Huomenta Playa de las Americasista.

Anonyymi

Aamulenkillä. Lähtiessä sunnuntaiaamuna Suomesta meni matkalaukkujen tarrojen tulostamiseen ja luovuttamiseen sekä turvatarkastukseen aikaa 1 tunti. Porukkaa oli turvatarkastuksen labyrintin verran, ei siis ulkooville asti. Kone laskeutui ajoissa 12.50 ja laukut saatiin ulos puolessa tunnissa. Taksissa oltiin 13 ja hotellilla 13:30. Yhteiskulbetuksella tulleet tuli 1,5 tuntia myöhemmin.

62

1431

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kävelin Palm Beach hotellin ohi. Siellä on remppa meneillä, ainakin luhtikäytävien alakattija revitään auki. Hotelli on valtava 100m pitkä tosi pitkin luhtikäytävineen, yksi porraskuilu keskellä. Jos tarttis käydä jotain pientä ostaa, saa varata aikaa noihin käytäviin ja hissen odotteluun puomituntia. Makunta kullakin, mutta ite en tykkäis.

    • Anonyymi

      Käyttäkää matkalaukkujen luovutuksessa bag drop itsepalveluautomaattia. Helppo homma, katso finskin video finskin nettisivulta .

    • Anonyymi

      "Kone laskeutui ajoissa 12.50 ja laukut saatiin ulos puolessa tunnissa. Taksissa oltiin 13 ja hotellilla 13:30"

      Supernopea poistuminen koneesta ja harvinaisen lyhyt puolituntinen.

      • Anonyymi

        No okei. Tuli niin kiireessä trollattua etten katsonut aikoja. Täytyy keskittyä enemmän asia kirjoittamiseen ja sisällön tuottamiseen.


    • Anonyymi

      Miten Amerikan asiat liittyvät Kanarian saarten keskusteluun. Ei mitenkään joten kyseessä on trollaus. Kuka trollaa tällä tavalla

      • Anonyymi

        Opettele ensin maantietoa ja valita sen jälkeen jos huomaat virheen. Nyt ei paikka ainakaan virheellinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Opettele ensin maantietoa ja valita sen jälkeen jos huomaat virheen. Nyt ei paikka ainakaan virheellinen.

        Amerikka on Amerikka ja Kanaria Kanaria.. Los lobotomosko vaivaa kun et tajua sitä. Oletko palstan trolli.


    • Anonyymi

      Häirikkö on selkeästi vaihtanut taktiikkaa. Nyt hän kirjoittaa suhteellisen asiallisilta näyttäviä aloituksia saadakseen ihmiset vastaamaan niihin. Et sinä vanhaa pysty huijaamaan.

      • Anonyymi

        Vastasithan sinäkin. Buahhahahaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vastasithan sinäkin. Buahhahahaa!

        Voiko olla vielä tyhmempää trollia. kannattaisi vaihtaa thaikkulan palstale. Siellä kaltaisillesi puupäille on kysyntää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voiko olla vielä tyhmempää trollia. kannattaisi vaihtaa thaikkulan palstale. Siellä kaltaisillesi puupäille on kysyntää.

        Sinäkin vastasit. Hihii. Menit lankaan. Hihii.
        Et olekaan asia kirjoittaja ja sisällön tuottaja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinäkin vastasit. Hihii. Menit lankaan. Hihii.
        Et olekaan asia kirjoittaja ja sisällön tuottaja.

        Hihii


      • Anonyymi

        Tuskin täältä sellaista seuraa löytyy. Eikös teikäläisillä ole ihan omat sivut joilta sitä varmemmin saa. Ymmärrän kyllä, että ihan trolli olet ja erittäin paha sellainen.


    • Anonyymi

      Olisko palstalla yhtään asia kirjoittajia ja sisällön tuottajia keskustelemaan kanarian saarien matkailusta?

    • Anonyymi

      Laitetaan tunti lisää noihin laskeutumisen jälkeisiin aikoihin. t. AP

    • Anonyymi

      Pari päivää ollaan nyt tepasteltu Adejen ja Americasiin ranrabulevardeja. Kilometrejä kymmenkunta päivittäin. Sää upea aurinkoinen ja pilvipoutainen 22-25. Leppoisa tuulen vire keinuttelee palmujen lehtiä ja nostaa aaltoja sen verran, että mukavasti pikkukivet rolisevat isompia vasten rantapenkereessä. Rauhallista ja väljää täällä on.

    • Anonyymi

      Täällä ollaan Inglesin vehreässä para tiisissa. Toissa päivänä tultiin ja eilinen oli ensimmäinen koko nainen päivä täällä. Jo lento koneessa kuulutettiin että ilma Inglesin vehreässä para tiisissa on aurinkoinen kuten aina ja lämpö tila on 26 viiva 28 asteen välillä. Kyllä meidän nyt kelpaa.

      • Anonyymi

        Vajakkimme kirjoittelee yksin lähes joka ketjuun, eikä edelleenkään osaa yhdyssanoja.


      • Anonyymi

        Ei jatka, sinä se vaan jatkat typerää juttuasi.


      • Anonyymi

        Se loppuu salamana heti kun sinä häivyt palstoilta. Hyvin yksinkertaista.


    • Anonyymi

      Ollaan oltu 3 viikkoa Maspalomasissa.
      Hyvät aurinkoiset ilmat, välillä tuulista.
      Kyllä se on niin että Puerto Rico, Amadores ja Mogan on niitä tyvenempiä paikkoja.
      Lämpöä ollut koko ajan 24 - 28 astetta, valkoiselle miehelle ja naiselle just sopivaa...

      • Anonyymi

        Täällä on kyllä oikeasti ollut viileää ja satanut koko viikon.


    • Anonyymi

      Ollaan parit Bussi reissut käyty, ne pyörivät taas.
      Tänään Aguimes ja Asinaga tuli tutuksi.
      Tarjonta pääsääntöisesti på svenska och norska.

      • Anonyymi

        Virtuaali matkallako olet. Mitään tuollaista ei ole tarjolla vaikka Inglesissä olen etsinyt. Joten trollin valhetta kaikki taas.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Virtuaali matkallako olet. Mitään tuollaista ei ole tarjolla vaikka Inglesissä olen etsinyt. Joten trollin valhetta kaikki taas.

        Hieman vajaalta etsintätaitosi vaikuttaa. Lienee parasta että et mene kovin kauas hotelliltasi, ettet eksy.


    • Anonyymi

      Muutama päivä ollaan nyt patikointi Costa Adejen ja Americasiin raitteja. Tosi siisteinä täällä pidetään paikkoja ja nättiä hän täällä myös on. Toki nuo ei kenenkään pienet maapläntit vaatisi roskien poistamista. Aika rauhallistakin täällä on, eli mukava, kun ei ole ruuhkaa missään. Lämmintä on ollut ja aurinko polttanut, paitsi eilen oli pilvistä.
      Jos uudelleen tänne tulisin, valitsisin hotellin ihan Americasin keskustasta. Santiago III näytti mukavalta ja siellä on mahtava uima- allasalue, jonne tosin pääsee kuka vaan, kunhan hoksaa, mistä sinne pääsee.

    • Anonyymi

      Vuokrasin täksi ja huomiseksi auton, eli kiertelemme paripäivää saaren kyliä. Siitä sitten tuonnempana.

    • Anonyymi

      Nyt jo sitten kotona Suomessa. Lentokone oli täynnä ja kuuliaisesti porukka piti maskejaan. Koneesta poistuttiin ohjeen mukaisesti rivi kerrallaan. Kone oli puolisen tuntia myöhässä, vartin jo lähdössä ja lisää kun oli vastatuulta. Maksullisen ruoan koneessa otti vain noin 30% ja alkoholijuomia vielä harvempi. Heidät ruokittiin ja juotettiin useampaankin kertaan ensin, ennenkuin edes sitä ilmaista vesi tai mehumukia muille tarjottiin. Ne sitten otti lähes kaikki. Toista mehulasillista ei tarjottu, kuin ruoan ostajille, heh.

    • Anonyymi

      Perjantaiksi sattui vesisadepäivä. Vuokrasin auton hotellilta ja lähdimme Americasista kohti Masca. Moottoritie veti hyvin, sen loputtua oli mukavaa serpenttiiniä muutama kilometri. Pari tarkempaa paikkaa tuli, kun tuli linja-auto vastaan. Mascassa oli mukavan rauhallista, koska kello oli vasta aamupäivä ja vasta ip tulee saarikierroksen bussikolonnat.
      Mascassa maistoimme kaktuskakkua ja kaktusjäätelöä. No, ei ne oikein maistunut miltään, hyvin miedolta, mutta hauskasti kaktus värjää kaiken vaaleanpunaiseksi, kuten punajuuri. Baarin johtaja toi maistiaiseksi palan kaktuksen hedelmää, se oli hyytelömäistä ja täynnä kovia siemeniä kuin granaattiomenassa.

    • Anonyymi

      Useasti harmittelin lomani aikana, että täällä ei ole Sultan Kebabin kaltaista ruokaravintolaa.
      Saatan siis lähteä seuraavalla reissulla Inglesiin. Sultanissa on loistavat ruoat.

      • Anonyymi

        Kyllähän Sultan Kebab on Kanarian saarien paras pihvi ravintola. Täys kymppi plussa.


    • Anonyymi

      Varatkaa muutama kolikko Mascaan vessaa varten, vapaaehtoinen avustus.
      Nätti pieni, muutaman talon kylähän Masca on ja huikealla paikalla, kuten näkymät matkanvarreltakin, vaikka ajaessa ei kyllä passaa paljon ympärilleen pälyillä, mutta matkan varrella on useita hyviä pysähdyspaikkoja.

      Matka jatkui siitä merenrantaa kohti serpetellen. Buenavistassa poikkesimme kahville keskusaukion kupeeseen. Komee vanha kirkko ja puistikko. Harmi, ettei kirkko ollut auki. Sen edustan kivetystä ihailtiin ja ihmeteltiin. Miljoonittain meren hiomia peukalon kokoisia kiviä oli muurattu vieriviereen muodostaen upeita säännöllisiä kuvioita. On siinä ollut polvet kovilla.

    • Anonyymi

      Olimme värkkäilleet matkalla jo sen verran, että parempi lähteä takaisin hotellille ennen pimeetä. Päätimmekin ajaa tuon pimeän uhkan vuoksi takaisin moottoritietä pitkin, vaikka matkaa tulisi enemmälti. Pimeät serpenttiiniä ei houkutelleet.
      Moottoritie veti taas hyvin, vaikka aika hurjan näköisiä tilanteita siellä välillä näkee, kun motoristit ja paikalliset näyttää, miten sitä kaahataan. Turvallinen välimatkakäsite on eräille tuntematon, tosin niin myös Suomessa.

      Lauantaina paistoi taas ja kävimme aamupäivällä Teidellä. Tie sinne on hyvä. Ensin Mascan suuntaan motaria ja Giganttesin liittymästä hyvää tietä vuoristoon. Huikeen vaikuttavan näköistähän siellä oli, kuin kuun kamaralla ja massiivinen vuori. Meillä oli lupa mennä ylös asti, mutta yöllä oli satanut lunta huipulle, joten hissi ei ollut käytössä. Patikoimme siinä erikoisessa ja mykistävän upeessa ympäristössä parituntia. Ja muistitikulla on tietysti Teide ja jumalansormi.
      Paljon siellä oli porukkaa, parkkipaikat täynnä ja henkilöautot bussipaikoilla ja hässäkkä päällänsä. Jätimme heidät kinaamaan ja palasimme takaisin samaa reittiä köllöttelemään ja puljautumaan altaille. Kyllä kannattaa tuo Teide nähdä.

    • Anonyymi

      Valitsit harvinaisen tylsän matkakohteen. Thaimaa olisi ollut paljon mielenkiiintoisempi kaikkine lady poikineen. Niiltä saa nimittäin kyytiä joka ei unohdu. Huh huh niitä muistoja.

    • Anonyymi

      Kyllähän parhaat kohteet on joko Inglesin vehreä paratiisi tai maspalomasin vehreä paratiisi. Suosittelen myös Las Palmasin vehreää paratiisia.

      • Anonyymi

        Näin on. Ruokailut kannattaa hoitaa saarien parhaassa pihvi ravintola Sultan Kebabissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin on. Ruokailut kannattaa hoitaa saarien parhaassa pihvi ravintola Sultan Kebabissa.

        Sehän on katu grilli. Sieltä ei taida saada kuin makkara perunoita ja ranskalaisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sehän on katu grilli. Sieltä ei taida saada kuin makkara perunoita ja ranskalaisia.

        Höpö höpö. Sultan Kebab on kolmesti palkittu kanarian saarien parhaana pihvi ravintolana.
        Trip ad viisoori antaa täydet 5/5 tähteä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpö höpö. Sultan Kebab on kolmesti palkittu kanarian saarien parhaana pihvi ravintolana.
        Trip ad viisoori antaa täydet 5/5 tähteä.

        Tekö karhu-uskovaiset olette sen grillikioskin palkinneet. Väännä va lisää kaltaistasi kakkaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sehän on katu grilli. Sieltä ei taida saada kuin makkara perunoita ja ranskalaisia.

        Myös hampurilaisia, kebapia ja pitsaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Höpö höpö. Sultan Kebab on kolmesti palkittu kanarian saarien parhaana pihvi ravintolana.
        Trip ad viisoori antaa täydet 5/5 tähteä.

        Antaa vain 4/5 ja listalla on vain hampurilaispihviä.


    • Anonyymi

      Ilmoitin moderaattorille, että aiheeseen kuulumattomat kommentit voi poistaa ja sen jälkeen tämän keskustelun voi sulkea.

      • Anonyymi

        Kiitos siitä. Oikein toimittu. Pidetään jatkossakin palsta vain Gran Canarian palstana ja poistatellaan muiden saarten juttuja.


      • Anonyymi

        Kaikista Kanariansaarista saa täällä kirjoitella. Ei tämä ole pelkästään Gran Canarian jutuille.
        Kehoitan kaikkia aktiivisesti kirjoittelemaan kokemuksia kaikista Kanariansaarien lomakohteista. Olen aika varma, että monipuoliset kirjoitukset useista kohteista palvelee suurta osaa lukijoista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikista Kanariansaarista saa täällä kirjoitella. Ei tämä ole pelkästään Gran Canarian jutuille.
        Kehoitan kaikkia aktiivisesti kirjoittelemaan kokemuksia kaikista Kanariansaarien lomakohteista. Olen aika varma, että monipuoliset kirjoitukset useista kohteista palvelee suurta osaa lukijoista.

        Höpö höpö. Muiden saarten jutut kuuluvat yleistä espanjasta sivuille. Tänne vaan granin eli gran canarian juttuja. Näin olemme me asia kirjoittajat ja sisällön tuottajat päättäneet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpö höpö. Muiden saarten jutut kuuluvat yleistä espanjasta sivuille. Tänne vaan granin eli gran canarian juttuja. Näin olemme me asia kirjoittajat ja sisällön tuottajat päättäneet.

        Näinhän se on. Jatkakaa vaan asia kirjoittajat ja sisällön tuottajat samalla asiallisella linjalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näinhän se on. Jatkakaa vaan asia kirjoittajat ja sisällön tuottajat samalla asiallisella linjalla.

        Kiitosta vaan palautteesta. Asiaa me asia kirjoittajat kirjoitamme aina tällä gran canarian palstalla. Siksihän meitä kutsutaan asia kirjoittajiksi ja sisällön tuottajiksi.


      • Anonyymi

        Voin vahvistaa tämän. Tämä tosiaan on Gran Canarian palsta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voin vahvistaa tämän. Tämä tosiaan on Gran Canarian palsta.

        Taidat olla vähän yksin kertainen. Tämä on kaikkien kana rian saarien keskustelu palsta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taidat olla vähän yksin kertainen. Tämä on kaikkien kana rian saarien keskustelu palsta.

        Voin vahvistaa tämänkin asian. Tämä tosiaan on gran kanarian saaren palsta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voin vahvistaa tämänkin asian. Tämä tosiaan on gran kanarian saaren palsta

        Yksinkertaistakin yksinkeraisempi tyyppi kyseessä.
        Naureskelee koneensa äärellä erittäin tyytyväisenä kun on näinkin näppärä.
        Yleensä hulluilla on halvat huvit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yksinkertaistakin yksinkeraisempi tyyppi kyseessä.
        Naureskelee koneensa äärellä erittäin tyytyväisenä kun on näinkin näppärä.
        Yleensä hulluilla on halvat huvit.

        Voin vahvistaa tämän. Tämä tosiaan on Gran Canarian palsta. Muiden saarten jutut tosiaan yleistä espanjasta sivustolle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voin vahvistaa tämän. Tämä tosiaan on Gran Canarian palsta. Muiden saarten jutut tosiaan yleistä espanjasta sivustolle.

        Mielestäni Sultan Kebab on kanarian saarien eli Gran Canarian paras pihvi ravintola. Oletko samaa mieltä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielestäni Sultan Kebab on kanarian saarien eli Gran Canarian paras pihvi ravintola. Oletko samaa mieltä?

        Voin vahvistaa tämän. Sultan Kebab kolmen miselin tähden ruoka ravintolana on Gran Canarian paras pihvi ravintola.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voin vahvistaa tämän. Sultan Kebab kolmen miselin tähden ruoka ravintolana on Gran Canarian paras pihvi ravintola.

        Kun itseltään kysyy, saa yleensä oikean vastauksen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun itseltään kysyy, saa yleensä oikean vastauksen.

        Voin vahvistaa tämän. Pepe Chiringon pihvi ravintola on minunkin suosikkini.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voin vahvistaa tämän. Pepe Chiringon pihvi ravintola on minunkin suosikkini.

        Pepelta ja Sultanilta tosiaan saa parhaat pihvit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pepelta ja Sultanilta tosiaan saa parhaat pihvit.

        Onko tuo totta? Voitko vahvistaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko tuo totta? Voitko vahvistaa?

        Kyllä se totta on. Voin vahvistaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pepelta ja Sultanilta tosiaan saa parhaat pihvit.

        Milloinka grilikioskista on saanut parhaat pihvit, ei milloinkaan. Ihme ettei nyt mainostettu olematonta karhua.
        Painivat kaikki samassa sarjassa, ainakin trollitodellisuudessa.


    • Anonyymi

      no, eikö muuta...?

      • Anonyymi

        Aika kallis hinta


    Ketjusta on poistettu 27 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      311
      3700
    2. 208
      3019
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2574
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2034
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1465
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      171
      1355
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1347
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1328
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe