Tekisitkö rikosilmoituksen?

Anonyymi

Pohdin tekisinkö rikosilmoituksen. En ole koskaan moista tehnyt, mutta nyt tuntuu että kaikenlainen kiusaaminen on jokin rajan minussa ylittänyt.

Olen elänyt uusperheessä 5,5 vuotta. Molemmilla 2 lasta. Yhteen muutettiin reilu vuosi tapaamisesta. Ongelmat alkoivat jo ennen tätä, mutta oltiin kai niin rakastuneita, ettei haasteet haitanneet.
Miehen lapset oli viikko-viikko ja eksän viikoilla mies toimi kuitenkin kuskina ties mihin tarkoitukseen. Ja minä jossain kohtaa kysyi eikö eksänsä voisi silloin hoitaa. Ehkä tämä oli se virhe?! Mies oli itsekin samaa mieltä. Puoli vuotta tapaamisestamme näin eksän ekan kerran, mies ei meitä jostain syystä esitellyt kunnolla, mutta eksä jätti kokonaan tervehtimättä. Näin silloin tällöin häntä kaupassa tms. Ei tervehtinyt, eikä lapsetkaan. Vuoden yhdessä oltuamme alkoi kuulua valheellisia juoruja minusta ja meistä.
He olivat eronneet jo vuosi aiemmin ennen tapaamistamme. Mieheni eksä oli jäänyt kiinni pitkästä salasuhteesta ja on edelleen tämän miehen kanssa.
Sitten eksä alkoi miehelleni syyttää minua lastensa kiusaamisesta. Tilanne oli oikeasti sellainen, että miehen lapset teki kiusaa minun lapsille ja asioista olin heille kyllä sanonut. Äiti sai kuulla miten olin riehunut ja haukkunut heidät. Oman eksäni kanssa olin myös tekemisissä asioista, jotka kohdistuivat lapsiimme. Hän osaltaan pyysi minua pitämään huolen, että lapsiamme kohdellaan hyvin. Lapset olivat tavatessa, minun 5v ja 8v ja miehen 9v ja12v.
Haimme perheneuvolasta apua tilanteeseen ja saimme hyviä neuvoja. Mikään ei toiminut ja alkoi kiristys ja uhkailu miten mieheni on laitettava minut kuriin, miten katsottava etten kiusaa lapsia ja miten en saa heidän asioihin puuttua millään tavalla. Sain kuitenkin olla lasten kanssa jopa viikon, kun miehellä oli paljon työreissuja, mutta en olisi saanut puuttua asioihin. Sehän kohti tietysti siihen, että teini-ikäinen vedätti minua mennen tullen. Toki huomasin, mutta varoin sanomasta ja kerroin isälle tämän tullessa kotiin. No minähän sitten syyttelin häntä syyttä.
Tämän kaiken keskellä menimme naimisiin melkein 4 vuotta yhdessä oltuamme ja saimme vanhan kodin myytyä. Pari kuukautta naimisiinmenon jälkeen tuli uhkaus miehen oli valittava minut tai lapset. Tähän liittyi monia järjettömiä piirteitä. Miehen lapset yrittivät saada tuekseen mun vanhempaa lasta kiristykseen. Mies pimitti multa koko kiristyksen kuukauden pari ja koitti itse selvitä, koska häpesi.
Mies ei sitten antanut periksi, vanhempi lapsi jäi äidilleen asumaan ja nuorempi jatkoi vähän lyhyemmillä viikoilla ja keväällä sitten normisti. Kiristys tapahtui edelliskesänä.
Sitten alkoi tapahtua muuta. Vanhempi lapseni oli saanut kunnian liittyä miehen nuoremman kaveripiiriin kesän aikana. Jatkuvasti oli draamaa, lastani syytettiin ties mistä tässä kaveriporukassa ja kukaan ei tuntunut tulevan toimeen koskaan kaikkien kanssa. Soittelivat mulle asti yksi tyttö ja kertoili mitä tämä oli tehnyt. Koulun alettua saatiin kuraattorilta puhelu, että toisen koulun kuraattorilla käyvä oppilas olisi kertonut olevansa huolissaan kun lapseni olisi yrittänyt hukuttautua. Kuraattori tunsi tyttömme entuudestaan, koska hän oli pari vuotta aiemmin tullut kiusatuksi koulussa. Asiaa selvitettiin, muttei johtanut mihinkään, tytön mukaan näin ei ollutkaan. Maaliskuuhun asti jatkui nämä kaveriporukan draamat, kunnes lapseni jätti koko kaveriporukan. Nyt hän kertoi miehen nuoremman levittäneen hänestä koulussa valheellisia juoruja, nimitelleen ja huutaneen törkeyksiä kaikkien kuullen, tätä on jatkunut jo koko syksyn. Kotona tälläistä ei huomaa.
Nyt olen alkanut miettiä taakse päin kulunutta vuotta. Onko tämä lapseeni kohdistunut ollut kosto, kun mieheni valitsi minut? Olisiko miehen vanhempi lapsi tehnyt perättömän ilmoituksen hukuttautumisesta. Tiedän hänen käyneen kuraattorilla omassa koulussa,. Olisiko miehen nuorempi aiheuttanut tarkoituksella draamat kaveriporukassa, jonka lapseni jätti. Ja nyt siirtynyt koulussa kiusaamaan. Eksä on ollut hyvin hiljaa vuoden verran, mutta voi toki olla ettei mieheni enää kerro minulle.

Laskenko nyt liian herkästi yhteen asioita vai voisko olla seurausta etteivät saaneet kiristystä läpi?

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      MIKSI RIKOIT TOISTEN PERHEEN! Siitä se lähtee ei jos rikot liiton niin siitä on aina seurauksia, miksi pitäisi se perheenrikkominen hyväksyä???????? Siitäs sait kun menet hajoittamaan onnellista perhettä.
      MIEHEN KUULUU AUTTAA EX AIMOA JA LAPIA JOS SINÄ OLET TUHONNUT HEIDÄN YHTEISEN ELÄMÄN.
      Mene töihin äläkä elele toisen siivellä, kaljaa kyllä kitaat aamusta iltaan mutta työt ei maistu!
      Mieti seuraavaan kerran kun aiot rikoa jonkun perheen että siitä on seurauksia.

      • Anonyymi

        En meme töihin, ennenkuin lapsen etu Raision kaupungissa käytännössä toteutuu, ja isän ajojahti lopetetaan viranomaismenettelyssä..


    • Anonyymi

      Mistä olisit siis tekemässä rikosilmoituksen? Minkälaista näyttöä sinulla on asiasta? Mitä toivoisit saavasi aikaan tällä rikosilmoituksellasi?

    • Anonyymi

      Ihme seka soppa ja kiinnostus loppui heti alkuun niin ettei viitsinyt edes puoleen väliä lukea. Kaikki soopa kirjoitettu yhteen eikä päätä eikä häntää.

      Hoida itse sekasotkusi.

      • Anonyymi

        Aapee on trolli


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2679
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      350
      2550
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2168
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1846
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1753
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1744
    7. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      68
      1595
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1583
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      122
      1547
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe