Metaversumi korvaa todellisuuden

Uutinen voi vaikuttaa harmittomalta ja kivalta viihteeltä jonka parissa voi rentoutua lapset ja vanhukset, mutta totuus on se että tällainen leipoo ihmisestä liikuntakyvyttömän addiktin ja robotin.
https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/e98ad02b-e1e7-4216-b6eb-4f57bbd255b0

Isot pojat aikoo toteuttaa virtuaalitodellisuuden globaalissa mittakaavassa.
Luot avatarin vaan itsellesi nettiin, laitat 3D- lasit päähän ja voit olla kuka vaan ja pikkurahalla vielä enemmän.

Tämän koukutusvoima johtaa siihen että osa ihmisistä muumioituu koneen ääreen ja lakkaa elämästä oikeaa elämää. Tietenkin se on ihmisen oma valinta, kuten huumeiden käyttökin, mutta johtaa samalla kaavalla pahoihin ongelmiin.

Virtuaalitodellisuus vaatii verkolta paljon. Tämänkaltaisiin tehonlisäyksiin tarvittiin 5G.

Tuli jo joskus aiemmin mieleen että jos tällainen universaali käytettävissä oleva kvanttiverkko on olemassa, niin mitä jos osa ufoista onkin vain virtuaalitodellisuutta tai kopioita tässä verkossa?

Oikea ohjaaja makoilee jossakin valovuosien päässä ohjaillen realiajassa avatartaan seikkailemassa pitkin universumia? Sitten siellä on verkossa palvelijoita ja luotaimia jotka etsii Googlen tapaan heille mielenkiintoisia kohteita, kuten Maa?

Kukapa tietää?

5

127

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Pelisivustot on jo aikoja sitten tähdänneet tuohon personointiin ja virtuaaliseen kontaktiverkkoon. Siellä on luotu rakkaussuhteitakin joita on ruodittu telkkarissakin.
   Yhdessä tapauksessa tyttö asui jenkeissä ja poika ausseissa. Pelasivat pari vuotta yhdessä ja juttelivat siinä samalla kirjoittamalla. Rakastuivat mutta poika katosi, kun piti tapaaminen sopia. Tyttö etsi sen pojan käsiinsä mutta se ei ollutkaan poika eikä hän ollut Australiassa vaan myöskin jenkeissä. Siellä olikin klassinen flanellipaitainen ylipainoinen poikatyttö. Mutta kun se rakkaus oli ehtinyt kolahtaa niin tyttö ei antanut tuon kepposen haitata tahtia.

   Mietin tuota terveyspuolta myös kun väkivaltapelien räiskiminen yötäpäivää ei voi olla vaikuttamatta mielenterveyteen. Joku tolkkuhan tuohon pitäisi saada samaan tapaan kuin rahapeliongelmaisille.

  • Anonyymi

   Ei varmastikaan ole todellisuutemme ja maailmamme virtuaalinen(tietokoneella tuotettu), eli keinotekoinen, mutta monia asia on rajoitettu tässä todellisuudessa. Jotkut olennot ja tahot kuitenkin ovat rajoitusten ulkopuolella ja ufot voivat liikkua tuntemiemme fysiikan lakien vastaisestikin .

   Mielestäni tuo metamaailma ja virtuaalitodellisuus hyvin toteutettuna ei ole mikään uhka, vaan päinvastoin, se voi tarjota matkustamisellekin hyvän vaihtoehdon.

   • Anonyymi

    Virtuaalitodellisuus ja 3D -lasit yhdessä mahdollistavat oivan nojatuolimatkailun. Itsekin etsimässä sopivaa 3D-lasipakettia, mahdollisesti ostan vasta seuraavan sukupolven kevyemmät ja tehokkaammat lasit.


   • Anonyymi

    Kuvittele että maailmamme on simuloitu ilman tietokoneita.


   • On selvää että avaruuden (sellaisena kuin sen tunnemme) nopeusrajoitus ei ole valonnopeus.
    Jos olisi, muutokset ufoilmiössä ei tapahtuisi niin nopeasti eikä olisi niin monimuotoista.

    Ei näytä joillekin olevan ongelma tuo reissaaminen.

    Olen samaa mieltä että kiehtovia kokemuksia pystytään tarjoamaan 3D -virtuaalimaailmassa jo nyt ja päästään aina vaan paremmin simuloimaan vaikkapa historiallisia tapahtumia päästen niiden keskelle.

    Sukellussimulaattorista oli Tiede-lehdessä juttua jossa puetaan puku päälle jota kannattelee kymmenet tietokoneohjatut vaijerit, jotka reagoivat "sukeltajan" liikkeisiin ja luovat virtuaalilasien kanssa tunteen oikeasta sukeltamisesta oikeissa maisemissa.

    Ongelmaksi tuo virtuaalitodellisuus muodostuu vasta sitten jos se alkaa korvaamaan liikaa oikeaa elämää, liikuntaa, ulkoilua ja ihmissuhteita. Virtuaalitodellisuudessa sinun ei tarvi pitää biologisesta kehostasi huolta, kunhan avatarella menee hyvin.

    Katselin laseja tuossa joku aikaa sitten, se hanke kaatui siihen että on liikaa erilaisia formaatteja joihin on sitten jokaiseen omat varusteensa ja pelinsä. Hyvät lasit taitaa sen paritonnia tällä hetkellä maksaa.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jättäkää Marin rauhaan.

   Hänellä on ollut pääministerin pesti erittäin vaikeana aikana ja siihen nähden hän on suoriutunut hyvin. Minne piiloutuivat vanhemmat ja kokeneemmat h
   Maailman menoa
   710
   6882
  2. Yllätyspaljastus! Jaajo Linnonmaa OUT, Antti Holma IN! Hän on Haluatko miljonääriksi? uusi juontaja

   Nyt on megauudistus, kun Antti Holma istahtaa ikoniseen Haluatko miljönääriksi? juontajan tuoliin. Jaajo Linnonmaa jää syrjään. Saako Holma pidettyä s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   34
   4630
  3. Shirly Karvinen kärsi tästä yhdestä inhokista Selviytyjät-saarella: "Nousee kunnon traumafobia..."

   Ex-missi Shirly pelasi todella kovaa peliä Selviytyjissä. Juonittelua ja strategista suunnittelua piisasi yllin kyllin, ja radiojuontaja voitti koko k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   3164
  4. Martina ja Hannu, päättyikö yhteinen tarina jo?

   Somen perusteella molemmat elävät omaa elämäänsä, mitään yhteistä ei ole näkynyt hetkeen. Kutistuiko lupaava romanssi kasaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   248
   2832
  5. Nyt räjähti. Sähkön hinta huomenna 1,21 Euroa kw/h. Tulee suuria ongelmia monelle.

   Hallituksella on kohta jotain muuta mietittivää kuin Korona leikki. Nyt on oikeasti iso ongelma joka vaikuttaa.
   Maailman menoa
   281
   2283
  6. Super-Sanna

   Jää pois Itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalveluksesta Korona-altistumiseen vedoten.Mutta Sanna-tytön Baari-kierrosta Korona-altistuminen ei estä.Näin k
   Tampere
   196
   1716
  7. Martina Aitolehti sädehti itsenäisyyspäiväjuhlissa , Olalla keikkui yli 1600 euron ökyveska

   Olikohan Stebun ostama laukku,tuskin Hanun ainakaan,vai olisko Bahan,Hyvösen,Palomiehen,Eskon 🤭, Eremenkon,vai jonkun muun....kolmijalkainen.....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   189
   1230
  8. Seiska maksoi kalenterit

   https://www.seiska.fi/kotimaa/stefan-thermanilta-torkea-temppu-teki-opiskelijoille-julmat-oharit-ja-jatti-joulukalenterit Vai sillälailla, onneksi se
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   1125
  9. Voiko käydä niin et joku luulee olevansa

   aivan mahtava saalis, vaikkei Olekaan?
   Ikävä
   63
   833
  10. Pikkujouluista koronalinko ?

   Aivan käsittämätöntä, että kunnan työntekijät ja valtuutetut läksi kimpassa pikkujouluihin Hankasalmelle kuppilaan samalla kun Konnevedelle kirjattiin
   Konnevesi
   22
   833
  Aihe