Hilppa ja Arhippa naimisiin

Hilpan hääpuku oli hienostunut, vartaloa hiukan myötäilevä korkeakauluksinen, valkoista samettia, mutta edessä oli suuri halkeama, josta paljas vittu näkyi hyvin. Valkeat stay up -sukat. Todellakin paljas, mutta pukuun kuului myös sievä essu, joka muuten peitti halkeaman, paitsi alhaalla helmassa.

Hilppa oli kuin todellinen prinsessa.

Ortodoksisen tavan mukaa naisella on ollut vain yksi sormus. Suomessa on kuitenkin totuttu läntiseen perinteeseen, että niitä on kaksi. Siksi ortodoksirouvatkin hankkivat usein feikkisormuksen.

Arhi oli ostanut itselleen yhden ja Hilpalle kaksi sileää sormusta. Arhi saattoi Hilpan aivan posliiniksi Veet-voiteella. Hän sitoi yhteen sormukseen lenkin ja työnsi sen syvälle Hilpan vittuun, ja lisäksi kuukautistamponin, jotta sormus pysyi varmasti sisällä.

Kun pappi vihkiessään pujotti sormukset heidän oikeaan nimettömäänsä, ei kukaan arvannut, että mukana oli myös kolmas sormus, joka sai näin pyhityksensä. Vihkitoimitus oli juhlallinen. Ystävät, jotka eivät olleet koskaan nähneet ortodoksista vihkimistä, olivat aivan otettuja.

Vihkimisen jälkeen morsiuspari otti itselleen sen verran aikaa, että Arhi saattoi poistaa tamponin ja sormuksen. Hän katkaisi sormuksessa riippuvan lenkin ja pujotti sormuksen Hilpan sormeen ja antoi suukon Hilpan vitulle ja suulle. Sitten kahvitilaisuuteen, jonne suurin osa pienestä hääväestä oli jo saapunut.

Ei ollut mitään ohjelmaa, vain toisiinsa tutustumisesta johtuvaa puheensorinaa. Vieraammat vieraat lähtivät jo pois, tutuimmat jäivät. Hilppa otti essunsa pois. Hänen sileä ja kaunis posliinivittunsa sopi hyvin hänen kauneuteensa.

2

1224

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Hilppa ja Arhippa naimisiin 2

   Morsiusneitona ja puhemiehenä eli patvaskana oli ollut heille hyvin läheinen pari, Marleena ja Miihkeli, mutta heillä ei vihkimisessä ja hääjuhlassa ollut ollut suurta osaa, koska mitään ohjelmaa ei ollut.

   Marleena ja Hilppa olivat bestiksiä, samoin Arhippa ja Miihkeli. Seurakunnan nuorten harrastepiirissä tytöt olivat kiinnittäneet huomiota herrasmiehiin, ja jo supinoissaan jakanutkin, että Hilppa kuului Arhille ja Marleena Miihkelille. Pitivät kuitenkin molempia miehiä niin miellyttävinä, että jo etukäteen oli aivan selvä. että haluavat herttailla MOLEMPIEN kanssa, myös antaa vittua.

   Tytöt pyysivät poikia teelle ja antoivat jo heti tiedoksi, että molemmat antavat myös molemmille pojille. Syntyi kaksi romanssia, joissa oli jo sisäänrakennettu, että tavattaessa neljästään tytöt herttailisivat toisen miehen kanssa. Tällainen seksi ei mitenkään pyrkinyt tuomaan vaihtelua. Se oli täsmälleen avioseksin luonteista, mutta hitsasi parit ikuisesti yhteen.

   Marleena oli suunnitellut Hilpan upean hääpuvun. Hän oli sen myös ommellut. Marleenan idea oli myös laaja halkio vitun paljastamiseksi, sekä se, että essun alareuna ulottui 10 sentin päähän hameen helmasta, jolloin näkyi, että essun alla oli laaja halkio.

   Miihkeli oli patvaskana käynyt umpiromanttisella vierailulla Arhin kanssa Hilpan isän luona pyytämässä, että tämä antaisi tyttärensä Arhin vaimoksi. Isä tietenkin ilmaisi suostumuksensa siunaavin sanoin.

   Miihkeli oli myös varannut hääkirkon ja -ajan, samoin kahvitilaisuuden ajan ja paikan. Polttareita sun morsiamen ryöstojä ja hääkimpun heittoa ei ollut, ei ulkomailta tulleita leikkiäisiä.

   Häät pidettiin JUHLALLISESTI. Tietysti morsian vihkimisen jälkeen nosti essua ja paljasti herttaisen posliinivittunsa. Varoitettiin vieraita, että nyt on vuorossa vitunnäyttö, joten voi katsoa toisaalle, mutta koko hääväki halusi katsoa. Kuului valtava kohaus: "Kylläpä kauniilla morsiamella on kaunis vittu. AIVAN ihana."

   Hilppa ja Arhippa kutsuivat morsiusneidon ja patvaskan jo seuraavana päivänä vierailulle. Olivat jo kutsuneet aikaisemmin useita kertoja ja herttailleet ja nussineet, mutta nyt halusivat myös kiittää.

   Hilppa avasi vittunsa Miihkelille ja kutsuvasti supisteli emätintään, samoin Marleena Arhille. Miehet työnsivät kielensä ensin syvälle emättimeen, hyväilivät sitten kielellään klitorista ja häpyhuulia seka peräaukkoa. Työnsivät hitaasti kyrpänsä sisään. Vetivät edestakaisin. Tytöt olivat aivan ihanoituneita, samoin miehet.
   Laukesivat sellaisella voimalla, kuin herttailisivat ensimmäistä kertaa. Ihanaa!

   Marleena: "Ollaan kanssa ajateltu mennä Miihkelin kanssa vihille. Voitais käyttää samaa Hilpan hääkolttuu. Tulisitteks meijän morsiusneidoks ja patvaskaks?

   Hilppa ja Arhippa: "Oikein mielellämme!"

   Ilta jatkui vielä siten, että tytöt näyttivät hitaasti ja yksityiskohtaisesti herttaista
   vittuaan ja miehet nussivat toistensa tyttöjä. 🌹👀

  • Marleena ja Miihkeli naimisiin

   Juteltiin ja sovittiin. Jaetaan toimitus kahtia, kihlaukseen ja avioliittoon vihkimiseen, niin ei tule kerralla kovin pitkä. Kihlaus on ortodoksisessa perinteessä papin pyhäkössä suorittama toimitus, joka voidaan toimittaa myös erikseen.

   Ensin sovittiin kuitenkin patvaskoittamisesta. Arhi ja Miihkeli kävivät Marleenan isän luona pyytämässä tytärtä vaimolksi. Arhippa kehui Miihkeliä, niin kuin tapaan kuului.
   Ja tietysti isä mielellään suostui.

   Sitten seurasi tsasounassa kihlaus. Pappi pujotti sormukset morsiusparin oikeaan nimettömään ja ja luki rukoukset. Jotta morsiamen toinenkin sormus tulisi salaa siunatuksi, oli Miihkeli jo tässä vaiheessa piilottanut sen Marleenan vittuun. Kihlajaisissa oli mukana vain Hilppa ja Arhi. Morsiusparillakin vain siistit vaatteet, ei morsiamen hääpukua.

   Ennen vihkimistä patvaska Arhippa saattoi Marleenan vitun huolellisesti täysposliiniksi. Marleenasta tuntui erityisen ROMANTTISELTA, kun sen teki patvaska. Hilppa auttoi Marleenaa pukeutumisessa. Oltiin niin samanmittaisia, ettei yhteistä häämekkoa tarvinnut entrata. Hilppa solmi Marleenalle essun. Nättiä!

   Vihittäessä Miihkeli ja Marleena kruunattiin perheen kuninkaaksi ja kuningattareksi, joivat yhteisen maljan, mikä periytyy ajalta, jolloin vihkiminen suoritettiin ehtoollisliturgian yhteydessä.

   Hääväelle oli jo kutsun yhteydessä kerrottu, että morsian näyttää vittua vihkimisen jälkeen koko hääjuhlan ajan olemalla ilman essua. Myös hääväen naiset voivat olla vittu paljaana. Sitä varten on tuoleille asetettu sievät istuintabletit.

   Taaskaan ei ollut ohjelmaa, vain iloista puheensorinaa. KAIKKI naiset olivat vittu paljaana, useat sheivattuna. Kauneimpana loisti Marleena. Hän myös avasi kauneintaan ja supisteli sievästi emätintään. Hyvin nättiä! Miihkeli antoi morsiamen vitulle suukon, sitten suulle. 🌹👀

  Ketjusta on poistettu 26 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Akava kieltää sairaanhoitajien palkkojen korotukset

   Suomessa on koronapandemian vuoksi huutava puute koulutetuista sairaanhoitajista. Osa on mennyt Norjaan töihin, noin 2.000€/kk paremman palkkauksen
   Maailman menoa
   259
   6580
  2. Teholla nyt jo 72 ihmistä. Enemmän kuin kertaakaan 2020 alun jälkeen

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008544154.html Nyt omikron alkaa viemään teholle ja hurjin viikko alkaa huomenna. 72 on nyt teholla. Ottakaa rokot
   Maailman menoa
   478
   5231
  3. Ex-huippumalli Anne Kukkohovi hekottaa kuuman kosteasta muistosta: "Ei tarvittu pitkiä kalsareita"

   “Juontaja makasi välillä selällään lattialla happea haukkaamassa…” Kyllä viime kesä oli todellakin KUUMA.... https://www.suomi24.fi/viihde/ex-huippuma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   3930
  4. Vanhuksille kielitaidoton hoitaja. Purra: "Irvokasta"

   Kielitaidoton kotiavustaja on vanhuksen painajainen, "Pyysin päästä vessaan, hoitaja toi lasin vettä" Ruotsissa kielitaidottomat hoitajat ovat jo suu
   Maailman menoa
   193
   3612
  5. Nakkilassa tapahtuu

   Missä päin Nakkilaa tuo aamullinen ampuminen tapahtui? https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/art-2000008543567.html
   Nakkila
   31
   2726
  6. Karvoitus naisella

   Pitääkö jo ennen treffejä kertoa miehelle,että olen karvainen pimmsasta ja kainaloista. Osallehan tälläinen on ällöttävää ja mua taas sattuu kun mies
   Sinkut
   197
   2514
  7. Hyvä on nainen myönnän

   Pilkkasin sinua muutaman kerran koska tahdoin että lähdet pois mielestäni mutta oikeasti tahdon sinua koko ajan ja tahtoisin riisua tuon roikkuvan pai
   Ikävä
   67
   1668
  8. Mies, olisiko meidän

   Aika kohdata IRL ja selvittää asiat?
   Ikävä
   50
   1487
  9. Vastaa mies rehellisesti

   Kohdataanko me enää koskaan?
   Ikävä
   120
   1486
  10. Sun elämäsi rakkaus

   viettää nimipäiväänsä milloin?
   Ikävä
   51
   1358
  Aihe