Hilppa ja Arhippa naimisiin

Hilpan hääpuku oli hienostunut, vartaloa hiukan myötäilevä korkeakauluksinen, valkoista samettia, mutta edessä oli suuri halkeama, josta paljas vittu näkyi hyvin. Valkeat stay up -sukat. Todellakin paljas, mutta pukuun kuului myös sievä essu, joka muuten peitti halkeaman, paitsi alhaalla helmassa.

Hilppa oli kuin todellinen prinsessa.

Ortodoksisen tavan mukaa naisella on ollut vain yksi sormus. Suomessa on kuitenkin totuttu läntiseen perinteeseen, että niitä on kaksi. Siksi ortodoksirouvatkin hankkivat usein feikkisormuksen.

Arhi oli ostanut itselleen yhden ja Hilpalle kaksi sileää sormusta. Arhi saattoi Hilpan aivan posliiniksi Veet-voiteella. Hän sitoi yhteen sormukseen lenkin ja työnsi sen syvälle Hilpan vittuun, ja lisäksi kuukautistamponin, jotta sormus pysyi varmasti sisällä.

Kun pappi vihkiessään pujotti sormukset heidän oikeaan nimettömäänsä, ei kukaan arvannut, että mukana oli myös kolmas sormus, joka sai näin pyhityksensä. Vihkitoimitus oli juhlallinen. Ystävät, jotka eivät olleet koskaan nähneet ortodoksista vihkimistä, olivat aivan otettuja.

Vihkimisen jälkeen morsiuspari otti itselleen sen verran aikaa, että Arhi saattoi poistaa tamponin ja sormuksen. Hän katkaisi sormuksessa riippuvan lenkin ja pujotti sormuksen Hilpan sormeen ja antoi suukon Hilpan vitulle ja suulle. Sitten kahvitilaisuuteen, jonne suurin osa pienestä hääväestä oli jo saapunut.

Ei ollut mitään ohjelmaa, vain toisiinsa tutustumisesta johtuvaa puheensorinaa. Vieraammat vieraat lähtivät jo pois, tutuimmat jäivät. Hilppa otti essunsa pois. Hänen sileä ja kaunis posliinivittunsa sopi hyvin hänen kauneuteensa.

2

2020

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hilppa ja Arhippa naimisiin 2

      Morsiusneitona ja puhemiehenä eli patvaskana oli ollut heille hyvin läheinen pari, Marleena ja Miihkeli, mutta heillä ei vihkimisessä ja hääjuhlassa ollut ollut suurta osaa, koska mitään ohjelmaa ei ollut.

      Marleena ja Hilppa olivat bestiksiä, samoin Arhippa ja Miihkeli. Seurakunnan nuorten harrastepiirissä tytöt olivat kiinnittäneet huomiota herrasmiehiin, ja jo supinoissaan jakanutkin, että Hilppa kuului Arhille ja Marleena Miihkelille. Pitivät kuitenkin molempia miehiä niin miellyttävinä, että jo etukäteen oli aivan selvä. että haluavat herttailla MOLEMPIEN kanssa, myös antaa vittua.

      Tytöt pyysivät poikia teelle ja antoivat jo heti tiedoksi, että molemmat antavat myös molemmille pojille. Syntyi kaksi romanssia, joissa oli jo sisäänrakennettu, että tavattaessa neljästään tytöt herttailisivat toisen miehen kanssa. Tällainen seksi ei mitenkään pyrkinyt tuomaan vaihtelua. Se oli täsmälleen avioseksin luonteista, mutta hitsasi parit ikuisesti yhteen.

      Marleena oli suunnitellut Hilpan upean hääpuvun. Hän oli sen myös ommellut. Marleenan idea oli myös laaja halkio vitun paljastamiseksi, sekä se, että essun alareuna ulottui 10 sentin päähän hameen helmasta, jolloin näkyi, että essun alla oli laaja halkio.

      Miihkeli oli patvaskana käynyt umpiromanttisella vierailulla Arhin kanssa Hilpan isän luona pyytämässä, että tämä antaisi tyttärensä Arhin vaimoksi. Isä tietenkin ilmaisi suostumuksensa siunaavin sanoin.

      Miihkeli oli myös varannut hääkirkon ja -ajan, samoin kahvitilaisuuden ajan ja paikan. Polttareita sun morsiamen ryöstojä ja hääkimpun heittoa ei ollut, ei ulkomailta tulleita leikkiäisiä.

      Häät pidettiin JUHLALLISESTI. Tietysti morsian vihkimisen jälkeen nosti essua ja paljasti herttaisen posliinivittunsa. Varoitettiin vieraita, että nyt on vuorossa vitunnäyttö, joten voi katsoa toisaalle, mutta koko hääväki halusi katsoa. Kuului valtava kohaus: "Kylläpä kauniilla morsiamella on kaunis vittu. AIVAN ihana."

      Hilppa ja Arhippa kutsuivat morsiusneidon ja patvaskan jo seuraavana päivänä vierailulle. Olivat jo kutsuneet aikaisemmin useita kertoja ja herttailleet ja nussineet, mutta nyt halusivat myös kiittää.

      Hilppa avasi vittunsa Miihkelille ja kutsuvasti supisteli emätintään, samoin Marleena Arhille. Miehet työnsivät kielensä ensin syvälle emättimeen, hyväilivät sitten kielellään klitorista ja häpyhuulia seka peräaukkoa. Työnsivät hitaasti kyrpänsä sisään. Vetivät edestakaisin. Tytöt olivat aivan ihanoituneita, samoin miehet.
      Laukesivat sellaisella voimalla, kuin herttailisivat ensimmäistä kertaa. Ihanaa!

      Marleena: "Ollaan kanssa ajateltu mennä Miihkelin kanssa vihille. Voitais käyttää samaa Hilpan hääkolttuu. Tulisitteks meijän morsiusneidoks ja patvaskaks?

      Hilppa ja Arhippa: "Oikein mielellämme!"

      Ilta jatkui vielä siten, että tytöt näyttivät hitaasti ja yksityiskohtaisesti herttaista
      vittuaan ja miehet nussivat toistensa tyttöjä. 🌹👀

    • Marleena ja Miihkeli naimisiin

      Juteltiin ja sovittiin. Jaetaan toimitus kahtia, kihlaukseen ja avioliittoon vihkimiseen, niin ei tule kerralla kovin pitkä. Kihlaus on ortodoksisessa perinteessä papin pyhäkössä suorittama toimitus, joka voidaan toimittaa myös erikseen.

      Ensin sovittiin kuitenkin patvaskoittamisesta. Arhi ja Miihkeli kävivät Marleenan isän luona pyytämässä tytärtä vaimolksi. Arhippa kehui Miihkeliä, niin kuin tapaan kuului.
      Ja tietysti isä mielellään suostui.

      Sitten seurasi tsasounassa kihlaus. Pappi pujotti sormukset morsiusparin oikeaan nimettömään ja ja luki rukoukset. Jotta morsiamen toinenkin sormus tulisi salaa siunatuksi, oli Miihkeli jo tässä vaiheessa piilottanut sen Marleenan vittuun. Kihlajaisissa oli mukana vain Hilppa ja Arhi. Morsiusparillakin vain siistit vaatteet, ei morsiamen hääpukua.

      Ennen vihkimistä patvaska Arhippa saattoi Marleenan vitun huolellisesti täysposliiniksi. Marleenasta tuntui erityisen ROMANTTISELTA, kun sen teki patvaska. Hilppa auttoi Marleenaa pukeutumisessa. Oltiin niin samanmittaisia, ettei yhteistä häämekkoa tarvinnut entrata. Hilppa solmi Marleenalle essun. Nättiä!

      Vihittäessä Miihkeli ja Marleena kruunattiin perheen kuninkaaksi ja kuningattareksi, joivat yhteisen maljan, mikä periytyy ajalta, jolloin vihkiminen suoritettiin ehtoollisliturgian yhteydessä.

      Hääväelle oli jo kutsun yhteydessä kerrottu, että morsian näyttää vittua vihkimisen jälkeen koko hääjuhlan ajan olemalla ilman essua. Myös hääväen naiset voivat olla vittu paljaana. Sitä varten on tuoleille asetettu sievät istuintabletit.

      Taaskaan ei ollut ohjelmaa, vain iloista puheensorinaa. KAIKKI naiset olivat vittu paljaana, useat sheivattuna. Kauneimpana loisti Marleena. Hän myös avasi kauneintaan ja supisteli sievästi emätintään. Hyvin nättiä! Miihkeli antoi morsiamen vitulle suukon, sitten suulle. 🌹👀

    Ketjusta on poistettu 26 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3789
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2284
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe