Vauvalehden foorumi

Anonyymi

Vauvalehden foorumilla on moderaattorina joku Pekkaa puolustava häirikkö joka poistaa käytännössä muutamassa sekunnissa kaikki sellaiset viestit joissa kerrotaan mm. siitä kuinka Pekka on lähettänyt dickpickejä naisille, kysymällä ensin luvan kuvan tai hidastetun videon hänen ejakulaatiostaan, lähettämiselle, mutta jo ennen luvan saamista hän lähettää ne.

Kun noista yrittää keskustella, vauvalehden foorumilla, tuo kyseinen häirikkömoderaattori poistaa ne, vaikka kaikki muut häiriköinnit saavat pysyä palstalla. Tuo kyseinen foorumi on Sanoman, eli Nelosen omistuksessa. Ei siis mikään ihme ettei siellä saa paljoakaan keskustella niistä asioista mitä on näytetty 247:ssa, mutta joita ei ole suostuttu ottamaan koosteeseen.

Niille jotka pitävät Pekkaa jotenkin hauskana tyyppinä ja voittajaehdokkaana, niin tiedoksi että hän viime torstain ja perjantain välisenä yönä kertoi Jassulle, Villelle ja Taaville kuinka hän lähettelee kuvia kalustaan ja hidastusvideoita ejakulaatiostaan naisille.

Taavi ihmetteli että hän on aina ihmetellyt että millaiset miehet lähettävät naisille kalukuvia, ja nyt meillä on täällä talossa sellainen. Jassu ja Ville nauroivat ensin epäuskoisena, mutta menivät sitten hiljaiseksi kun he tajusivat että Pekka on tosissaan.

Viime perjantain koosteessa (joka on käsittääkseni vieläkin katsottavissa Ruutu palvelussa) edellisen päivän, eli torstain kooste loppuu kuin seinään pari minuuttia puolen yön jälkeen. Kaikki muut koostejaksot ovat aina päättyneet tunnelmointiin jossa on kuvattu taloa yövalaistuksessa. Mutta tuohon jaksoon ei oltu valittu edes musiikkia.

Viime lauantain kooste taas alkaa noin puolituntia myöhemmin kuin mihin perjantain kooste loppui. Tuon puolen tunnin aikana Pekka piti tuon monologinsa dickpickeistään. Koosteeseen ei siis leikattu tuota osiota, vaan lauantain kooste alkaa siitä kun Sami ja Samir piilottelevat Noccoja ja sitovat asukkaiden kenkiä tehdäkseen pienen jäynän sen jälkeen kun Melody ja Ville olivat keppostelleet.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jotenkaan ei tieto yllätä tuollainen toiminta, kun on kyseessä noin häiriintynyt tyypi kun Pekka. Kunpa se lähtisi nyt sunnuntaina.

      • Anonyymi

        Miten tuolla aivokapasiteetillä,on päässy BB taloon ,jos on noin sairas mielikuvitus kuin Pekalla on ällöttävä tyyppi.Onkohan Katjalla vielä ikävä tätä ihanuutta.?


      • Anonyymi

        Joka paikassa on mode joka suojelee omaa näkemystään poistamalla aiheettomasti viestejä.
        Ihan tavalliset tollot päässeet pätemään tehtäväänsä.
        Persläpii kaikki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joka paikassa on mode joka suojelee omaa näkemystään poistamalla aiheettomasti viestejä.
        Ihan tavalliset tollot päässeet pätemään tehtäväänsä.
        Persläpii kaikki.

        Mikä aiheeton tuommonen viesti on? Hyvä vaan että jokaisen tekoset tulee tietoon 🤮


    • Anonyymi

      Pekka sopisi hyvin Pertti Kurikan bändiin...

    • Anonyymi

      Toivottavasti äänestäjät saavat tietää tuosta

    • Anonyymi

      Tuohan on aivan tavallista savolaista ”keppostelua”. Hehe!

      • Anonyymi

        Savolaiset noin yleensä on tosiaan vastenmielinen rotu.


    • Anonyymi

      Hyi mikä iljetys no näkeehän sen päällepäinkin,että jotain outoa on tuossa Pekassa.

    • Anonyymi

      Ahaa että vai tälläistä , tuotanto ihan selvästi suosii sairasta tyyppiä ja yrittävät salata hänen puheitaan ja tekojaan.nyt menee jännäksi kuinka kauan tummonen, tyyppi saa tuolla talossa terrorisoida.?

    • Anonyymi

      Pekka painotti tuossa keskustelussa, että kysyy aina luvan etukäteen. Se ei ole mikään itsestäänselvyys monilla äijillä.

      • Anonyymi

        No Johan on paksua ,ei normi ihminen harrasta tuommosta täytyy olla jollain lailla sairas.,ei ikinä mihinkään ensihoitoon työhön .


    • Anonyymi

      On nähtävissä palstalla ja kaikessa, että Pekan arvostelua ei sallita. Kaikki häntä koskevat jutut katoaa. Muualtakin kuin vauva.fi foorumilta. Pekan sekoiluun ei kukaan missään saisi reagoida. Eikä hänen ostamiinsa äänestäjiin.

    • Anonyymi

      Aina vaan painuu Pekasta kommentointi piiloon muiden juttujen tieltä. On se Pekka sellainen savonmuan epäjumala. Ettei sen arvostelua kestetä. Inhottaa katsella, kun se molottaa siten, että vain alaleuka liikkuu. Suun yläosa, ylähuuli liimaantunut hampaisiin jämähtänyt liikkumattomaksi.

    • Anonyymi

      Pekan suuvärkistä sen sitä aukoessa tulee mieleen, sellainen... vatsastapuhujien käsinukke. Sellaisen nuken puhuessa, sen suun liikkuessa. Sen irrallinen alaleuka lonksottaa samalla tavalla.

    • Anonyymi

      Apua! Nyt Pekka joutuu tarjoiluhommiin. Kattamaan ruokaa pöytään jne. Mitähän siitäkin tulee? Aki on taatusti aivan amatööri keittiöhommissa. Tuskin hän on koskaan kokannut mitään. Jos on kotona vanhempiensa kanssa asunut. Mutta Akilla on kyllä järkeä ja siksi toivottavasti hoksaa mitä tehdä raaka-aineille, saadakseen syömiskelpoista ruokaa tunnissa. Olisivat nyt edes jonkun keittokirjan Akille antaneet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      459
      4950
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1762
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1488
    4. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1377
    5. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1369
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1258
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1085
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1030
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      905
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      62
      904
    Aihe