KUINKA KAUAN HYVÄKSYTÄÄN SANNA MARININ TOILAILUT

Anonyymi

Demaritkin voisivat jo vähän ohjailla Marinia oikeille tavoille.

Nykyinen perustuslaki määrää valtiolaivamme lähes suvereenisesti toimivaksi kippariksi pääministerin. Päämies on taas pääasiassa vain arvojohtaja, jonka sana painaa vain ulkopolitiiikassa. Eipä ole siksi ihme, että pääministerin toiminta on aina kansan si,missä tikun nokassa myös vapaa-ajalla. Sen sai myös kokea aikoinaan Alexander Stubb, joka kesähelteellä esiintyi shortseissa ja vielä hupiohjelmassa meni onnenpyörän tikkatauluksi. Ei kerännyt tyylipisteitä mediassaja herätti pahaa verta määrätyllä taholla.

Nykyinen pääministerimme, Sanna Marin, keräsi yöllä klo 02 joukon melko varmaan humalassa olevaa kapakan väkeä (" ystäviä") 20-30 henkeä viidellä tilataksilla jatkoille veronmaksajien rahoilla ylläpidettävään valtion virkataloon. Tosin tähän ei sisälly mitään laitonta virkamiehen mukaan. Kukin voi itse miettiä, paljonko antaa moisesta tyylipisteitä ja onko arvostelukyky ollut ihan kohdallaan. Harva ihminen toisi sitä joukkoa omaan kotiinsa aamuyöllä. Pääministerin yksi tärkeinpiä avuja on hyvä arvostelukyky tilanteessa kuin tilanteessakin. Suomen johtaminen vaatii sitä.

Minusta tilannetta ei yhtään paranna hänen lauantaina julkisuuteen antamansa meitä ikäihmisiä mollaava tervehdys. Huumori on sellaista, jossa myös huumorin kohde tuntee sen huumoriksi eikä yksin nälvimiseksil

Perussuomalaisten Purra lähti heti apajalle kerämään pisteitä kotiin.

Sanna Marinilta pääse noita "sammakoita" ja vääriä tekoja jatkuvasti. Mm. Kaipola, perheensä syöttäminen veronmaksajien piikkiin. Toki maksoi kun asia paljastui. Ei voi syyttää aina muita tai osaamattomia virkamiehiä. Itsekin pitää jotain älytä.
Kalkkis nykykielellä boomer

23

684

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maailman Kallein Sanna on arvo jo sellaisenaan. Mitä väliä sillä on, jos hän nyt tuleekin maksamaan Suomen veronmaksajille öbaut 40 miljardia euroa. Kassatyttönä Maailman Kallein Sanna tietää varsin hyvin, että rahnaa saadaan kassasta, ja että rahasta voi antaa takaisin vaikkei mitään ole ostettukaan.

      • Anonyymi

        Mistä olisi velkaraha pitänyt korvata?, leikkaamalla työttömyysturvaa, leikkaamalla eläkkeitä, leikkaamalla opiskelijoilta/koulutuksesta, sosiaaliturvasta, korottamalla verotusta, yms. pakkotuotteita, niilläkö?, mutta yritystukeen ei missään määrin saa puuttua, vaikka se on määrältään suomen valtion suurin yksittäinen kuluerä, HEI HALOO!, osinkoja jaetaan tukirahojen tusvin, kenelle ne menee??, oppositio voisi aloittaa vastaamisen sössö orvon johdolla.


    • Anonyymi

      Ei sitä muut kuin vihervasemisto hyväksykkään

      • Anonyymi

        Vihreet hyväksyy kaiken mikä ei ole luonnosta pois ;)), kun on tarpeeksi velkaa, niin osan saa ihan varmasti anteeksi, siitä on jo esimerkki olemassa, samaa rataa vaan menemään :))


    • Anonyymi

      Riippuu kuin meediat asiasta nostaa metelin.Nyt on hiljaista

    • Anonyymi

      Pölvästi hallitus ja Marin nauttii luottamusta, hullua mutta totta.

