Tupakka ja erektio

Loster76

Kertokaapas jos olette lopettaneet tupakoinnin kuis se on vaikuttanut seksielämään. Onnistuuko esimerkiks useammin päivän aikana tai onko erektio kovempi ym... Kun ittellä on ollut huolestuttavia kokemuksia viime aikoina eikä tässä iässä (29) sais vielä alkaa nöyrtyyn ja jos vaikka tupakoinnin lopettamisesta ois paljonkin hyötyä.

Tupakka on paskaa ja jos löytäis lisää syitä lopettaa..

12

13908

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • poika

      Kyllä, olenn samaa mieltä kanssasi tupakasta, turhaa rahanmenoa henkihaisee toppa taskussa painava, ja tuskinpa se edúksi se tupakanhajuinen hengitys (no Makuasia)

      • lisää

        ainakin koko kasvoi, usko tai älä. Tupakkahan supistaa verisuonia,joten kun lopettaa ne laajenevat, ja koko kasvaa.


      • osku
        lisää kirjoitti:

        ainakin koko kasvoi, usko tai älä. Tupakkahan supistaa verisuonia,joten kun lopettaa ne laajenevat, ja koko kasvaa.

        Olen 50 mies,tupakoinut koko ikäni,sen voin kertoa että kannatta lopettaa. Mulle kävi niin että pienet verisuonet surkastui,siihen loppui seisokki. Haluja kyllä on vaikka muille jakaa,mutta ilman lääkettä ei seiso. Lääkärin mukaan vuosi ilman tupakkaa auttaisi minukin tapauksessa,mutta on niin pirun vaikeeta lopettaa.

        Nuorille neuvoksi,lopettakaa tupakointi niin seisoo vielä vanhanakin.


    • Stara

      Otsikon mukaisesti tupakoinnin lopettaminen kannattaa jopa vanhemmalla iällä. Se todella parantaa verenkiertoa elimessä kuin elimessä ja siis jopa kalussa.

      Kaikki on toisin, kun kulli seisoo ja tuntokin palautuu jo puolen vuoden tupakoimattomuuden jälkeen. Tuntuu kuin patukka olisi kasvanut ja saanut lisää paksuutta ja vot kun naiset tykkää!

      Näin tapahtuu vielä 68 vuoden iässä ja vaikka nuorena vielä voi seisoa vaikka tupakoikin aivan varma on, että 50 ikävuoden jälkeen tupakointi aiheuttaa jo ongelma myös seksielämässä.

    • on ja pysyy

      Ei se lopettaminen korjaa jo syntyneitä vaurioita eli ei se seksielämä siitä parane. Tilanne ei kuitenkaan ainakaan pahene sen lopettamisen myötä.

      • Man 266

        Tsempiä lopettamiseen. Itse lopetin viime kesänä ollessani 25-vuotias. Noin 2kk jälkeen huomasin, että erektio tuntui aina paljon voimakkaammalta ja muutenkin teki useammin mieli (johtui kenties yleisen olotilan paranemisesta) Tyttöystävä sanoi myös, että spermani maistuu vihdoinkin hyvältä :)


    • Tyttö vaan

      Moi! Ajattelin vaan kysyä, vaikkei se tänne kuulukkaan, että onko naisen seksuaalielämälle haittaa.

      PS Sitä ei lasketa kun yrittää lopettaa ja yrittää purkaa sen tunteen jotenkin niin pitäisi olla sängyssä poikakaverin kanssa koko ajan.

      • Kova gulli

        Olen ikämies enkä ole koskaan tupakoinut enempää kuin yhden askin kokeilumielessä 40 vuotta sitten.
        Gulli on kovana,vaikka avimon kanssa pidetään seksiä huomattavasti keskimääräistä enemmän. Aina naitattaa. Kyllä naiminen on miljoona kertaa nautittavampaa kun tupakoiminen.Tupakointia ei siis kannata aloittaakaan.


    • Tchade

      Ilmeisesti hiukan vaihtelee tuo kuinka paljon on tupakalla merkitys erektioon ja seksihaluihin, mutta mulla ainakin vaikuttaa niin paljon että se on se painavin syy minkä takia lopetin. Olen pari kolme kertaa ollu lakossa, ja nyt ollut melekin vuoden polttamatta paitsi joskus sortunut kännissä. Kuitenkin olen huomannut seuraavaan: Jo muutama päivä ilman tupakkaa vaikuttaa positiivisesti erektion kovuuteen, pari viikkoa ilman tupakkaa niin tekee mieli seksiä koko ajan ja stondikset on kuin ruostumatonta terää:) Halut tasantuu ajan myötä mutta kaikki toimii niin kuin pitää. Kannattaa ehdottomasti tämän takia lopettaa mikäli epäilet että seksielämä kärsii röökistä, microtabsit on auttanut mua suuresti. Tsemppiä!

    • ersghb

      Mun kulli on ihan lurppa. Oon ollut jo 4 kuukautta polttamatta. Ei auta. Alanko polttaan uudelleen?

    • Anonyymi

      Minulla taas on tupakoinnin lopettamisen alkutaipaleelta hieman ikävämpää kerrottavaa. Ainakin nyt ensimmäisen kuukauden aikana on seksuaalinen halu hävinnyt lähes kokonaan eli penis ei seiso täydessä latingissa. Ihmetyttää kyllä kovasti onko lopettaminen ollut henkisesti ja fyysisesti niin raju prosessi, että elimistöllä menee nyt jonkin aikaa palautua taas "normi-tilaan". Pintaverenkierron parantuessa eivät sormeni ole enää niin kylmät, mutta taas miinus puolella esimerkiksi jaloissa säärissä on ilmennyt kutinaa ja raapimisen kautta lievää punottavaa ihottumaa. Univaikeuksia on vielä vajaa kuukauden jälkeenkin esiintynyt. Eli kohdallani kaikki ei ole nyt mennyt niinkuin "strömsössä". Uskoisin ja ainakin toivon että nämä lieveilmiöt poistuisivat mahdollisimman pian ja alkaisi enemmän positiivisia asioita terveyteen ja olotilaan ilmaantua.

      • Anonyymi

        Olin polttanut parikymmentä vuotta ja niistä viimeiset vuodet yli 30 normaalia camelia / vrk.
        Lopetin 38v ikäisenä ja olin sairas. Päätä särli ja kävin lekurissa. Lekuri sanoi, että häkä tekee tilaa hapelle ja ilmiö häipyy. Niin häipyi.
        Kädet vapisivat. Vatsa oli sekaisin.
        Heräilin öisin kun unissani polttama natsa alkoi polttamaan sormiani. Heräsin myös unissani tupakan ostamiseen.
        Parin kuukauden mittaa oireet helpottivat hijalleen.
        Vielä vuosia myöhemmin tilanteessa jossa toisen polttaman savukkeen haju tuli sieraimiini tupakan halu oli kuin isku halolla päähän.
        Jossakin vaiheessa, ehkä 5 - 7 vuotta myöhemmin voi kutsua itseäni todella tupakasta irtaantuneeksi mutta vieläkään, 77v ikäisenä en uskaltaisi kokeilla mutta pitkään aikaan ei ole tehnyt mielikään.
        Sormien ja varpaiden ääreisverenkierto ei palannut.

        Mutta avauksen aiheeseen. Elän terveellisesti ja minua 5 vuotta nuorempi vaimoni onnistuu houkuttelemaan minut viikoittain pariin sessioon. Nyrkkikyllikillä loput.
        Vähäinenkin huppeli on tuossa mielessä tuhoisa.

        Mielestäni kannattaa kärsiä vaikka hieman pitempäänkin!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1857
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1553
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1256
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1150
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      8
      1139
    Aihe