Vanhempi konstaapeli

Kyllähän täällä monenlaista lellittyä rikasta pentua käy säilössä miettimässä. Ohjeistus sanoo, että asiakkaat on aina riisutettava alasti ja tarvittaessa tehtävä vielä sisätutkimus, etteivät vaan olisi sitten vaaraksi itselleen säilössä. Varsinkin näitä pilvenpolttelijoita tutkitaan järjestään vedoten huumeiden kätkentään. Eihän niillä koskaan mitään ole, mutta kivahan sitä on kauniita typyjä vähän alapäästä ronkkia. Miehet pääsevät kyllä tarkastuksesta paljon helpommalla, mitä nyt osa poliiseista haluaa niitä vähän nöyryytellä.

Sisätutkimuksessa pitäisi kai määräysten mukaan olla aina kaksi poliisia, mutta ei sitä kukaan ota täällä niin vakavasti. Aika monet jää suosiolla valvojan pöydän ääreen juomaan kahvia, vaikka kyllä toiset tulee ihan innoissaan katselemaan. Lienee vanhemmat sankarit nähneet jo teinipyllyjä aivan riittävästi uransa aikana.

Yllättävän harva nainenhan loppujen lopuksi pyytää naistarkastajaa, vaikka heillä siihen olisi oikeus ja aika moni tuntuu kyllä nauttivan tilanteesta. Ehkä se kuitenkin on turvallinen paikka tulla hyväksikäytetyksi. Mene ja tiedä sitten. Onhan poliisit tietysti monien fantasian kohde, ja parisuhteesta riippumatta siinä kuitenkin ollaan ihan luvallisilla asioilla – tavallaan.

Eihän se kyllä ihan ohjesäännön mukaisesti tahdo aina mennä. Itsellä on tapana aina jättää peukalo ulkopuolelle ja painella sillä vähän klitorista samalla kun etu ja keskisormi pyörii sisätiloissa. Aika äkkiä sitä yleensä aistii miten asiakas tähän reagoi, joskus kehonkieli oikein kerjää jatkamaan. Eipä sillä, että heillä olisi vaihtoehtoja, mutta on se jotenkin kiihottavampaa, jos toinen lähtee mukaan leikkiin. Siinä saattaa joskus tarkastus vähän venähtääkin.

Parhaiten on mieleen jäänyt eräs humalainen huumekämpästä kiinniotettu kuusitoista vuotias typykkä. Siinä oli kyllä tavattoman kiihkeä tapaus. Mitä lienee kapinavaihetta ollut läpikäymässä. Ei se mikään varsinainen narkkari ollut. Vissiin vähän pilveä poltellut siinä siiderin maistelun ohella. Kovin itsevarma tapaus hän oli kuitenkin. Pelokas, mutta itsevarma. Ruskeat hiukset ja sopivasti vähän pullukka. Ja niitä muhkeita pehmeitä rintoja en voi koskaan unohtaa.

Eihän meillä kovin herkästi noin nuoria kiinni otetakkaan, mutta varsinkin tälläisissa huumetapauksissa, niitä on hyvä välillä vähän pelotella. Enkä oikein vieläkään tiedä mikä minuun tuolloin meni. En pidä itseäni minään pedofiilinä. Jotenkin se tyttö oli vain niin huumaannuttava. Aivan kuin olisin ollut toisessa todellisuudessa silloin, kun tuon tytön kauniit alastomat kurvit olivat edessäni. Silloin unohdin oikean ja väärän. Tiesin vain että himoitsin.

Vähän vastaanhangoitteleva pikku typy oli ollut alusta lähtien, mutta ei mitenkään liian hankala. Se kuuluu vähän asiaan. Ystävien edessä esitetään ja sitten kun päästään asemalle, yleensä ollaan jo rauhoituttu. Todellisuus rupeaa hahmottumaan ja pelko hiipii esiin. Tyttö talutettiin putkakäytävään valvojan pöydän ääreen ja kehoitettiin riisuuntumaan. Ei se siinä paljon vastaan laittanut. Lienee ymmärsi ettei tästä pääse kuin tekemällä.

Paidan ja farkkujen alta paljastui kyllä todella muodokas teiniprinsessa. Oma kalu alkoi jo kovettua puolihölmöksi siinä katsellessa. Uhkeat rinnat pursusivat pitsireunaisista rintaliiveistä muodostaen väliinsä vaon, johon toivoi voivansa sukeltaa. Samaan sävyyn olevat ohuet läpikuultavat pikkuhousut. Kun kaunokainen vielä pyllisti suoraan kohti ottaessaan sukkia pois, pikkuhousut puristuivat tiukasti pimpin ympärille. Pyhimmän ääriviivat eroittuivat aivan selvästi. Oli jo pakko itsekkin vaihtaa painoa jalalta toiselle, ja puolihuolimattomasti saada sukukalleuksia mukavampaan asentoon.

Kun hän alkoi liu'uttaa pikkuhousujaan pakaroilta, olin jo aivan innoissani. Hän veti suorin jaloin eteenpäin kumartaen housunsa nilkkoihin. Pimppi puristui kauniiksi nupuksi samaan linjaan pakaroiden kanssa. Se oli kaunis. Lähes karvaton ja sileä. Pakarat levisivät ala-asennossa vielä paljastaen sopön pienen pyllynreiän. Lopulta tyttö seisoi täysin alasti siinä edessäni. Pimpin yläpuolella oli vain vähän karvaa. Hartiat sisään vedettynä, kuin surullinen alistettu koira, mutta niin lumoavan kaunis. Työparini oli pöydän takana ja viikkasi vaatteita pinoon.

– Sitten tarkastukseen!

Näytin tytölle kädelläni suuntaa ja käännähdin samalla poispäin kollegasta peitellen heijariani. Vanhempi työkaveri istahti penkilleen ja otti lehden. Hän ei selvästikkään ollut kiinnostunut tästä työtehtävästä. Kävelin tytön perässä käytävää pitkin ja ihailin takapuolta joka houkuttelevasti keinahteli puolelta toiselle. Pieni seksikäs kerros nuoren tytön kimmoisaa rasvaa vavahti nopeasti joka askeleella. Tuntui kun tyttö olisi oikein keinuttanut lanteitaan aivan tarkoituksella tai ehkä halusin vain ajatella niin. Kaluni hankasi virkapukua vasten ja tunsin kuinka touhutippa valui housuilleni.

Merkkimäärä loppui. Tarina jatkuu:
https://karvakolmio.root.sx/Vanhempi-Konstaapeli

0

2011

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

        Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
        Maailman menoa
        275
        2929
      2. En sitten aio sinua odotella

        Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
        Ikävä
        76
        1528
      3. Muistatko kun kerroin...

        että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
        Ikävä
        43
        1460
      4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

        Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
        Kotimaiset julkkisjuorut
        34
        1260
      5. Kuka sinä oikeen olet

        Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
        Ikävä
        47
        1190
      6. En vain ole riittävä

        Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
        Ikävä
        25
        1187
      7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

        Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
        Ikävä
        6
        1170
      8. Oon pahoillani että

        Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
        Ikävä
        43
        1109
      9. Taasko se show alkaa

        Koo osottaa taas mieltään
        Ikävä
        23
        1067
      10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

        Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
        Ikävä
        14
        1003
      Aihe