Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Hirveitä nää uusio perhe jutut

Anonyymi

Suttura kuvittelee itsestään liikoja vaikka tietää oelvansa miehelle pelkkä laastari. Miehen lapset tietää ett suttura rikkoi hänen perheen ja sydämestään inhoaa sutturaa.

En käsitä miehiä jotka pakottaa lapsiaansa näkemään sutturan, miten hän saattaa niin tehdä. Jos isä lapsiaan rakastaisi ei toisi sutturoita lasten ja eksän elämään. En vaan jaksa ymmärtää. Sutturat valittaa täällä elämän kovaa khtaloa, eikä ymmärrä että on ise sen aiheuttanut rikkomalla toisten pehreen. Häopeisi muttei edes sitä osaa.

Me tehtiin selväksi lasten kanssa aikanaan että sutturat ei kuulu meidän elämään millään muotoa. Mies ei saanut tuoda naikkosia meidän perheeseen eikä viedä pakotetusti lapsia katselemaan sutturoitaan. Ei ole niin koskaan tehnytkään, sen verran viksu on mies. Emme saata lapsille tehdä sitä, että joku täysin vieras suttura pilaa elämäämme enempi mitä on jo nyt tehnyt.
Nyt on lapset aikjuisia ja nauramme jo moisille sutturoille, ja olemme onnekaita kun eivät ole ksokaan nähneet sutturoita, olisivat aivan varmasti menneet pilalle mun lapset. Hirveetä edes moista jaatella. Huh huh, olemme paljolta säästyneet kun sutturat on pidetty meidän elämästä poissa. Ei paljon lapset isääkään halua nähdä, ja lasten lapset ei ole koskaan ns vaaria koskaan nähneet. Ymmärrän täysin lasteni mielen, semmoienn ei ole isä joka hvyäksyy sutturat elämäänsä ja tuhoaa oman perheen. Onko sellainen isä, ei ole.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko sellainen vierasnnuttaja äiti - ei ole, vieraannuttaja äiti ei ole äiti lapsille

      • Anonyymi

        Sutturat menee rikkomaan tositen perheet, ne ovat katkeria niin rikkovat muiden perheet. Ei voi sairaimpia ihmisiä olla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sutturat menee rikkomaan tositen perheet, ne ovat katkeria niin rikkovat muiden perheet. Ei voi sairaimpia ihmisiä olla.

        Häntäheikit myös menee rikkomaan toisten perheet, ne ovat katkeria ja juoppoja niin rikkovat muiden perheet. Ei voi sairaimpia ihmisiä olla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2183
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1847
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1575
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 63
      1415
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      93
      1336
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe