Miten välttää selkäsaunan?

Anonyymi

Minulle sattui viime kesänä erittäin nolo tapaus. Pääsi käymään, vaikka olen lähes 30 v 180/79 ja harrastan liikuntaa, mutta kuntosalilla en käy.

Kaikki alkoi keskustelusta, jatkui väittelystä ja päättyi perusteeliseen kylvetykseen. Vastapuoli oli suunnilleen ikäiseni ja kokoiseni, mutta ehkä hieman minua painavampi.

Vastapuoli junaili asian niin kuin tahtoi, lopputuloksena olin takapuoli paljaana ja sain kunnon raippakylvetyksen. Paljon on mietityttänyt, kuinka se on mahdollista. Oliko vastapuoli joku suvereeni erikoislajien harrastaja, vai oliko vika minussa. Piti ihan ruveta testaamaan omia voimia, mutta kuntosalille en edelleenkään mennyt. Kotona testasin. Leukoja jaksoin vetää kaksi, tosin näytin varmaan madolta ongenkukussa, mutta yrittämisen sisua ainakin löytyi. Punnerruksia sain 12 kpl. Kokeilin vielä punnertaa kädet vaakan päällä, tulokseksi tuli 60 kg. Jos nostaa penkistä 60 kg, niin uskoisin olevani ihan hyvää keskiarvoa.

Juosukunto ja hapenotto on minulla kirkkaasti yli ikäisteni miesten keskiarvon.

En todennäköisesti enää koskaan törmää samaan mieheen, mutta ongelma voin putkahtaa jonkun toisen toimesta, siksipä olen miettinyt, kummasta olisi enemmän hyötyä itsepuolustuksessa, juoksuharjoituksista vai punnerruksista ja leuanvedosta.

Kannattaako esittää agresiivista vai sovittelevaa, tosin sekopäisen kanssa ei saata olla minkäänaista vaikutusta.

10

1906

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miten see piiskaaminen tapahtui, ottiko sut polvilleen ja takapuoli paljaana? Pitää vähän tarkemmin tästä asiasta kertoa, että pystyy neuvomaan.

   • Anonyymi

    Tuota polvilleen ottamista haluan kommentida. Minut otti kerran yksi kaveri mahalleen polviensa päälle. Ei yhtään läpsäystä antanut, mutta koko ajan paranteli kaksin käsin otettaan minusta ja selosti kuinka aikoo piiskata minut. Minulla häpeä nousi aivan huippuunsa ja yritin kaikin keinoin päästä irti hänen otteestaan. Hän oli saanut minut täydellisesti hallintaan ja olin aivan varma, että kohta pakaroilla mäjähtää. Näin ympärilläni virnuilevia kasvoja ja tunsin hänen sileän ihonsa liikkeen hipiälläni. Kaikki tuntuivat keskittyneen kohta alkavaan piiskaamiseen, mutta kaveripa sanoikin yllättäen:

    "Nyt kiität minua siitä, että en piiskaa sinua tällä kertaa."

    Jos olisimme olleet kahden, niin en tiedä mitä olisin sanonut. Yleisö aiheutti sellaisen häpeäpaineen, että vapautuakseni tilanteesta kiitin häntä siitä, ettei hän piiskannut minua.


  • Anonyymi

   2 vaihtoehtoa, ensin parempi eli jätkät juoksutreenejä niin voit olla melko varma että pääset tilanteen vaatiessa juosten karkuun eikä vastustaja saa sinua kiinni. Näin vältät selkäsaunan mahdollisuuden.

   Toinen huonompi vaihtoehto on hämäys. Pidät puukkoa mukana ja näytät sitä jos alkaa olla uhkaava tilanne. Mukaan psykopaattista tuijotusta. Et tietenkään käytä sitä muuhun kuin pelotteluun sillä muuten vasta kuseen joudutkin.

  • Anonyymi

   Nolo tapaus jatkuu...

   Meitä oli paikalla kolme miestä, piti asentaa isännän rakenteilla olevaan mökkiin peltikatto. Mökki sijaitsi saaressa. Perillä huomattiin, että peltikattoruuvit puuttuivat, niitä ei ollut koskaan ollutkaan, taikka ne oli varaastettu. Isäntä lähti ostamaan ruuveja, arveli viipyvänsä matkalla tunnin verran. Me kaksi jäimme saareen odottamaan.

   Keskustelun luonne muuttui heti, kun isäntä hävisi paikalta. Joka ikisestä asiasta kaveri intti vastaan. Kiipesin mökin harjalle katselemaan maisemia, enkä ollut lopuksi kuulevinan työparini puheita. Lopuksi hän komensi minut tulemaan alas ja minä menin, koska ajatelin, että hän oli keksinyt jotakin tekemistä meille.

   Kun pudottauduin maahan, oli hän heti minussa kiinni ja kaaduin pressun päälle jonka alla oli ilmeisesti villapaaleja. Kaveri hyppäsi päälleni kahareisin ja rupes repimään housujani alas. Ajattelin, että hän aikoi raiskata minut. Aloitin vimmatun taistelun mutta housut menetin, oikeasti ne jäivät nilkkoihin hankalasti. Hyökkääjä raahasi minut runkopuun viereen ja väänsi käteni tolpan ympäri ja niputti sormeni vasempaan kouraansa, jolloin olin kuin käsiraudoilla lukittu runkopuuhun. Sitten hyökääjä veti takataskustaan pahan näköisen vitsan ja alkoi räpsiä paljaita pakaroitani.

   Sain piiskaa oikein kunnolla, mutta kerkesin siistimään itseni ja vähän rauhoittumaan ennen kuin omistaja palasi ostoksilta.

   Minussa tämä on herättänyt monen moisia ajatuksia, mm. olen pohtinut sitä, oliko isäntä mukana juonessa.

   • Anonyymi

    Saaressa on turha juosta karkuun, koska perässä tulija voi koko ajan oikaista. Ainakin jos saari on pieni kooltaan.


   • Anonyymi

    Saattaa olla, että yksi syy piiskan saamiseen löytyy tuosta viereisestä ketjusta, jossa väitetään, että sisarussarjan kesimmäiset ovat reppanoita. Työasioissa ja muissa älyllisissä hommissa olen parjännyt elämässä ihan hyvin, mutta jos sisarussarjaamme tutkitaan puntarilla olen reppana.


  • Anonyymi

   Takuulla tuo on pelkkää fantasiaa, mutta eihän se ole kiellettyä jos tuollaista haluaa.

   • Anonyymi

    Minulta ainakin on joskus kaveri "leikannut siipiä". Ymmärrän hänen tekemisensä syyt. Ei ollut mitään ankaraa ruoskintaa, vaan otti minut tiukasti kainaloonsa ja paukutteli pakaroille niin kauan, että suostuin pyytämään häneltä anteeksi. On sen verran nolo tilanne, että melko nopeasti sitä anteeksi pyytää, vaikka olisi muuten millainen suhde hyvänsä piiska-asioihin.


   • Anonyymi

    Kaikki, mikä voidaan kuvitella, on jo maailmassa tapahtunut.


  • Anonyymi

   olis ollu ihana alistua tuolle kundille,
   tykään kun mua piiskataan. se on ihanaa.
   kauhea stondis, pissattaa, hävettää, ja haltioissani siitä että oon voimakkaan miehen otteessa

  Ketjusta on poistettu 92 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   152
   7090
  2. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   33
   1871
  3. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   26
   1295
  4. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   62
   1281
  5. Milloin oot nähnyt kaivattusi

   ensimmäistä kertaa?
   Ikävä
   55
   955
  6. Kerro kaivatustasi jotakin mukavaa.

   Itse aloitan: hyvännäköinen ja ahkera ❤️‍🔥
   Ikävä
   64
   874
  7. Missä päin suomea kaivattusi asustelee?

   Oma kaivattuni (mies(J) asuu Uudenmaan läänissä.
   Ikävä
   49
   817
  8. Oon pahoillani sun puolesta

   kun olit muuttunut niin paljon ulkoisesti. Ja huonompaan suuntaan. Koeta pärjätä. Naiselle mieheltä vuosien takaa
   Ikävä
   38
   754
  9. Tiesitkös nainen että mulla on paljon vientiä?!

   Sänkyseuraa riittää, valinnan vaikeus.
   Ikävä
   84
   716
  10. Tikanmäen vastaus Haavistolle

   Aika erikoinen puolustautuminen valtuuston puheenjohtajalla kaupunkilaisen kirjoitukseen. Haavisto ihmetteli niitä tunn
   Pyhäjärvi
   95
   698
  Aihe