Tupakointi

Anonyymi

Mitä mieltä olette naapurin tupakoinnista kun savut ja hajut tulee tupakoitsijan terassilta ja takapihalta sisälle. Ikkunoita ja ovia ei voi edes ajatella pitää auki ja tuulettaa. Ketjupolttaja käy puolen tunnin välein savustamassa. Vieraat kysyy kun tulee kylään milloin olemme alkaneet tupakoida. Emme kumpikaan tupakoi. Asumme vuokralla. Eikö sen röökäjän aivoihin mene että hän pilaa muiden asukkaitten huoneiden ilman. Jos vähänkään olisi järkeä niin kävisi hetken ulkoilemassa ja savuttelisi samalla. Aikaa hänellä on kun ei töissäkään ole. Täytyy alkaa valittaan vuokranantajalle vai käydäkkö savuttajalle sanomassa että ottaisi huomioon toisetkin asukkaat. Tuskin ottaa. Monelle asukkaalle suuri haitta.

6

642

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onko rivitalossa kaksi ulko-ovea? Jos on, voisit nätisti pyytää, että tupakoitsija ei käyttäisi pihan puolta. Isännöirsijäänkin voi ottaa yhteyttä, tiedä sitten auttaako mitään.

   • Anonyymi

    Kas torppi yks Nina sauhuttelija vaihtaa puolta joka toinen pihanpuolella toinen ulkopuolella .yks.kavwri ihmetteli miten vitt paljon tua akka polttaa .näki vaan pihanpuolen


  • Anonyymi

   Älä huoli, vihervassarit haluaa siihen tupakansavun sekaan vielä iloheinän hajua. Sen jälkeen parvekkeilla kuuluu vielä yksinäistä hihitystä ja piereskelyä.

  • Anonyymi

   Vuokranantaja voisi alkaa perimään korkeampaa vuokraa tupakoitsijoilta kuin tupakoimattomilta. Sisäilma huoneistoissa huononee myös naapureitten. Kesällä vielä surkeempaa kuin ovia ja ikkunoita ei voi pitää auki ja tuulettaa sekä raikastaa huoneilmaa lämpimillä ilmoilla. Yleensä nämä asunnot menee remonttiin kun tuprutteleva lähtee, myös naapurin asunto ja tunkkainen haju jää molempiin. Eli vuokraajalle kalliiksi tulee. Tupruttelija on noin metrin parin päässä naapurista takapihalla tai etupihalla Avaa siinä sitten ikkunoita ja ovia. Entä lapset jotka joutuu samaa huonoa sisäilmaa tupruttajan naapurissa hengittämään. Mieti kun seuraavan röökin sytytät. En vastusta tupakointia mutta siitä ei saa haittaa olla naapurille.

  • Anonyymi

   Monenko vuokra-asunnon sisäilman on tupakoitsija pilannut, siinä on pilattu sekä naapureitten ja oman asunto. On myös terveyshaitta naapureille. Mitä siellä tupakoitsijan päässä liikkuu, ei mitään. Itsekästä käytöstä tai tyhmyyttä ja välinpitämättömyyttä.

  • Anonyymi

   Minunkin kaverini muutti perheineen pois rivitalosta juuri tupakoivan naapurin takia.
   Omistaja pesi asunnon remontin jälkeen.

   Pari asunnonhakijaa on käynyt katsomassa ko asuntoa.
   Sisäilma on edelleen asuinkelvoton.

   Kalliiksi tulee vuokranantajan sallia tupakointi terassilla ja takapihalla. Ehtona pitäisi olla että tupakoitsija käy tupakalla kauempana omaa ja naapurin asuntoa.

   Toinen vaihtoehto että vuokraavat vain omakotitaloja.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   122
   4670
  2. Kerro jotain kaivatustasi

   jotain mitä teille on sattunut keskenään? Ei silmiin katsomista kun sitä on kaikilla. Jotain mistä hän voisi tietää että olet täällä...
   Ikävä
   122
   1804
  3. Sofian kylppärikuva.

   Pyllistys! Miten voi tuon ikäinen nainen olla noin pissis ja lapsellinen? Hoh hoijaa...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   116
   1570
  4. 436
   1256
  5. Haittaako se, että olen sua nuorempi?

   Mulle ikäerolla ei ole mitään väliä, mutta voiko naista se haitata, jos on vanhempi miestä?
   Ikävä
   112
   1194
  6. Illat ilman sua (mies)

   ovat niin turhia! Toivittavasti sulla on kaikki hyvin. Miettii yksi pieni sydän ikävissään!
   Ikävä
   103
   961
  7. Jos meistä tulis jotain,

   niin sulle mies pitäis eka opettaa hieman käytöstapoja. Mut ootkohan sä liian vanha oppimaan yhtään mitään? 🤔
   Ikävä
   61
   923
  8. Rikoin sun sydämen.

   Se oli silti sulle oikein.
   Tunteet
   68
   833
  9. Kysymys haavemaihin

   Hei haaveileva mukava nainen, miten meni viikonloppu?
   Ikävä
   224
   826
  10. Iso vaalee vauhdissa

   Onko hyvä vai paha jotta tällä muutamalla taitaa olla aika huono itsetunto kun pitää jokapaikassa ja tilanteessa tuoda oma erinomaisuutensa ja muiden
   Suomussalmi
   14
   816
  Aihe