Kiina, taiwan, facebook etc

Anonyymi

Kiinaa tarjotaan täällä selittämään ufojen alkuperää, tosin huonolla menestyksellä. Voisiko kiina kuitenkin olla aikuisten oikeasti hakkeroinut facebook, instagram ja whatsapp sivustojen toimimattomuuden?

Ajattelen tässä heidän sotilaskoneittensa lentoja taiwanin ilmatilassa. Kiina voisi ajatella että amerikalla on nyt heikko presidentti ja hetki on koittanut vallata taiwanin saari. Mainittujen sivustojen hakkerointi olisi kiinalainen varoitus muille maille: Jos puututte meidän juttuihin niin me suljemme koko netin, ei toimi pankit, ei kauppa, ei terveydenhuolto, ei teollisuus, ei kansainvälinen uutisvälitys, eikä moni muukaan asia.

Ufoista puheenollen, paikallinen tai kansainvälinen uutisointi ei taida olla kertonut rysähtäneistä tai kaapatuista ufoista sitten roswellin tapauksen? Sensuuri toimii helkutin hyvin jos näin on, tai sitten niitä ei ole kaapattukaan.

3

228

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Michael Salla on viime aikoina jakanut edelleen parin ufo kontaktihenkilön kertomaa informaatiota joka koskee galaktisen liittouman huseerausta aurinkokunnassamme. Minusta vaikuttaa siltä että jutut muuttuvat kerta kerralta lennokkaammiksi.

   Facebookin ja parin muun firman äskettäinen toimintakatkos oli sekin seurausta galaktisen liittouman toimista, kertoo Salla tuoreessa päivityksessä.

   " ... the CIA is identified as the lead agency responsible for compromising the global internet to enable codes and frequencies transmitted by the Tall Grays and their hive queen to mind control the planet. Thor Han’s reference to the servers now being under the control of the Earth Alliance means that the backbone of the global internet is no longer controlled by the CIA and their Tall Gray overlords. The consequence of this will be very powerful as the codes and frequencies embedded in the global internet would no longer work for the Tall Grays and their minions. "

   https://exopolitics.org/were-facebook-social-media-blackouts-due-to-capture-of-tall-gray-aliens/

   • Anonyymi

    Maan ulkopuolisista lähteistä tuleva informaatio sisältää kohtuullisen usein ristiriitaisuuksia, yksi kertoo näin ja toinen toisinpäin. Swaruu-ryhmän selitys facebookin etc käyttökatkolle nimeää sen todellista valtaa pitävien järjestämäksi testiksi.


  • Anonyymi

   Kiinasta tuleekin varmaan ne massiiviset sarjatuotanto ufot. Niissä tosin lukee se made in china, eli "laadun" tae. Hajoavaa paskaa, kuten kaikki kiinalaiset jutut.

   Nämä näkyvät uhvot on suurvaltojen viimeisintä aseteknologiaa. Niitä ne ihmiset näkee jos sill8n tällön valoilmiöitä näkevät. Laadukkaimmat tulee jenkeistä ja venään maalta, paskat kiinasta. Muilla niitä ei olekaan.

   Roswellin höpinät keksittiin peitetarinaksi, jotta voidaan keskittyä rauhassa olennaiseen - aseisiin.

   Ei ne mitään vieraita olioita muualta ole.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tänään kerrottiin 1 732 uudesta koronavirustartunnasta

   "Sairaalahoidossa olevien koronapotilaiden yhteismäärä on noussut perjantaista kymmenellä ihmisellä, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Suomessa
   Maailman menoa
   413
   6009
  2. Pohjanoteeraus tuotannolta

   Juuri, kun kaikki luisti hyvin tuotannon suunnasta, niin sitten tuli tämä huti, että Minna, mitääntuottamaton, hihittelevä puutarhatonttu otettiin tak
   Big Brother
   71
   5323
  3. TTK-tippuja Sita Salminen sai poikkeuksellista palautetta Mikko Leppilammelta: "Tiedättehän te..."

   Mikko Leppilampi oli todellakin tilanteen tasalla suorassa TTK-lähetyksessä. Tsemppiä Sita Salminen, tanssit todella upeasti ja olisit ansainnut jatko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   25
   4172
  4. Soffiko ei lähtenyt Dubaihin?

   Miten malttoi jäädä Suomen syksyyn kun puoliso lähti lämpöön 🤔
   Kotimaiset julkkisjuorut
   176
   3088
  5. Rokotevastaiset julistivat sodan Suomelle

   https://www.verkkouutiset.fi/hs-raju-viestitulva-kansanedustajille-se-on-sota-nyt/ "Se on sota nyt!" Rokotevastainen äärioikeisto on julistanut Suome
   Maailman menoa
   453
   2479
  6. Menetit elämäsi rakkauden

   Miltä se mahtaakaan tuntua?
   Ikävä
   116
   2146
  7. Sidottu ja rajusti pahoinpidelty mies löytyi ulkovarastosta Outokummussa

   Kaikenlaisia hulluja sitä on Outokummussakin, vaikka se asia ei ole mitenkään uusi tieto. Poliisi teki järkyttävän löydön: Sidottu ja rajusti pahoinp
   Outokumpu
   40
   1901
  8. Sanna Marinin boomer-päivitys sai somen kuumaksi.

   Sanna Marinin boomer-päivitys sai somen kuumaksi – näin poliitikot reagoivat: ”Pilkkaa sodan jälkeisiä sukupolvia” Pääministeri Sanna Marin julkaisi
   Pori
   274
   1814
  Aihe