Palkkio kesätalkkarille

Anonyymi

Asumme mieheni Mikan kanssa Helsingissä ja meillä on kesäpaikka Mäntyharjulla. Kesäpaikkamme naapurustossa on maatila, jonka poikamiesisäntä on toiminut meille mökkitalkkarina. Oli syksy ja mietimme Mikan kanssa, että jotenkin meidän pitää tuolle Erkille korvata, sillä hän piti koko kesän hyvää huolta mökistämme eikä meidän tarvinnut pelätä, että jotain ikävää siellä tapahtuisi. Mika oli töissä ja minulla sattui olemaan vapaapäivä ja niinpä Mika ehdotti, että kävisin Erkin luona sopimassa jonkinlaisesta korvauksesta. Päätin lähteä heti aamupäivällä ajelemaan kohti Mäntyharjua. Mika sanoi minulle vielä töihin lähtiessään, että korvaa Erkille mitä hän pyytää äläkä kitsastele korvauksen kanssa, jotta Erkki on apuna jatkossakin.

Erkki on noin kuusikymppinen reipas ja hyvissä voimissa oleva kaveri. Kello lähestyi kahta iltapäivällä, kun saavuin Erkin tilan pihaan. Soitin ovikelloa ja sieltähän Erkki tuli avaamaan. Kerroin hänelle, millä asialla olen ja hän kutsui minut sisälle. Olinkin juuri kahvia keittelemässä kai sinullekin maistuu, hän sanoi. Kiitos mielellään, minä vastasin.

Siinä sitten kahviteltiin ja päätin kysyä Erkiltä, mitä olisimme velkaa kesän palveluksista. No eihän tuosta nyt kovasti vaivaa ole ollut. Enkä minä nyt tuosta rahasta niin perusta, hän sanoi ja jatkoi, että maalla kun ollaan ja jos jotain korvata haluat, niin luonnon antimet ovat aina paljon parempia. Mietin mitä hän mahtoi tarkoittaa ja samassa muistin, että mieheni oli evästänyt minua olemaan kitsastelematta korvauksen kanssa. Mielessäni vähän aavistelin mutta päätin kuitenkin kysyä, minkälainen korvaus olisi sopiva. No tuota, voinko sanoa ihan suoraan, hän kysyi. Totta kai, vastasin ja hiukan jännitinkin mitä sitten seuraisi. Ilmeisesti naisen vaisto sanoi, että minusta tässä taitaa olla kyse. Sydämeni pamppaili vastausta odotellessa.

Vähän arastelle hän aloitti: Sinä kun olet tuollainen nuori ja viehättävä nainen niin, jos sinulle sopii, minusta korvaukseksi riittäisi, jos voisit hiukan keventää vaatetustasi. Kun olen jo tällainen vanhempi poikamies, niin haluaisin ottaa sinusta muutaman kuvan itselleni. Muistin taas mieheni evästyksen ja hieman empien sanoin, että sopiihan se. Vähän minua jännitti mihin kaikki mahtaisi johtaa. Sisälläni tunsin myös jonkinlaista luvatonta halua riisua itseäni vieraan miehen edessä. Se tuntui kiihottavalta.

Aloin siis vähentää vaatteitani. Ensin paita, sitten hame. Vieläkö enemmän, kysyin Erkiltä. Hän nyökkäsi ja riisuin sukkahousutkin. Nyt minulla oli päälläni enää vain rintaliivit ja pikkuhousut. Jos nyt sallit, niin otan sinusta muutamia kuvia, hän sanoi ja minä vastasin myöntävästi. Jotenkin tämä korvauksen maksaminen alkoi tuntua aina vain kiihottavammalta. Erkki otti muutamia kuvia ja tuli sitten luokseni. Minä voin vähän auttaa sinua, hän sanoi. Sallit varmaan, että minä poistan seuraavan vaatekappaleen, hän kysyi. No eihän minulla ollut tässä vaiheessa oikeastaan muuta vaihtoehtoa eikä haluakaan, kuin myöntyä – ja suoraan sanoen se tuntui minusta jännittävältä. Erkki avasi rintsikoiden hakaset ja rintani paljastuivat. Hän seisoi takanani ja tarttui sieltä rintoihini ja hieroi ja puristeli niitä. Se tuntui oudon hyvältä, kun vieras mies puristeli rintoja ja jäykistyneitä nännejä. Sitten hän ojensi minulle puhelimensa ja pyysi ottamaan selfien samalla, kun hän puristeli rintojani.

JATKUU...

26

15389

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kiva ja houkutteleva tarina, kerro pian lisää.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa mieltä!

        Kerro lisää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerro lisää.

        Ja se olikin kopsattu aikapoikien lehdestä kjäh kjäh 🤣 😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja se olikin kopsattu aikapoikien lehdestä kjäh kjäh 🤣 😂

        Entä sitten? Parempi sekin, kun sinun viljelemä kjeh ja muut aivottomuutta osoittavat kommenttisi.


      • Anonyymi

        Varmaan mökkinsä ulkohuussin yhdestä aikapoikien salaisen lehtipinon lehdestä oli juuri saman tarinan sattunut lukemaan päivä pari sitten runkkaillessaan, kun oli niin hirveän hyvin vielä ulkomuistissa😉


    • Anonyymi

      JATKOA ...
      Sitten hän vei kätensä alemmas ja puristeli pakaroitani. Otetaan vielä lisää kuvia, Erkki sanoi. Hän kuvasi minua edestä ja takaa. Sitten hän pyysi minua asettumaan kontilleni lattialle ja levittämään hiukan jalkojani. Tein kuten hän pyysi ja tunsin jo kiihottuvani varsin voimakkaasti. Ajatuksissani pyöri, että haluan antaa tuon miehen tehdä itselleni mitä hän haluaa. Nyt haluaisin täältä jalkojesi välistä tunnustella sinua niin pitkään, että housusi kastuvat eritteistäsi. Erkki hieroi turvonnutta pimppiäni pikkareiden läpi ja tunsin itseni niin kiihottuneeksi, että pikkarit varmasti kostuvat nopeasti. Erkki painoi välillä sormia häpyhuulteni väliin ja upotti pikkareita kostuneeseen rakooni. Tuletko aina näin märäksi, hän kysyi. Tulen, kun kiihotun voimakkaasti kuten nyt, minä vastasin. Haluan sinulta sitten palkkioksi nämä kiimanesteestäsi tahrautuneet housut, hän sanoin. Kokemuksesta tiesin, että pimppini oli aivan märkänä eritteistäni ja kävin jo niin kuumana, että pelkäsin tulevani. Jos haluat ne oikein märäksi ja limaiseksi, niin paina niitä voimakkaasti sisälle pimppiini ja hiero siellä, neuvoin häntä. Erkki teki kuten opastin ja huomasi nopeasti, että housut kastuivat läpi ja hänen sormensakin tulivat limaisiksi. Sitten hän tarttui pikkareihini ja veti ne polvitaipeisiin. Sinähän taidat olla kohta valmis vai kuinka, hän kysyi ja siirtyi taas ottamaan kuvia. Näytät todella hyvältä, hän sanoi ja pyysi minua taas katsomaan kameraan. Minä olin tässä vaiheessa valmis mihin vaan. Pitäähän meidän myöhemminkin sitten tietää, kenen kiimaisesta pimpistä on kysymys. Hän otti kuvia hyvin läheltä ja vähän kauempaakin. Sitten hän pyysi minua nostamaan jalkojani, jotta hän sai housuni pois. Hän katsoi housujani ja pyyhki niihin vielä lisää kiimanestettä märästä pimpistäni. Arvatenkin housut olivat nyt todella märät. Siinä minä olin alastomana Erkin silmien edessä ja tuntui oudolta, että halusin vain lisää käsittelyä.

      Kuvat otettuaan Erkki pyysi vielä olemaan kontillani ja meni taakseni. Hän kysyi, olenko koskaan maistanut tuota kiimanestettäni. Olenhan minä joskus, vastasin. Haluan, että näytät minulle, miten sen teet, hän jatkoi. Vein kaksi sormeani pimppiini ja hieroin niitä sisällä hetken. Sitten vedin limaiset sormeni ulos ja vein sormet suuhuni ja maistelin nesteitäni. Erkki kuvasi ilmeisesti videolle koko tempun. Minäkin haluan maistaa, hän sanoi ja työnsi sormet pimppiini ja lusikoi eritettä sormiinsa. Tunsin hänen sormensa häpyhuulteni välissä. Nuoltuaan sormensa hän jatkoi ja hieroi klittaani. Hän liikutteli sormeaan pitkin häpyvakoani ja työnsi sitten ainakin kaksi sormea sisään. Minulta pääsi samassa hento voihkaisu ja halusin myös jotakin muuta sisälleni. Taidat olla valmis, Erkki sanoi. Haluatko tänne jalkojesi väliin jotain muuta kuin sormia, hän kysyi. Jos sinä haluat sinne jotain muuta laittaa, niin minä olen kyllä valmis, sain hiljaa sanotuksi. Mitenkäs teillä on ehkäisystä huolehdittu, Erkki vielä kysyi. Vastasin, että Mikan kanssa olemme käyttäneet kondomia. Kuulehan tyttö, Erkki aloitti, meillä täällä maalla on sellainen tapa, että kaiken pitää olla aitoa luonnon tuotetta. Vähän jo pelästyin mutta kiihkoltani en pystynyt vastustamaan ajatusta, että kohta Erkki panee minua ilman ehkäisyä ja luultavasti laskee kaiken sisälleni. Tuo ajatus sai minut kiihottumaan entistä enemmän.

      Ei kestänyt kuin hetken, kun Erkin housut olivat lattialla ja tunsin, kun hän tarttui takaapäin lanteistani ja alkoi painaa jäykkää penistään sisälleni. Sentti sentiltä se painui syvemmälle ja tuntui vaan niin hyvältä. Kyllä nämä luonnon antimet aina rahan voittaa ja etkös sinäkin tätä halua, hän kysyi. Kiihottumiseltani sain sanotuksi, että oikein mielelläni maksan korvauksen juuri näin. Erkki painoi peniksensä syvälle sisälleni pohjaan asti ja alkoi sitten pumpata pimppiäni ensin rauhallisesti ja vähitellen voimakkaammin. Tuntuu niin hyvältä, jatka vaan, sain kuiskatuksi ja se sai Erkin pumppaamaan entistä voimakkaammin. Pian tunsin lähestyvän orgasmini ensimmäiset sykkeet jalkovälissäni ja samassa Erkkikin voihkaisi ja painoi rajusti peniksensä pimppiini ja laukesi sisälle. Minusta tuntui, että spermaa ruiskusi aina vaan sisuksiini.

      Hetken kuluttua Erkki veti peniksensä ulos ja tunsin, miten spermaa valui reittäni pitkin lattialle. Otetaanpa vielä pari kuvaa todisteeksi siitä, että rouva on korvannut sovitusti ja saanut haluamansa nesteet sisälleen. Hiukan minua nolotti, kun hän kuvasi miten spermaa valui pimpistäni. Pyyhin Erkin ojentamalla talouspaperilla spermat reideltäni ja jalkovälistäni. Oli kyllä ihana korvata vaivasi näin, sain Erkille sanotuksi.

      Sitten vaatteet päälle – paitsi pikkarit - ja muutama sana Erkin kanssa. Voitko taas tulevanakin vuonna hoidella mökkiämme, kyselin Erkiltä. No jos korvaus säilyy vastaavana, niin kyllä se onnistuu, hän vastasi. Jos sovitaan, ettei puhuta tästä Mikalle, niin kyllä uskallan sen luvata, sanoin ja lähdin tyydytettynä kohti kotia.

      • Anonyymi

        Hieno tarina, olisipa minullakin yhtä tyydyttävä mökkitalkkari !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hieno tarina, olisipa minullakin yhtä tyydyttävä mökkitalkkari !

        Vain unelmissas satusetä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hieno tarina, olisipa minullakin yhtä tyydyttävä mökkitalkkari !

        No täs sulle mökkitalkkari tarjolla. Taitava kaveri!


      • Anonyymi

        Kunnon korvaus tehdystä työstä, ja rouvakin nautti maksutavasta!!!


    • Anonyymi

      Olipa hyvin kirjoitettu! Kiitos!

    • Anonyymi

      Namikas tarina.

    • Anonyymi

      Hyvä ja hyvin kirjoitettu tarina.

    • Anonyymi

      Noin pirteää rouvaa laskuttaisin mökkitalkkarin töistä useammassa erässä ;)

    • Anonyymi

      Hmm, nainen haluaa tulla riisutuksi ja kuvatuksi. Hyvä alku suhteelle :)

      • Anonyymi

        Buuaahaa mikä hupiukko


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Buuaahaa mikä hupiukko

        Buaa olet mikkihiiri.


    • Anonyymi

      Jäät vielä päiväksi mökille, miehesi lähtiessä jo kohtapuolin kaupunkiin. Piipahdat nättinä kesämekossasi mökkini ovella, varmistamassa saatko kyytiä illan ja huomisen? Miehellesi aiot kertoa saavasi huomenna kyydin kaupunkiin :)

    • Anonyymi

      Toivottavasti tulisi tarinalle jatkoa T:pari 05 alueelta

      • Anonyymi

        Millanen pari ja missäpäin 05


    • Anonyymi

      Etelä-Kymenlaakson puolella. Hiukan yli 50 ollaan .

      • Anonyymi

        Kiinnostaisko paria vanhempi apumies.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiinnostaisko paria vanhempi apumies.

        Mikä on vanhempi ...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä on vanhempi ...

        57v on vanhempi kuin 50


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        57v on vanhempi kuin 50

        No ei se välttämättä paha ole ...


    Ketjusta on poistettu 131 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1817
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1687
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1313
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      809
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      785
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe