Luokkakaverit bilettää

Mimosa ja Siri olivat luokkakavereita ja bestiksiä. Samalla luokalla olivat myös Juuso ja Veeti, jota veti yhteen tekniikkaharrastus.

Kaikki olivat jo 17 täyttäneitä, vaikka kellään ei ollut pysyvää seurustelua. Kokeiluja olikin jo kaikilla ollut. Siksi tytöt olivat jo tulevaisuus mielessä syöneet pillereitä.

Tytöt olivat huomanneet Juuson ja Veetin. Olivat jo jakaneet niin, että Juuso kuuluisi Mimosalle ja Veeti Sirille. Miettivät, miten edettäisiin. Tulivat tulokseen, että jos paremman puutteessa kokeiltaisiin synttäribileitä.

Tytöt esittivät asian pojille. Kutsuivat pojat ja sanoivat tarkoituksellisen läpinäkyvästi, että voitaisiin vaikka viettää synttäreitä, jos muuta aihetta ei keksisi.

Pojat käsittivät heti, mikä oli todellinen tarkoitus, kysyivät suoraan, oliko tytöillä myös tarkoitus antaa vittua. Tytöt vastasivat, että: "Nii me ajateltiin". Pojat jatkoivat: "Molemmatko tytöt molemmille pojille?"

Johon tytöt: "Silleenki me aiottiin, jos teille vaan käy."

- "Totta kai käy, mut siin on yks ongelma. Mei kumpikaan haluta liukkaille, nii et voitasko tehä niin, et ensimmäisen tytön kans käytettäs kortsuu, ja sit toisen kanssa pantas paljaalla?"

- "Sopii erittäin hyvin. Sovittasko jo etukäteen, et ensteks Veeti nussis kortsun kanssa Mimosaa ja Juuso Siriä, niet tyttöjen vittuun ei jäis spermaa, mut vois laueta kyrpä vitussa. Sit vois laueta ilman kortsuu. Meillä kun on sellanen idea, et sit vois vapaasti ihanehtii Juuso Mimosan kans ja Veeti Sirin kans."

- "Mahottomii tyttöi! Just silleen mekin ollaan ajateltu. Oli kiva, et puhuttiin ihan suoraan, nii ei tarvii olla epävarmois odotuksis. Me tykätään suoruudesta,"

- "Nii mekin."

Mimosa: "Meidän fossiilit on ens viikonlopun ystäväpariskunnan luona. Ne ihanehtii silleen, et mun iskä antaa kyrpää tuttavien vaimolle, ja äiskä antaa vittuu niiten miehelle. Ei ne sitä muuten salaile, mut ne on toivonu, et mei kerrottas niille, jotka ei bonjaa ihan tavallista elämää."

- "Siis pidetään bileet meillä."

28

5312

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kirjallisuuden Nobel tälle ehdottomasti.....! :D

    • Luokkakaverit bilettää 2

      Kului vain pari päivää. Tuli bileiden aika. Oli jo sovittu oleellisista asioista. Ei ollut epätietoista jännitystä, mitä tuleman piti, vaan oli mieluisaa odotusta. Juusoa ja Veetiä kiihotti ajatus, että saa herttailla molempien tyttöjen kanssa. Mimosaa ja Siriä kiihotti, että saa molempien poikien kyrpää.

      Tytöistä kumpikaan ei ollut erityinen kaunotar, mutta eivät olleet millään muotoa rumiakaan, ihan tavallisia suomalaisia tyttöjä. Molemmat olivat vaaleita, Mimosa hiukan tummempi. Kummankaan tukka ei ollut erityisellä kampauksella, mutta siististi leikattu, Sirillä hiukan kiharampi.

      Vartaloltaan molemmat olivat sieviä. Mimosa aavistuksen verran rintavampi, mutta todellisuudessa kumpikaan ei tarvinnut rintaliivejä kuin vaatekappaleena. Tyttöjen rinnat olivat nätit ja kiinteät. Vyötärö ei aivan kapea, eikä aivan leveä, vaan sopusuhtainen. Molempien lantio vielä tyttömäistä mallia.

      Hymy oli molemmilla herkässä. Päällekin näkyi, että molemmat olivat herttaisia. Kuin kaksi marjaa, tavallisia, mutta sieviä.

      Tytöt olivat jo ennalta kysyneet, toivoisivatko he vitun olevan posliinina, vai jotenkin muuten. Pojat sanoivat, että ilman muuta posliinina, mutta miten heillä nyt oli? Kun kuulivat, että siistittyinä ja lyhennettyinä, toivoivat, että saisivat bilettäessä ottaa heidät posliiniksi, kumpikin toisensa tytön, eli Veeti Mimosan ja Juuso Sirin. Se tuntuisi jotenkin romanttisemmalta. Tytöt olivat suostuneet mielellään.

      Siri oli mennyt etukäteen Mimosan luo. Olivat laittaneet valkeat stay up -sukat, kumpikin valkean rusetin tukkaan ja lyhyen, valkean, läpinäkyvän puseron ilman rintsikoita ja tietysti ilman pöksyjä.

      Pojat olivat jo tavanneet toisensa ja tulivat yhtaikaa. Suorastaa häkeltyivät, kuinka sievinä tytöt olivat. Veeti ojensi Sirille ruusun ja samoin Juuso Mimosalle. Kumpikin pojista antoi suukon tyttönsä vitulle ja sitten suulle. Tytöt levittivät vielä sirosti vittuaan, niin että emätinkin näkyi. Supistelivat sievästi.

      Tytöt olivat ajatelleet, että aloitettaisiin teellä, mutta ei jaksettu odottaa. Pojat riisuivat niin nopeasti kuin suinkin. Kummallakin kyrpä kivikovana. Tytöt ohjasivat pojat makuuhuoneeseen ja rullasivat kortsun päälle. Ei jaksettu esileikkejä, vaan pojat työnsivät heti kyrpänsä toistensa tyttöjen vittuun.

      Eikä jaksettu pitkittääkään kauan, kun kaikki saivat tulisen orgasmin. Huohotettiin ja pitkään. Oli kuin olisi ollut pyörremyrskyn silmässä.

      Vaihdettiin vuoroja. Tytöt riisuivat omilta pojiltaan kortsut. Käytiin huuhtoutumassa. Tyttöjenkin tarvitsi huuhtoutua, sillä molemmilla kosteus valui suorastaan reisiä pitkin. Samalla tytöt hellivät poikien kyrpää ja pojat tyttöjen vittua. Herttaista.

      Mimosat asuivat omakotitalossa. Sauna oli jo lämpiämässä, mutta ensin teelle. Nyt olivat tytötkin täysin alasti huuhtelun jäljiltä. Rupateltiin iloisesti. Pojat eivät voineet vaieta, kuinka suloisia tytöt ovat. Vaan eivät voineet tytötkään. Sanoivat suoraan, että heillä oli sellainen tuntu, että olivat tavanneet elämänsä miehet.

      Pojat sanoivat tavanneensa elämänsä tytöt, vieläpä niin, ettei ystävyyssuhteessa tullut mitään haittaa, koska viihdyttiin myös yhdessä.

      Sauna oli jo lämmin. Oli sovittu, että pojat tuovat Veet-voidetta. Aluksi pidettiin ovea auki, jottei tulisi liian kuuma. Pojat levittivät toistensa tyttöjen vitulle voidetta ja viiden minuutin päästä kaapivat pois. Huuhtelivat huolella ja levittivät vitulle hiukan vaseliinia. Tarkoitus oli nyt ottaa löylyä, mutta tytöt sanoivat, että ensiksi täytyy saada ihanehtia oman pojan kanssa.

      Siis mentiin makkariin. Tytöt asettuivat viereisille sängyille ja pojat viereen. Juuso hyväili Mimosan vittua ja Mimosa Juuson kyrpää, hellästi ja ajatuksella. Samoin Veeti ja Siri. Pian pojat työnsivät aivan paljaan kyrvän aivan paljaaseen vittuun. Tuntui kuin epätodellinen utu olisi laskeutunut.

      Tuntemukset paljaassa vitussa ja paljaassa kyrvässä olivat niin voimakkaat, että pian lauettiin henkeä salpaavaan orgasmiin. Tytöt sanoivat, että tahtovat tuntea saman ilman kortsua myös toisen pojan kanssa. "Kun tavataan nelistään, voisko nussia vain toisen oman kanssa, kun taas kahdestaan niin silloin oman." Pojat pitivät ehdotusta enemmän kuin hyvänä.

      Ja nyt löylyyn. Saunassa olivat lauteet U:n muotoisesti. Pojat asettuivat tyttöjä vastapäätä. Tytöt nostivat jalkansakin ylös ja avasivat siinä löylytellessä vittunsa aivan auki ja supistelivat sievästi emätintään. Kaunista! 🌹🌹👀

    • Luokkakaverit bilettää 3

      Saunominen kului miellyttävästi. Tytöt näyttivät vittuaan hyvin yksityiskohtaisesti. Ei ollut minnekään kiire. Pojilla tietysti kyrpä seisoi. Tytöt kertoivat, että olivat kuin pumpulissa, kun saattoivat selvästi havaita, kuinka pojat pitivät heistä, eivätkä yhtään pyrkineet piilottelemaan seisokkiaan.

      Välillä vilvoiteltiin, juotiin limua ja juteltiin. Löylyyn taas ja sitten pojat saippuoivat tyttönsä ja tytöt poikansa. Sitten suihkuun ja kuivaamaan.

      Siri: "Tuntui kyllä hyvältä, kun Juuson kyrpä, vaikka kortsun kanssa, oli vitussa sisällä. Tuntui niin herttaiselta, saada kyrpää myös toiselta pojalta. Ei kai mikään estä uusimasta, onhan meillä kortsuja?

      Mimosa: "Ihan samaa ajattelin. Mitäs pojat meinaa, haluutteks te nussia meitä vielä uudestaan?"

      - "Erittäin mielellämme. Meistä on todella kiva, että voi nussia myös ystävyyden vuoksi, ja nyt jo tiedetään, että ystävyys on yhtä pysyvä kuin seurustelu."

      Pojat suutelivat toistensa tyttöjen vittua, niin että tytöt olivat aivan pakahtua. Tytöt rullasivat kortsut pojille, hellästi ja herttaisesti. Pojat työnsivät kyrpänsä hiljalleen, mutta perille asti. Tytöt sanoivat, että nyt ei ole enää niin kiire. "Pysähdytään vähäksi aikaa, nautitaan."

