Miten päästä huonoista energioista talossa eroon?

Anonyymi

Kyselisin täällä vinkkejä huonojen energioiden poistoon. En varsinaisesti uskonut aiemmin tällaisiin asioihin, mutta tässä vaiheessa kaikenlaiset vinkit alkavat olla tervetulleita.

Muutin kaksi vuotta sitten uuteen asuntoon. Asuntonäytössä kävi aikanaan paljon väkeä, ja olin varma, ettei tarjoukseni menisi hyvällä, halutulla alueella läpi. Jostain ihmeen syystä päädyin olemaan ainoa tarjoaja, ja sain hankittua kämpän, jopa vähän alihintaan. Aistin jo aluksi epämääräistä, raskasta fiilistä, mutta ajattelin, että se menisi isohkolla rempalla pois, jonka aioin tehdä.

Nyt vajaan kahden vuoden aikana aika lailla koko elämä mullistui. Ensimmäisen puolen vuoden aikana kaikki 12 kasvia kuolivat. Tuli epäonnea. Riitauduin lähes jokaisen ystäväni kanssa, myös perheenjäsenien. Koirani kuoli mystisesti, tukehtui ilman selitystä tai ennakkovaroitusta. Seurustelukumppanin kanssa menivät sukset ristiin. Minulla alkoivat selittämättömät raivokohtaukset, kuin olisin jonkun vallassa. Olen nykyään koko ajan vihainen. Tuli paljon muistinmenetyksiä, ja koira löytyi keskellä yötä kerrostalon pihasta, ilman mitään selitystä. Ja kaikki tämä siis vielä hetki sitten selväpäiselle ihmiselle.

Tässä vaiheessa olen työuupumuksen takia pois töistä. Yläkerrassa pariskunta riitelee joka päivä, ja naisen ulina kuulostaa välillä aika riivatulta. Asunnon omistajahistoria on aika värikäs, ja omistajat on vaihtuneet noin neljän vuoden välein, mikä on aika tiheä tahti.
Vaikka tässä talossa ei ole mitään hirmu halpoja asuntoja, ei kovinkaan moni sen asukas tunnu elävän kovinkaan kukoistavaa elämää, ainakaan siltä osin kuin tunnen. Sairaita, onnettomia, mielenterveyskuntoutujia.

Aloin ottaa selvää asunnon puhdistuksista. Laitoin suolaa nurkkiin, käytin salviaa.
Oudointa oli se, että kovat merisuolakiteet muuttuivat hienoksi pölyksi, sellaiseksi tomusokeriksi, pulveriksi. Miten merisuola voi itsestään muuttua sellaiseksi?

En kuulu kirkkoon, mutta tässä kohtaa pohtinut jopa kodin siunausta. Onko kellään ollut vastaavaa? Mitä muuta tässä voisi vielä kokeilla?

11

950

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pierase.

    • Anonyymi

      Pyydä rohkea uskova ihminen mukaan rukoilemaan paikan syntien sovitusta. Jeesuksen veren puhdistusta kaikelle pimelle Kyllä monet papitkin nin haluavat tehdä. Hankaaa että negatiivisuuson naapureissakin. Tarvitaan määrätietoista rukousta, että naapurienkn elämä muuttuisi. Mutta selkeintä on aloittaa oma kodin siunaamisesta.

      • Anonyymi

        No,ehkä tärkein on oman itsesä usko Kristukseen,ei siunaaminen mitään auta jos ei usko ja vetää negatiivisuuta puoleen.


    • Anonyymi

      Tervehdys! Toivottavasti lähtee parempaan suuntaan. Nuo oireesi viittaisivat ensialkuun aivan selvästi homeongelmaan, mutta en tiedä voiko sitä olla siinä talossa, et sanonut millainen rakennus se on. Onko puinen tai kivinen kerrostalo? Homeesta tulee ärtymystä, raskasta oloa, raskas ilmapiiri, huonot ja synkät unet koska keho puolustautuu koko ajan, raivokohtauksia, lyhyt pinna, sairastumista, väsymystä yms. Home riittää siihen. Se selittäisi myös yläkerran naapurin ongelmat. Usein home on myös täysin hajutonta. Eli homekoiratarkastus olisi hyvä keino sulkea ainakin se pois. Ja jos on hometta niin siunaukset ja puhdistukset ei auta.

      Mutta ne muut keinot... Ensinnäkin asunto pitäisi siistiä fyysisesti ja järjestää tavarat. Ei näkyvillä ruoantähteitä, roskia, hoitamattomia asioita. Hyvä tuuletus. Nämä auttaa jo 90%sesti puhdistamaan. Jos asunto on täynnä roskia, ei henkimaailman jutut hyödytä. Sitten. Jos on tavaraa jota et haluaisi näyttää naapureillesi, ne pitää hävittää. Sitten, älä tee muille asioita mitä et haluaisi itsellesikään tehtävän. Jos näiden tekemisen jälkeen energiat ei ole puhtaat, niin kyse on jostain muusta...

      Kuulostaa erikoiselta mutta kokeile tehdä pieniä lappuja tai tauluja joihin kirjoitat jotain positiivista, esim. Safe place, good morning, love, I love you, buddha, yms. Ja laita niitä sinne tänne näkyville. Se rauhoittaa oman kokemukseni mukaan aika tehokkaasti.

      Muussa tapauksessa sitten pappia tai meediota oman vakaumuksesi mukaan avuksi.

      Pahoitteluni jos tämä viesti ei ollut mieleisesi, mutta nämä ovat parhaat neuvottelun mitä itse olen huomannut toimiviksi!

    • Anonyymi

      Itselläni on raamattu auki yöpöydällä,koska se julistaa pyhää sanomaa.
      Enkeleitä siis fikuurejä on joka puolella.
      Mutta silti uskon Kristukseen !
      En ole missään uskonnossa,uskon silti Kristukseen ja hänen sekä enkeleiden voimaan.
      Suojaa itsesi,ajattelemalla,että maadoitut jalkojesi kanssa,kuin ne olisi juuria ja anna mielessäsi mennä syvälle maahan,sekä ajattele yhteys spiraali ylös,kuviteltuun taivaaseen.
      Ajattele,että suojaat itsesi Arkki enkeli Michaelin sinisellä valolla,kuin laittasit siivet kiinni itsesi ympärillesi.(olet suojassa kotelossa)
      Uskon kuitenkin,osta raamattu ja avaa se keskeltä.
      Se antaa niin pyhää sanomaa!!

    • Anonyymi

      Ei kirkkoon kuuluminen tee autuaaksi,vaan usko omasta sydämmestä Kristukseen !
      Varmaan osaa ja muistat Isä meidän rukouksen,se auttaa aina!

    • Anonyymi

      Moni ei usko mutta Isä meidän rukous auttaa todella paljon ja pyydä apua sieltä!
      Negatiivisia paskoja on olemassa,kuten ihmisissä on(varmaan tiedät).
      Aina kun tuntuu negatiivisuus,niin Isä luojamme auttaa kun pyydät !
      En ole itsekkään kirkossa en lahkossa mutta tiedän mistä Rakkaus tulee..!

    • Anonyymi

      Ideoita.
      -Älä käytä salviaa savuna. Se lisää aktiivisuutta ja osa suiteukesalvioista sisältää myrkyllisiä ainesosia, vaikka se tuoksuu hyvältä. Sisäisesti jokin yrttitee tai salviatee (Euroopassa viljelty) parempi puhdistukseen. Omenamehu, sitruunaa hiven. Vihreitä esim. spirulina.
      -Älä pidä asunnossa liikaa merisuolarakeita. Vaikka pussiin suolaa joskus ok, mutta se pitää vaihtaa. Suola lisää joskus aktiivisuutta, se on kiteistä kuten kivet.
      -Katso minkälaisia esineitä on kotona, mitä ne edustavat, onko liikaa. Siisteys hyvä, imurointi.
      -Suihku voi auttaa todellakin ja eri vaatteet. Entä kengät, missä olleet mukana.
      -Raivo pois. Voi tutkia mikä stressaa, onko lepoa tarpeeksi, verensokeri, säätila jne. Viha voi lisätä epätoivottuja elementtejä ja aktiivisuutta. Käsittele tunteita erikseen, irrota. Päästä irti exästä ja riidoista.
      -Onko sänky ja kankaat puhtaita. Niiden raikkaus auttaa. Entä vanha patja uudeksi?
      -Tuuleta usein. Ei liikaa tarvitse. Se on tärkeää.
      -Katso mitä käytät. Alkoholi lisää aktiivisuutta 100%, englanniksi alkoholi on Spirit.
      -Katso lääkkeiden vaikutus. Tai hormonivalmisteet. Kofeiinia vähemmän.
      -Korvaa pimeys valolla ja positiivisuudella ympäristössä. Minkä muille voi, mutta sinä olet positiivinen tai neutraali, rauhallinen ja itsevarma. Joskus kaikilla tunteet heilahtelevat, siihen on joku syy.
      -Kokeile lyhyesti Palo Santo tikkuja, vesiastian äärellä ja tuuletus. Ei siihen asti kun siitä tulee tummaa savua. Vaalea savu hyvä. Varo hihoja ja pidä paloturvallisuus hyvänä.
      -Vie aina kynttilät ja puut pois kotoasi jossain vaiheessa, kun käytetty. Ei päiviksi kaappiin. Palanut puu ja kynttilä lisää aktiivisuutta. Takka voi lisätä aktiivisuutta, kaivo, peilit.
      -Katso ensisijassa elektronisten laitteiden, äänen ja valon vaikutus. Esim. jos kuulokkeet ja sähköisyttä ympäristössä. Myös tv.
      -Joskus voi muuttaa jos asuu aktiivisella alueella.
      -Kännykkä pois päältä vähentää aktiivisuutta, jos kummittelee tai on muuta menossa. Tämä on ihan ykkösasia! Mutta päivällä usein meillä on päällä se.
      -Tietokone päältä, vähentää aktiivisuutta.
      -Kivet, kellot ja korut voivat lisätä aktiivisuutta. Heijastat omalla päälläsi taajuuksia. Rummutus hyvä ja rauhallinen meditaatiomusiikki.
      -Katso onko alueella ilmansaasteita, melua, savua tai häkää lämmityksestä.
      -Vältä liikoja tuoksuja, kemikaaleja tai myrkyllisiä kasveja suitsukkeena. Entä lisäaineet tai epämääräiset ruoka-aineet.
      -Chakrapuhdistus ja värien asetus on hyvä asia. Itse kun tekee.
      -Isä Meidän rukous nukkumaan mennessä. Tai tarvittaessa. Älä kuulu lahkoihin, kirkkoihin, katso mitä työpaikkasi edustaa ja tehtävät. Jos olet lahkossa katso tarkasti mitä se on, onko vapautta.

      • Anonyymi

        Lisäys. Savu lisää myös aktiivisuutta, joten tuuleta aina sen jälkeen kaikki paikat. Ehkä joillakin ihmisillä vain aistit auki ja kykyjä kanavoida erilaisia asioita. Mikäli siis ei ole yliväsynyt ja joku lääke, joka lisää tuntemuksia.


      • Anonyymi

        Korjaus. Salviaa voi siis käyttää, jos ei hengitä liikaa sitä. Ja se voi poistaa ympäristöstä joskus epätoivottuja energioita, mutta ihmisen energiakenttä vaatii suihkun.


    • Anonyymi

      Ei salvia mielestäni lisää aktiivisuutta, mielestäni päin vastoin. Ehkä tilan tai käyttäjän "energia" tähän paljonkin vaikuttaa. Mutta aika passiivinen salvia kaikin puolin minulla on ollut ja edelleenkin on ...

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1631
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1289
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1277
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe