Klaus Kinski, legendaarinen hullu

Anonyymi

Luin Klaus Kinskin omaelämäkerran "Tarvitsen rakkautta" joka vedettiin pois Saksassa 1988 muutaman naisen vaatimuksesta kunnianloukkaussyytteen nojalla ja julkaistiin uudelleen vasta 1996. Kinski eli 1926-1991 ja kuoli sydänkohtaukseen.

Kinski on elokuvan päärooleissa äärimmäisyysihminen, kuin näyttelijöiden Jouko Turkka tai Jussi Parviainen. Mikään sovinnaisuus ja rauhallisuus ei sovi Kinskiin. Hän näyttelee hullua roolihahmoa ollen oikeastikin hullu.

Elämäkertansa on pääosin naimisen kuvausta aivan kuin Raton, Jallun tai muun seksilehden suorasukaiset seksikertomukset. Tuntuu että jokainen nainen muka halusi rakastella nyt ja heti Kinskin kanssa, olipa hän jonkun vaimo, nuori alaikäinen tyttö, olipa vastanäyttelijätär, bussimatkustaja tai elokuvafirman sihteeri. Ja muka useampi ohjaaja- tai teatterijohtajamies olisi paneskellut aviovaimoaan yhdessä Kinskin kanssa, joopajoo. Kinski tuntui suhtautuvan ylipäänsä ihmisiin vihaisesti ja halveksivasti, ei arvostanut näytelmien ja elokuvien käsikirjoituksia eikä vaikuttanut opetelleen roolinsa vuorosanojakaan juuri koskaan. Onko Kinski saanut muka erivapauden näytttelijänä ja jos niin miksi? Oliko hän todella niin pelottava, väkivaltainen ja uhkaileva että hänelle suotiin se?

Kyllähän ohjaaja Herzog oli usein kusessa Kinskin kanssa, ja tämä uhkasi mm. tappaa elokuvaporukkaan kuuluneen tyypin kiväärillä Etelä-Amerikan viidakkoalueella raivostuttuaan ja oli agressiivinen myös avustajina toimineita paikallisia intiaaneja kohtaan.

Kinskin kuoltua hänen tyttärensä syyttivät isäänsä seksuaalisesta hyväksikäytöstä joka oli alkanut jo 5-vuotiaana! Huh. Jos ja kun tuo pitää paikkansa, on kyseessä todella ihmisenä peto, vastenmielinen psykopaatti. Kinski oli aikoinaan myös mielisairaalan suljetulla ja diagnoosiksi tuli psykopatia.

1

968

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kinski pisti valtavat elokuvapalkkionsa menemään vauhdilla. Hän osti ja vuokrasi loistotaloja, Roomastakin Via Appian varrelta 900-vuotiaan valtavan linnan jossa oli muistaakseni 14 huonetta, 6 kylpyhuonetta, 20mX10m sali, piharakennus palvelusväelle. Talossa oli autonkuljettaja, keittäjä, kaksi palvelustyttöä, tarjoilijat ja talonmies. Kinski oli autohullu. Alussa hänellä oli Jaguareja joista yhden romutti 200 nopeudessa autobaanalla sohjokelissä kun se pyörähti ympäri katolleen. Roomassa asumansa 4 vuoden aikana hän vaihtoi autoa 16 kertaa: 6 Rolls Roycea, 6 Ferraria ja loput Lamborghineja. Hän hommasi kaikkiin vuokraamiinsakin taloihin mm. kullatut vesihanat ja suihkut, silkkiverhot, huippukalliit tapetit ja arvokkaat matot. Ruuaksi tarjottiin kaviaaria, karhunpaistia ja juomaksi parasta samppanjaa. Hän ajoi ilman taukoa elokuvan kuvausmatkalle Espanjaan päivässä Roomasta Marseilleen, sieltä seuraavana päivänä Barcelonaan ja siitä Almeriaan. Hän tuntui naivan joka ikisen naisen minkä tapasi. Rahaa tuli ja meni ja myöhemmin tuli niukempia aikoja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3869
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      2027
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      303
      1236
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe