Miksi syyllistetään uusioperheen naista?

Anonyymi

”Olen aivan loppu. En lapsiin ja heidän jälkien siivoamiseen, vaan miehen. Vaikka olen kuumeessa ja oikeasti kipeä, minä hoidan lapset, siivoan ja laitan ruokaa. Mies ei edes kiitä, jättää likaiset astiat pöytään ja häipyy omiin puuhiinsa.

Pyöritän tätä perhettä ihan yksin, vaikka käyn töissä siinä missä mieskin. Olen yrittänyt keskustella asiasta puolisoni kanssa jo useamman vuoden ajan, mutta keskustelu ei johda kuin miehen uhriutumiseen ja minun syyllisyyden taakkaani."😓

Kirjoitus on pari vuotta vanha, mutta törmäsin siihen vasta tänään. Jutun kommenteista en löytänyt yhtäkään naista vastaan olevaa kommenttia. Päinvastoin, suositeltiin että nainen laittaisi miehen pihalle, sanottiin että ei se mies muutu jos ei tähänkään mennessä puhe ole tehonnut. Kaikki siis olivat sitä mieltä että mies paha, nainen hyvä.

Tässähän oli kyse siis ydinperheestä. Mutta olen lukenut muutamankin kerran täältä sekä muualta netistä, kun uusioperheessä nainen ilmaise ärtymystään samaisesta asiasta, kun mies ei tee mitään eikä nainen jaksa hoitaa miehen lasten sekä miehen sotkuja. Nimenomaan, naisella ei ehkä aina edes ole omia lapsia saatika yhteisiä miehen kanssa, vaan ainoastaan miehen lapset ovat kuvioissa. Mutta tässä tilanteessa kun nainen kehtaa valittaa, niin on vika ainoastaan naisessa!? Kommentit ovat pääosin naista syyllistäviä, miten nainen on ihan kamala ihminen kun miettii vain itseään.. itsehän on nainen tietoisesti lähtenyt suhteeseen miehen kanssa kenellä lapsia, joten tottakai se kuuluu tälle naiselle tehdä talossa kaikki...

Miten tämä käy järkeen? Ydinperheessä lapset ovat yhteisiä, lasten hankinnasta on sovittu yhdessä. Uusioperheessä lapset ovat vain toisen, jonkun toisen kanssa hankittuja. Lapset kuuluvat kauppaan kun parisuhteeseen sellaisen he kilon kanssa ryhtyy kenellä niitä ennestään on, mutta aika usein taitaa kyllä mennä niin että "No kun satun rakastamaan tuota miestä/naista niin ne lapset nyt vaan tulee mukaan paketissa" eikä niin päin että "Oi, tuolla on lapsia ennestään! Hänet haluan vain siksi että pääsen passaamaan häntä ja lapsiaan"

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Koska uusioperheitä ei ole olemassa, on vaan ydinperhe. Kun ydinperhe rikkoontuu tai joku sen rikkooo, on vain yh perhe. Niin yksinkertaista se on mutta rikkojat haluavat lieventää omaa tuskaa pereiden rikkomisesta keksimllä uusikko perietä. Mikä kumma se on?? Lapset oneksi jää äidille, ja isä saa viettää yksinäistä elämää ilman omia lapsia sellasta elämää kuin haluaa sutturoidensa kanssa. Ex vaimo ja lapset ei kuulu mihinkään uusikkoperheisiin, vaan oman äidin yh perheeseen.

      Sutturaat vaan haluaa rikkoa kun heillä ei ole mitään menetettävää, ja nauttivat siitä kun ex vaimo ja lapset kärsii, muutta suurin kärsijä on se mies, jonka on pakko sutturan käskystä hylätä omat lapset. Sellainen ei ole mies eikä isä joka huylkää omat lapset ja oman rakkaan vaimon jonkun naikkosen käskystä.

      • Anonyymi

        Voi wittu mitä skeidaa, ei ole kirjoittaja ihan täyspäinen.


      • Anonyymi

        Koska uusperheitä on olemassa, ei vain ydinperheitä. Kun ydinperhe rikkoontuu tai jompi kumpi puolisoista sen rikkooo, niin ei ole perhettä p. Niin yksinkertaista se on mutta rikkojat haluavat lieventää omaa tuskaa pereiden rikkomisesta tekevät uusperheitä . Sellainen se on?? Lapset usein jää äidille, ja isä saa viettää yksinäistä elämää ilman omia lapsia sellasta elämää kuin haluaa , tai tapaa lapsiaan viikottain. uuden puolisonsa kanssa. Ex vaimo tai mies ei kuulu tähän uusperheeseen , vaan omaan perheeseen.

        Häntäheikit vaan haluaa rikkoa kun heillä ei ole mitään menetettävää, ja nauttivat siitä kun ex mies ja lapset kärsii, mutta suurin kärsijä on se nainen , jonka on pakko häntähessun käskystä hylätä omat lapset. Sellainen ei ole nainen eikä äiti joka hylkää omat lapset ja oman rakkaan puolison jonkun häntähessun käskystä. Naiset ovat tyhmiä.


    • Anonyymi

      Mikä on uusioperhe? Tiedän uusiopaperin ja jätteet joista puhutaan mutta että perheet on uusia? Mitä se on?

      Uusiperhe on isä äiti ja lapset jotka ovat nuoripari, mutta uusioperheiät ei ole.

      Kierrätysperheet on jossa suttura on rikkonut jonkun perheitä ja halua lieventä omaa syyllisyyttä kertomalla uusioperheistä jotka oikeesti on riottu sutturan toimesta oelva perhe jossa lapset on isä joutunut hylkäämään sutturan vaatimuksesta, mutta että muuten en ymmrrä.

      • Anonyymi

        Mikä on uusioperhe? Tiedän uusiopaperin ja jätteet joista puhutaan mutta että perheet on uusia? Mitä se on?

        Uusiperhe on isä äiti ja lapset jotka ovat nuoripari, mutta uusioperheiät ei ole.

        Kierrätysperheet on jossa häntäheikki on rikkonut jonkun perheitä ja halua lieventä omaa syyllisyyttä kertomalla uusioperheistä jotka oikeesti on oiottu häntäheikin toimesta oleva perhe jossa lapset on äiti joutunut hylkäämään häntäheikin vaatimuksesta, mutta että muuten en ymmärrä.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6143
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3906
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2274
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1890
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1343
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe