihdettä koska ovat aina jatkoon äänestäneet. Ihminen on toiselle ihmisille susi.


  • Anonyymi

   Hyvä että pääsi pois noinkin ahdistavasta paikasta, ihmiskokeesta.
   Joka käänteessä itkua vääntää, ei sellaisesta ole kilpailijaksi. Onko tuo formaatti sitten ihmiskoe vai kilpailu, sitäkään ei varmuudella tiedä. Tietysti palkkion joku saa,
   mutta onko sittenkin muita tarkoitusperiä ohjelmalla.
   Kiusaaminen lisääntyy tällaisten ohjelmien yllyttämänä.

  • Anonyymi

   Katjan tekoset ja ansiot ei kyllä ollut stipenditasoo talossa/Onneksi Pekka on taas vapailla markkinoilla…

   • Anonyymi

    Helpottaako mustasukkaisuutesi? Kohtahan ne tapaa taas ulkopuolella.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Helpottaako mustasukkaisuutesi? Kohtahan ne tapaa taas ulkopuolella.

    Hoitoon ja nopeasti!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hoitoon ja nopeasti!

    Varaa aika heti aamulla.


  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kertokaa yksikin hyvä syy ottaa koronarokote

   Tähän saakka on kerrottu vain uskomuksia. Koronarokote ikään kuin olisi ratkaisu ongelmaan. No miksi sitten rokotettuja on sairaalahoidossa siinä miss
   Maailman menoa
   536
   1867
  2. Hävetkää rokotetut!

   Olen tässä lueskellut näitä palstalla olleita koronakeskusteluja ja saanut hävetä silmät päästäni siksi, että suurin osa rokotettujen kirjoituksista o
   Iisalmi
   248
   1605
  3. Tänää hetken mietin

   Mikä on tehnyt susta niin epävarman ihmisen, toki ikäkin siihen jo vaikuttaa, mutta toivon, että joskus pääset siitä yli. Löydät kyllä joskus hyvän
   Ikävä
   115
   1594
  4. Oot sä oikeasti

   rakastunu muhun nainen? Oon kyllä huomannu katseet mutta että kyse ois vakavammasta niin se on tullu yllätyksenä minulle.
   Ikävä
   60
   1118
  5. Iltalehti: Päijät Hämeen teho-osastolla uuvutaan koronan takia. Totuus ketään ei teholla.

   Olen koko ajan suhtautunut näihin lehtien pelottelutarinoihin kriittisesti. Niissä ei anneta oikeasti mitään taustatietoja potilaista, määristä, iästä
   Maailman menoa
   281
   1060
  6. 72
   993
  7. Stefu, otathan sinäkin tyttäresi lomalle mukaan?

   Sofia kertoi pääsevänsä pian reissuun ( hänhän ei pysty ilman Stefania matkustamaan), joten jään mielenkiinnolla odottamaan, ottaako isä tyttärensä mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   959
  8. Onko pakko revittää niitä autoja ja huudattaa ämyreitä!

   Kello on yli 00:00 koko illan on revitetty autoja kiihdytetty ja huudatettu ämyreitä. Eikö ole oikeasti mitään kehitettävämpää tekemistä? Ihmiset yrit
   Hyrynsalmi
   50
   834
  Aihe