      Pojat liikuttelivat vain sen verran, että kiihotus pysyi juuri sillä rajalla, ettei aivan lauettu. Yhdyntä venyi ja venyi, kesti jopa tunnin, mutta sitten kaikista alkoi tuntua, ettei kestä enää. Lauettiin. Tuntui kuin olisi ollut meren aalloilla.

      Käytiin taas huuhtomassa. Tytöt ottivat pojiltansa kortsut pois ja huuhtelivat poikien kyrvän, samoin pajat tyttöjen vitun. Lämmitettiin mikroveivissä pitsaa. Juotiin Kokista. Juteltiin. Tuntui kuin koskaan ei olisi ollut näin hyvä olla.

      Tytöt käpertyvät oman poikansa kainaloon. Suukoteltiin, hyväiltiin, silitettiin tukkaa ja koko vartaloa. Pojat hyväilivät kielellään tyttöjen klitorista, häpyhuulia ja peräaukkoa, hiljalleen ja ajatuksella. Kun kieli osui peräaukkoon, oli kuin olisi saanut sähköiskun. Niin herttaiselta se tuntui.

      Pojat olivat jo edeltä kertoneet missä ovat, samoin Siri, ja että ovat seuraavan päivänkin. Nukahtivat siis hyvään oloon.

    • Luokkatoverit bilettää 4

      Kun herättiin aamulla, tytöt hukuttivat pojat suudelmiin. Ei meinannut loppua tulla. Tytöt pukeutuivat taas samoihin prinsessa-asuihin, jotka heillä oli poikien tullessa, nyt vain vittu posliinina. Tytöt alkoivat keittää teetä ja kantoivat känttyä, makkaraa ja juustoa pöytään. Oli myös jugurttia ja hilloa.

      Aamiaispöydässä tytöt tarjoilivat, mutta näyttivät välillä suloista vittuaan. Jutellessa kerrattiin kaikki eilisen ihanuudet. ´Voiko ihanammin aamun enää alkaa?´

      Kohta teen jälkeen tytöt tarjosivat taas vittunsa yhdyntään. Yhdyntä ei ollutkaan mikä tahansa, sillä eilinen oli sytyttänyt täysiin liekkeihin ennestään palavan rakkauden, josta osan sai myös toinen pari. Oli kuin olisi kasvettu tiukasti yhteen.

      Pojat hellittelivät tyttöjä, silittivät joka paikasta, suutelivat suulle, poskille, nänneihin, klitorikselle, häpyhuulille ja aivan erityisesti peräaukkoon. Molemmilla tytöillä se olikin kuin ruusunnuppu, sievä, kaunis, suloinen. Tytöt olivat aivan ihanoituneita, mutta niin olivat pojatkin.

      Pojat työnsivät paljaan kyrpänsä oman tyttöystävän vittuun. Tytöt suorastaan sulivat nautinnosta. Vielä hetken leikittiin. Sitten tytöt jo anoivat: "Antakaa sperman laueta, syvälle emättimeen, otetaan se vastaan rakkauden osoituksena. Ja niin pojat laukesivat ja tytöt samalla. Sperma täytti vitun joka sopukan. Ihanaa.

      Kun oli kunnolla levätty, tytöt vielä sanoivat, että kortsuja on jäljellä. "Haluaisivatko pojat vielä nussia toisenkin tytön vittua?"

      - "Tietysti, ilman muuta, turha kysyäkään."

      Ja niin pojat nussivat vielä kortsun kanssa toistensa tyttöjä. Olipa suunnattoman ihanaa. Tytöt riisuivat prinsessa-asunsa, ja käytiin vielä huuhtelulla. Kuivailtiin ja tytöt pukivat prinsessa-asun takaisin. Pojat taas täyden vaatetuksen.

      Kun pojat lähtivät, ensin vaihdettiin tuliset halaukset ja suudelmat. Sitten tytöt levittivät häpyhuulensa niin auki kuin saivat. Molempien sievä emätin tuli esiin. Pojat työnsivät kielensä syvälle tyttöystävän emättimeen ja jättivät näin toistaiseksi jäähyväiset.

      Jo seuraavana päivänä oli maanantai ja koulupäivä. Uudet parit eivät pyrkineet salaamaan, että olivat löytäneet toisensa, mutta eivät lyöneet rumpuakaan. Sen jättivät kuitenkin salaisuudeksi, että myös parit ihanehtivat keskenään.

      Sopivat jo uudesta tapaamisesta, tällä kertaa kahden. 🌹👀

    • Luokatoverit bilettää 5

      Kului pari viikkoa. Tytöt olivat pakahtua onnesta. Mutta niin olivat myös pojat. Oli löydetty sellainen kuvio, joka vastasi täydellisesti myös salaisia tarpeita. Erityisesti se, että peittelemättä saattoi ja kaverinsa tieten olla myös toisen kanssa ilman pienintäkään mustasukkaisuutta, oli kyllä nannaa.

      Tapaamiset kahden, jolloin saattoi työntää paljaan kyrvän paljaaseen vittuun, olivat aivan ihania. Mutta niin olivat ihania myös tapaamiset nelistään, jolloin pojat saattoivat työntää aivan paljaan toisen tytön vittuun. Tytöt saivat tuntea miltä toisen pojan kyrpä tuntui ilman kortsua. Aivan ihanalta. Ja sperman tulviminen vitun täydeltä suorastaan satumaiselta.

      Tytöt olivat niin onnellisia, että eivät malttaneet olla kertomatta rinnakkaisluokan Kiialle, joka seurusteli Aleksin kanssa. Kiia sanoi, että juuri sellaista he olivat Aleksin kanssa toivoneet, mutta eivät olleet uskaltaneet kellekään ehdottaa.

      - "Päästäskö me teitin porukkaan? Aleksiki seisois päällään." - "Jos osaatte olla huutelematta pitkin katuja, niin tervetuloo."

      Kiia: "Hyps pomps, hyps pomps."

      Siri: "Meitin fossiilit on ens viikonloppuna Ruotsin risteilyl, niet meillä kai sit on nää bileet. Voi ihan arvata poikien puolesta, et ne tykkää varmasti. Kun nussitaan, niin jokainen voi nussia saman kanssa koko bileitten ajan, ni ei tartte kortsuja, mut voi niitä varataki, jos haluu nussii kaikkien kanssa. Kummis tehään?"

      - "Jaha, siis varataan kortsui, niet kaikki tytöt saa kaikkien poikien kyrpää ja kaikki pojat kaikkien tyttöjen vittuu."

      Mimosa Kiialle: "Tuus meijän kautta, niin näytetään, mimmoset prinsesa-asut meillon ollu?" Mimosa näytti ja kertoi kaupan. Kiia kerkis hyvin hankkia ennen bileitä.

      Tavattiin siis bileissä. Tytöt ja pojat riisuivat heti, kun tulivat. Tytöt pukivat sitä mukaa prinsessa-asut. Tytöt olivat kuin kolme marjaa. Kiiankin vittu oli posliinina. Ei yritettykään mitään pitkittelyä. Illan emäntä Siri oli jo katsonut vuorot arpomalla. Kiia tuli Veetille, Siri Juusolle ja Mimosa Aleksille.

      Sitten vaihdettiin vuoroja, kunnes kaikki olivat nussineet kaikkien kanssa. Niin hyvältä se tuntui, että riemun kiljahduksilta ei vältytty. Välillä juotiin teetäkin, saunottiinkin ja tytöt näyttivät iki-ihanaa vittua. Pojat nuolivat tyttöjen peräaukkoa ja pitivät sormeaan tyttöjen emättimessä. Tytöt sulivat herttailtaessa.

      Vuorot menivät sekaisinkin, mutta kukaan ei jäänyt ilman

    • Luokkakaverit bilettää 6

      Ihanehtiessa meni pikkutunneille, mutta sitten nukahdettiin oman kullan kainaloon ja poikien sormi sisällä tyttöjen vitussa. Herättiin vasta 11:n maissa. Tytöt taas tarjoilivat aamupalaa ja näyttivät kaikille pojille suloista vittuaan. Pojilla tuli seisokki, mutta niin kiihottuivat tytöt itsekin.

      Kiia: "On kyl ollu superihanaa, viel paljon ihanampaa kumme osattiin Aleksin kans oottaakaan. Kaameesti kiitoksii, et te otitte meijät teijän porukkaan. Mei kyl ikinä livetä ruodusta. Mut ihan käytännön syistä, ei meijän kai tarvii tavata vaan sillon, kun kaikki kolme parii pääsee koolle. Kylhän me voidaan antaa vittuu toiselle pojalle sillonki, ku ollaan vaan kaks parii."

      - "Ja ku kahestaan tavattaessa kuiteski herttaillaan sitte kaiken enämpi, nii sillon nelistään voidaan sit olla kokonaan toisen pojan kans mut samassa kämpässä ku oma. Ja sit jos saadaan kaikki kokoon, nii annetaan vittuu kahelle pojalle, mut otetaan ensmäsel kerral kortsut avuks, nii ettei toisen tartte sotkeutuu toisen spermaan."

      Kaikki muut: "Just nii. Sillee on hyvä!"

      Kiia: "Nyt mää ehdotan, et pojat nussis kumpaaki vierasta tyttöö, esimerkiks Veeti mua kortsun kans ja sitte Juuso ilman, Siriä Juuso kortsun kans ja sit Aleksi ilman ja Mimosaa Aleksi kortsun kaa ja Veeti ilman. Pitää vähän suunnitella, ku meit on kuus, mut sit nelistän ei tarvii suunnitella eikä tarvii kortsuukaan, kun nussii vaan vierasta."

      Kaikki muut: "Jämpti juttu, herttasta ja tasapuolista. Aivan mahottoman sulosta."

      Niin tehtiin. Oltiin jo iltapäivässä, kun oli kaikki saaneet herttailla. Oli niin kylläinenkin olo, ettei kukaan olisi jaksanut enempää. Bileet olivat olleet täydelliset. Tytöt avasivat vielä vittunsa aivan auki ja pojat työnsivät kielensä kukin sen tytön emättimeen, jonka kanssa olivat nussineet ilman kortsua. Sitten tytöt kääntyivät ympäri ja antoivat poikien vielä hiukan nuolla peräaukkoa. Iik, miten suloista!

      Oltiin oltu Sirin kotona, joten Veeti jäi vielä vähäksi aikaa. Muut pojat saattelivat tyttöystävänsä kotiin.

    • Luokkakaverit bilettää 7

      Mimosa jutteli äiti-Mimosan kanssa: "Mekin Juuson kanssa herttaillaan myös kahen muun parin kanssa, niin kuin sää ja iskä ystäväparin kans. Kertosiks vähän, mitä te teette, kun tapaatte, jos mekin saatas siitä jotaki vihjettä."

