Täysin turha esinahka

pirkko

Minkä ihmeen takia miehillä on siittimessään esinahka?.Onko se luotu pelkästään runkkaamista varten tupeksi siittimen päähän?.
Esinahka on vain ylimääräinen ihopoimu joka säilöö tehokkaasti kuset,bakteerit,kaikenmaailman paskat,ja ällöttävät hajut sisälleen!.Sellaista miehet tarjoavat sitten naisille!.
Ei ole ihme jos naisilla on tulehduksia,saatuaan tuollaisen hajupommin sisälleen!

Kaikkein siistein homma olisi ympärileikkaus,ympärileikattu on paras!.
Mutta ilman ympärileikkaustakin miehet voisivat ainakin pitää terskan paljaana pitämällä esinahan aina taakse vedettynä.Sitä "juustoa" ei pääsisi silloin kertymään sinne umpinaiseen esinahan muodostamaan pussiin,jota suurin osa miehistä ei pese koskaan,ja tuottaa naisille karmean yllätyksen!.
Sen esinahan kyllä pystyy pitämään takana,ja terskan paljaana kuten ympärileikatuillakin on jos vain mies haluaa!.
Ei kai se sen vaikeampaa ole!

25

1702

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • täti

      Mun mies pesee kalunsa niin usein ettei koskaa maistu tai haise pahalta.

      Esinahka suojaa herkkää terskaa, kyllä sillä tarkoituksensa on. Onhan naisen alapäässäkin miljoona poimua ja uurretta, kyllä sielläkin voi muhia jos jonkinlaista pöpöä ja pissan jämiä. Pitäiskö naisiltakin häpyhuulet leikata veks?

      • Tyhmäkeskustelu

        Mä ainakin tykkään esinahastani, sehän tuntuu mukavalta kun masturboi, vähän syljellä joutuu kostuttaa...


    • 4kymppinen

      Oletko sekaisin? Teippaapa itse klitoris levälleen ja pistä karkeat housut jalkaan niin tajuat mistä on kysymys. Terskan herkkyys säilyy paremmin kun sitä ei ärsytetä koko ajan vaan se saa levätä rauhassa suojahupussaan. Miten niin suurin osa miehistä ei pese? Ainakin kerran päivässä, eikö muka riitä? Muija ei ainaskaan ole koskaan valittanut.

      • ei tosiaankaan

        Minä olen nainen, enkä nyt puutu asiaan muuten kuin omalta kannaltani.

        Minun mielestäni esinahallisella kapineella on paljon mukavampi leikkiä kuin leikatulla. Leikattuun pitäis laittaa rasvaa, että mukavasti käsi liukuu. Rasvan kanssa pelaaminen on aina vähän rasittavaa.

        Itse yhdynnässä ei tietysti ole mitään väliä onko leikattu. Ei se erilaiselle tunnu.


    • sinäkin

      olet tutkinut, pääasia, että olet saanut MUNAA !!

    • hmm

      40v ympärileikattuna ja ei ole vielä kenenkään tarvinut rasvailla, enempää ennen runkkailua kuin itse aktiakaan.
      Ja herkkyyteen ei ole vaikuttanut kuin korkeintaan positiivisessa mielessä. Sitähän sanotaan että leikatut ovat kestävämpiä,, no sitä en tiedä, kun koskaan en ole leikkaamatta seksiä harrastanut.
      Mutta nuo em, jutut ovat lähinnä asiasta tietämättömien pötypuheita.
      Orso

      • 4kymppinen

        No enkös mä sitä just sanonut, että esinahka suojaa terskaa turhilta ärsytyksiltä. Jos rakasteleekin pitkään, ärsytys heikkenee eli siihen turtuu. Esinahallinen penis on herkempi, ympärileikattu vähemmän herkkä. Nimenomaan sen takia kestät pitempään kun et ole niin herkkä. Näin ollen voisin väittää, että ympärileikkauksesta voisi olla jopa hyötyä nuorelle miehelle, varsinkin jos hän kärsii liian nopeasta laukeamisesta. Ja naiset tykkää. Vastaavasti vanhemmalla iällä kun kestoisuus joka tapauksessa paranee saattaisi ilmeisesti käydä niin, että laukeaminen voi vaikeutua tai voi tulla helpommin erektio-ongelmia.


    • Hmmm

      Tuskin olet Pirkko, ennemmin olet Reiska. Tuon vuodatuksesi jälkeen sitä jää miettimään mikähän se on sinunkin tilasi?!

    • naisen

      vehkeistä ei yllätyksiä löydy?! Kaiken maailman hiivat ja sun muut, vertaki tulee viis päivää putkee, eikä silti kuole!

    • Esinahkaonturha

      Esinahka on turha ite pidän aina terskan paljaana oon pitäny 25 vuotta paljaana terska on turvonnut isommaksi eikä esinahka enää päällä pysykkää ja nykyisin kestän paljon pidempään ja vaimokin joka sitä on monet kerrat saanu sanoo paljon paremmaksi paljasta terskaa kuin tuppikullia
      Sitä paitsi paljas terska on hienompi ja pysyy puhtaampana kuin tuppikulli ja tytöt sekä naiset tykkää paljaasta enemmän! Joten TERSKA PALJAAKSI POJAT JA MIEHET!!!

    • Elimet ovat joko kehittyneet evoluution mukana tai ovat jäämiä surkastuneista tarpeettomista elimistä.

      Esinahka ei ole surkastuma vaan kehittynyt sellaiseksi, kuin on. Kun mies on luonnonoloissa, työntänyt kyrpänsä ahtaaseen vittuun, se on mennyt sinne huomattavasti helpommin, jos on pitkä esinahka. Se siis lisää hitusen jälkeläisten saamista ja laadukkaan esinahan tuottavien geenimuunnelmien yleistymistä populaatiossa.

      Mutta on myös haittoja. Huolellisesta pesusta huolimatta esinahkaani ilmaantui krooninen tulehdus. Siksi se leikattiin pois. Havaitsin kyllä eron, sillä esinahassa oli paljon kiihotukselle alttiita hermopäätteitä, muttei ympärileikkaus sittenkään merkittävästi haitannut yhdyntää.

      Muuten, naisen klitoris on syntynyt samasta aihiosta kuin miehen kyrpä. Siinäkin on esinahka. Kaikkein säästävin naisten elimien silpominen poistaa juuri esinahan. Erogeenisiä alueita ovat myös häpyhuulet, jotka leikkaamalla pyritään seksihaluttomuuteen. Törkeätä!

    • Pikaisesti

      Miesten silpominen pitäisi olla laitonta. Sellainen kalu on tunnoton ja niin itsensä kuin toistenkin kanssa harrastetussa seksissä hankala. Ja orgasmi tietenkin lievempi kuin herkällä. Sellainen sopii vain miehille, jotka muuten haisevat pahalle.

      • Uskontoon vetoavia poikkeuksia ei tule sallia, ainoastaan lääketieteellisiä pakkoja, kuten krooninen tulehdus ja kireä esinahka, jota ei voi pesua varten vetä taakse.


    • väärät-tavoitteet-

      Luonto ei ole tarkoittanutkaan, että jyystetään yhdynnässä kovin pitkään. Mitä nopeammin siemenet lähtee, niin sitä varmempaa lisääntyminen on. Ihmiset ovat vain niin itsekkäitä, että pitää nauttia kaikesta mahdollisimman pitkään. Esinahka on tottakai suojana herkälle terskalle, ja kyllä sen saa pidettyä puhtaana jos haluaa.

      • noniinpantiin

        Luonto on juurikin tarkoittanut, että jyystetään pitkään. Varsinainen potenssin kuningas on Intian Python, jonka yhdyntä saattaa kestää peräti 180 päivää. Kalkkarokäärmeen yhdynnän on havaittu kestävän 23 tuntia ja 15 minuuttia. Ja miehillä yleensä vaivaiset 15 minuuttia. ;)


      • r.M

        Nikille väärät-tavoitteet-.

        Luonto ei tarkoita yhtään mitään. Se ei toimi päämäärähakuisesti, vaan evoluutiolla on tietyt seuraukset.

        Mies laukeaa nopeammin esinahan kanssa kuin ilman. Sodankäynnin, raiskauksen ja salasuhteen piilottamisen nopeassa rytmissä, esinahka nopeuttaa myös yhdynnän aloittamista, kun tytöllä on vielä tiukka vittu. Oloissa, joissa esi-isämme ovat eläneet, geenimuunnelmat ovat valikoituneet tähn suuntaan.


      • ihmisen-keksintö-
        noniinpantiin kirjoitti:

        Luonto on juurikin tarkoittanut, että jyystetään pitkään. Varsinainen potenssin kuningas on Intian Python, jonka yhdyntä saattaa kestää peräti 180 päivää. Kalkkarokäärmeen yhdynnän on havaittu kestävän 23 tuntia ja 15 minuuttia. Ja miehillä yleensä vaivaiset 15 minuuttia. ;)

        Kai niitä on hitaitakin luonnossa, mutta jos vertaa ihan tunnettuja eläimiä ihmisiin, niin luontokuvissakin se tapahtuu hyvinkin nopeasti. Pisto sisään ja se on siinä. Ihminen on vain tehnyt itse siitä nautinnon, mutta onko luonto muka tarkoittanut sen pitkäksi toiminnoksi, epäilen. Jos yhdyntää harrastettaisiin vain lisääntymiseksi, niin se olisi varmasti nopea toimitus.


    • Kyllä se esinahallinenkin kulli on yhtä puhdas,pesee vaan aina käytön jälkeen🙂 ni ei sitä juustoo sinne kerry,vai ootko laiska peseen ittees muuten🙂

      • Hyiolkoon

        Kyllä se esinahka on ällöttävä kerran otin suikkiin yhdeltä tyypiltä. Oli todella ällöttävää jäänyt mulukku pesemättä ja karstaa nahan alla.
        Loppu lyhyeen hommat


      • Hyiolkoon kirjoitti:

        Kyllä se esinahka on ällöttävä kerran otin suikkiin yhdeltä tyypiltä. Oli todella ällöttävää jäänyt mulukku pesemättä ja karstaa nahan alla.
        Loppu lyhyeen hommat

        No tarkoitinkin että sinne ei jää mitään ku peseskelee käytön jälkeen🙂 mulla aina puhtaana,ja pesenkin ennen ku rupeen ees mitään touhuileen🙂


    • eikönäin

      Ei esinahka turha ole se on hyvin suunniteltu ja kerron miksi. Kun esinahka on edessä ja mies kiihoittuu naisen kanssa niin touhutippa kastelee terskan pään ja samalla esinahan reunan kun esinahka vedetään taakse on varsikin märkä ja eikun sisään ilman muita kostutuksia ...

      • Anonyymi

        Ei ihme,jos on tuollainen logiikka,että naisilla huonoja ja kivuliaita kokemuksia seksistä😣 Kastelet touhutipalla koko varren? ja sisään vaan?
        Miten muuten sen teet,vedät nahan taakse ja kääräiset pussien ympärille😳???

        Voi pyhä sylvi!


    • Anonyymi

      Lol ympärileikatkaa ittene

    • Anonyymi

      Tarkotin siis että olen ympäri leikattu ja kannatta ympärileikata kulli

    • Anonyymi

      Niin, miksiköhän se ympärileikkaus tehdään. Tietenkin varjelemaan poikia itsesaastutukselta. Ei itsetyydytys noin vaan onnistu enää ilman esinahkaa.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8186
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2519
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2233
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1899
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1163
    Aihe