Elokuvissa

Anonyymi

Olin armeijassa 70 luvulla, eräänä iltana menin ekokuviin iltalomalla, oli keskiviikko eikä teatterss ollut juuri muita. Otin paikan takarivistä, vaikka teatteri oli varsin tyhjä, tuli juuri elokuvan alettua viereeni nuorimies. En enää muista, mikä filmi se oli, mutta ei kovin hyvä.

En ole ihan varma, kauanko elokuva oli mennyt, kun tunsin vieressä istuvan jalan säärtäni vasten. Siirsin jalkaani sivumpaan, mutta hetken päästä jalka siirtyi taas kiini sääreeni. Nyt en siirtänyt sitä pois. Hetken päästä tunsin käden koskettavan kevyesti reittäni polven sivulta. Odotin hetken, mutta vierustoverini kosketus säilyi. Siirsin jalkaani hänen säärtään vasten tiukemmin.

Vieruskaverini siirsi kätensä polveni päällä, tunsin housuissani pienen värähdyksen. Minä vastasin hänen liikkeeseensä samoin, ja nostin käteni hänen polvelleen. Vähitelle vuoron perään siirsimme käsiämme toistemme reittä ylöspäin.

Hetken päästä vierustoverin sormet rupesi liikkumaan reiteni sisäpintaa vähän kerralla, sitä mukaan kun käsi läheni kulliani, se koveni. Pian tunsin naapurin käden erektioni päällä, ensin paikallaan, sitten sormet hieroivat varovaisesti kulliani.

Minä seurasin esimerkkiä, hivutin kättäni kohti hän haarojen väliä, ja sormeni saavutti pian hänen kovan kalunsa. Samalla tunsin käden avaavan sepallukseni napit, sitten käsi työntyi housuihini, ja sai helposti löysien inttiboxerieni alle kätensä ja veti kovana seisovan kullini ulos. Katselin ympärilleni, mutta kukaan ei nähnyt, meidän rivin toisessa päässä oli muutama ihminen.

Virustoverini veteli esinahkaa edestakaisi, minun käteni jähmettyi hänen kullilleen. Se ei ollut kovin iso mutta seisoi kovana. Vieruskaverini runkkasi minua nopeampaan, rupesin kiemurtelemaan kun tunsin lastin olevan tulossa, jolloin hän kumartui syliini ja otti minun terskani suuhunsa ja nieli kaikki spermat mitä kullini sykki hänen suuhunsa.

Hän nousi istumaan, veti vetoketjunsa auki kun minä työnsin vasemmalla kädelläni pehmenneen munani housuihin. Hän siirsi oikeaa kättäni ja tunsi hänen kullinsa seisovan jämästi, runkkasin häntä, esinahka ylös, alas., kunnes hänen kullinsa alkoi sykkiä, mutta juurikaan spermaa ei tullut. Samassa elokuvan lopputekstit alkoivat, ja vierustoverini laittoi kalunsa, housuihin, veti vetoketjun kiinni ja poistui salista. Minä napitin housuni, ja katselin lopputekstit tyytyväisenä.

2

2556

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ootko useinkin puuhastellut silleen

  • Anonyymi

   Oliko leffa joku Päätalo-filmatisointi?

  Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   157
   7206
  2. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   34
   1935
  3. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   26
   1335
  4. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   63
   1326
  5. Milloin oot nähnyt kaivattusi

   ensimmäistä kertaa?
   Ikävä
   55
   965
  6. Kerro kaivatustasi jotakin mukavaa.

   Itse aloitan: hyvännäköinen ja ahkera ❤️‍🔥
   Ikävä
   66
   929
  7. Missä päin suomea kaivattusi asustelee?

   Oma kaivattuni (mies(J) asuu Uudenmaan läänissä.
   Ikävä
   49
   837
  8. Oon pahoillani sun puolesta

   kun olit muuttunut niin paljon ulkoisesti. Ja huonompaan suuntaan. Koeta pärjätä. Naiselle mieheltä vuosien takaa
   Ikävä
   38
   784
  9. Tiesitkös nainen että mulla on paljon vientiä?!

   Sänkyseuraa riittää, valinnan vaikeus.
   Ikävä
   85
   759
  10. Tikanmäen vastaus Haavistolle

   Aika erikoinen puolustautuminen valtuuston puheenjohtajalla kaupunkilaisen kirjoitukseen. Haavisto ihmetteli niitä tunn
   Pyhäjärvi
   95
   708
  Aihe