      Äiti-Mimosa: "Ei me oikeestaan mitään erikoista, mut tietysti meillä on hiukan eri jutut eri kumppanin kanssa, kun pitää ottaa huomioon toisen toiveet. Siin on ihan sama, mennäänkö me niille vai ne meille. Vastaanottaja on aina valmiiks vittu paljaana ja tuleva rouva riisuu heti paljaaks. Sit molemmat avaa vittuaan tuttavamiehelle ja ne kiihottaa sen hyväilemällä."

      - "Ihan ens joko kahvitellaan tai bylsitään. Riippuu vähän kerrasta. Sit päinvastoin. Aina bylsitään kuitenkin samassa huoneessa. Sit jutellaan kuulumiset ja naiset näyttää ja availee runsaasti vittuaan. Tavallisesti sit herttaillaan pitempään. Mää varsinkin imen sen miehen kyrpää, kun se vallan tykkää siitä. Iskä taas ei siitä juur perusta, ni et se taas herttailee nuolemalla sen toisen naisen persereikää. Se tykkää siitä ihan villisti."

      - "Molemmat miehet myös imee klitorista ja häppäreitä. Siinä sitä aika kuluukin, ja sit taas bylsitään. Nii et ei siinä mitään tavallisuudesta poikkeavaa harrasteta, enemmänkin vain herttaista ja vaihtoparin kanssa. Se kyllä tuntuu hyvin miellyttävältä."

      Mimosa: "Kuulostaa tutulta. Ei mekään saada kiksejä mistään epätavallisesta, mut tarvii päästä herttaileen myös kahden muun pojan kanssa. Taitaa johtua vain siitä, että ihminen on rakenteeltaan moniavioinen. Mää oon lukenukin jostain, et parii vaihtavat vähemmän hinkuu sivusuhteisiin, mei ollenkaan."

      Äiti-Mimosa: "Nii, ei mekään. On just, kuin kaikki toiveet olis täytetty, kun on hyvä mies ja miestuttava. Määkin pyrin oleen niille okein hellä ja suloinen. Mut eihän siitä voi muille puhuu. Pitävät kummallisena, vaikka uskottomuutta ei ollenkaan kummeksuta. Niin, ja ei meidän ystävätkän harrasta parinvaihtoa muiden kanssa, niin että tautejakaan ei tarvitse pelätä. Pillereitäkään ei enää tarvii. Se aika on jo ohi.

      Mimosa: "Oli kiva jutella. Ei mekään tiedetä, mitä muuta tarviis haluta. Meistä kaikki on huippuhyvin ja me ollaan onnellisii, hirveän onnellisii, pakahduttavan onnellisii."
      🌹👀

    • Luokkakaverit bilettää 8

      Äiti-Mimosa: "Kun kyselit eilen meidän herttailusta, tuli entiset ajat elävänä mieleen. Alko silleen, et oltiin riparilla isosina. Ku oli saatu snadilaiset pehkuun, me sit salaa lämmitettiin sauna. Salaa sen takii, et mei haluttu tuottaa meidän riparipastorille mitään hankaluuksia, jos juttu ois paljastunu. Se ei ​tietenkään voinu olla silmänä joka paikassa ja joka hetki, niin että me aateltiin, että sitä ei ois voinu vetää vastuuseen. Mut ei se paljastunu."

      - "Se oli muutenkin lunki tyyppi, anto snadilaisista yhden tytön ja yhden pojan majottuu samaan kämppään, kun ne pyysi, eikä se tehny siitä numeroo. Mullon kyl sellane epäilys, et kyl se aavisti meidän saunareissun, mut sei ollu humaavinaan."

      - "No me oltiin sit ilkialastomana saunassa, ja näytettiin pojille vähän vittuuki, sillei et ne tajus sen tahalliseks. Kyrpähän niillä nousi, ja meil vittu oli ihan kovana. Meit tuli siinä kaks pariiki, ja me saatiin jo heti saunan jälkeen tilaisuus bylsiikin, mut tartti olla samassa kämpässä. Vaan ei se haitannu yhtään, päin vastoin, se oli kivaa."

      - "Sit me saatiin sellanen hullu idea, et me haluttiin nussii paria vaihtaen. Ja se tuntu ihan satumaisen hyvältä. Kun se tuntu niin hyvältä, me tietysti bylsittiin toisen kassa heti riparin jälkeen, kun tavattiin nelistään, ja oman kanssa kun kahestaan."

      - "Ystävyys jatku koulun läpi, opiskeluajan ja perhe-elämän. Silloin kun sinä sait alkusi, tarvitsi pitää miesystävän kanssa pieni paussi, vaan ei iskän, mut heti kun alko olla varmaa, et odotan sua, nussittiin ja herttailtiin senkin kanssa sitä ilosemmin. Samalla tavalla iskä piti pienen paussin, ja ne sai myös tytön, nii kun jo lapsuudesta tiijät."

      - "Ja, se oli mun elämän toisiks paras juttu, niin kun jo taisin sanoo, et löysin samalla miehen ja tuttavapariskunnan - sun jälkees tietysti. Jo etukäteen tietää, että on vierailu ja herttailu. Kyl sitä odottaa."

      Mimosa: "Voi, miten romanttista! Must tuntuu, et meillä tässä sukupolvessa on yhtä romanttista. Kyl elämä on ihanaa!"

    • Luokkakaverit bilettää 9

      Mimosa oli Juusoineen äidin ja iskän kansa sukulaishäissä, mutta Siri ja Veeti pääsivät Kiian luo. Paikalle oli aikaisemmin tullut myös Aleksi. Kiian fossiilit olivat käymässä Tallinnan laivalla.

      Kiialla oli sievä pusero ja tutut valkeat stay up -sukat. Vittukarvat olivat jo kasvaneet liki sentin mittaisiksi, mutta reunoista oli jo lyhentänyt. Erittäin kaunis! Samoin oli Sirillä tullessaan vittu yhtä kauniina, mutta hänellä oli lisäksi lyhyt hame, myös stay up -sukat, eikä pöksyjä.

      Kun Siri ja Veeti tulivat, Siri aivan ensimmäiseksi nosti hameen ja paljasti suloisen vittunsa. Pojat antoivat herttaisen suukon toistensa tyttöjen vitulle, hyväilivät klitoristakin kielellään.

      Siri riisui hameensa vielä ovella ja avasi sukupuolielimensä Aleksille ja Kiia Veetille. Tyttöjen emätintin aukesi ja he supistelivat hitaasti ja suloisesti. Pojat ihastelivat tyttöjen vitun kauneutta ääneen: "Käsittämätöntä, että voi olla mitään näin kaunista."

      Kiia oli asettanut tuoleille sievät tabletit. Tytöt istuivat tableteille ja nostivat jalkansa ylös. Pojat asettuivat toistensa tyttöjen jalkojen juureen ja hyväilivät kielellään tyttöjen klitorista, häpyhuulia, emättimen aukkoa ja suloisesti tässä asennossa myös peräaukkoa. Kiinnittivät siihen erityistä huomiota, kun tytöt suorastaan sulivat sellaisesta herttailusta.

      Pojat olivat alasti kyrpä kivikovana, mutta eivät vielä tohtineet työntää kyrpäänsä sisälle, koska tunsivat, miten tytöt nauttivat. Lopulta tytöt suorastaan vaativat kyrpää. Pojat kysyivät, että tässäkö, vai mennäänkö makkarin sängyille, mutta tytöt sanoivat, ettei ehdi, vaan pojat voivat työntää sisään ja laueta heti.

      Seurasi valtava myllerrys, tytöt ja pojat jännittyivät kaarelle ja laukesivat hillittömään orgasmiin. Aleksi sai sanotuksi, että Siri on maailman toiseksi ihanampi tyttö, samoin Veeti Kiiasta.

      Pikapesun jälkeen juotiin teetä pikkuleipien ja herkkukorppujen kera, jälkkäriksi jätskii ja mansikkahilloo. Teetä ja tilhööpereitä tytöt tarjoilivat edelleen vittu paljaina. Pojilla oli jo uusi seisokki.

      Siri: "Meillläkin on vittu kuin tulessa. On tätä tapaamista jo ootettukin. Ja kohta herttailu jatkuu. Mullon muuten yks ongelma, tää meidän ihana poppoo tarjoaa niin paljon suloisuutta, et tuntuu kuin siitä olis pakko puhua, mut sitten kuitenkin tuntuu, et vaikka mitä sanois, se on hirveen kalpeeta ja laimeeta todellisuuteen verrattuna. En osaa muuta sanoo, ku et tää on ihanaa, ihanaa: kolme parii ja sulosta herttailuu."

      Ja sitten loppu ilta herttailtiinkin, tytöt hyväilivät, silittivät ja suukottelivat toistensa poikia, ja pojat tyttöjä. Välillä ponnahdettiin ja taas hyväiltiin. Tuntui kuin hyvällä ololla ei olosi loppua. Tytöt käpertyivät toistensa poikien kainaloon. Nukahdettiin poikien sormi tyttöjen vitussa.

    • Luokkakaverit bilettää 10

      Herättiin, käytiin aamupesulla ja juotiin teetä niin kuin ennenkin.

      Siri: "Tuol netis jotkut hinkuaa ryhmäseksii, ja oon muualtaki lukenu, et sekä miehil et naisil aika yleinen seksifantasia ois touhuaminen useamman kanss. Musta ajatus on ihan vieras. Aivo vaatii, et pitää voida keskittyy yhteen, mut kimppakivassa se on mahotonta. Ei vaan voi yhtaikaa keskittyy kahteen."

      - "Mut ilman muuta tulee lisäihanuutta, jos voi välillä olla toisen genslemannin kaa, vaik ei tietenkään joka päivä. Sit se taas olis pakkopullaa. Must just tällee, ku meillon, on kaiken parempi."

      Muut: "Me ollaan ihan samaa mieltä ja just samasta syystä. Meillon myös semmone aivo, et voi keskittyy vain yhteen, mut ilman muuta tavallisesti ollaan samassa huoneessa ihanehtimassa. Nii, ja sit me jatketaan kai eilisestä, et tytöt herttailee ja saa kyrpää toistensa pojilta ja sit taas useemmin omalta kullalta, kun ollaan kahestaan?"

      Mentiin taas sänkyjen päälle, tytöt selälleen ja pepun alle tyyny, niin että sekä sukupuolielimet ja pepunreikä näkyivät kuin ruusun kukka ja nuppu alakkain. Pojat hellivät tyttöjä hyväilemällä kielellään, klitorista, häpyhuulia, emätintä ja nuppua, peräaukkoa. Puhuivat herttaisesti ihanasta näystä ja siitä, kuinka suloisia tytöt olivat.

      Työnsivät sitten kyrpänsä hitaasti, mutta syvälle tyttöjen vittuun. Oli kuin leijuttaisiin pilvissä. Mikä voisi olla ihanampaa, kuin mieluisat partnerit ja aivan paljas kyrpä aivan paljasta emätintä vasten. Ja hiljainen liike edes takaisin, joka vähitellen kiihtyi ja johti hillittömään orgasmiin. Täytyi levätä kunnolla, ennen kuin oli taas täysissä voimissa.

      Kiia: "Napsautin tuos heti herättyy aamusaunan päälle. On ny jo lämmin. Mites ois?"

      Kaikki ryntäsivät saunaan, pojat tyttöjä vastapäätä. Löylyteltiin ja tytöt näytteli vittua, pojat taas kyrpä pystyssä. Välillä mehulla ja suihkussa. Vielä käytiin makkarissa ponnahtamassa, sitten jälkilöylyssä ja suihkussa ja kuivaamassa.

      Veeti ja Siri pukivat päälleen, Siri edelleen ei pöksyjä. Aleksi antoi suukon Sirin vitulle ja suulle, samoin Veeti Kiian vitulle ja suulle. Siri ja Veeti poistuivat onnesta pakahtuneena.

    • Luokkakaverit bilettää 11

      Mimosa ja Juuso päättivät mennä naimisiin. Juteltiin porukalla. Siri ja Veeti sekä Kiia ja Aleksi kertoivat, että hekin olivat harkinneet naimisiinmenoa, mutta isoja häitä eivät diganneet. Olivat ajatelleet vain kahvitilaisuutta pienelle joukolle kutsuvieraita.

      Selvää oli, että kukaan ei halunnut mitään leikkiäisiä, ei polttareita, ei morsiamen ryöstöjä eikä morsiuskimpun heittoja, ei taikauskosta periytyviä enteitä hääkakun leikkuussa, vaan silkkaa asiallisuutta.

      Jos pidettäisiin kolmet eri häät, voisi käyttää samaa morsiamen pukua. Se olisi halvempaa, mutta silloin pitäisi varata kolme paikkaa kahvitilaisuutta varten. Se maksaisi. Sitä paitsi kolmoishäitten kahveilla fossiilit ja isofossiilit saisivat tilaisuuden tutustua.

      Laskeskeltiin. Hääparit tekisivät kuusi henkeä, kaikilla kaksi fossiilia, 12 henkeä, isofossiilit kaikilla elossa, 24 henkeä, ja sisaruksia neljä, kummeja 14, yhteensä 60. Ihan sopivasti, jos olisi tarkoitus, että saavat tutustua toisiinsa. Tädit, sedät ja serkut sivuutettaisiin.

      Päätettiin pitää kolmoishäät. Kysyttäisiin Kiian isoltaveljeltä olisiko kaikkien yhteisenä puhemiehenä ja sormustenojentajana ja morsiusparien kolme siskoa yhteisinä morsiusneitoina.

      Päädyttiin ratkaisuun, että kaikille morsiamille tulisi samanlainen asu, yksinkertainen samettimekko, korkea kaulus, ei pitsejä, stay up -sukat, vittu paljaana mekon alla. Eihän sitä kukaan tietäisi, mutta romanttisuus vaatii.

      Pidettiin kihlajaiset biletystyylillä omalla porukalla. Kun kaikki pojat olivat nussineet molempia toistensa tyttöjä kortsun kanssa, tuli illan kohokohta, laskivat spermansa paljaalla kyrvällä oman tyttönsä paljaaseen vittuun. Voi, miten herttaista! Ilman sen kummempia muodollisuuksia pujoteltiin sileät sormukset sormiin.

      Käytiin huuhtoutumassa, mutta vielä tytöt avasivat vittuaan ja pojat antoivat kyrvän seistä. Kerrassaan romanttista! Yö vietettiin oman kullan kainalossa, mutta aamulla pojat vielä nussivat kortsun kera toistensa tyttöjä. Vaikka yksinkertaiset, kihlajaiset olivat yltiöromanttiset ja mieliinpainuvat.

    • Luokkakaverit bilettää 12

      Asuttiin muuten opiskelija-asunnoissa, mutta vihkimistä ennen kokoonnuttiin pukeutumaan Kiian kotiin, koska heillä on omakotitalo. Kiian isoveli oli lupautunut puhemieheksi ja oli myös paikalla, samoin olivat morsius-neidot. Kun morsiamet pukeutuivat, huomasivat että nämä jättivät vitun paljaaksi.

      Veli-Kiia: "Huomasin, että morsiamet ovat ilman pöksyjä. Minustakin on selvä, että näin vihkiminen on paljon arvokkaampi ja myös herttaisempi tapahtuma, vaikka eihän sitä muut tiedä. Uskallan luvata morsiusneitojenkin puolesta, että pidämme tämän salaisuutena."

      Morsiamet pukeutuivat yhtäläisiin asuihinsa, samoin morsiusneidot, mutta tavallisemmasta kankaasta ja avokaulaisiin. Veli-Kiian yllätykseksi hekin jättivät vitun paljaaksi.

      Veli-Kiia: "Tuleepa romanttiset ja sulokkaat häät."

      Papin kanssa oli sovittu, että keskittyy vain Jumalan apuun rakkauden säilymisessä sekä iankaikkisen elämän odotukseen. Sen voi kuitenkin mainita, että on kolmoishäät, koska ovat hyviä ystäviä, mutta muuten ei tarvitse paneutua henkilöihin, vaan Jumalan armoon ja hyvyyteen.

      Mentiin kirkkoon kolmella autolla ja asetuttiin odotushuoneeseen. Siellä morsiamet ja morsiusneidot vielä nostivat helmojaan ja avasivat vittunsa sulhasille ja puhemiehelle. Supistelivat nätisti emätintään. Huippunättiä!

      Vahtimestari tuli ilmoittamaan, että tie on selvä. Käytävä ei ollut kolmelle parille, joten järjestys oli arvottu, ensin morsiusparit, sitten morsiuneidot ja viimeksi puhemies, joka jäi sivummaksi seisomaan. Noudatettiin tavallista, mutta vanhempaa vihkikaavaa.

      Kun pappi kehoitti juhlallisella äänellä puhemiestä luovuttamaan vihkisormukset, tämä antoi ne yksitellen kaikille sulhasille, jotka pujottivat ne morsiamen käteen. Kaunista. tyylikästä, juhlallista, ei tekotuttavallista, vaan pikemminkin jäykkää.

      Vihkimisen jälkeen poistuttiin edelleen juhlallisesti. Odotushuoneessa morsiamet vielä hyvästelivät etukäteen puhemiehen näyttämälla herttaisesti avointa vittuaan ja supistemalla sievää emätintään, samoin morsiusneidot, mutta nyt autoilla kahvitilaisuuteen.

      Ei pidetty puheita, eikä vatvottu ikuisia puisevia neuvoja, vaan tilan täytti vapautunut puheensorina, kun ihmiset tutustuivat toisiinsa. Kaikkien mielestä häät olivat olleet juhlallisimmat ja tyylikkäimmät, mitä ikinä olivat nähneet.

      Kahvien jälkeen tuoreet avioparit siirtyivät hotelliin, mistä olivat varanneet ison huoneen. Ensin pojat ponnahtivat kortsun kanssa toistensa rouvien kanssa. sitten ilman kortsua työntäen paljaan kyrpänsä oman rouvansa paljaaseen vittuun. Tytöt sulivat ihanoituksesta.

      Morsiusneidot olivat niin kiihottuneita, että kysyivät puhemieheltä ihan suoraan, voisiko hän nussia heitä. Puhemies vastasi, että tervetuloa meille. Ehdotus tuntui hyvin rentouttavalta. - "Meillä on saunakin."

      Koska kaikki neidot olivat jo täysi-ikäisiä, kaikki nauttivat pillereitä, joten saattoi bylsiä paljaalla, mutta hiukan väliä täytyi pitää. Ei ollut puhemies, eikä morsiusneidot, koskaan olleet näin miellyttävissä häissä. Vielä myöhemmin pojat kiittivät herttaisesti morsiusneitoja nussimalla heitä.

      Tuoreet rouvat kiittivät puhemiestä antamalla hänelle vittua. Myös Kiia antoi veljelleen. Herttaista! 🌹👀

    • Luokkakaverit bilettää 13

      Opiskeluaika kului entisellä tavalla. Mitään uutta ei tullut, eikä odotettu, mutta kaikki nauttivat täysin sydämin, että sai herttailla myös toisen kanssa.

      Kolmen parin tapaamisia oli harvemmin, kuin oli edeltä arvattu, joten kortsuja ei tarvittu niin paljon, kuin oli odotettu, eikä miesten kuitenkaan tarvinnut sotkeutua toistensa spermaan, koska nelistään yhdyttiin vain toisen puolison kanssa.

      Tuntui kuitenkin, kuin porukan yksimielisyys olisi kehittynyt rakkaudeksi, vaikkei toki niin voimakkaaksi kuin omaa puolisoa kohtaan. Jopa lomaillessa, jos oltiin nelistään yhdyttiin vain toisen puolison kanssa pitkiäkin aikoja. Herttaista oli.

      Oltiin jo työelämässä. Tuli sellainen outo tilanne, että muut eivät saaneet millään lomaa, mutta Kiialla ja Juusolla oli yhtaikaa. Oli selvää, että muut bylsisivät nelistään ilman kortsua. Sekä naiset että miehet pitivät sitä aivan ihanana. Mutta mitä he tekisivät?

      Vaikka ei ollut koskaan vietetty lomaa niin, että pari jakautuisi toisaalle, Kiia ja Juuso kysyivät toisilta, mitä he arvelisivat, jos lähtisivät yhteiselle lomamatkalle, ja Kiian Aleksi ja Juuson Mimosa ottaisivat siksi aikaa Kiian ja Juuson roolin, herttailisivat paljon keskenään paljaaltaan ja nelistään tavatessa toisen puolison kanssa myös paljaaltaan.

      Matkalla Kiia ja Juuso voisivat keskittyä toisiin, ja yhtyä ilman kortsua niin paljon, kuin vai tekee mieli. Asiasta ei syntynyt oikein edes keskustelua. Kaikki vain toivottivat hyvää lomaa.

      Kiia ja Juuso miettivät ja valitsivat. Tapasivat toisiaan ja yhtyivät herttaisesti jo ennen matkaa. Juuso nuoli Kiian vittua ja peräaukkoa suloisesti monta kertaa, nussivat ja saivat aivan ihanan orgasmin. Päättivät lähteä Mallorcalle.

      Kiia osti matkaa varten täysin läpinäkyvät bikinit. Hän oli ehdottomasti rannan prinsessa. Täytyy myöntää, että Juusokin oli ylpeä, kun havaitsi, minkä vaikutuksen seuralainen teki.

      Koska monet muutkin naiset olivat rinnat paljaina, Kiia ei käyttänyt bikinin yläosaa ollenkaan. Pienen alaosan läpi näkyi täydellisesti sheivattu vittu, suuret sisemmät häpyhuulet, klitoris ja vitun rako. joita hän ei pyrkinyt yhtään salailemaan. Koska pöksyt olivat valkoiset, kosteana ne suorastaan hävisivät näkyvistä. Oli kuin hän olisi ollut aivan alasti.

      Käytiin parilla retkellä, mm. vanhalla sähköjunalla Sóllerissa, mutta muutoin vain käveltiin, istuttiin ravintelissa ja juteltiin. Hotellissa herttaitiin tuntikausia. Kiia piti erityisesti, kun Juuso loputtomasti suuteli klitorista, häpyhuulia, emätintä ja peräaukkoa.

      Oli ihana loma. Loman jälkeen Kiia tapasi Aleksinsa ja Mimosa Juusonsa. Lomalaisia odottaessaan Mimosa ja Aleksi olivat herttailleet kortsun kanssa keskenään, mutta nyt tulivat heidän omat puolisonsa. Tällä kertaa tehtiinkin niin, että vaikka tavattiin nelistään, lopun iltaa naiset ottivat oman miehensä paljaan kyrvän ja sperman vittuunsa, vieläpä monta kertaa. 🌹👀

    • Luokkatoverit bilettää 14

      Kokoonnuttiin koko kuuden porukalla, joten miehet käyttivät ensimmäisen rouvan kanssa kortsua ja saivat sitten toisen kohdalla panna paljaalla. Kahden herttailun jälkeen sitten oli aikaa jutellakin.

      Kiia ja Juuso kertoivat, kuinka miellyttävä heidän Mallorcan lomansa oli ollut. Mimosa ja Aleksi taas kertoivat, kuinka kiva oli ollut tavata päivittäin. Oli itse asiassa asuttu yhdessä koko viikko. Oli hellitelty monta kertaa töiden jälkeen ja yölläkin. Ja koko ajan oli voitu panna paljaalla, kuin avioparikin. Oli se ollut yhtä juhlaa.

      Mimosa kertoi, kuinka ihanalta tuntu, kun Aleksin kyrpä työntyi vittuun ja täytti vitun ihanalla spermalla. Oli myös tavattu avioparia, Siriä ja Veetiä. Oli ihanehdittu heidänkin kanssaan. Ei löytynyt sanoja kuvaamaan, miten suloista oli ollut.

      Siri: "Eiköhän se ole ihan selvä, että voimme tarvittaessa, ja muulloinkin, olla jonkin muun porukan jäsenen kuin oman puolison kanssa lomamatkalla. Ei se riko kaikkein tärkeintä aviosuhdetta, mutta se antaa ihanaa vapautta ja voimakasta tuntua, että kuuluu tähän porukkaan."

      - "Mutta se on luovuttamaton tosiasia, että ihmisen TÄYTYY saada nussia myös toisen kanssa. Ei sitä ilman voi olla. Ei ilman nyt suinkaan kuole, mutta kärsimystä se aiheuttaisi."

      Muut: "Ollaan ihan samaa mieltä."

      Tie oli auki lainapuolison kanssa reissulle, eikä sitä kauan tarvinnut odottaakaan, sillä Mimosa ja Veeti lähtivät Ruotsin risteilylle.

      Risteilyllä Mimosa pyysi Veetiä keskittymään aivan erityisesti peppureiän nuolemiseen: "Se tuntuu niin ihanalta, niin herttaiselta, niin suuuloiselta. On kuin sulaisi siihen paikkaan, kun mies nuolee persereikää. Nuole, nuole, nuole! Ja työnnä sitten kyrpäsi SYVÄLLE emättimeen. Se odottaa kyrpääsi ja ihanaa spermaasi."

      Syömässä käytiin ja seuraavana päivänä lyhyellä kävelyllä maissa, mutta suurin osa ajasta käytettiin herttailuun, varsinkin perseen nuolemiseen, jota Mimosa uudestaan ja uudestaan pyysi.

      Siri ja Juuso olivat nyt kotosalla tekoparina ja herttailivat avioparin Kiian ja Aleksin kanssa. Miehet nuolivat loputtomasti toisen tytön vittua, hyväilivät nännejä ja koko rintoja, kaulaa ja tukkaa, ja hukuttivat tytöt suudelmiin.

    • Luokkakaverit bilettää 15

      Sri ja Aleksi juttelivat puhelimessa.

      Siri: "Muut kävivät matkoilla ihanehtimassa feikkipuolison kanssa. Ehkä meitillekin tekis gutaa. Mullon eelleen kiirettä töitten kanssa, mut voitas tehä lyhyt risteily ja sen lisäks herttailla yhessä vaikka koko viikko. Veeti vois siks aikaa tulla Kiian luo, niin me voitas sit asuu saman katon alla."

      Aleksi: "Ihan hyvä ajatus. Samalla kaikki sais nussii ilman kortsuu. Lyhytristeilyi tehään Tallilaan ja Oolantiin, niet kumpi."

      Siri: "Tallinnan paatilla on halvemmat hinnat supermarketissa vaik ne maksaa veroo, Ahvenikseen taas ei, mut niis on niin korkeet hinnat, et just ja just saa myytyy. Soon meille köyhimyksille tärkee juttu. Niet mää kannatan Tallinnaa. Ja sit pitää kysyy Kiialta ja Veetiltä, et millon ne asettuis viikoks yhteen herttaileen.

      Aleksi: "Kiinni veti, sillei tehään. Sä oot kyl Kiian jälkeen kaiken sulosempi tyttö jaetulla kakkossijalla Mimosan kanssa, nii et mää kyl ootan innolla suloisehtimista. Mut ku ottaa huomioon, et me molemmat ollaan ny vapaalla, mehän voitas jo nyt alottaa herttailu. Mä voisin tulla siinne, silittää sun kutrii ja koko sua ja nuolla sun ihanaa vittuu ja persereikää."

      Siri: "Tänne vaan. Mul on jo vittu kosteena ja ihan kovana, ku pelti.

      Molemmat kävivät pikasuihkussa. Sitten Aleksi juoksi kukkakaupan kautta, osti ruusun, ja soitti Sirien ovikelloa. Siri oli pukenut prinsessa-asun ja otti Aleksin vastaan vittu paljaana.

      Aleksi antoi ruusun: "Tosson!", ja rupesi siinä paikassa kiivaasti imemään Sirin vittua. Siri levitti niin, että kieli tunkeutui syvälle emättimeen. Äääh, lääääh! Kun sitä oli kestänyt jo kauan, Siri käännähti Aleksiin päin ja pyllisti. Aleksi rupesi nuolemaan ja hyväilemään Sirin peppua ja varsinkin persereikää. Siri joutui älyttömän kiihkon valtaan.

      Siri sanoi, että on jo pakko mennä makkariin. Aleksi antoi Sirin suulle suudelman: "Ai niin, tää meinas unohtuu." Makkarissa Siri suorastaan repi Aleksin kuteet ja kivikova kyrpä tuli esiin. Siri pyysi, että Aleksi työntäisi sen sisään aivan heti ja laukeaisi niin pian kuin pystyy.

      Aleksi oli niin kiihottunut, että laukesi miltei heti, samoin Siri, kuin pyörremyrskyn mimmussa. Jännittyivät kaarelle ja rojahtivat hervottomina alas.

      Pitkän levon jälkeen Siri: "Nii. Kun Veeti kuuli meijän suunnitelmasta, se heti painu teille ja herttailee nyt Kiian kaa. Et me voidaan ny olla koko viikko yhessä, mitä nyt tarvii kamoja hakee. Panin heti saunankin lämpiin, niet se on ny valmis.

      Rynnittiin saunaan. Ensimmäiseksi Siri valutti vitustansa enimmät spermat. Sitten otettiin löylyä. Siri levitti taas vittuansa ja supisteli emätintänsä. Herttaisuussyistä pesivät toisensa, varsinkin sukupuolielimet. Siri pesi Aleksin kyrvän niin huolellisesti, että sperma purkautui. Aleksi hyväili Sirin edelleen kiimaista vittua niin, että Siri sai orgasmin.

      Vilvoiteltiin ja kuivailtiin. Lounastettiin herkkupitsaa ja herkkujätskii. Juotiin herkkuteetä herkkupiparien kanssa. Nukkumaan, sillä aamulla oli töihin meno. Aleksin sormi Sirin vitussa.

      • Luokkakaverit bilettää 16

        Siri ja Aleksi jatkoivat herttailua sen kuin vain työltä kerkisivät. Oli kuin yhteinen umpi-ihana loma. Sillä aikaa Mimosa ja Juuso sekä feikkipari Kiia ja Veeti tapailivat ja herttailivat. Nussivat kotioloissa toisiaan, mutta tavattaessa toisen puolisoa ja feikkipuolisoa.

        Aleksi: "On se ihan päinvastoin, kun on opetettu. On vahvasti väitetty, että sivusuhde rapauttaa pääsuhteen. Ehkä se näin onkin, jos toimii salaa. Mutta kun on mahdollista porukassa, jota ei pilaa mustasukkaisuus, nussia myös toista aivan avoimesti, se vain vahvistaa pääsuhdetta, ja silti toisen kanssa on aivan satumaisen ihanaa."

        - "En voi ymmärtää tätä muuten, kuin että sekä naiset että miehet ovat jo biologiselta rakenteeltaan moniavioisia, ja tälle seikalle on PAKKO antaa periksi jonkin verran. Herttailu toisen kanssa on VÄLTTÄMÄTTÖMYYS, jos aikoo voida hyvin."

        Siri: "Tähän tulokseen minäkin olen tullut. Se on VÄLTTÄMÄTTÖMYYS, mutta myös ilon lähde kun sen on bonjannu."

        Siri ja Aleksi olivat jo etukäteen miettineet, että risteilyllä olisi aikaa kokeilla myös ranskalaista yhdyntää. Idea on se, että mies työntää kyrpänsä naisen vittuun, ja kumpikin liikkuu vain juuri ja juuri sen verran, että pysyvät koko ajan kiihotuksen huipulla, mutta eivät laukea. Ehkä sitä ennen tarvitaan tavallinen, mutta sitten ranskalainen.

        Kun Siri ja Aleksi olivat laivassa, majottautuivat ja riisuivat. Kävivät vielä alapesulla. Siri asettautui taas selälleen tyyny pepun alla, niin että persereikäkin tuli hyvin esille. Aleksi nuoli pitkään Sirin ihanaakin ihanampia sukupuolielimiä, sisempiä ja ulompia häppäreitä, työnsi kielensäkin syvälle emättimeen.

        Eniten kuitenkin nuoli peräaukkoa, jopa antoi kielensäkin hiukan avata sitä. Siri suli ja ihanoitui: "Tuntuu niin hyvältä. Miten sä voitkin olla niin sulonen, iiiik miten sulonen! Nussi mua takaapäin.

        Siri käännähti kontta-asentoon peppu Aleksiin päin. Aleksi työnsi sormensa persereikään. Siri huusi, suorastaan parkui mielihyvästä. Aleksi työnsi kivikovan kyrpänsä Sirin turvonneeseen ja valuvaan vittuun. Siinä nautiskeltiin. Siri erityisesti, kun Aleksi hyväili sormellaan Sirin peräaukkoa sisältäkin päin. Orgasmi oli valtava, aivan valtava.

        Herttailun jälkeen mentiin ostoksille. Paljon löydettiin ja paljon ostettiin, umpihalpaa tupakkaakin vietäväksi polttaville tuttaville, vaikkei herttailuporukassa kukaan polttanutkaan.

        Käytiin syömässä. Hyvää oli. Ja sitten oli vuorossa ranskalainen yhdyntä. Se oli molemmille uutta, vaikka siitä oli kyllä luettu.

        Hyväilivät toisiaan, että kiihottuivat. Sitten kyrpä Sirin vittuun. Liikuivat todellakin hiukan lisää, jos kiihotus oli vaarassa laskea, mutta löysäsivät sitten, etteivät lauenneet. Näin olivat kiihotuksen huipulla kolmisen tuntia kunnes nukahtivat. Kun heräsivät, totesivat molemmat: "Olipa aivan ihanaa. Tuskin oli viimeinen kerta!" 🌹👀


    • Luokkakaverit bilettää 17

      Siri ja Aleksi olivat ottaneet sellaisen matkan, johon kuului erikoisaamiainen. Kun tulivat aamiaiselle, ensin tarjottiin samppanjaa tai hedelmänektaria. Ruokalajeja oli toista sataa. Kaiken herkullisempia olivat täyslihamakkarat haudutettujen vihannesten kanssa. Monia lämpimiä lajeja.

      Oli myös lukuisia kylmiä ruokia, leikkeleitä, kuivakinkkua, savulohta, mätiä ja suolalohiviipaleita, leivoksia ja pikkuleipiä lukemattomia, kotitekoisen näköisiä makeisia valtavasti. Siri ja Aleksi eivät olleet koskaan edes nähneet näin lukuisia herkkuja.

      Tekivät pikavierailun Kadriorun palatsiin, joka ennen oli ollut keisarinnan kesäresidenssi, nyt upea taidemuseo. Paatti lähti takaisin puoliltapäivin.

      Ja taas herttailemaan. Siri: "Tuntui niin ihanan ihanalta, kun sun sormi teki gutaa persereiässä. Voitaisko ottaa uusiks?"

      Siri pyllisti kontallaan Aleksiin päin. Aleksi hyväili kielellään hänen peräaukkoansa, kunnes hän oli aivan pakahtua ihanoituksesta. Sitten Aleksi työnsi hitaasti sormensa ruusunnuppuun ja hyväili sitä herttaisesti sisältä. Siri oli toisessa maailmassa, inisi ja voihki sekavasti.

      Aleksi työnsi kyrpänsä Sirin ihanaan vittuun. Se ei ollut pelkästään suunnattoman kiihottava, vaan myös äärettömän kaunis. Aleksi samanaikaisesti työnteli kyrpäänsä edestakaisin ja hyväili Sirin ruusunnuppua. Menettivät ajan ja paikan. Lopulta kokivat järisyttävän orgasmin, edelleen järisyttävän, vaikka olivat kokeneet sen jo monta kertaa vuosien varrella.

      Lepäsivät ja lähtivät sen jälkeen kuulemaan tanssiorkesterin esitystä. Paatti tuli jo neljän aikaan, vajaa vuorokausi oli kulunut, mutta oli ollut koko aika todella ihanaa.

      Herttailuviikko oli takana. Tavattiin koko poppoo kuudestaan. Tuttuun tapaan yhdyttiin yhden kanssa kortsulla ja sitten toisen kanssa ilman.

      Aleksi: "Meillä oli Sirin kanssa ihana herttailuviikko ja Tallilan risteily, mutta ei pelkästään se, vaan koko meidän kaikkien yhteinen kuviomme tekee meidät äärimmäisen onnelliseksi. Samaan aikaan kun monet puolisot riitelevät, eroavat ja potevat hylkäämisen tunnetta ja mustasukkaisuutta, me olemme löytäneet elämänmuodon, joka ei tarvitse mitään erikoisuuksia, mutta vastaa ihmisen todellista ja VÄLTTÄMÄTÖNTÄ tarvetta."

      Mimosa oli perinyt omakotitalon sedältänsä. Olivat Mimosa ja Juuso onnistuneet saamaan hyväpalkkaisen työn ja säästäneet sekä ostaneet nyt kesämökin. Kertoivat hankinnasta muille ja toivottivat tervetulleiksi mökille koko lomaksi. Ruvettiin heti ottamaan selkoa, milloin kukin voisi saada kesälomaa.

    • Luokkakaverit bilettää 18

      Vaikka kuinka yritettiin sovitella, Siri ja Veeti eivät saaneet lomaa samaan aikaan. Tehtiin siis niin , että Kiia ja Aleksi menivät Mimosan ja Juuson mökille koko lomaksi ja Siri ja Veeti kahdeksi viikonlopuksi.

      Kun Kiia ja Aleksi saapuivat, isäntäväki oli jo tehnyt hankinnat pitkäksi aikaa. Ottivat tulijat vastaan tietysti aivan alasti. Nämäkin olivat pian riisuneet. Juuso suuteli tervehdykseksi Kiian vittua ja Aleksi Mimosan. Sitten järveen. Uidessa Aleksi jo siveli Mimosan vittua, joka kävi aivan turvonneeksi ja kiihottuneeksi. Samoin Juuso Kiian.

      Silti vielä pulikoitiin melkoinen tovi. Kun oli saatu tarpeeksi kuivailtiin ja mentiin sängylle.

      Mimosa: "Oltiin niin vierailun odotuksessa, että oli Juuson kanssa ihan pakko yhtyä, mutta me tehtiin se kortsun kaa, niet mun vitussa ei oo yhtään spermaa. Niet saa sit Aleksi ihan huoleti työntää sinne."

      Kiia: "Sillei oli meijänki pakko tehä, mut mekin käytettiin kortsuu. Niet voin ottaa Juuson kyrvän ihan paljaaltaan. Se on niin sulosta, et ihan värisyttää. Tehääks ny niin, ettei turhaan pitkitetä, vaan miehet työntää kyrvän vittuun ihan heti? Sit uusintakierroksella keritään enämpi herttaileen."

      Ja niin tehtiin. Miehet työnsivät toistensa rouvan vittuun. Olivat odotuksen ja uimisen takia jo niin kiihottuneita, että laukesivat melkein heti, samoin rouvat.

      Juuso: "Tekipä gutaa, kun pääsi pahimmista paineista."

      Mimosa: "Suoraan sanottuna helpottunut olo."

      Käytiin taas järvessä huljuttelemassa spermaa. Sitten lounastamaan makkarasoppaa, jälkkärinä kahvia ja mansulaleivos. Juuso esitteli kämppää ja Mimosa kävi toteamassa, että sauna oli jo lämmin. Saunassa naiset kyllä avasivat vittuaan ja supistelivat emätintään, mutta sen pitemmälle ei menty. Säästeltiin voimia vähän illaksi.

      Juuso: "Ollaan niin korvessa, et tääl ei tuu ihmisii vastaan juur koskaan, ja jos tuleeki, niillon näkyy sellane tapa, et lämpimäl ilmal ei oo päällä rihman kiertämää, Soon kyl oikeeta mökkeilyy. Niet voitas tehä pien kävelylenkki, eikä sitä varten tarvii pukeutuu."

      Juuri silloin tulikin "naapurin" pari vastaan, ja tietysti alasti. Naapurin kämppä oli kuuden kilometrin päässä. Tunnettiin kuitenkin ja vaihdettiin pari sanaa, ja jatkettiin matkaa. Kaunista oli, ikimetsää, ja monessa paikassa järvi näkyi. Kun palattiin, sama naapurin pari vieraineen tuli taas vastaan: "Moi, vanhat tutut!" - "Moi, moi! Hauska tavata vanhoja tuttuja."

    • Luokkakaverit bilettää 19

      Tuli viikonloppu ja Siri ja Veeti käymään. Ihan ensimmäisenä riisuivat. Juuso ja Aleksi antoivat hellän suukon ensin Sirin vitulle, sitten suulle. Veeti taas antoi suukon Mimosan ja Kiian vitulle ja sitten suulle.

      Jo tässä vaiheessa tytöt kertoivat, että vittu oli taas kovana, halukkaana ja niin turvoksissa, kuin voi vain olla. Tunne vitussa oli äärettömän miellyttävä. Kiihottunut ja niin turvonnut, että oli kuin se halkeaisi.

      Poikien ei edes tarvinnut kertoa, sillä jokaisen kyrpä seisoi kivikovana, niin kovana, että sen näki. Mimosa ja Kiia olivat sopineet, että Veeti saisi nussia ensin Mimosaa kortsun kanssa ja Kiiaa ilman, huomenna sitten toisinpäin. Juuso ja Aleksi taas, että Juuso nussisi ensin Siriä kortsulla, sitten Aleksi ilman, ja huomenna päinvastoin.

      Mutta ensin uimaan. Pitihän matkalaisten karistaa hiet ja pölyt. Uimassa oltiinkin kuin pellossa. Pojat hyväilivät kaikkien tyttöjen vittua ja saivat huomata, kuinka kiihottuneita he olivat, eikä vesi voinut peittää, kuinka liukkaana tyttöjen vittu oli.