    • Anonyymi

      Hyvä ja perusteltu avaus. On olemassa kiistattomat perusteet rajoittaa pääministerin valtaa, joka tällaisenaan ylläpitää jatkuvaa riskitilaa. Ajattelemattomat lausahdukset, väitteet ja ongelmalliset neuvottelutulokset ovat tällaisenaan arkipäiväisiä ja bilettelytyhmyydet viikonlopputavaraa.
      On hyvä palata perusteluihin, joilla Mauno Koivisto lähti toimiin, jotka johtivat presidentin valtaoikeuksien rajaamislakeihin. Nyt löytyy vähintään yhtä vahvat perustelut pääministerin valtaoikeuksien rajaamiseen ja mahdolliseen jakamiseen Eduskunnan ja sen valiokuntien kanssa.
      Nyt vallitseva tilanne on vaaraksi kansalle ja jopa parlamentaariselle demokratialle.

      • Anonyymi

        Paljonko Terrafame sai valtion tukea Sipilän aikana, sen ketkun suku kun omisti niitä osakkeita, eli aina se kintuille kuseminen lämmittää hetken, kunnes jäähtyy ja totuus paljastuu. . . .


    • Anonyymi

      18 miljoonaa kulttuurille hoitui kätevästi lobbaamalla ja pienellä porukalla junailijana "Rasbutin" Ilmari. Marinin hovi on pieni.
      Ei tätä viisikko päättänyt.

    • Anonyymi

      Niinno, pitäs mun mielestä olla pääministerille 50v ikäraja ja muille ministereille 40v
      ja ehkäpä presidentille se 60v , koska elämäniän karttuessa yleensä tulee sitä viisautta asioiden hahmottamiseen, eikä sortuis urheilu-poseerauksiin tahi pissis-somepäivityksiin, vaan virka-aseman edellyttämän arvokkuuden ylläpitävänä esimerkillisenä yhteiskunnan suunnannäyttäjänä toimien tms. , vai kui olis ?!?
      LoL
      Saddu ;^)

      • Anonyymi

        Joka keskusteluun samaa toistoa.


    • Anonyymi

      Ihme,että Sauli ei puutu asioihin,hänellä olisi painava sana, pitäisi ottaa tämä ylpeä Sanna puhutteluun.

      • Anonyymi

        Sauli tykkää nuorikoista ..


    • Anonyymi

      Sannan oppi-isä pönttö Antti ei ole se ihan "Rehellinen Reino".

      • Anonyymi

        Tätä jatkuu niin kauan kun puolueen eduskuntaryhmä seuraa tilannetta märän villalapasen peukaloa imeskellen.


    • Anonyymi

      Senkin Boomeri.

    • Anonyymi

      Tässä hyvä kirjoitus demari-boomerilta:

      https://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/

      Voi pienet piimäsuut, ei Marin meille demariboomereille henkistä keskisormea näyttänyt, vaan teille. Se oli kuittaus aamiaiskohulle, reppukohulle, tissivakokohulle ja erityisesti kaikille niille, jotka kuluneella viikolla nimesivät hänet Bile-Sannaksi ja ruotivat ivallisesti hänen yksityiselämäänsä ja jopa epäilivät hänen mielenterveyttään. Se oli keskisormi niille, jotka ovat koko ajan haukkuneet häntä kassatytöksi ja puhuneet huulipunahallituksesta. On oikeasti huvittavaa, että kaikkein eniten meidän demariboomereiden puolesta närkästyivät juuri ne, jotka muutenkin vastustavat Sanna Marinia ja pyrkivät heikentämään hänen asemaansa kaikin keinoin.
      Tämä tekonärkästys ja puolestaloukkaantuminen kertoo närkästyneiden oikeasta tai teeskennellystä ymmärtämättömyydestä. Kiitos kaikille minun puolestani loukkaantuneille, mutta me demariboomerit emme tarvitse teitä loukkaantumaan puolestamme, sillä me näemme teidän tekopyhyytenne läpi. Itseänne te vain olette nostamassa käyttämällä suuria ikäluokkia keppihevosena.

      • Anonyymi

        Et vaan huomannut, että juuri tuollainen on itsevaltaisen ja kansalaisryhmiä loukkaavan johdon muistokirjoitus. Tohellinen tasapainoinen osaava johtajuus ei sorru asiattomuuksiin, puhumattakaan, että näyttäisi keskisormea kenellekään.
        Marinin ikäisten joukossa on jo todellisia tasapainoisia harkitsevia johtajia. He viitoittavat tietä lähitulevaisuuden menestyksekkääseen johtamiseen. - Marin ei sitä kykene tekemään. Hän on kaikkea muuta kuin malli aikamme hyvästä johtajuudesta.
        Sääli, että järjestelmämme mahdollistaa minkä tahansa tahna-aivon päätymisen hallituksen muodostajaksi tai yleensä ministeriksi.


    • Anonyymi

      Kyllä ne muutkin pääministerit osaa juhlia:

      Iltalehti tapasi pääministeri Jyrki Kataisen (kok) maanantaina eduskunnassa.

      Pääministeri Katainen oli kaatunut yöllä Sauli Niinistön voitonjuhlien jälkeen kotipihassaan niin pahasti, että hänen otsaansa oli täytynyt laittaa seitsemän tikkiä.

      Lisäksi pääministerillä oli silmä mustana.

      Asiasta ensimmäisenä uutisoineen Savon Sanomien mukaan Katainen oli lyönyt päänsä pihansa ainoaan kukkaruukkuun. Huom! AINOAAAN KUKKARUUKKUUN!

      • Anonyymi

        Huono vertaus. Katainen palasi toisten järjestämästä juhlasta. Se mitä hänelle sattui, ei tapahtunut julkisesti. Hän ei myöskään siinä ilkeillyt millekään kansanryhmälle.


    • Anonyymi

      Ei ole kehittynyt ikänsä , eikä virkansa tasolle, vaan jäänyt ns hiekkalaatikko ikäisen tasolle leikkimään.

    • Anonyymi

      Juu, on tytöllä näköjään noussut kusi päähän asti, "tämä on minun yksityis asia" kun pitää korona-aikana bileitä valtion kustantamassa pääministerin VIRKA-ASUNNOSSA!!, juu näin se menee, että duunarista tulee porvari, kun siihen mahdollisuus tarjoutuu ja lisäksi "boomer" vihjaus, eli juurikin se ikärymä jotka luultavimmin "söpösannan" puolueen oli viime vaaleissa päähallitus puolueeksi äänestänyt. . . . . nyt seuraavissa vaaleissa "söpösannan" mukana koko puolue sakkaa ja rankasti.
      Persesuomaalaisten "äksypurran" on ihan turha arvostella merimarinia, ennenkuin laittavat sen "sekohakkaraisen" järjestykseen, ihan byrsseliä myöten on "hakkis" meidän mainetta pitänyt yllä, joten perseet pitäkööt reikänsä ummessa.

      • Anonyymi

        Mitäs jos pantais pystyyn pieni kilpailu populistisin keinoin, Marin vastaan Hakkarainen. Katsottais kumpi saa paremman henkilöpalvontatuloksen vaaleissa. Mielestäni lähtökohdat ovat tasavaroiset. Molemmat töppäävät päivästä toiseen yhtä paljon.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      132
      1503
    2. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1162
    3. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      101
      1150
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      76
      1022
    5. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      187
      839
    6. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      39
      789
    7. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      89
      742
    8. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      77
      714
    9. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      70
      657
    10. Palstalaisten

      Paino. Paljonko siis painat?
      Sinkut
      86
      626
    Aihe