Minkälaiset menot koituvat 2, 3 ja 4 tanssinaisen pyörittämisestä?

Anonyymi

Kuukausimenojen lisäksi rahanmenoon mitäilmeisimminnin vaikuttaa kunkin naisen avokätisyys. Mutta onko vaikutusta salasuhteen laadulla, tanssipaikalla tai vaimolla/äidillä? Nimittäin ainakin kuumat lattarit houkuttelevat aluksi tanssihakuihin niin että hakualueet ovat joskus melkeinpä ruuhkautuneet. Tanssinjärjestäjät tosin puhuvat vuosituhannen laimeimmista vanhaintansseista, mutta silti salasuhteet kiinnostavat suhteellisesti tarkasteltuna yhä monia.

Entä vaikuttaako menoihin se, jakaako matkailutaimatkailujamatkailumuttakumminkinauton naisen kanssa ja saako yöksi  Kuopioon halvemman parkkiruudun kuin esimerkiksi Helsinkiin? Ja vaikka lyhytaikaiset tanssisalasuhteet ovatkin tätä päivää, niin saako pätkäsalasuhteinen aina kehnommat lähtöehdot?

Muiden muassa näihin kysymyksiin uskoisin monentaimonenjamonemuttakumminkin tansseja kaikesta huolimatta vieläkin kiertävän tanssimiehen saavan tältä lava- ja ravintolatanssiharrastusaiheiselta keskustelufoorumilta vastauksia pikaisesti. Elikkäs luovutan puheenvuoron tänne!

7

243

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Bensakulut varmaan kovimmat, naiset asuvat pitkin maakuntia vie eniten. Yöpyminen ja aamianen tietenkin naisen luona. Langanlaihat naiset ei nyt paljoa kuluta, jos joutuu ravinteliin viemään. Ei ole ilmaista ****** olemassa, rahaa on tähän kyllä.

   • Anonyymi

    Eivät välttämättä ole sellaisessa tapauksessa polttoainekulut varsinainen ongelma nimittäin vag-konsernin autoilla naisten luota toisten kohdille autoillessa myös moottoriöljykustannukset voivat olla jopa parikolmekertaa suuremmat.


  • Anonyymi

   Vaikuttaa siltä, että jotkut saavat siitä jopa tuloja elikkäs elantonsa, koska kenelläkään ei ole tästä mainittavia menoja ollut?

  • Anonyymi

   Kummallisen vähän näin tärkiästä asiasta on tietoa saatavilla itse tanssioilta!

   • Anonyymi

    Kun on pinkka kunnossa niin ei tarvitse mitään budjettia vääntää..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kun on pinkka kunnossa niin ei tarvitse mitään budjettia vääntää..

    Tanssi on mukava harrastus.


  • Anonyymi

   Vaikuttaa vetreiden 65 -68 v. eläkeläisten puuhalta. Nämä voivat aina selittää muita menoja lastenlasten vahtimisella. Sitä vanhemmilla alkaa jalka painaa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kertokaa yksikin hyvä syy ottaa koronarokote

   Tähän saakka on kerrottu vain uskomuksia. Koronarokote ikään kuin olisi ratkaisu ongelmaan. No miksi sitten rokotettuja on sairaalahoidossa siinä miss
   Maailman menoa
   554
   2006
  2. Hävetkää rokotetut!

   Olen tässä lueskellut näitä palstalla olleita koronakeskusteluja ja saanut hävetä silmät päästäni siksi, että suurin osa rokotettujen kirjoituksista o
   Iisalmi
   256
   1814
  3. Oot sä oikeasti

   rakastunu muhun nainen? Oon kyllä huomannu katseet mutta että kyse ois vakavammasta niin se on tullu yllätyksenä minulle.
   Ikävä
   62
   1164
  4. Iltalehti: Päijät Hämeen teho-osastolla uuvutaan koronan takia. Totuus ketään ei teholla.

   Olen koko ajan suhtautunut näihin lehtien pelottelutarinoihin kriittisesti. Niissä ei anneta oikeasti mitään taustatietoja potilaista, määristä, iästä
   Maailman menoa
   294
   1134
  5. 72
   1028
  6. Stefu, otathan sinäkin tyttäresi lomalle mukaan?

   Sofia kertoi pääsevänsä pian reissuun ( hänhän ei pysty ilman Stefania matkustamaan), joten jään mielenkiinnolla odottamaan, ottaako isä tyttärensä mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   1014
  7. Onko pakko revittää niitä autoja ja huudattaa ämyreitä!

   Kello on yli 00:00 koko illan on revitetty autoja kiihdytetty ja huudatettu ämyreitä. Eikö ole oikeasti mitään kehitettävämpää tekemistä? Ihmiset yrit
   Hyrynsalmi
   51
   866
  Aihe