      Tytöt taas hyväilivät poikien kyrpää, kaikki vuorollaan, niin varovasti, etteivät pojat vain saaneet ennenaikaista siemensyöksyä. Pojat työnsivät myös sormensa tyttöjen peräaukkoon, syvälle. Herttailivat sormea liikutellen. Vuoroa vaihtaen.

      Tytöt kirjaimellisesti kirkuivat kiihotuksesta. Eikä herttaisia sanoja säästelty. Tytöt saivat kuulla, kuinka heidän persereikänsä oli kaunis kuin ruusunnuppu.

      Kuivattiin pian ja sitten sängylle. Tytöt VAATIVAT että, oli lauettava heti. Juuri ja juuri muistettiin, että tytöt rullasivat kortsut vuorolaisille. Ja sitten yhdyttiin kuin olisi tulipalossa. Tytöt huusivat ja kirkuivat, pojat ehtivät työntää vain muutaman kerran.

      Seurasi sekasorto, täydellinen sekasorto. Suunnitelmat menivät aivan sekaisin. Tytöt vaativat HETI vittuunsa uutta kyrpää. Nussittiin aivan sekaisin ajattelematta mitään vuoroja. Kun vain kenen vittu oli vapaana, heti joku pojista työnsi sinne.

      Ei enää kukaan puhunut liukkaitten välttämisestä, ei myöskään seuraavana päivänä. Kortsut pantiin kaappiin, ja sinne jäivät. Lounastettiin uunipaistia ja herkkujätskiä mansulahillon kera odotellessa saunan lämpiämistä.

      Siellä ei yritettykään yhtyä, kun se on saunassa vähän niin kuin hankalaa, mutta tytöt herttailivat näyttämällä ja levittämällä vittuaan ja runkkaamalla pojille orgasmin. Pojat kiittivät, suutelivat tyttöjen sukupuolielimiä.

      Tytöt pyllistivät sievästi niin, että pojat pääsivät takaapäin työntämään kielensä ruusunnuppuun. Työnsivät sormen tilalle, ja hieroivat toisella kädellä tytöille orgasmin.

      Vierailu oli aivan ihana. 🌹👀

    • Luokkakaverit bilettää 20

      Oli taas kokoonnuttu koko porukka. Kun oli bylsitty oikein sydämen kyllyydestä ja tytöt edelleen näyttivät ja supistelivat ihanaa emätintään, syntyi juttua. Mimosa aloitti: ”Ollaan niiku Juuson kanssa mietitty, et olis ehkä aika jo hankkia sryybyläinen. Ollaan jo niin vakiintuneita. Siinon kuiteski semmonen ongelma, et jos lopettaa pillerit, nii mä en voi jatkaa vähään aikaan bylsimistä toisten miesten kans, ellei si luota kortsuihin.”

      - ”Ei ne kuiteskaan ihan varmoi oo. Meilt ei oo kyl koskaan revenny, sekin on mahollista, mut niis voi olla silmille näkymäton snadi reikä. Ja sit tulee vahinko. Nii, et mites tehään?”

      Kiia: ”Mollaan Aleksi kans mietitty ihan samaa. Ois meijänki jo aika hankkii snadilainen. Ei kortsuihin voi luottaa, niet siinä pitää vaan bylsii oman kanssa, kunnes on varmasti raskaana, ja sit voi taas bylsii muittenkin miesten kanssa. Mut herttailuuhan se ei missään vaiheessa estä, voi hyväillä ja nuolla vittuu ja persereikää ihanoitteellisesti ja me siskot voidaan runkata toista miestä. Mä luulen et me selvitään mainiosti. Kai muutkin on sitä mieltä, et pidetään huoli, et sryyby on parin oma.”

      Siri: ”Sama täällä. Mekin ollaan Veetin kans mietitty, ja tultu just samaan tulokseen. Ja sit mollaan kans mietitty, et koska mollaan niin paljon yhdessä, ne snadilaiset sais seuraa toisistaan, niet yks riittäs. Ei oo niiku tarkotus lisätä maailman jo ennestäänkin liian suurta väkimäärää.”

      Juuso: ”Mä olin niiku huomaavinani, et kaikki haluis tenavan. Silloinhan me voitais yhtäaikaistaa, niet visiitilläkin toinen mies vois vaan herttailla ja hypsyttää siskon vittuu, ja sitten oma mies laskee spermat sisälle. Ja kotosalla koko repertoaari, niiku ennennii. Ja sitku tytöt rupee oottaan, nii palaa normaalijärjestykseen. On varmasti kivaa bylsii tyttöö, ku tietää, et se kantaa toisen miehen lasta. Ja nykysen käsityksen mukaan voi nussia, vaikka raskaus on jo pitkällä, ja massu ku potkupallo. Tästä tulee kivaa.”

      Kaikki: ”Nii tehään. Pillerit piiloon, ku nykynen kuuri loppuu.”

      Ensimmäisenä raskaaksi tuli Kiia. Tarkistettiin testillä. Veeti ja Juuso ilmoittautuivat heti halukkaiksi bylsimään Kiiaa. Vähän myöhemmin Siri. Juuso ja Aleksi heti nussivat Siriä. Ja kyllä Siri oli mielissään. Mutta niin oli Veetikin: heille oli tulossa sryybyläinen.

      Mimosalla meni yksi kuukausi yli, mutta sitten hänelläkin tärppäsi. Ja taas pääsivät Veeti ja Aleksi herttailun lisäksi myös yhdyntäherttailuun. Ilmapiiri muuttui odottavaksi.

      Sirillä oli maha todella pulskana, kun Juuso ja Aleksi nussivat häntä viimeisen kerran. Samana iltana tulikin jo lähtö laitokselle. Juuso ja Aleksikin olivat varustautuneet kuvausvälinein ja pääsivät mukaan. Veeti piteli Siriä handusta ja puheli rauhoittavia. Yöllä sitten syntyi prinsessa. Vähään aikaan ei oikein vitun hypsyttelystäkään tullut mitään, saati nussimisesta, mutta toiset tytöt olivat vielä vauhdissa ja pitivät kaikista pojista huolen.

      Juuso: ”On todella kiihottavaa bylsiä viimeisillään raskaana olevaa naista, joka kantaa toisen miehen siittämää vauvaa. Ei olisi arvannut, jos ei olisi kokenut. Onni on tietysti, että se on mahdollista meidän luontevan ja suorastaan koukuttavan kanssäkäymisen ansiosta. Se tuntuu niin luontevalta, niin itsestään selvältä, mutta myös äärettömän miellyttävältä.

      Miehet bylsivät myös Kiiaa viimeiseen asti. Kiia oli onnensa huipussa. Tuntui kuin ystävämiehet olisivat mukana kaikin puolin onnea toivottamassa, mukana suuressa tapahtumassa, kun hän saa Aleksinsa kanssa tenavan. Kiia koki Juuson ja Veetin työntäessä kyrpänsä hänen vittuunsa, sellaisen tunnemyrskyn, jonka vallassa hän ei uskonut koskaan olevansa: ”Ajatella, että he bylsivät minua herttaisesti, kun olen saamassa snadilaisen.”

      Ja sitten synnytyssairaalaan. Vähän hoitajat murisivat, kun miehet kameroineen tulivat mukaan, mutta päästivät sisään. Kiialle ja Aleksillekin tuli suloinen tyttö.

      Mimosan raskaus kesti vielä kuukauden. Veeti ja Aleksi nussivat ahneesti pyöreämahaista Mimosaa. Mimosa oli haljeta onnesta ja koki joka nussimisella erikoisvoimakkaan orgasmin. Niin miehetkin. Mimosalle syntyi poika. 🌹👀

    • Anonyymi

      Kuuma kesä vuosia sitten. Minä, vaimoni, hänen yh-ystävättärensä sekä tämän naisen
      pian lukioon menevä tytär päätimme lähteä yhdessä kesämökillemme.

      Mökille tultuamme lämmitimme saunan ja kävimme saunomassa (tietenkin kumpikin perhe erikseen), jonka jälkeen grillasimme pihalla makkaraa. Siidereitäkin juotiin.

      Ilta alkoi jo hämärtyä, kun naiset päättivät, että he haluavat käydä lähikylän ainoassa pubissa jatkamassa.

      No, se sopi minulle. En jaksanut lähteä kävelemään saunan jälkeen. Vaimoni painotti, että kaverinsa tyttö pitää sitten laittaa nukkumaan viimeistään klo. 23.
      Kyllä kyllä.

      Tyttö oli uinut, saunonut, syönyt ja oli omassa huoneessaan, kun päätin mennä vielä kerran saunaan. Ajattelin, että hän käy varmaan kohta nukkumaan. Yllätys oli melkoinen, kun tulin saunasta rantalaiturille. Munasillani.

      Tyttö nousi juuri vedestä, yllään vain pienenpienet valkoiset bikinit. Hän olikin päättänyt tehdä pienen iltauinnin. Mikä amatsoni!

      Hänen minimaaliset bikininsä eivät peittäneet juuri mitään, ja panin merkille, että hänellä oli isot ja järeät lihakset.

      Tiesin, että hän oli bodannut jo kolme vuotta kotonaan, mutten ollut aiemmin kiinnittänyt huomiota hänen lihaksistoonsa. Kun hänellä oli vaatteet päällä.

      Nyt pistin asian merkille pelonsekaisella kunnioituksella. Mitkä lihakset! Todella leveät hartiat, selkälihakset paisuneina, hauikset kuin kivenmurikat ja vatsassa six pack.

      Edessäni laiturilla seisoi 145 cm. pituinen, lihaksikas amatsoni. Uhmakkaana, ja taistelijan ilme kasvoillaan, valmiina kamppailuun. Elimeni jäykistyi välittömästi koko 21 sentin pituuteensa kovana kuin teräs. Tajusin, että en tule pääsemään tästä vähällä.

      Tyttö lähestyi minua himokas ilme kasvoillaan, rinnat sojottaen ja hauikset pullistellen.Hän repäisi bikinin yläosan pois päältään ja hänen kiinteät rintansa törröttivät kohti minua, kirsikanpunaiset ja - kokoiset nännit jäykkinä.

      Hän tuli kiinni minuun ja tunsin, kuinka hänen teräshauiksensa puristuivat kylkiäni vasten.

      Hän oli paljon minua nuorempi ja lyhyempi, mutta myös paljon voimakkaampi. En mahtaisi hänen lihaksilleen mitään. Ja... Hän himoitsi minua!

