Hovinarrit jälleen

Anonyymi

Tottakai se on tapon yritys kun kuristaa hirttoköydellä, vain toisten puuttuminen tapahtumiin esti kuristmisen. Mitä ihmeen hulluja nuo hovinarrit ovat, akoille maksattavat jopa taporahaa.

"Hovioikeuden mielestä hirttosilmukassa olleen nuoren hengitys ei salpaantunut niin pitkäksi aikaa, että siitä olisi ollut todennäköisenä seurauksena kuolema eikä teko edennyt tapon yrityksen asteelle.

Kuristaminen hirttoköydellä oli kuitenkin voimakasta ja suhteellisen pitkäkestoista hovioikeuden arvion mukaan. Silmukassa ollut nuori ei voinut puolustaa itseään ja tekotapa oli erityisen julma ja raaka."
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008370346.html

Joutuu sentään hullu maksamaan yli 20 000€ korvauksia.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nyt on idiotismi levinnyt jo käräjäoikeuteenkin. Akka yritti murhata miehen kahdella veitsellä ja monella iskulla, mutta ei voi tuomita koska oli muka syyntakeeton, välittömäösti oikeudenkäynnin jälkeen sitten muka parantunut itsestään joten ei voi laittaa pakkohoitoon.

      Ei kukaan parane noin, ämmä joko on edelleen vaarallinen ja pitää laittaa pakkohoitoon pitkäksi aikaa tai tiennyt mitä tekee ja laittaa vankilaan pitkäksi aikaa. Ei miehen kohdalla todellakaan noin toimittaisi ja vielä vähemmän jos nukkuva nainen uhrina.
      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008378541.html

      • Anonyymi

        Jännä miten Suomea mainostetaan maailmalla malliyhteiskuntana ja kansakin tuntuu haluavan uskoa niin, kuitenkin täällä on valtavasti korruptiota ja mätää niin oikeuslaitoksessa kuin lääkärikunnassakin.

        Pystyykö jotkut lekurit vesittämään oikeuden toteutumisen mielivaltaisilla päätöksillään rikollistenkin suhteen työkyvyttömien lisäksi vai eikö oikeuslaitos halunnut tälläkään kertaa tuomita naista. Miehiä kyllä tuomitaan ilman minkäänlaisia todisteita, eikä heru lekureilta ymmärrystä masennuksista tai ohimenevistä psykooseista todellisissakaan rikoksissa.


    • Anonyymi

      Laki ei määrittele yritystä, mutta hienoa, että Suoli24:n käyttäjistä löytyy viisas, jolla on näin hämmästyttävät tiedot rikosoikeudesta ja rikoksen rakenteesta ja joka tietää, miten rangaistavan yrityksen erottaa täytetystä teosta. Hovioikeus oli käräjäoikeuden kanssa eri mieltä siitä, ettei teko edennyt rangaistavan yrityksen asteelle, jolloin tekijä tapon yrityksen sijasta tuomittiin nuorena henkilönä törkeästä pahoinpitelystä.

      • Anonyymi

        Sehän ei ole yllätys että suolen syvyyksistä löytyy väkivaltarikollisten ja hovinarrien fanittajia.

        "Päijät-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi nuoren kahden vuoden ja seitsemän kuukauden mittaiseen ehdottomaan vankeuteen tapon yrityksestä nuorena henkilönä huhtikuussa. Tuomioon sisältyi myös törkeä pahoinpitely ja viisi perusmuotoista pahoinpitelyä."

        Ei syytettä turhaan nosteta, eikä käräjäoikeus turhaan tuominnut, vain toisten lasten puuttuminen tilanteeseen esti tukehtumisen. Toivottavasti syyttäjä valittaa että joutuisi murhaajan alku edes vähäksi aikaa vankilaan ja olisi muut turvassa sen aikaa.


    • Anonyymi

      "Käräjä- ja hovioikeuden mukaan äiti pahoinpiteli tekoaikaan 10–13-vuotiasta poikaansa lyömällä alaselkään hevosen kankikuolaimilla, repimällä toistuvasti hiuksista, lyömällä toistuvasti nyrkillä olkapään ja kyynärpään seutuun, yrittämällä lyödä paistinpannulla ja raapimalla kasvoihin verta vuotavan naarmun.

      Joillakin kerroilla äiti oli uhannut poikaansa myös teräaseella. Ensimmäisellä kerralla äiti oli jahdannut poikaansa teräaseen kanssa, kunnes tämä oli lukinnut itsensä vessaan. Toisella kerralla poika oli ollut pesemässä hampaita, kun äiti oli suuttunut ja tullut veitsen kanssa vessaan. Äiti oli pitänyt veistä poikansa kurkulla.

      Lisäksi äiti oli vahingoittanut pojan terveyttä rajoittamalla toistuvasti tämän liikkumisvapautta kodin ja koulun ulkopuolella, huutamalla ja kiroilemalla toistuvasti ja väheksymällä ja mitätöimällä poikaa opettajille. Äiti oli muun muassa asettanut tiukat aikarajat sille, missä ajassa pojan piti palata koulusta kotiin. Jos poika myöhästyi hänelle annetusta ajasta, äiti ei päästänyt poikaa sisälle. Äiti myös salasi pojalta sen, että tämän isä asuu samalla paikkakunnalla."
      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c91487dc-98a4-4535-b90b-b1c20e6a0eff

      Kyllähän tälläisestäkin piti hovinarrien lieventää ennestään lievää ehdollista tuomiota. Kuka uskoo että isä olisi selvinnyt ehdollisella ainakaan tytön rääkkäämisestä samalla tavalla. Pääsikö poika edes turvaan isänsä luokse hirviöäidiltään vai odottavatko että kiduttaisi hengiltä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1819
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      82
      1606
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe