Kyllä huomaa

Anonyymi

Että Sami ei paljon uskalla puhua tai sanoa edes, että haluaa kilpailla. Jassu alkuaikana sen verran hyökkäsi päälle, että varmasti se aristaa kenet tahansa. Samikin varmasti pelkää, ettei jos ei onnistu, niin saa koko porukan vihat niskaansa.

16

183

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      itku-sami on surkea nössykkä. Ei mies ollenkaan. Ja itse se jankuttaa ja vänkää selvistäkin asioista aina vastaan kaikille.. selvä asperger tapaus. Ei minkäänlaista tilanteenlukutaitoa. Tilannetaju nolla. Eikä jassu mitään hyökännyt. Sanoi vaan oman kantansa, puhuu kyllkin selkeällä ja kuuluvalla äänellä (mikä on hyvä asia) Mun suosikit ovat : Aki, Juhani ja Jassu. ja suurinhokki on cancel-melody.

      • Anonyymi

        Ite olet nössykkä!Sami on älykäs ihminen....Jassu ja Melody on vaan huutosakki....väk!Noiden valittaminen ärsyttää enemmän kun mikä muu.


      • Anonyymi

        Ei siis mies, koska näyttää tunteensa, ja uskaltaa antaa itkun tulla?


      • Anonyymi

        Juu kyllä sanoi selvällä suomen kielellä haluavansa ottaa tehtävään osaa mutta VittumikäkarseaämmäMiina ei ottanut edes kuuleviin korviinsa koko asiaa. Hyvä että tehtävä meni oäin persettä. Miten joku ihminen voi olla noin ilkeä. Ei kovaäänisyys ole mikään sivistyksen taso. Oikeassa työelämässä ei tuollainen käytös tule kuuloonkaan. Toivon että Sami voittaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei siis mies, koska näyttää tunteensa, ja uskaltaa antaa itkun tulla?

        Kaikkea sitä todellakin lukee. Ollaan kuitenkin 2000 lukua jo pitkällä. Ja mistä alkaen muka ilkeydestä ja rivouksien huutamisesta on tullut hyve? Tekee nyt kyllä niin pahaa Samin puolesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikkea sitä todellakin lukee. Ollaan kuitenkin 2000 lukua jo pitkällä. Ja mistä alkaen muka ilkeydestä ja rivouksien huutamisesta on tullut hyve? Tekee nyt kyllä niin pahaa Samin puolesta.

        Toivottavasti Sami voittaa nuo kiusaajat.


      • Anonyymi

        Ja mistä alkaen aspegren on syy hylkiä ja olla ilkeä. Samilla nyt sitä on vaan on mietteliäs huljaisempi ja rauhallisempi. Nuo kauhean huonosti käyttäytyvät tulisi saada ulos talosta. Tuollainen piinaava käyttäytyminen on niin kamalaa katsottavaa ja kuunneltavaa.


    • Anonyymi

      sami tai aki voittoon

    • Anonyymi

      Sami on älykäs ihminen. Tosin ajatuksenkulku on jotenkin yksirattaista. On ajatellut itse, mikä on positiivista. Mutta ei kykene keskusteluun. Jankkaa samaa kuin rikkinäinen levy.
      Persoonana aito ja hurmaava ja varmaan olo toisten kummallisten tyyppien kanssa viikkokausia eristyksessä on kokemuksena ainutlaatuinen.

    • Anonyymi

      Juu, niin on. Jassu ei osannut arvioida oikein. Tosi ikävä jos johtaja ei ymmärrä valita oikein. Hiljaiset osaajat jää jalkoihin

      • Anonyymi

        Olipa mukava lähetys torstaina, kun ei tarvinnu kuunnella v jassun mölinöitä.
        On jossain määrin rasittavaa, kun tämä hylje kokoajan valittaa.
        Muutkin huomaavat, vaikka olevat eri joukkueissa v jassun kanssa miten tuo ihminen "muka niin hyvä" toimii ilkeästi Samia kohtaan.

        Eikö jo Katjan romahtaminen pane miettimään missä mennään?
        Janne ,,mietis vähän.


      • Anonyymi

        Juuri näin! Kun tuon pahimman ja ilkeimmän ämmän saisi ulos talosta saisivat ne hiljaisimnat helmetkin suunvuoron vihdoin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin! Kun tuon pahimman ja ilkeimmän ämmän saisi ulos talosta saisivat ne hiljaisimnat helmetkin suunvuoron vihdoin.

        Mistä ihmeestä on käsitys,että Sami on muita älykkäämpi tuolla,ei ole.Ja kun tieten tahtoen lähtee mukaan tohon touhuun,itseään pitäis tuntee sen verran ,ettei siellä heti konfliktin tullen itkeä tihrusta ja uhriudu


    • Tätä juttua katsellessa 24/7 niin todellakin näkee sellaista jota ei koosteessa näytetä. IS : lukaisin myös ettei Katja muka roikkunut Pekassa niin kyllä todellakin roikkui. Pekka-poika on todellakin ottanut Krisulta kopion kuinka muka voi voittaa kisan. Minusta todella typerää. Aito oma itsensä on parasta. Sami jää syrjään ehkä kuitenkin vapaaehtoisesti kun hän ei ole niin päällepäsmäri kuin jotkut toiset. Haluaa keskustella asioista joita tapahtuu ulkomaailmassa enemmän. Aina ei oikein katsojakaan ymmärrä miksi kukin on halunnut osallistua tähän formaattiin. Säännötkin muuttuu tilanteen mukaan sanoo ohjaajakin.

    • Anonyymi

      Eikä ollut ainoa vaan sai taakseen kettumaisten ämmien huutokuoron. Onneksi ne in jo häädetty ulos. Nyt kun tuon kauheimman eli Vittumiinan saisi ulos niin olisi ihan oikeudenmukaista. Ihan hirveä ihminen.

    • Anonyymi

      samaa mieltä törkyturpa jassu ulos seuraavaksi ei kiva kuunnella jatkuvaa valitusta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6223
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3788
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1965
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1949
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1778
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1636
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1542
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      20
      1470
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1458
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      35
      1380
    Aihe