Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Lisää tuulivoimaa?

Anonyymi

Nyt on taas tulossa lisää myllyjä suunnitteluvaiheeseen. Limakko ja Alajoki on jo tuotannossa tai rakenteilla. Lisäksi Kokkoneva kuulemisvaiheessa sekä uutena Kirvesvuori ja Ahvenlampi käynnistymässä kaavoituksella.

Yhteensä myllyjä suunnitteilla tai jo tulossa:

Limakko 9
Alajoki 7
Kokkoneva 38-44
Kirvesvuori 20 joista kaksi Perhossa, loput Kyyjärvellä

Ahvenlampi 9

Perhon alueella yhteensä 65-71 myllyä!

Mitä ajatuksia? Verotuloja kyllä tulee mutta joka paikka on täynnä vispilää ja johtokäytäviä.

29

2862

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä meitä kusetetaan ..

      • Anonyymi

        Lähinnä maanomistajia kusetetaan. Kiva purkaa niitä omilla rahoilla. Onko joku todistanut, että näin ei ole? No ei, korvausvelvollisuus on laissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lähinnä maanomistajia kusetetaan. Kiva purkaa niitä omilla rahoilla. Onko joku todistanut, että näin ei ole? No ei, korvausvelvollisuus on laissa.

        Kyllä maanomistajan vastuulle jää tuulivoimaromut, jos yhtiö menee konkurssiin eikä voi purkaa. Maanomistajat tekevät lastensa ja lastenlapsensa elämän sietämättömäksi. Voimalamiehet esittävät että purkukustannuksiin varataan 90 000 euroa per mylly, mikä ei riitä mihinkään. Älkää vaan vuokratko maitanne. Jos vuokraamanne maat ovat samaa kiinteistönumeroa kuin talonne, konkurssissa menee tuulimaidenne mukana talot ja torpat. Älkää olko tyhmiä. Ei se niin ole kuin kyyjärven kunnanjohtaja sanoo, että talojen arvot nousevat kun tulee myllyt naapuriin. Kyllä teki itsensä naurunalaiseksi.


    • Anonyymi

      Tyhmä, tyhmempi, tuulivoima intoilija ...

      • Anonyymi

        Tyhmä, tyhmempi, maansa vuokraaja


    • Anonyymi

      Kiinnostaisi kokemukset Perholaisilta nykyisistä myllyistä,onko meluhaittaa talojen sisällä havaittu.

      • Anonyymi

        Liikenne melu on todellista. Saattaa jotain tuulenhuminaa myllyistä kuuluakkin jos ihan myllyn viereen menee. Eipä todellakaan ketään häiritse. Kyllä ne infraäänet ja maansäteilyt on ihan huuhaata! Omasta muijasta lähtee paljon pahempi ääni joka päivä !


      • Anonyymi

        Perhon keskustan myllyt ovat matalia ja aika pieniä. Mutta naapuriin suunnitellaan 300 metriä korkeita myllyjä, joiden ääni kuuluu tänne Perhoon saakka. Kannattaa olla kuulolla.


    • Anonyymi

      Todella surkeaa kehitystä. Rahan kiilto silmissä tehdään päätöksiä, jotka vaikuttavat ihmisiin ja luontoon.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Perho lääpällään huuhaa sähkön perään. Moneenvuoteen turha ollut mainostaa pitäjää ” etelän erämaa pitäjänä”, tuulimyllyt kun raiskanneet näkymät.

      • Anonyymi

        Ei perhosta kyllä matkailupitäjäksi ole. Kyllä nuita rämeitä ja hakattuja metsiä on joka paikassa muuallakin. Projekteja ja niiden mukana tuomia rahoja kyllä tulee näihin juttuihin vaikka niistä ei sen kummempaa valmista tulekkaan.


    • Anonyymi

      Eikös tämä energiasektori ole juuri sitä johon ne iskut ensiksi kohdistuu, jos maailmantilanne sellaiseksi menee. Ei mitään tuulivoimaa vastaan, jos myllyt sijoitetaan kauaksi erämaahan ?

    • Anonyymi

      Perho on erämaata koko paikka vaikka kirkon viereen laitettais.

    • Anonyymi

      Vihreät vastustaa metsän hakkuita mutta hiiskahdustakaan ei kuulu jos sama pinta-ala hakataan ja hakkuuaukealle pystytetään tuulivoimala...

      Kaivakaa nyt joku tieto kuinka monta hehtaaria hakkuita tulee pelkästään Perhon alueella tehtyä noiden myllyjen takia!

      • Anonyymi

        Aukkoa tulee 3-4ha/ mylly jos rakennuttajiin uskominen


      • Anonyymi

        Ja sähkölinjojen hakkuut ne vasta suuria ovat.


      • Anonyymi

        Vihreät ovat keskustan ja demarien kanssa kieroin puolue tuossakin asiassa.ei kunta a.na tätä tietoa, ei edes tuulivoimalapaikkatietoja.


    • Anonyymi

      Tuo edellinen oli hyvä kommentti, tästä todellakin vaietaan. Myöskin myllyihin tarvittavien materiaalien hankinta ja jalostaminen osittain myös lapsityövoimaa hyväksikäyttäen on vaiettu kuoliaaksi.
      Näiden myllyjen vaatimien hehtaarien lisäski myllyt raiskaavat ja pilaavat maiseman monikymmenkertaisella alalla. Näköjään toinen totuus on parempi kuin toinen, riippuen kukaties ja kuka vikisee.

    • Anonyymi

      St1:n pöydällä nimilista jossa vastustetaan myllyjen rakentamista.

    • Anonyymi

      Perhosta tulee osa sota stradegista aluetta. Mikäs on vihollisen kannalta kannalta tärkeämpää kuin tuhota energiasektorit ensimmäisenä, kuten nyt eräässä europan maassa tapahtuu. Ei tästä paljon puhuta, mutta katsokaapas mitä maailmalla nyt tapahtuu juuri nyt. Jos tulee sotatila, niin parempi mennä muualle.

    • Anonyymi

      Raha hallitsee niinkuin aina. Persaukinen kunta ja maanomistajat täysin sokaistuneita haittatekijöistä. Näin se vaan aina tahtoo mennä, ja kaikkea voi köyhyyksissään puolustella ” seli, seli”..?

    • Anonyymi

      Tuulivoimahankkeeseen ryhtyjä kusettaa valtuustoa ja maanomistajia. Ollaan tarkkana tapahtuuko lahjontaa matkojen ym. Merkeissä kuten Kyyjärvellä.

    • Anonyymi

      Pieneen Pylkönmäen kylään tulee lähes 90. Voimalaa. Kun pylkönmäki liitettiin Saarijärveen, siirrettiin myös tuulihankkeet suurimmalta osin Pylkönmäelle. Silloinen maakuntakaavoituksesta vastaava kepumaakuntajohtaja sattui asumaan mökissään Saarijärvellä. Ja että Maakuntaliittoko puolueeton, hui hai.

    • Anonyymi

      Valtuusto päättää tuulivoimahankkeista. Kuka uskaltaa enää valtuuteksi pyrkiä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Muissa kunnissa tuulimyllyrahat laitetaan yleishyödyllisiin tarkoituksiin, tai lasketaan kunnallisveroa. Perhossa rahat laitetaan muutaman intoilijan liikuntahalliin. Järkyttävä summa muiden asukkaiden maksettavaksi!

    • Anonyymi

      ELY-keskus ei pidä Ahvenlammen hanketta toteuttamiskelpoisena. Perhonjokilaaksossa juttua tästä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2172
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1886
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1828
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1558
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      71
      1550
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1462
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      22
      1379
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1342
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1291
    Aihe