Miten välttää selkäsaunan?

Anonyymi

Minulle sattui viime kesänä erittäin nolo tapaus. Pääsi käymään, vaikka olen lähes 30 v 180/79 ja harrastan liikuntaa, mutta kuntosalilla en käy.

Kaikki alkoi keskustelusta, jatkui väittelystä ja päättyi perusteeliseen kylvetykseen. Vastapuoli oli suunnilleen ikäiseni ja kokoiseni, mutta ehkä hieman minua painavampi.

Vastapuoli junaili asian niin kuin tahtoi, lopputuloksena olin takapuoli paljaana ja sain kunnon raippakylvetyksen. Paljon on mietityttänyt, kuinka se on mahdollista. Oliko vastapuoli joku suvereeni erikoislajien harrastaja, vai oliko vika minussa. Piti ihan ruveta testaamaan omia voimia, mutta kuntosalille en edelleenkään mennyt. Kotona testasin. Leukoja jaksoin vetää kaksi, tosin näytin varmaan madolta ongenkukussa, mutta yrittämisen sisua ainakin löytyi. Punnerruksia sain 12 kpl. Kokeilin vielä punnertaa kädet vaakan päällä, tulokseksi tuli 60 kg. Jos nostaa penkistä 60 kg, niin uskoisin olevani ihan hyvää keskiarvoa.

Juosukunto ja hapenotto on minulla kirkkaasti yli ikäisteni miesten keskiarvon.

En todennäköisesti enää koskaan törmää samaan mieheen, mutta ongelma voin putkahtaa jonkun toisen toimesta, siksipä olen miettinyt, kummasta olisi enemmän hyötyä itsepuolustuksessa, juoksuharjoituksista vai punnerruksista ja leuanvedosta.

Kannattaako esittää agresiivista vai sovittelevaa, tosin sekopäisen kanssa ei saata olla minkäänaista vaikutusta.

10

1302

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miten see piiskaaminen tapahtui, ottiko sut polvilleen ja takapuoli paljaana? Pitää vähän tarkemmin tästä asiasta kertoa, että pystyy neuvomaan.

   • Anonyymi

    Tuota polvilleen ottamista haluan kommentida. Minut otti kerran yksi kaveri mahalleen polviensa päälle. Ei yhtään läpsäystä antanut, mutta koko ajan paranteli kaksin käsin otettaan minusta ja selosti kuinka aikoo piiskata minut. Minulla häpeä nousi aivan huippuunsa ja yritin kaikin keinoin päästä irti hänen otteestaan. Hän oli saanut minut täydellisesti hallintaan ja olin aivan varma, että kohta pakaroilla mäjähtää. Näin ympärilläni virnuilevia kasvoja ja tunsin hänen sileän ihonsa liikkeen hipiälläni. Kaikki tuntuivat keskittyneen kohta alkavaan piiskaamiseen, mutta kaveripa sanoikin yllättäen:

    "Nyt kiität minua siitä, että en piiskaa sinua tällä kertaa."

    Jos olisimme olleet kahden, niin en tiedä mitä olisin sanonut. Yleisö aiheutti sellaisen häpeäpaineen, että vapautuakseni tilanteesta kiitin häntä siitä, ettei hän piiskannut minua.


  • Anonyymi

   2 vaihtoehtoa, ensin parempi eli jätkät juoksutreenejä niin voit olla melko varma että pääset tilanteen vaatiessa juosten karkuun eikä vastustaja saa sinua kiinni. Näin vältät selkäsaunan mahdollisuuden.

   Toinen huonompi vaihtoehto on hämäys. Pidät puukkoa mukana ja näytät sitä jos alkaa olla uhkaava tilanne. Mukaan psykopaattista tuijotusta. Et tietenkään käytä sitä muuhun kuin pelotteluun sillä muuten vasta kuseen joudutkin.

  • Anonyymi

   Nolo tapaus jatkuu...

   Meitä oli paikalla kolme miestä, piti asentaa isännän rakenteilla olevaan mökkiin peltikatto. Mökki sijaitsi saaressa. Perillä huomattiin, että peltikattoruuvit puuttuivat, niitä ei ollut koskaan ollutkaan, taikka ne oli varaastettu. Isäntä lähti ostamaan ruuveja, arveli viipyvänsä matkalla tunnin verran. Me kaksi jäimme saareen odottamaan.

   Keskustelun luonne muuttui heti, kun isäntä hävisi paikalta. Joka ikisestä asiasta kaveri intti vastaan. Kiipesin mökin harjalle katselemaan maisemia, enkä ollut lopuksi kuulevinan työparini puheita. Lopuksi hän komensi minut tulemaan alas ja minä menin, koska ajatelin, että hän oli keksinyt jotakin tekemistä meille.

   Kun pudottauduin maahan, oli hän heti minussa kiinni ja kaaduin pressun päälle jonka alla oli ilmeisesti villapaaleja. Kaveri hyppäsi päälleni kahareisin ja rupes repimään housujani alas. Ajattelin, että hän aikoi raiskata minut. Aloitin vimmatun taistelun mutta housut menetin, oikeasti ne jäivät nilkkoihin hankalasti. Hyökkääjä raahasi minut runkopuun viereen ja väänsi käteni tolpan ympäri ja niputti sormeni vasempaan kouraansa, jolloin olin kuin käsiraudoilla lukittu runkopuuhun. Sitten hyökääjä veti takataskustaan pahan näköisen vitsan ja alkoi räpsiä paljaita pakaroitani.

   Sain piiskaa oikein kunnolla, mutta kerkesin siistimään itseni ja vähän rauhoittumaan ennen kuin omistaja palasi ostoksilta.

   Minussa tämä on herättänyt monen moisia ajatuksia, mm. olen pohtinut sitä, oliko isäntä mukana juonessa.

   • Anonyymi

    Saaressa on turha juosta karkuun, koska perässä tulija voi koko ajan oikaista. Ainakin jos saari on pieni kooltaan.


   • Anonyymi

    Saattaa olla, että yksi syy piiskan saamiseen löytyy tuosta viereisestä ketjusta, jossa väitetään, että sisarussarjan kesimmäiset ovat reppanoita. Työasioissa ja muissa älyllisissä hommissa olen parjännyt elämässä ihan hyvin, mutta jos sisarussarjaamme tutkitaan puntarilla olen reppana.


  • Anonyymi

   Takuulla tuo on pelkkää fantasiaa, mutta eihän se ole kiellettyä jos tuollaista haluaa.

   • Anonyymi

    Minulta ainakin on joskus kaveri "leikannut siipiä". Ymmärrän hänen tekemisensä syyt. Ei ollut mitään ankaraa ruoskintaa, vaan otti minut tiukasti kainaloonsa ja paukutteli pakaroille niin kauan, että suostuin pyytämään häneltä anteeksi. On sen verran nolo tilanne, että melko nopeasti sitä anteeksi pyytää, vaikka olisi muuten millainen suhde hyvänsä piiska-asioihin.


   • Anonyymi

    Kaikki, mikä voidaan kuvitella, on jo maailmassa tapahtunut.


  • Anonyymi

   olis ollu ihana alistua tuolle kundille,
   tykään kun mua piiskataan. se on ihanaa.
   kauhea stondis, pissattaa, hävettää, ja haltioissani siitä että oon voimakkaan miehen otteessa

  Ketjusta on poistettu 92 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Päivi Rässästä viedään "roviolle" live.

   Hän kaivoi Raamattunsa esille kun sitä häneltä tivattiin. https://yle.fi/uutiset/3-12283319 Ei tällaista saisi tapahtua länsimaisissa maissa mutta ka
   Maailman menoa
   668
   7776
  2. Anna Puu pettyi pahasti 40-synttäreiden johdosta - Jukka-rakas tukee: "Olisin halunnut..."

   On tämä kyllä syvältä…. Anna Puu halusi viettää pyöreitä synttäreitä vähän eri lailla, mutta korona sotki kuviot: https://www.suomi24.fi/viihde/anna-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   3351
  3. Martina ostanut po....no mekon

   Kylläpä on kaamea viritys. Tollako se meinaa miestä yrittää....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   238
   2252
  4. Martinalla maaginen yö Lontoossa

   Martina laittoi eilen illalla kotiin palattuaan stoorin, jossa mainitsee edellisen ja samalla tämän reissun viimeisen Lontoossa vietetyn yönsä olleen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   1240
  5. Martinan tylsä elämä

   Pelkkää juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, jumppaamista, mainostamista somessa osta osta, ale ale, nyt ale hintaan valmennus. Samaa rataa päivästä toiseen,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   152
   978
  6. Nainen rakas, älä unohda minua miestä.

   Sinun vuokses teen, mitä vaan!
   Ikävä
   37
   836
  7. Olen huolissani itsestäni

   Ei ole normaalia kaivata ihmistä, jonka tietää olevan no-go-alueella ja joka ei lämpene ajatukselle meistä. Tai siis voi olla normaalia, mutta ei näi
   Ikävä
   49
   834
  8. Tietäisikö kukaan Pikkaraisesta mitään...

   ... ellei olisi sekaantunut Martinaan. Olisiko tullut ulosotot, rattiskäry, raiskaussyyte julkisuuteen ilman Martinaa. Epäilen että ei. Stefustakaan t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   831
  9. Persuille rökäletappio

   Silloin kun oikeasti halutaan päättää asioista,persut jätetään ulos.Hyvä suomalaiset,viisaasti äänestitte.
   Perussuomalaiset
   195
   823
  Aihe