Hovinarrit jälleen

Anonyymi

Tottakai se on tapon yritys kun kuristaa hirttoköydellä, vain toisten puuttuminen tapahtumiin esti kuristmisen. Mitä ihmeen hulluja nuo hovinarrit ovat, akoille maksattavat jopa taporahaa.

"Hovioikeuden mielestä hirttosilmukassa olleen nuoren hengitys ei salpaantunut niin pitkäksi aikaa, että siitä olisi ollut todennäköisenä seurauksena kuolema eikä teko edennyt tapon yrityksen asteelle.

Kuristaminen hirttoköydellä oli kuitenkin voimakasta ja suhteellisen pitkäkestoista hovioikeuden arvion mukaan. Silmukassa ollut nuori ei voinut puolustaa itseään ja tekotapa oli erityisen julma ja raaka."
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008370346.html

Joutuu sentään hullu maksamaan yli 20 000€ korvauksia.

5

52

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nyt on idiotismi levinnyt jo käräjäoikeuteenkin. Akka yritti murhata miehen kahdella veitsellä ja monella iskulla, mutta ei voi tuomita koska oli muka syyntakeeton, välittömäösti oikeudenkäynnin jälkeen sitten muka parantunut itsestään joten ei voi laittaa pakkohoitoon.

   Ei kukaan parane noin, ämmä joko on edelleen vaarallinen ja pitää laittaa pakkohoitoon pitkäksi aikaa tai tiennyt mitä tekee ja laittaa vankilaan pitkäksi aikaa. Ei miehen kohdalla todellakaan noin toimittaisi ja vielä vähemmän jos nukkuva nainen uhrina.
   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008378541.html

   • Anonyymi

    Jännä miten Suomea mainostetaan maailmalla malliyhteiskuntana ja kansakin tuntuu haluavan uskoa niin, kuitenkin täällä on valtavasti korruptiota ja mätää niin oikeuslaitoksessa kuin lääkärikunnassakin.

    Pystyykö jotkut lekurit vesittämään oikeuden toteutumisen mielivaltaisilla päätöksillään rikollistenkin suhteen työkyvyttömien lisäksi vai eikö oikeuslaitos halunnut tälläkään kertaa tuomita naista. Miehiä kyllä tuomitaan ilman minkäänlaisia todisteita, eikä heru lekureilta ymmärrystä masennuksista tai ohimenevistä psykooseista todellisissakaan rikoksissa.


  • Anonyymi

   Laki ei määrittele yritystä, mutta hienoa, että Suoli24:n käyttäjistä löytyy viisas, jolla on näin hämmästyttävät tiedot rikosoikeudesta ja rikoksen rakenteesta ja joka tietää, miten rangaistavan yrityksen erottaa täytetystä teosta. Hovioikeus oli käräjäoikeuden kanssa eri mieltä siitä, ettei teko edennyt rangaistavan yrityksen asteelle, jolloin tekijä tapon yrityksen sijasta tuomittiin nuorena henkilönä törkeästä pahoinpitelystä.

   • Anonyymi

    Sehän ei ole yllätys että suolen syvyyksistä löytyy väkivaltarikollisten ja hovinarrien fanittajia.

    "Päijät-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi nuoren kahden vuoden ja seitsemän kuukauden mittaiseen ehdottomaan vankeuteen tapon yrityksestä nuorena henkilönä huhtikuussa. Tuomioon sisältyi myös törkeä pahoinpitely ja viisi perusmuotoista pahoinpitelyä."

    Ei syytettä turhaan nosteta, eikä käräjäoikeus turhaan tuominnut, vain toisten lasten puuttuminen tilanteeseen esti tukehtumisen. Toivottavasti syyttäjä valittaa että joutuisi murhaajan alku edes vähäksi aikaa vankilaan ja olisi muut turvassa sen aikaa.


  • Anonyymi

   "Käräjä- ja hovioikeuden mukaan äiti pahoinpiteli tekoaikaan 10–13-vuotiasta poikaansa lyömällä alaselkään hevosen kankikuolaimilla, repimällä toistuvasti hiuksista, lyömällä toistuvasti nyrkillä olkapään ja kyynärpään seutuun, yrittämällä lyödä paistinpannulla ja raapimalla kasvoihin verta vuotavan naarmun.

   Joillakin kerroilla äiti oli uhannut poikaansa myös teräaseella. Ensimmäisellä kerralla äiti oli jahdannut poikaansa teräaseen kanssa, kunnes tämä oli lukinnut itsensä vessaan. Toisella kerralla poika oli ollut pesemässä hampaita, kun äiti oli suuttunut ja tullut veitsen kanssa vessaan. Äiti oli pitänyt veistä poikansa kurkulla.

   Lisäksi äiti oli vahingoittanut pojan terveyttä rajoittamalla toistuvasti tämän liikkumisvapautta kodin ja koulun ulkopuolella, huutamalla ja kiroilemalla toistuvasti ja väheksymällä ja mitätöimällä poikaa opettajille. Äiti oli muun muassa asettanut tiukat aikarajat sille, missä ajassa pojan piti palata koulusta kotiin. Jos poika myöhästyi hänelle annetusta ajasta, äiti ei päästänyt poikaa sisälle. Äiti myös salasi pojalta sen, että tämän isä asuu samalla paikkakunnalla."
   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c91487dc-98a4-4535-b90b-b1c20e6a0eff

   Kyllähän tälläisestäkin piti hovinarrien lieventää ennestään lievää ehdollista tuomiota. Kuka uskoo että isä olisi selvinnyt ehdollisella ainakaan tytön rääkkäämisestä samalla tavalla. Pääsikö poika edes turvaan isänsä luokse hirviöäidiltään vai odottavatko että kiduttaisi hengiltä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   13
   1937
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   106
   1701
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   115
   1187
  4. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   964
  5. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   132
   898
  6. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   86
   835
  7. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   66
   721
  8. Mies jos ottaisit yhteyttä

   Minuun.. kysyisit vaikka että mitä kuuluu? Eihän se paha ois..
   Ikävä
   47
   673
  9. On oltava hyvin varovaisia siinä, miten käytämme sanaa ikuisuus

   Aloitetaan tarkastelemalla sanaa ”ikuinen” tai ”loputon” Raamatussa. G. Campbell Morgan on yksi historian tunnetuimmista
   Hindulaisuus
   228
   653
  10. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   34
   642
  Aihe