      • Anonyymi

        Hän työnsi minut saunaan ja sen eteisen seinää vasten. Hän riuhtaisi bikiniensä alaosankin pois, ja ujutti teräksisen kyrpäni sisäänsä. Sen jälkeen hän tarttui kiinni pakaroistani ja nosti minut valtavalla lihasvoimallaan ilmaan kevyesti kuin höyhenen. Pieni yläastetyttö käsitteli minua pullistelevilla lihaksillaan kuin ilmaa! Kun hän komensi minua jäätävällä äänellään kietomaan reiteni hänen vartalonsa ympärille, en voinut muuta kuin antautua ja totella. Sen jälkeen alkoi ruhjominen.


      • Ei minun kirjoittamani🌹👀.


      • Ei minun kirjoittamani. 🌹👀


    • Luokkakaverit bilettää 21

      Varsinkaan nykykirkkoa vastaan, joka on lopettanut kaikenlaisen pelottelun ja kiusaamisen, ja pyrkii kertomaan vain hyvää, kellään ei ollut mitään. Mutta kaikille oli yhtä selvää, ettei vauvoja pidä sitoa vasten tahtoaan kirkon jäsenyyteen. Heillä täytyy olla oikeus ilman painostusta tehdä OMA ratkaisunsa aikuisemmiksi tullessaan.

      Siten oli selvää, että pidetään ilman keinotekoista nimeä vain kahvitilaisuus, jossa vauvat esitellään. Koska vauvat olivat niin samanikäisiä ja vanhemmat niin läheisiä toisilleen, pidettiin yhteinen kahvittelu. Ohjelmaa ei ollut, vain kahvia tai teetä kakun, leipien ja pikkuleipien kanssa, ja vapaata juttelua. Nimiäkään ei ollut pidetty ennen sitä piilossa. Sirin ja Veetin tyttö oli Eevi, Kiian ja Aleksin tyttö Venla, Mimosan ja Juuson poika Väinö.

      Ohjelmassa oli tietysti myös vanhan ajan bileet, niin että herttailtiin ja nussittin toisten puolisoitten kanssa, mutta nyt vuorotellen yksi feikkipari piti huolta vauvoista.

      Koska alastomuudessa, toisen kanssa herttailussa ja yhdynnässä ei ole mitään sopimatonta, oli jo alusta asti selvää, että vauvat saivat varttua isoiksi ihan samassa huoneessa. Näin ei tullut myöskaan mitään kynnystä. Vaan nuoret saivat imeä luonnollisen elämän kuviot ilman mitään salaisuuksien paljastamisia sitten, kun he ovat ”tarpeeksi kehittyneitä ymmättääkseen”. Tähän ansaanhan suurin osa hyvää tarkoittavista vanhemmista joutuu. Aina tuntuu, että nuori ei vielä ”ymmärrä”.

      Kerta kerralta kertominen osoittautuu yhä vaikeammaksi. Lopulta vanhemmat heräävät karmeaan totuuteen, ettei seksiasioista ole puhuttu nuorten kanssa mitään. Nyt olisi jo pelleilyä puhua, sillä vanhempia pelottaa, että esittäisivät triviaaleja uutena tietona. Kaikkein kamalinta on, että keskusteluyhteys seksistä on LOPULLISESTI menetetty. Nuoret eivät voi tiedustella vanhemmiltaan edes hyödyllisiä vinkkejä.

      Oli siis selvää, että seksi on aivan samanlainen kuin kaikki muutkin asiat, sitä ei pidetä nuorilta salassa, vaan he ymmärtävät vähitellen yhä enemmän. Ja näin syntynyt tieto ja taito on luonnollisempaa kuin kankeat oppitunnit.

      Bileet pidettiin Mimosan ja Juuson luona. Isäntäväki oli jo ovella alasti, Juuso jo kyrpä pystyssä, mutta Mimosankin vittu antoi ihania viestejä turvotuksesta ja kiihotuksesta. Veeti ja Aleksi suutelivat Mimosan suurihanaa vittua ja sitten suulle, samoin Juuso Sirin ja Kiian ihanuutta ja sitten suulle. Siri ja Kiia kertoivat, että vittu on niin kiihottunut odottaessa, että juuri ja juuri on välttynyt onanoinnilta odottaessaan, miten toisen kyrpä painautuu sisään.

      Mimosa ja Veeti uhrautuivat tenavia hypsyttämään, kun muut saivat kokea niin läheistä yhteyttä kuin ei ehkä vielä koskaan. Sitten vaihdettiinkin taas vuoroja, ja taas, niin että kaikki saivat herttailla kaikkien kanssa.

      Kun ei muuten herttailtu, tytöt avasivat ihanan ihanaa vittuansa ja supistelivat sievää emätintänsä. Paljon aikaa käytettiin myös siihen, kun pojat vuorotellen työnsivät etusormensa syvälle tyttöjen ruusunnuppuun, persereikään, ja hyväilivät liikuttamalla sormeaan.

      Tytöt pyllistelivät sievästi ja kiljuivat nautinnosta.

      Bileet olivat täydelliset. 🌹👀

    • Luokkakaverit bilettää 22

      Paremmin ei olisi voinut mennä, juuri niin kuin porukka oli kuvitellut. Nuoret saivat kuvan seksistä luonnollisena ja elämään riemun antavana asiana. Nuorille ei myöskään syntynyt harhaluuloja, milloin olisi syytä aloittaa. Milloin vain, jos molempien tekee mieli. Se ei todellakaan ole vaarallista.

      Ei kestänyt kauaakaan, kun lapsia ei enää tarvinnut hympsyttää. He keksivät leikkejä muutenkin, myös seksuaalisia, kun he näkivät, kuinka ihanoituneita vanhemmat olivat. Alussa seksileikit olivat kuitenkin enemmän uteliaita kuin kiihottuneita. Leikittiin usein lääkärileikkejä. Väinö tutki monta kertaa tarkoin Eevin ja Venlan sukupuolielimiä saadakseen selville, millaiset ne olivat.

      Myöhemmin Väinön pippelikin nousi usein pystyyn. Siitä tytöt saivat aiheen kysellä, että olikohan se jotenkin samanlaista, kun pimpissä tuntui ihan kuin kihelmöintiä ja se oli aivan kova, kuin pellistä. Tuntui kuin haluaisi nussia. Ajatus, että Väinö työntäisi sinne pippelinsä tuntui vähintäänkin luonnolliselta, mutta myös kiihottavalta ja jotenkin välttämättömältä.

      Juttelivat fossilien kanssa. Nämä kertoivat, että heillä oli seksuaalisuus herännyt, eikä ollut mitään estettä nauttia siitä, että pippeli on vitussa. Jossakin vaiheessa Väinölle tulee myös siemensyöksy, jolloin emätin täyttyy siemennesteellä.

      Tytöllä murrosikä alkaa vittukarvojen kasvulla. Kannattaa jo silloin ruveta käyttämään kortsuja, ettei tule raskaaksi vielä silloin, kun lapsen saanti on hankalaa muiden asioiden takia. Toistaiseksi voi vielä olla yhdynnässä vapaasti, jos vain pippeli mahtuu. Jos ei mahdu, asiaa voi edistää avartamalla immenkalvoa pikku hiljaa tekokyrvällä tai tukevalla pullolla.

      - ”Kiitos! Pitääpä katsoa, mahtuuko Väinön pippeli jo sisälle.” Jo Venlalle mahtui, ja jatkossa vielä paremmin. Siri osti Eeville dildon, jonka pää oli suippo. Kun sitä painoi kerta kerralta syvemmälle, aukko oli riittävän suuri, että Väinö sai kyrpänsä pohjaan asti. Juhlivat asiaa jäätelöllä ja hillolla.

      Väinö myös nuoli tyttöjen vittua ja peräukkoa, ja hyväili työntämällä sormensa syvälle perseeseen, niin kuin oli nähnyt fossiilien tekevän, ja tytöt todella nauttivat.

      Eevi rakastui tulisesti naapuriluokan Onniin. Eevin oppimassa kulttuurissa ei kierrelty ja kaarreltu, vaan puhuttiin aivan suoraan. Eevi meni välkkärillä Onnin luo ja kertoi, että oli jo monta kertaa päivässä haaveillut, kuinka Onni työntää kyrpänsä hänen vittuunsa. Sovittiin, että Onni tulee samana päivänä nussimaan Eeviä. Romanssihan siitä syntyi. Eevi ei malttanut olla kertomatta Onnille, miten ihanalta tuntui, kun sai ihan luonnollisesti nussia ja herttailla myös toisen kanssa.

      - ”Tuu meille, kun fossilit bilettää, niin saat nähä, miten onnellisii ne on. Samalla saat bylsii myös Venlan kanssa. Se tekee niin gutaa, ettet ikinä etukäteen arvaa. Siitä lähtien Onni oli kuin toinen mies, ei enää pienintäkään huonoa omaatuntoa luvattomista fantasioista, kun todellisuuskin oli sallittu. Oli kuin kivi olisi pudonnut Onnin sydämeltä.

      Tästä lähin Onni oli aina mukana lasten leikeissä, mutta otti sivusilmällä oppia fossiileista. Onni myös usein herttaili ja bylsi Venlan kanssa. Kun tytöillä pian vittukarvat tekivät tuloaan Väinö ja Onni rupesivat käyttämään kortsuja.

      Se alkoi niin, että äiti-Mimosa oli ripari-isosena joutunut bylsimään kämpässä, jossa toinenkin pari bylsi. Siitä oli syntynyt hullu idea. Että nussitaan toisenkin kanssa. Oli tuntunut niin miellyttävältä, että jatkettiin tapaamisia ja hitsauduttiin yhteen. Mimosa oli oppinut, että se on ihan luontevaa, ja se oli periytynyt seuraavalle polvelle, ja sitten seuraavalle. 🌹👀

      Kaiken pohjahan on se, että meillä on muinaiset perintögeenit, jotka kutsuvat MOLEMPIA SUKUPUOLIA moniavioisuuteen. Kun antaa näille geeneille periksi ja tekee kompromissin nykyisen yksiavioisuuden kanssa, seksikin sujuu helpoimmin ja suloisimmin.🌹👀

    • Riemullista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta kaikille lukijoille! 🌹👀

    Ketjusta on poistettu 120 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      250
      2359
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      71
      1772
    3. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      162
      1487
    4. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      328
      1483
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1035
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      79
      879
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      785
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      172
      755
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      203
      702
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      700
    Aihe