Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kasvattajajille...

Anonyymi

Eikö kasvattajat ajattele kasvattien omistajia kirjoitellessaan tänne kaikkea ilkeyksiä ja puutaheinää? Ei tartte olla neropatti tajutakseen minkä kennelin kasvattaja kirjoittaa. Ai että kun hävettää myöntää, että oma koira on just tuosta kennelistä. Älkää pilatko enempää mainettanne muka toisia mollaamalla. Häpäisette samalla itsenne, kennelinne ja kasvattinne. Koirani on ihana ja voisin ottaa samasta kennelistå toisenkin koiran, mutta tuo kasvattajan nettikäytös ärsyttää hitokseen.
Tulee ihan pa**apää olo 😢

13

1213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei kannata lukea täällä mitään. Ei täällä kulaan tervehenkinen tietoa hae, aikaa kuluta.. täällä on vain hulluja trolleja.

    • Anonyymi

      Täällä kirjoittaa samat henkilöt toisistaan jatkuvasti. Juttuja lukiessa sitä vaan miettii, voi kun olisi ottanut muualta koiran.

      • Anonyymi

        Mitä väliä mistä koiran ottaa? Ja mistä sinä voit tietää kuka täällä kirjoittelee? Et mistään. Älä tuhlaa aikaasi täällä.


      • Anonyymi

        Ketkä nämä homman pääjehut ovat tai siis mitkä kennelit? Jotta tietää, ketä välttää koiran ostoaikeissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ketkä nämä homman pääjehut ovat tai siis mitkä kennelit? Jotta tietää, ketä välttää koiran ostoaikeissa.

        Hah, ihan kun et tietäisi. Yritätkö kalastella sotaa? haahaa. "pääjehut",.,,, Joensuusta päivää ;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hah, ihan kun et tietäisi. Yritätkö kalastella sotaa? haahaa. "pääjehut",.,,, Joensuusta päivää ;)

        Haha- ihan tosissaan mitkä kennelistit ovat osana ?


    • Anonyymi

      Muistan lapsuudessa kuulleeni sellaisen lauseen "ei haukku haavaa tee", tarkoittaen että haukkumiset kannattaisi jättää omaan arvoon. Toinen lause jota olen lapsena kuullut, "viisas vaikenee" ja "viisas väistyy". Tarkoittavat siis sanan mukaisesti että fiksu ihminen ei halua turhaa soittaa suutansa, ja riitelyn sijaan hän väistyy. Kyllähän sen tietää että varsinkin jos koiraihmisten kanssa alkaa riitelemään, siihen ei riitä kymmenen vuottakaan. Siksi lämmin suositus, älkää aikuisten oikeasti mitään kunnianloukkaus juttuja viekö eteenpäin, muista puhumattakaan. Luuletteko että tuosta mitään stoppia tulee? ei takuulla tule. En usko että vaikka tietyt tahot saisivat 600 tuomiota, asioiden muuttuvan mihinkään, päin vastoin, ei ne ainakaan parane tuollaisella toiminnalla. Luulisi että enemmän olisi "aihetta" vatkata asioita jos vielä käräjille asioita vie..
      Syyt riitojen takana on moninaiset, ei niitä voi ratkaista millään tuomioistuimen mukaan tulolla. Mutta itsepähän päätätte miten toimitte. Yrittäisitte olla kaukaa viisaita.

      • Anonyymi

        Jep, samaa olen miettinyt. Kauna vain kastaa tuomioistuimen mukaan otolla... Fiksu jättäisi asiat omaan arvoonsa, eikä koskaan reagoisi. Riitaan kun tarvitaan yksi, tai useampi osapuoli. Ei kukaan yksinään jaksa riidellä, saati ilman syytä.


    • Anonyymi

      Aikuiset ihmiset jotka haluavat rakentaa rauhaa, ottavat puhelimen käteen ja sopivat asiat kasvotusten. Ihmiset jotka ovat keinoiltaan ja lahjoiltaan heikkolaatuisia, joutuvat turvautumaan virkavaltaan. Eihän tulipaloakaan sammuteta tulella. Uskon että virkavallan mukaan otto vain lisää kaunaa ja pahentaa tilannetta.

      • Anonyymi

        On helpompi sopia ja opettaa koiraa laulamaan, kun yrittää sopia puhelimitse aikuisen rouvan kanssa. Tulipaloa ei sammuteta tulella, olet oikeassa, Mutta isomman palon aikana tarvitaan ylimääräistä apua. Jos tulipalo on alueeltaan puoli hehtaaria, siihen ei enää sankollinen vettä riitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On helpompi sopia ja opettaa koiraa laulamaan, kun yrittää sopia puhelimitse aikuisen rouvan kanssa. Tulipaloa ei sammuteta tulella, olet oikeassa, Mutta isomman palon aikana tarvitaan ylimääräistä apua. Jos tulipalo on alueeltaan puoli hehtaaria, siihen ei enää sankollinen vettä riitä.

        Olet varmasti oikeassa.

        Pieni osa ihmisistä on alusta pitäen sellaisia ongelma persoonia jotka tahtovat riidellä ja voi olettaa ainakin sellaisia joiden henkinen ja emotionaalinen kyky, palikat päässä, ei varmaan riitä sosiaalisena olentona muuhun kuin siihen käytöstyyppiin mistä nyt on puhe. Sosiaalista älyä ei ainakaan ole koskaan ollut millään tavoin, muita ei nähdä ihmisinäkään, nautitaan ilkeydestä, alhaisuudesta, pahanteosta, ilkivallasta, satuttamisesta, etsitään olemattoman itsetunnon kohotusta esiintymällä ulospäin väittäen sen olevan päinvastaista ja muita alentaa koettamalla. Joistain itse tuntemista - kröhöm - tapauksista, omana anonyyminä mielipiteenä, mielestäni he eivät ole mitenkään tasapainoisia eivätkä mitenkään erikoisen einsteineja henkilöitä. Sille ei välttämättä itse voi mitään mutta sille voi valitseeko olla paha vaiko yrittää olla normaali ja mielellään hyvä ihminen. Mutta se ei heille käy. Eivät mielestäni ole oikein sellaisia joiden pitäisi olla tekemisissä minkään viattomille eläimille mahdollisesti kärsimystä tuottaa voivan eläinten jalostuksen kaltaisen asian kanssa lainkaan tekemisissä. Jos toisia ihmisiä heistä voi kohdella niin kuin he kohtelevat, millähän tavalla nämä kohtelevatkaan eläimiään? Miksi heillä ylipäätään niitä on? Ovatko he muka eläinrakkaudesta alkaneet kasvattaa, sellaiset joilla on niin paha luonto?

        Sitä mietin aina joskus melko kauhuissani, tunnustan. En ihmettele miten hyvin sumuttavat osaamattomia ostajia. Ovat melko teeskentelykykyisiä, experttejä siinä, kuten sen tietyn tyypin ihmisistä kehittyy usein jo lapsina.


    • Anonyymi

      Hittoako muiden elämää ihmettelet ja kun saat keskustelua, katoat. Trolli. Pakko vain saada pidettyä yllä pahansuopaa keskustelua. 🙄

    • Anonyymi

      Jääköhön joltain tänä vuonna messari väliin? Ensin poistuu kotisivuilta sijoituskoirat, seuraavaksi kennelnimi lappalaiskoirat.fi paikasta. Nyt tieto ettei osallistu messariin.

      Puun ja kuiren välissä 😉

      Tietäjät tietää!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2053
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe