En ehtinyt ilmoittautua protuleirille

Anonyymi

Heräsin siis vasta nyt ensi kesän protuleirejä katsomaan ja kaikki muut paitsi yhdet aikuisten ja sennujen leirit olivat täynnä.

Leireihin ei ole jonotuslistoja vaan jos joku peruuttaa, paikka vapautuu nettisivuille ja ensimmäinen, joka ehtii ilmoittautua vapautuneelle paikalle, pääsee leirille.

Mitä teen? Odotanko vain, että jos joku paikka vapautuisi? En kyllä pidä sitä kauhean todennäköisenä, koska leirit ovat niin suosittuja. Ja jos joku kuitenkin peruisi, niin millä todennäköisyydellä ehtisin ensimmäisenä ilmoittautumaan.

Pitäisikö soittaa leirien järjestäjälle ja kysellä olisiko mitään mahdollisuutta päästä vielä mukaan jollekin leirille vaikka peruutuspaikkoja ei tulisikaan? Tämä on ehkä vähän epätoivoinen idea, koska miksi juuri minut päätettäisiin ylimääräisenä leirille, kun on varmasti muitakin, jotka sinne haluaisi?

Onko muita protuleirejä kuin protu.fi sivuston leirit?

Onko kellään muita ideoita?

4

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei kannata ainakaan soittaa Protun toimistoon, sillä siellä on yllin kyllin muutakin tekemistä kuin myydä eioota. He eivät voi luvata antavansa peruutuspaikkaa kenellekään. Muita protuleirejä järjestäviä tahoja kuin Protu ei ole. Ruotsin Protus on vähän eri juttu.

      Huhut kertovat parista julkaisemattomasta kesäleiristä, jotka toteutuvat, jos riittävästi ohjaajia ja apuohjaajia ilmoittautuu koulutuksiin eli käytännössä jos rekryt näyttävät niille vihreää valoa. Nekin täyttyvät varmaan parissa minuutissa, jos niiden avautumisesta kerrotaan etukäteen.

      Minusta sinun olisi parasta vain käydä usein Protun sivuilla kärkkymässä vapaita paikkoja. Katso milloin toimisto on auki, mutta varaudu myös ylitöihin. Jos joku peruuttaa osallistumisensa, pysyy leiri suljettuna vajaanakin, kunnes joku toimistolainen avaa ilmoittautumisen uudelleen. Koko tämän hässäkän alussa näin useita sellaisia leirejä, joissa ei ollut täyttä leiriläismäärää, mutta ne olivat silti punaisina.

      Kirjoituksesi henkii kypsyneisyyttä, joka saa minut aprikoimaan, että sinusta voisi tulla protu. Sitä ennen sinun kuitenkin pitää päästä protulle, jonka päätteeksi sinusta tulee protu. Vain protuista voi tulla protuja alle kaksikymppisinä.

    • Anonyymi

      itellä iha sama juttu ja ärsyttää aivan helvetisti ku olin ajoissaki mut kaikki paikat meni 2 päiväs... no en oo keksiny muuta ku käydä jatkuvasti protun sivbuil kyttäämäs peruutuspaikkoi vaikkei niit oikee näy tulevan

    • Anonyymi

      Oma veljenikään ei päässyt. Stalkkaamme joka päivä onko miltään leiriltä tilaa, muuta ei nyt oikeastaan voi. Vasta vuodenvaihteen jälkein usein tyypit peruu tai lähempänä kesää..

    • Anonyymi

      Kuten monet onkin jo sanoneet, paras mitä voit nyt tehdä on kytätä Protun sivuja peruutuspaikkojen toivossa. Ei kannata vielä luopua toivosta, käsittääkseni usein etenkin ennen kesää porukka kyllä peruu ilmoittautumisia jonkin verran. Ja kannattaa muistaa myös se, että jos ei nyt onnista, niin voit aina mennä leirille sitten kesällä 2023. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      96
      1872
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1387
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1238
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      65
      1138
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      984
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      72
      969
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe