Harmillista ja uskomatonta

Anonyymi

tämä eroperheiden henkinen sota. Kun joku idiooti hajoittaa toisten perheen ja nainen joutuu valitsemaan häntäheikin tai perheensä väliltä, niin se kulminoituu aina miehen ja lasten syyksi. Outoa. Syyllinenhän on se rikkoja sekä naimisissa oleva naivi nainen ,se vieras outosonni sika ,joka hajottaa tahalteen toisten perheen ja useita vielä, ja nauttii tilanteesta, kun ei itsellä ole mitään menetettävää eikä onnea jota ei muillakaan saa olla.

Sitten ihmetellään kun lapset jäävät äidittömiksi ja perhe taloudellisiin ongelmiin. Mikä on häntähessun rellestäessä kun vie naisen ja onnen ja hänen rahat. Hävytöntä ja julmaa.

On aivan oikein ettei lapset saa nähdä äitiinsä ja hylkäävät tämän, aivan kuin äiti lapsensa. Lapset ja isä elävät paljon paremmin kuin tuollasen naisen kanssa jolle oma perhe ei mekritse mitään vaan uskoo häntäheikkien lupauksiin, jonka nainen kuitenkin itse maksaa.

En ole osallisena moisiin juttuihin, perhe on koossa vielä ja tulee olemaankin, jos minusta kiinni tuollaista tekee vaan onnettomat häntäheikit jotka etisvät naista ja rahaa ettei itse tarvi mitään tehdä .

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ihan sama kun menee uutena eläkeläis kerhoon,jonka tavoite on syrjäytymisen estäminen. Siellä on 1 tantta. Joka lähestyy ystävämielisenä. Haluaisi tavata viini lasin merkeissä.Ei kiitos. Aina kun näkee alkaa manipuloimaan ethän menen se kerho päivä sinne,kun aktiviteetia on useampi päivä. Kuule se ja se on selainen,se poruka huono.älä menen ja kuule se vetäjäkin sitä tätä.. Hän kun ei niihin muihin päiviin kerkiä.On mualla muut eläkeläis jutut.Kerto äretöntä kypymättömyytä.Ei kukyä luoda pysyviä ihmisuhteita. Sama erotaan kun ei kykyä puhua pitää kinni liitosta. Uudet suhteet on sit myrkyä EX: ille. Miksi. Miksi toisen elämän puututte ja haluatte hallita kaikkia?

    • Anonyymi

      Joo uudet sutturat kyllä osaa rikkomisen taidon, erottaa isän omista lapsista, siirtää vihan eksään ja sukuun ja ystäviin.

      En jaksa ymmärtää miten normaali mies voi jättää oman perheensä jonkun sutturan takia?? En vaan jaksa. Niin ovelia on sutturat että miehestä saavat elättäjän itselleen ja lapsensa voi unohtaa. Mikä ihme miehiä vaivaa ja mikä sutturoista tekee noin halveksittavia näätiä.

      • Anonyymi

        Joo uudet häntäheikit myös kyllä osaa rikkomisen taidon, erottaa äidin omista lapsista, siirtää vihan eksään ja sukuun ja ystäviin.

        En jaksa ymmärtää miten normaali nainen voi jättää oman perheensä jonkun häntähessun takia?? En vaan jaksa. Niin ovelia on nämä blayboyt , että naisista saavat elättäjän itselleen ja lapsensa voi unohtaa. Mikä ihme naisia vaivaa ja mikä häntähessuista tekee noin halveksittavia sikoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo uudet häntäheikit myös kyllä osaa rikkomisen taidon, erottaa äidin omista lapsista, siirtää vihan eksään ja sukuun ja ystäviin.

        En jaksa ymmärtää miten normaali nainen voi jättää oman perheensä jonkun häntähessun takia?? En vaan jaksa. Niin ovelia on nämä blayboyt , että naisista saavat elättäjän itselleen ja lapsensa voi unohtaa. Mikä ihme naisia vaivaa ja mikä häntähessuista tekee noin halveksittavia sikoja.

        Naiset rakastuvat renttuihin.


    • Anonyymi

      Joo ja kaikki vaan katkeran exän takia. Mitäs oli huono vaimo ja äiti, nyt saa teitää että uusi äiti jauusi vaimoke on parempi ja turksin mies kaipaa ja menee takasin.
      Lapsetkin viihtyy meillä minun seurassa ja se kiusaa exää. Hih, on kiva kun oikeink räsii. Toivottavsti mies haluaa lapset meille yksinhuoltajuuteen joten minä saisin kasvattaa heidät mieleisekseen, eikä entistä äitiä enää tarvisi.

      • Anonyymi

        Joo ja kaikki vaan katkeran exän takia. Mitäs oli huono puoliso ja isä , nyt saa tietää, että uusi isäpuoli ja uusi puoliso on parempi ja tuskin nainen kaipaa ja menee takasin.
        Lapsetkin viihtyy meillä minun seurassa ja se kiusaa naiseni exää . Heh, heh on kiva kun oikein kärsii . Toivottavasti nainen haluaa lapset meille yksinhuoltajuuteen joten minä saisin kasvattaa heidät mieleisekseen, eikä entistä juoppoa isää enää tarvita.


    • Anonyymi

      Eihän se sutturoita harmita tapahtuu, he jäävät työttömiksi, elävät miehen rahoilla ja pakottavat miest hylkäämään lapset, Riitauttaa eksän, suvun ja miehenvanemmat ja kaverit. Sutturoilla ei mitään hävittävää, he nauravat ja ilakoivat siitä että ovat taas jälleen kerran onnistuneet rikkomaan hviä perheitä. Surullista.

      • Anonyymi

        Eihän se häntäheikkejä harmita , he ovat usein työttömiä , elävät naisen rahoilla ja pakottavat naista hylkäämään lapset, Tappelee oman ja naisensa eksän kanssa sekä oman suvun ja ja ex vaimon vanhempien ja kaverien kanssa kännipäissään.. Häntähessuilla ei mitään hävittävää, he nauravat ja ilakoivat siitä että ovat taas jälleen kerran onnistuneet rikkomaan hyviä ja aika varakkaita perheitä. Surullista.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      87
      4568
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      127
      3988
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2541
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      198
      1571
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1286
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1253
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1208
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1193
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1163
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1075
    Aihe