Narsistimagneetti on pyhimys?

Anonyymi

Olen arvellut, että ihmisessä täytyy olla jotain paholaista kiinnostavaa, jos hän jatkuvasti törmää narsisteihin. Paholainen oli maailmankaikkeuden ensimmäinen narsisti, ja narsisteissa on pala paholaista.

Työpaikallani oli 2 narsistia, toinen oli touhukas ja yritti kieltää meiltä tuolit ettemme istuisi, ja laittoi asiakkaille tarkoitetun ilmoituksen pakkomielteisesti vinoon "pakko laittaa vinoon, jotta se pysyy".

Netissä (luonnossakin) olen törmännyt varsinaiseen palaan paholaista, josta taidan tietää kuka se on. Vihan kohteena hänellä mm. Venäjä, ja venäläiset, joista sanoi, että pitäisi tappaa vauvasta vaariin, niin valehtelu loppuisi, eli hän ulkoistaa kaiken ongelmansa heihin, lisäksi hän tekeytyy jopa jumalaksi ja profeetaksi. Minun rakkauteni kohde on ulkomaat, Venäjä, koska kuu oli jouskarin tähdistön suunnassa kun synnyin.
Epäilen, että hän on joidenkin hallinnollisten tai korkeiden tahojen hyväksikäytön kohteena. Venäjällä on kuulemma saatu selville, että mielisairaita voidaan lännessä käyttää mm. trolleina.

Eräs kaveri Kuhmossa oli narsisti. Luonteeltaan maakäärme. En ole kenenkään kanssa ollessani ollut niin väsynyt hänen levottomuuteensa, hän oli kuin kirouksen alla, ja hänen isänsä oli epätoivoinen hänen kanssaan. Ainoa, mikä hänet sai rauhoittumaan ja tyytyväiseksi, oli se, kun toinen oli päissään. Itse hän oli alkoholisti ja varas. Toi kämppään kännissä olevia miehiä ja oli heidän kanssaan kuin muina miehinä hyvää pataa.

Ex-mieheni oli narsisti, kova valehtelemaan ja raivostui heti jos hänen jalustansa heilui raivoten jopa lapselleenkin. Merkiltään härkä-käärme, nouseva vesimies (tiikeri), nouseva apina (leijona), eli kaksinkertainen "peto". Hän sanoi, että voisi tappaa minut, eikä se tuntuisi missään ja kertoi tappaneensa ihmisiä Venäjällä. Kun kerroin hänen sairaudestaan sossulle, "paholaiselle", osoitti paholainen jälleen kerran, ettei se voi riitautua valtakuntansa kanssa, ja kertoi asiasta miehelleni mitä olin sanonut, kyseenalaistamatta miestäni.

Ex miestä edeltävä kaverini oli narsisti, merkiltään skorpioni-tulilohikäärme. Kova valehtelemaan ja vähättelemään, ja hänellä näytti olevan jatkuva epäonni minun kanssa.

Koulussa luokkatoverini oli narsisti, luonteeltaan tiikeri. Aina kaverien nähden kiusasi minua, ollakseen hyvää pataa heidän kanssa, koska minut tiedettiin jollain tavalla poikkeavaksi. Diivaili Marilyn Monroemaisesti peilin edessä, ja viimeksi taisin nähdä hänet netissä kun hän diivaili samalla tavalla tv kameran taustalla Kampin Lepakkoa vastapäätä, kun YLE tms. oli tekemässä juttua.

Mikä minä olen? Kauniimmin ja totuudenmukaisemmin sanottuna Ihmisluonteen ajan seurannan kirjojen mukaan Buddhan valaistunut kissa, ja muutamat raamatun kohdat pätevät minuun. Makaan leijonien ja tultasyöksevien seassa, ja joiden kieli on kuin terävä miekka ja suusta tulee nuolia. Tiedän astrologiasta, tutkin viisauksia ja matkustelen ulkomailla kuten viisauden kirjassa sanotaan. Tämä tosin pätee varmaan muihinkin nyt, ja jälkeeni tuleviin. Olen havainnut miten tässä maailmassa joistain kirjoista astrologia pyritään piilottamaan (raamattu, mies vesiastiaa kantaen, poistettu -92), tai alentamaan näennäistieteeksi (urantiakirja).
Tutkin profetioita, ja puhun asioista tavalla, jota kukaan muu ei kykenisi tekemään.
Yksi viimeisimmistä havainnoista näyttäisi olevan se, että jotkut muutkin tahot tietävät minusta (nettihäirikkö tiesi missä liikun, ja asiaan liittyy verkkouutiset lehti, mihin valitin heidän mielipidepalstansa rasismia), mikä taas viittaa siihen, että näitä palstoja luetaan luultavasti tietyissä virallisissa paikoissa.
Olen havainnut mitä asioita mm. satanismiin ei kuulu (ristit), ja olen miettinyt paholaisen periaatteellisen olemuksen.
- Valtakunnat omistaa paholainen
- Paholaisessa ei ole totuutta, joten se ei voi olla myöskään samaa, kuin aikakausi.
- Paholainen on pukeutunut valkeuden enkeliksi (koska aikakausi on pimeys, kalat?)
- Virallisuus on "valkeutta", epävirallisuus "pimeyttä", kun aikakausi vaihtuu vesimieheen (valkeus) (luultavasti n. 2160), paholaisen on pukeuduttava pimeyden enkeliksi, jolloin se, mikä nyt on epävirallista, tulee tuolloin virallisen asemaan. Nykyään on tullut merkkejä, että paholaisen kasvoista puolet on näkyvissä. Arvelen, että kauriin aikakaudella v. 4000 paikkeilla ne ovat kokonaan näkyvissä, jos se alkoi Jeesuksen syntymän aikoihin. Erään arvion mukaan maan tuhoutuminen tapahtuu n. v. 3960, ja johtuu auringosta.
- Arvelen, että v. 3000 "päivä" (vesimies, valo) on kuumimmillaan (aikakausi kestää n. 2000 vuotta), liittyy veteen...
- Se, joka tätä ei usko, muistaa varmaan, että Jeesuskaan ei ollut mitään virallista, mutta nyt hänen levittämästä ideologiasta on tullut virallista.

Moneenko narsistiin pitää vielä törmätä?

150

1031

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ai niin unohdin. Kun synnytin lapseni, kimppuuni tuli leijona-lohikäärme luonteinen liioitteleva, huomionhaluinen nainen, joka järjesti kustannuksellani itselleen varsinaisen huomionsaanti shown.

      • Anonyymi

        Joku saattaa olla kiinnostunut lapsestani. Niin arvelinkin. Tytär. Mutta kuten varmaankin jo arvaatte mitä tapahtui - paholainen repi rikki perheemme, narsisti mieheni paistatellessa leijona naisen huomion alla antaen myös hänelle huomiota naisen kauneuden takia, hän lopulta repi perheemme hajalle, ja lapsi laitettiin sijaiskotiin, ja itse jouduin muuttamaan muualle. Samalla kun mieheni kaikesta päätellen ylensi itsensä viranomaisten edessä, hän alensi minut jutuissaan, että "hän ei kykene eikä pysty", ja "olen huolissani lapseni hyvinvoinnista"... sillä saadaan viralliset tahot tanssimaan... Tajusin petoksen täysin vasta luettuani paperit. Mutta koska paholainen ei voi riitautua valtakuntansa kanssa, syyllinen oli tietysti (alennettu, ja tulevaisuutensa vaistonnut) äiti.
        Ainoa, mikä elämäni todennäköisesti pelasti, oli tieto Venäjästä, ja siellä olevista tietyistä asioista. Äskettäin kuulin, että Suomi valitsi juuri ne vikoja puolillaan olleet koneet (F35:t), joista se nettinarsisti on vaahdonnut positiivisesti vuosikaupalla. Konetta on sanottu vuosisadan flopiksi yms. Narsisti sanoi, että hän saa Lockheedilta palkkion, jos onnistuu saarnassaan. Totta vai tarua? Meininki hänellä on niin kirotun julmettua, että arvelen, ettei kukaan voi sellaiseen yltää, ellei päässä ole pahasti vikaa, tai ellei palkkio ole suuri paholaisen hommassa toimimisesta.

        Hyvinpä todetaan Jesajassa:
        Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja! Sinä sanoit sydämessäsi: 'Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä istuimeni korotan ja istun ilmestysvuorelle, pohjimmaiseen Pohjolaan. Minä nousen pilvien kukkuloille, teen itseni Korkeimman vertaiseksi.'"

        Mikä on tämä voima, joka narsismin aiheuttaa? Missä päin maailmaa se on yleisempää?


      • Anonyymi

        Ai niin unohdin. Kun synnytin lapseni, kimppuuni tuli leijona-lohikäärme luonteinen liioitteleva, huomionhaluinen nainen, joka järjesti kustannuksellani itselleen varsinaisen huomionsaanti shown.

        Kas kun ei kimppuusi tullut mersun ja ooppelin sekoitus,joka olisi ollutkin varsin väkevä eksyttäjä.
        Olisi varmaan saanut huomioisi, kun toisessa on jakopään ketjuna polkupyörän ketju(kiinalainen) ja toisessa huomattavasti paksumpi lohikäärmeen ketju joka kestää.
        Nuo lohikäärmet kannataisi pöritellä ulkovessaan ihan oikeesti ja leijonakin kuuluisi Afrikkaan.Oletko samaa mieltä?


    • Anonyymi

      "Eräs kaveri Kuhmossa oli narsisti. Luonteeltaan maakäärme."

      Ainoa tyyppi, josta muistan nähneeni paholaisen hänen silmistään, kun hän oli kännissä erääs sukulaisensa luona. Sen katseen tunnistaa jokainen ihminen.
      Kertokaapa siis mikä tai kuka minä olen.

      • Anonyymi

        Ainoa tyyppi, josta muistan nähneeni paholaisen hänen silmistään,

        Miltä näyttää paholainen silmissä?


    • Anonyymi

      Tuli mieleen myös sarja "ritari ässä". Nuorena katseltiin sitä veljen kanssa. Nyt mietin, että koska raamatussa on maininta, että vain Jeesuksen tullessa hakemaan kelvolliset toiseen paikkaan, viittaa se siihen, että paholainen pyrkii pois tältä planeetalta. Siksikö raamatussa on maininta, että vaikka taivaan avaruuksiin noustaisi, niin kauas ei päästäisi, ennenkun aika on jo lopussa?
      Onko narsismi geeneissä, vai tuleeko se syntymän yhteydessä tietyn avaruussäteilyn takia, vai tuleeko se ajatuksen voimasta, että hlö ei tekisi enää koskaan virheitä - halusta miellyttää jopa jumalankaltaisesti vanhempiaan?

      Muistan erään hetken lapsuudestani. Kiistelin äitini kanssa, ja ajattelin, etten enää koskaan halua tehdä virheitä. Samassa vaistosin, että n. 1,5 m:n päässä avautui ikäänkuin käytävä henkimaailmaan, mistä tuli lähelleni jokin vaalean periaatteen voima. Se pysähtyi, ja odotti vain, että ajattelisin tietyllä tavalla, että se pääsisi sisääni. Lopetin heti ajattelun, ja kaduin, ja voima lähti pois läheltäni. Luultavasti tuolloin pelastin itseni narsismin hengeltä.
      Äitini on nähnyt pahan hengen, minä myös sekä olen nähnyt merkittäviä unia, ja lapseni on kokenut yliluonnollisia asioita, ja planeetat povaavat hänestä näkijää tai parantajaa. Jos olemme nk. shamaanisuku, en ihmettele, että paholainen on meistä kiinnostunut. Varmaan muistatte mitä kerroin tyttärestäni. Mikään virallinen taho ei voi häntä pelastaa. Ette varmaankan usko jos vielä senkin kerron, että hänen sijaisperheen emännän luonne on lohikäärme.
      Miksi??

    • Anonyymi

      "Työpaikallani oli 2 narsistia,"
      Toinen näistä oli mies, luonteeltaan lohikäärme, ja kertoi mm. maalailevansa vääristyneitä kuvia ihmisistä, ja oli hyvin kiinnostunut kun kerroin eräästä baarista, joka sijaitsi lähellä asuntoani. Hänellä oli paita, jossa luki "Baariin, ei kirkkoon".

    • Anonyymi

      Pitipä vielä sanomani, että eräs mies, johon törmäsin, oli luonteeltaan leijona. Totesin, että ei se sitten käy, koska olen itse härkä, mutta mies ei ymmärrä niiden asioiden päälle mitään.
      Eräs kaveri, johon törmäsin netissä, ja tapasin hänet, oli lohikäärme.

      Jos joku haluaa kysyä paholaisesta, niin voin kertoa sen, että se ei halua, että siitä puhutaan, tai että sen olemassaolo tunnustetaan. Voin väittää, että jos harrastelijasatanistit liittyisivät vaikka jehovantodistajiin, he olisivat lähempänä paholaista.
      Kun hoetaan Jeesusta tms., tulee ihmisestä pahimmillaan Jeesushumalainen, eikä hän erota roistoa hyvästä. Melkein sama asia kun puhutaan, että kun saa vasaran käteensä, "kaikki alkaa näyttää naulalta".

      Monet kristityt ovat niin idiootteja, etteivät kykene ohjeistettuina ajattelemaan itse. He uskovat raamatun olevan Jumalan sanaa. Ja mikä pahinta, tässä luonteen hyväuskoisuus on ajajana.
      Itse olen kuullut, että maailmassa on 9 tietoisuuden tasoa, ja ihminen on sijalla 3, eläimet sijalla 2, ja kasvit ja kivet sijalla 1. Tämän oivalluksen jälkeen moni tajuaa, että raamattu on ihmisten kirjoittamaa, ja ymmärtää miksi siinä sanotaan "valheen työtä on tehnyt kirjanoppineiden valhekynä". Myös Jeesus puhui kirjanoppineita vastaan - henkensä menettäen. Ymmärrän. Ei liity narsisteihin.
      Nykyään ulkona ei saarnaa enää juuri kukaan, paitsi ryhmien omat, ja miten? Kajarien kautta. Mooses puhui kansalle ilman äänentoistolaitteita kuten Jeesuskin 5000:lle ihmiselle ja taikoi lisää ruokaakin? Heitä oli 50, ja leivän ja kalan viesti oli: jakakaa niille, joilta puuttuu. Liian normaalia? Ei sopinut papeille, joiden oli saatava Jeesukselle suurempaa mystiikkaa? Pari nollaa lisää väen määrään, kuten myös aikoinaan eläneiden 90(0) vuotiaiden ikään.
      Tässä on yksi syy miksi ennustajat eivät yleensä ole saaneet suurta huomiota. He ovat vallalla olevia käsityksiä vastaan. Arvelen, että narsistien mielenkiinnon kohteena ovat ne, joilla on jalat maassa, ja jotka osaavat ajatella kriittisesti, etenkin näkijät ja muut poikkeavuudet. Jos vielä henki on vallitsevaa valtakuntaa vastaan...
      Jos henkilö vielä tuntee astrologian ja raamatun, hän ymmärtää asian sen kautta.
      Miksi rotan vuonna syntyneissä on eniten messiaaksi itseään uskovia? Mikä on se avaruuden voima tuona vuonna, joka voi aiheuttaa psykopatiaa? Miksi lohikäärmeen vuonna syntyneistä saattaa tulla puolipaholaisia, ja mikä magneetti näkijä on vetämään puoleensa sellaisia persoonia? Onko odotettava tuhat vuotta, että selitys saadaan, kun epävirallisesta tehdään virallista?

    • Anonyymi

      Kun UKK Ja Spede poistuivat kuvioista, narsismikin nousi maanalaisista piiloistaan vahvasti esille. Elämmekö siis narsismiaikaa?

      • Anonyymi

        Siinä oli palstalla harvinaisen luovaa tekstiä.

        Pidän erittäin ongelmallisena virallisen ja epävirallisen sekoittamista jota tosiaan ilmeisesti on yhteiskunnassa alettu yllättäen harjoittaa., koska mulla on ihan eri roolit vakaviin ja vähemmän vakaviin asioihin ja tilanteisiin. Koska en halua vähemmän vakavissa paikoissa paljastaa vakavia asioita, ja toisaalta en sotke mitään hömppää vakaviin asioihin ja mulla toimii tuossa jämpti erottelu. Ihan kestämätöntä kun tyypit on alkaneet sotkeen.


        ppiuyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinä oli palstalla harvinaisen luovaa tekstiä.

        Pidän erittäin ongelmallisena virallisen ja epävirallisen sekoittamista jota tosiaan ilmeisesti on yhteiskunnassa alettu yllättäen harjoittaa., koska mulla on ihan eri roolit vakaviin ja vähemmän vakaviin asioihin ja tilanteisiin. Koska en halua vähemmän vakavissa paikoissa paljastaa vakavia asioita, ja toisaalta en sotke mitään hömppää vakaviin asioihin ja mulla toimii tuossa jämpti erottelu. Ihan kestämätöntä kun tyypit on alkaneet sotkeen.


        ppiuyyy

        Varsinkin luova ihminen voi huvikseen hölötellä hassustikin jos asia ei ole vakava, mutta heti kun mennään vakavaan tai viralliseen yhteyteen muuttua kuin eri ihmiseksi, Mulla ainakin ollut tapana tehdä niin, Virallisesti haluan olla muodollinen ja käyttää virallista kieltä ilman mitään hömppää ja tarkasti pykälien mukaan. .

        poiuyyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varsinkin luova ihminen voi huvikseen hölötellä hassustikin jos asia ei ole vakava, mutta heti kun mennään vakavaan tai viralliseen yhteyteen muuttua kuin eri ihmiseksi, Mulla ainakin ollut tapana tehdä niin, Virallisesti haluan olla muodollinen ja käyttää virallista kieltä ilman mitään hömppää ja tarkasti pykälien mukaan. .

        poiuyyyy

        Jos joku rupee virallisesti väittään, että tää oon mä, niin ei kyllä käy laatuun.
        Oon virallisesti muodollinen pykälätyyppi kirjakielellä.


        poiuuuu


      • Anonyymi

        Liityykö se näihin suuriin ajattelijoihin, vai liittyykö se siihen, että nykyisin pienet sielut voivat huutaa narsistisia iskulauseitaan netissä?


    • Anonyymi

      Ei siinä välttämättä ole mitään "mystistä" takana. Narsisteja on sellainen 2 % väestöstä. Eli Suomessa voi hyvinkin olla 100 000 narsistia.

      Yhdellä narsistilla voi olla useita uhreja elämänsä aikana, joten Suomessa voi hyvin olla satoja tuhansia narsistin uhreiksi joutuneita.

      • Anonyymi

        Ja he saa aikaan paljon laajemmankin sotkun, koska yhdelle ihmiselle aiheuttamaansa sotkuun saattaa osallistua satakin ihmistä.

        popiuyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja he saa aikaan paljon laajemmankin sotkun, koska yhdelle ihmiselle aiheuttamaansa sotkuun saattaa osallistua satakin ihmistä.

        popiuyyy

        Kriisipuhekin on nähdäkseni varsin erikoinen virallisuuden kannalta.
        Jos heille kertoo virallisia asioita, he ei usko mitään , koska heillä ei mukaansa ole velvollisuutta uskoa anonyymiä puhujaa, eli he voi jättää viralliset päätökset lausunnot jjne huomiotta...ja luoda kokonaan ikäänkuin oman epävirallisen todellisuuden, mutta sitten kuitenkin viralliset tahot voivat neuvoa osallistumaan sellaiseen tai he puhumaan viranomaisille, Siinä välissä voidaan tehdä ikäänkuin aivopesu ja yrittää muuttaa henkilön virallinen asema,


        ppoiuyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kriisipuhekin on nähdäkseni varsin erikoinen virallisuuden kannalta.
        Jos heille kertoo virallisia asioita, he ei usko mitään , koska heillä ei mukaansa ole velvollisuutta uskoa anonyymiä puhujaa, eli he voi jättää viralliset päätökset lausunnot jjne huomiotta...ja luoda kokonaan ikäänkuin oman epävirallisen todellisuuden, mutta sitten kuitenkin viralliset tahot voivat neuvoa osallistumaan sellaiseen tai he puhumaan viranomaisille, Siinä välissä voidaan tehdä ikäänkuin aivopesu ja yrittää muuttaa henkilön virallinen asema,


        ppoiuyyy

        Mä suoraan sanottuna en pidä tuosta jämpitinä pykälätyyppinä.


        poiuuyyyty


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mä suoraan sanottuna en pidä tuosta jämpitinä pykälätyyppinä.


        poiuuyyyty

        Tuollaista "vallanvaihtoa" voi sinne puhelimeen mennä mukaan tekemään melkein kuka vaan kansalainen toisen kansalaisen asioissa mielivaltaisesti., En tykkää yhtään.


        ppoiiuuuy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuollaista "vallanvaihtoa" voi sinne puhelimeen mennä mukaan tekemään melkein kuka vaan kansalainen toisen kansalaisen asioissa mielivaltaisesti., En tykkää yhtään.


        ppoiiuuuy

        En pidä epävirallisesta virallisesta.
        Mun mielestä virallinen pitää olla viimesen päälle virallista pykälien mukaan tieteellisesti jne. jämptisti kaikkien eettisten ohjeiden ja lakien ja säännösten mukaan.

        ppiuyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En pidä epävirallisesta virallisesta.
        Mun mielestä virallinen pitää olla viimesen päälle virallista pykälien mukaan tieteellisesti jne. jämptisti kaikkien eettisten ohjeiden ja lakien ja säännösten mukaan.

        ppiuyyy

        Ketjun aloittaja on siis joku muu luova ihminen, en minä.


        ppiuuuy


    • Anonyymi

      Kerrot jälleen olevasi nainen! Ihmejesaja. On onni, että molemmat poikasi eivät lähteneet kulkemaan teit isien. Olet häväistys isoisien joukossa.

      • Anonyymi

        Mut niin minä nähdäkseni jouduin kriisipuhelimessa aivopesun uhriksi vammautuneena.

        Kymmenet ihmiset eivät uskoneet todistettavissa olevia tosia kertomiani asioita ja ohjasivat minua omaan mielikuvitustodellisuuteensa niin väkisin, että sen saa loppumaan vainolemalla soittamatta


        poiyhuyyy


      • Anonyymi

        Niinku tää täällä joka luo omaa mielikuvitustodellisuutta jolla ei oo yhteuttä konkretiaan


        poiuuyyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinku tää täällä joka luo omaa mielikuvitustodellisuutta jolla ei oo yhteuttä konkretiaan


        poiuuyyyy

        Voin kertoo että mun elämäni vastenmielisimpiä kokemuksia on ne kriisipuhelinpuhelut joissa eletään konkreettisesta todellisuudesta irrotetussa sosiaalisesti jaetussa. kertomuksessa. Siitä tuli aina ihan päähän huono olo.

        pouyyyy


    • Anonyymi

      Tämä on sitä narsismia.
      Kun mulle aiheutetaan fyysinen vaurio, ympärillä on joukko ihmisiä, jotka kääntää pään pois sanoen: "Ei siellä mitään ole" .
      Kun sanon, että antakaahan kun näytän, tuodaan esiin inhoavan eleen kanssa ettei haluta nähdä.

      popiuyyy

      • Anonyymi

        Liekö sattumaa, että oon nuoresta tytöstä asti tosiaan ollut kiinnostunut pyhimysten elämäntavoista ja perehtynyt niihin joiltain osin, :)


        poiuyyy


    • Anonyymi

      Onko teillä joillakin mitään etiikkaa ja moraalia?
      Ymmärrättekö että esimerkiksi väärä diagnoosi voi johtaa fyysisen kehon tuhoutumiseen, eikä mistään psyykkisestä syystä?
      Eikö joillain todella ole sitä vertaa logiikkaa?
      oon kuullut kriisipuhelimessa ihmisiä jotka vastaa kuin ööö jos heille kertoo että väärä diagnoosi voi olla hengenvaarallinen,. Äänestä päätellen ensimmäinen asia, joka heille tulee mieleen on mielipuolet itsemurhaajat, Eikö he tajua että ihmisiä voi kuollakin muistakin syistä? Eikö he osaa ajatella mitään muuta kuin mielipuolia? Maailmassa on muutakin kuin mielipuolia. Maailmassa on kauneutta ja vääryyttä. Molempia on oikeesti olemassa,

      ppoiuuyuyuu


      popiuyytgy

      • Anonyymi

        Ja näiden ööööö äänellä puhujien maallikkodiagnoosien on aika loppua !!!
        Tajuutteko ihmisiä voi jopa kuolla niihin???? Ei siksi, että he olis hulluja itsemurhaajia, vaan siksi, että jos hoidetaan väärää vaivaa, toinen vaiva voi siinä sivussa huomaamatta tahota kehon.



        ppiuuyyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja näiden ööööö äänellä puhujien maallikkodiagnoosien on aika loppua !!!
        Tajuutteko ihmisiä voi jopa kuolla niihin???? Ei siksi, että he olis hulluja itsemurhaajia, vaan siksi, että jos hoidetaan väärää vaivaa, toinen vaiva voi siinä sivussa huomaamatta tahota kehon.



        ppiuuyyyy

        Semmoset puhujat jotka vielä samalla saarnaa että vale voittaa!!!
        Miten semmosilla on edes oikeutta ottaa mitään kantaa mihinkään toisten ihmisten asioihin?


        popiuuyuy


    • Anonyymi

      Ei ole vielä lääkärit sortuneet tuohon, mutta jotkut tyypit jossain on yrittäneet saada sortumaan. Olkaa tarkkoja kun ei lääkärit alkaa tekemään diagnooseja toisille ihmisille etänä edes kohteensa kehoa näkemättä.
      Vaarallinen ilmiö!

      ppiuiuuuy

      • Anonyymi

        Se on vakava ilmiö kun virallisiin asiakirjoihin ilmestyy lohikäärmeitä!


        popiuyuyuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on vakava ilmiö kun virallisiin asiakirjoihin ilmestyy lohikäärmeitä!


        popiuyuyuu

        Pysäyttäkää lohikäärmeiden vallankumous!

        ppiuyyytyt


    • Anonyymi

      Lohikäärmeillä on olemassaolonoikeus, mutta omalla tasollaan. En ihan haluis päätyä lohikäärmeoikeudenkäyntiin tai muuhun vastaavaan.

      poiuuuu

      • Anonyymi

        Ehkä se on tämä virtuaaliajan ongelma, kun tosiaan virtuaalisesti vyöryy vaikka minkälaiset lohikäärmearmeijat. Mutta siinä on riskinsä, että jos eletään vain lohikäärmeiden tasolla ilmisen kehon solut ei välttämättä selviä siitä elossa.

        ppoiuyyt


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkä se on tämä virtuaaliajan ongelma, kun tosiaan virtuaalisesti vyöryy vaikka minkälaiset lohikäärmearmeijat. Mutta siinä on riskinsä, että jos eletään vain lohikäärmeiden tasolla ilmisen kehon solut ei välttämättä selviä siitä elossa.

        ppoiuyyt

        Lääkäreiden ois tärkeempää saada rauha keskittyä niihin fysikaalisiin soluihin kuin lohikäärmeisiin,.


        popiuuyuyu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lääkäreiden ois tärkeempää saada rauha keskittyä niihin fysikaalisiin soluihin kuin lohikäärmeisiin,.


        popiuuyuyu

        Jos lohikäärmeet menee solutason edelle lääkärissä, siinä voi alkaa käymään tosi huonosti.


        ppoiiuuyuy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos lohikäärmeet menee solutason edelle lääkärissä, siinä voi alkaa käymään tosi huonosti.


        ppoiiuuyuy

        Jos lääkärin vastaanotolla aloittaa puheen lohikäärmeistä mutta potilas alkaakin puhua solukemiasta, johon sitten lääkäri vastaa: "No tää menee nyt tosi tieteelliseksi!!!"
        Eiks asiat oo menossa jotenkin päälaelleen?



        ppoiuiuuuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos lääkärin vastaanotolla aloittaa puheen lohikäärmeistä mutta potilas alkaakin puhua solukemiasta, johon sitten lääkäri vastaa: "No tää menee nyt tosi tieteelliseksi!!!"
        Eiks asiat oo menossa jotenkin päälaelleen?



        ppoiuiuuuu

        siis jos lääkäri on se jokaa aloittaa aiheen lohikäärmeistä ilman että potilas olisi koskaan puhunut sellaisista.


        ppoiuuuuu


    • Anonyymi

      Vähän kuin lääkärille ois kiirinyt juttu että henkilön on nähty lentäneen lohikäärmeellä ja lääkäri sitten ryhtyy hoitamaan asiaa jämptisti ilmoitetun asian mukaisesti, Ja kun potilas on tullut esittelemään lääkärille vaurioitunutta kehon osaa. Lääkäri kääntää päänsä pois ja alkaa puhua lohikäärmeistä.


      ppoiuiuyuy

      • Anonyymi

        Ehdottamani ratkaisu:

        Viralliseen tekstiin eksyneet lohikäärmeet vaan rankalla kädellä poistetaan sieltä ja karkotetaan kotivuorilleen!!!


        ppiuiuyyyyuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehdottamani ratkaisu:

        Viralliseen tekstiin eksyneet lohikäärmeet vaan rankalla kädellä poistetaan sieltä ja karkotetaan kotivuorilleen!!!


        ppiuiuyyyyuu

        Joo mä oon lohikäärmeitäkin maalaava taiteilija.
        Mutta kenenkään ei pidä viedä lohikäärmeitä mun virallisiin asioihin, kun kerran en alunperin itse ole vienyt.
        Mulla toimii omasta takaa aivoissani selkeä virheetön erittely satuolontotaiteeni ja virallisten asioideni välillä. Mulla on nuoresta asti ollut ikäänkuin kaksi eri kieltäkin noihin eri tarkoituksiin. Mut jos joku muu vie mun lohikäärmeen jollein viranomaiselle, toi sotkeminen ei oo nähdäkseni mun vastuulla., eikä mulla pitäs olla velvollisuutta puhua viranomaisten kanssa lohikäärmeistä...tai osallistua niitä koskeviin kuulusteluihin.


        ppiuuytyty


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo mä oon lohikäärmeitäkin maalaava taiteilija.
        Mutta kenenkään ei pidä viedä lohikäärmeitä mun virallisiin asioihin, kun kerran en alunperin itse ole vienyt.
        Mulla toimii omasta takaa aivoissani selkeä virheetön erittely satuolontotaiteeni ja virallisten asioideni välillä. Mulla on nuoresta asti ollut ikäänkuin kaksi eri kieltäkin noihin eri tarkoituksiin. Mut jos joku muu vie mun lohikäärmeen jollein viranomaiselle, toi sotkeminen ei oo nähdäkseni mun vastuulla., eikä mulla pitäs olla velvollisuutta puhua viranomaisten kanssa lohikäärmeistä...tai osallistua niitä koskeviin kuulusteluihin.


        ppiuuytyty

        Tämä asia kun menee silleen päin, että jos on erikoistunut lohikäärmeisiin, se ei tarkoita sitä että helpommin sotkisi lohikäärmeet ja viralliset asiat keskenään, vaan niin että on erikoistreenaantunut erottelemaan ne toisistaan selkeesti. Ne kenen aivoille jokin asia on uusi hänellä helpommin menee jyvät ja akanat sekaisin.

        poiuuyytty


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä asia kun menee silleen päin, että jos on erikoistunut lohikäärmeisiin, se ei tarkoita sitä että helpommin sotkisi lohikäärmeet ja viralliset asiat keskenään, vaan niin että on erikoistreenaantunut erottelemaan ne toisistaan selkeesti. Ne kenen aivoille jokin asia on uusi hänellä helpommin menee jyvät ja akanat sekaisin.

        poiuuyytty

        Okei ja nyt tullaan tähän: lohikäärmeen ja virallisen asian sekoittaminen alkaa näyttään mielenterveysongelmalle.
        Kellään toisella ei ole oikeutta sekoittaa mun lohikäärmettä ja virallista asiaa toisiinsa mun nimiini vastoin mun tahtoani saaden mut näyttään hullunkuriselle niin että mua aletaan painostaa viralliseen lohikäärmekeskusteluun. Tollanen menee suorastaan hengenvaaralliseksi,.

        ppiuuyyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Okei ja nyt tullaan tähän: lohikäärmeen ja virallisen asian sekoittaminen alkaa näyttään mielenterveysongelmalle.
        Kellään toisella ei ole oikeutta sekoittaa mun lohikäärmettä ja virallista asiaa toisiinsa mun nimiini vastoin mun tahtoani saaden mut näyttään hullunkuriselle niin että mua aletaan painostaa viralliseen lohikäärmekeskusteluun. Tollanen menee suorastaan hengenvaaralliseksi,.

        ppiuuyyyy

        Lisäksi tollatavoin loukataan lohikäärmeidenkin arvokkuutta omassa lajissaan. :)

        Mä välillä hassuttelen humoristisesti pikkusen sekoittamalla satuolentoa arkeen. Jos jollain toisella ei ole aivoissaan sitä hiuksenhienon tarkkaa sävyjen erittelykykyä, ei tarkoita ettei mulla ois. Mä olen henkiolentojen eritysasiantuntija. Osaan puhua niistä tieteellisesti, Mutta henkioletoja käsittelevä tiede ei ole lääketiede.


        ppoiiuuuuy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisäksi tollatavoin loukataan lohikäärmeidenkin arvokkuutta omassa lajissaan. :)

        Mä välillä hassuttelen humoristisesti pikkusen sekoittamalla satuolentoa arkeen. Jos jollain toisella ei ole aivoissaan sitä hiuksenhienon tarkkaa sävyjen erittelykykyä, ei tarkoita ettei mulla ois. Mä olen henkiolentojen eritysasiantuntija. Osaan puhua niistä tieteellisesti, Mutta henkioletoja käsittelevä tiede ei ole lääketiede.


        ppoiiuuuuy

        Otetaan ne henkiolennot pois sieltä lääketieteen puolelta. Ne on eksyneet väärään paikkaan, jos niitä siellä on. Niille on ihan omat tieteensä millä niitä henkiolentoja tutkitaan.


        popiuuyyyu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Otetaan ne henkiolennot pois sieltä lääketieteen puolelta. Ne on eksyneet väärään paikkaan, jos niitä siellä on. Niille on ihan omat tieteensä millä niitä henkiolentoja tutkitaan.


        popiuuyyyu

        Joo mä olen henkiolentoihin erikoistunut taiteilija näin fyysisenä konkreettisena henkilönä noin 40 vuoden kokemuksella. Mutta mun henkiolentotaiteeni sisältöä ei kuulu käsitellä lääkärissä ja olen valmis meneen asiasta vaikka oikeuteen, jos noita asioita sotketaan.

        popiuuyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo mä olen henkiolentoihin erikoistunut taiteilija näin fyysisenä konkreettisena henkilönä noin 40 vuoden kokemuksella. Mutta mun henkiolentotaiteeni sisältöä ei kuulu käsitellä lääkärissä ja olen valmis meneen asiasta vaikka oikeuteen, jos noita asioita sotketaan.

        popiuuyy

        Tämä on oleellisin syy miksi en ole koskaan ollut halukas mihinkään "psykologissuuntaiseen" kuten esim kriisipuhelimessa, koska mun psyyke on täynnä tätä mun taidetta, eikä mun taiteen sisältöä voi alkaa käsitteleen lääketieteellisesti tai tyyliin terveyskeskuspsykologisesti tai kriisiasiana.


        poiuyuytytt


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä on oleellisin syy miksi en ole koskaan ollut halukas mihinkään "psykologissuuntaiseen" kuten esim kriisipuhelimessa, koska mun psyyke on täynnä tätä mun taidetta, eikä mun taiteen sisältöä voi alkaa käsitteleen lääketieteellisesti tai tyyliin terveyskeskuspsykologisesti tai kriisiasiana.


        poiuyuytytt

        Tai on mun taulujen sisältöä käsitelty lääketieteellisestikin yliopistolla, mutta siis yliopistolla uudenaikaisessa tutkimuksessa. ..ei potilaana.

        poiuuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tai on mun taulujen sisältöä käsitelty lääketieteellisestikin yliopistolla, mutta siis yliopistolla uudenaikaisessa tutkimuksessa. ..ei potilaana.

        poiuuu

        mun taiteeni sisältöjä EI alenneta alennusmyyntiin minneen terveyskeskukseen siitä syystä että kehooni on tullut soluvaurioita,


        pouiyyytyt


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mun taiteeni sisältöjä EI alenneta alennusmyyntiin minneen terveyskeskukseen siitä syystä että kehooni on tullut soluvaurioita,


        pouiyyytyt

        mä meen asiasta vaikka oikeuteen, jos sikseen. Toi on mun arvokas elämäntyö, vaikka terveydenhuollon henkilö "tuhahti" sille halveksuvasti,..ja jouduin törkeeseen kohteluun.
        En ois uskonu tämmösiin ihmisoikeusloukkauksiin Suomessa.


        poiuuyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mä meen asiasta vaikka oikeuteen, jos sikseen. Toi on mun arvokas elämäntyö, vaikka terveydenhuollon henkilö "tuhahti" sille halveksuvasti,..ja jouduin törkeeseen kohteluun.
        En ois uskonu tämmösiin ihmisoikeusloukkauksiin Suomessa.


        poiuuyyy

        Ei mulle oo käynyt mitään koska lääkärit ovat huomanneet virheen ajoissa, kaikki noin 5 lääkäriä, mutta liikkeellä on yhä ei lääkereitä, jotka yrittää tuottaa virheen lääkärille.


        poiuyyytyt


    • Anonyymi

      Vahingoittavan virheen tuottamisen yrittäminen ei oo mikään eettinen teko.


      poiuuyyy

      • Anonyymi

        Mielenkiintoisesti mä tunnistin tämmösten tapahtumien riskin jo vuosia sitten.
        Mulle tuli mieleen ihmisten puheista kriisipuhelimessa, että sellaisissa puheiden sisällöissähän olisi riski siihenm että lääkäri voitaisiin saada vahingpssa vahingiittamaan potilasta ulkopuolelta tulleen manipuloinnin seurauksena. Siksi mulle seurasi epämiellyttäviä kokemuksia niistä puheuista, koska vaistosin sellaisia epömiellyttäviä sisältöjä., jotka ei tuntuneet kovin hyväntahtoisille vaan emotionaalisille hyökkäyksille.
        Arvelin kuitenkin ajatuskuvion jäävän emotionaaliselle tasolle,
        Mutta suureksi yllätyksekseni eräänä päivänä vuosia myöhemmin se olikin siinä edessäni konkreettisena riskitilanteena.

        poiuiuuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielenkiintoisesti mä tunnistin tämmösten tapahtumien riskin jo vuosia sitten.
        Mulle tuli mieleen ihmisten puheista kriisipuhelimessa, että sellaisissa puheiden sisällöissähän olisi riski siihenm että lääkäri voitaisiin saada vahingpssa vahingiittamaan potilasta ulkopuolelta tulleen manipuloinnin seurauksena. Siksi mulle seurasi epämiellyttäviä kokemuksia niistä puheuista, koska vaistosin sellaisia epömiellyttäviä sisältöjä., jotka ei tuntuneet kovin hyväntahtoisille vaan emotionaalisille hyökkäyksille.
        Arvelin kuitenkin ajatuskuvion jäävän emotionaaliselle tasolle,
        Mutta suureksi yllätyksekseni eräänä päivänä vuosia myöhemmin se olikin siinä edessäni konkreettisena riskitilanteena.

        poiuiuuu

        Mut jos joku mun asian tuntien ja tietäen suunnittelee tarkoituksellisesti sosiaalista peliä tuottaakseen jollekin virheen, joka vahingoittaisi mun kehoa, niin eiks se ookin rikos...



        ppoiiuuuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mut jos joku mun asian tuntien ja tietäen suunnittelee tarkoituksellisesti sosiaalista peliä tuottaakseen jollekin virheen, joka vahingoittaisi mun kehoa, niin eiks se ookin rikos...



        ppoiiuuuu

        En kehdannu sanoa näin selkeesti ääneen niin kauan kun ilmiö oli vasta olemassa abstraktilla tasolla koska mut olis leimattu olemattoman höpöttäjäksi. mutta nyt kun nää on konkreettisesti tapahtuneet...niin että näin...yllättää jälleen kerran omien aavistelujeni tarkka paikkansapitävyys



        poiuuyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En kehdannu sanoa näin selkeesti ääneen niin kauan kun ilmiö oli vasta olemassa abstraktilla tasolla koska mut olis leimattu olemattoman höpöttäjäksi. mutta nyt kun nää on konkreettisesti tapahtuneet...niin että näin...yllättää jälleen kerran omien aavistelujeni tarkka paikkansapitävyys



        poiuuyy

        Ja mitä tästä tarkuudestani kannattaa päätellä on se, että lääkärin kannattaa pitää varteenotettavana kuvaustani eräästä solutason asiasta, jollaisiin perehtymistä olen aloitellut. ..johon yksi lääkäri joo suutahti: "Tää menee jo tosi tieteelliseksi!"
        Kyllä kyllä nimenomaan ja sitä tietä vaivassa saa parhaan tuloksen...jos lääkäri auttaa siinä tieteellisesti solutason ilmiöitä tarkastellen...


        ppoiiuyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja mitä tästä tarkuudestani kannattaa päätellä on se, että lääkärin kannattaa pitää varteenotettavana kuvaustani eräästä solutason asiasta, jollaisiin perehtymistä olen aloitellut. ..johon yksi lääkäri joo suutahti: "Tää menee jo tosi tieteelliseksi!"
        Kyllä kyllä nimenomaan ja sitä tietä vaivassa saa parhaan tuloksen...jos lääkäri auttaa siinä tieteellisesti solutason ilmiöitä tarkastellen...


        ppoiiuyy

        Ei asiantuntijoilla pitäisi olla mitään riskiä suhtautua tutkimuksiini vakavasti.
        Niissä mä en todellakaan aio epäonnistua. Ne mä teen perusteellisesti.



        poiuyyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei asiantuntijoilla pitäisi olla mitään riskiä suhtautua tutkimuksiini vakavasti.
        Niissä mä en todellakaan aio epäonnistua. Ne mä teen perusteellisesti.



        poiuyyyy

        Mä oon kerran yhdessä asiassa erehtynyt, mutta se ei ollut tutkimus, vaan sosiaalinen tilanne jossa mulla ei olut mahdollisuutta saada kuumeisesti tarvitsemaani informaatiota tutkimuksen onnistumiseen ja pyysun apua saadakseni sen informaation ja minulta nimenomaisestoi estettiin sen tarvitsemani informaation saaminen . Tuon käyttäminen tutkumisteni vähättelyyn ei ole reilua, Kaksi kertaa olen ravoitellut minulta puuttuvaa tietoa ja noita tilanteita on sutten käytetty mua vastaan. Mutta noita ei voi verrata tutkimuksiini, kosjka tutkimustulos on eri asia kuin puuttuvan tiedon tavoittelutilanne tehdäkseen onnistuneen tutkimustuloksen. Mutta en saanut sitä tietoa vaan jouduin vaikeuksiin sitä tavoitellessani


        poiuyyyyy


        popiuuuuuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mä oon kerran yhdessä asiassa erehtynyt, mutta se ei ollut tutkimus, vaan sosiaalinen tilanne jossa mulla ei olut mahdollisuutta saada kuumeisesti tarvitsemaani informaatiota tutkimuksen onnistumiseen ja pyysun apua saadakseni sen informaation ja minulta nimenomaisestoi estettiin sen tarvitsemani informaation saaminen . Tuon käyttäminen tutkumisteni vähättelyyn ei ole reilua, Kaksi kertaa olen ravoitellut minulta puuttuvaa tietoa ja noita tilanteita on sutten käytetty mua vastaan. Mutta noita ei voi verrata tutkimuksiini, kosjka tutkimustulos on eri asia kuin puuttuvan tiedon tavoittelutilanne tehdäkseen onnistuneen tutkimustuloksen. Mutta en saanut sitä tietoa vaan jouduin vaikeuksiin sitä tavoitellessani


        poiuyyyyy


        popiuuuuuu

        Toinen kera jossa mut saatiin sanomaan väärin oli sellainen jossa ensin antamani puolittainen tutkimustulos kumottiin perustelujani tutkimatta....
        sien seurauksena aloin tutkia väärää vaihtoehtoa, koska mut oli syyllistetty oikeansuuntaisen tutkimukseni alusta. ja nyt sitten sitä väärää käytettään mua vastaab, kun mut oli ensin puolipakotettu luopuun oikeammasta, ei reilua

        popuuuyuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toinen kera jossa mut saatiin sanomaan väärin oli sellainen jossa ensin antamani puolittainen tutkimustulos kumottiin perustelujani tutkimatta....
        sien seurauksena aloin tutkia väärää vaihtoehtoa, koska mut oli syyllistetty oikeansuuntaisen tutkimukseni alusta. ja nyt sitten sitä väärää käytettään mua vastaab, kun mut oli ensin puolipakotettu luopuun oikeammasta, ei reilua

        popuuuyuu

        Mutta jos mentäs mun omaa tutkimuslinjaa tämmösiä virheitä ei luultavasti tulis


        poiuuyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta jos mentäs mun omaa tutkimuslinjaa tämmösiä virheitä ei luultavasti tulis


        poiuuyyy

        Mä otan täyden vastuun tutkimuksistani jotka saan aitoina esittää ja ne vakavasti tarkistetaan. Tarkistaja saa olla vaikka kuinka tarkka asiantuntija


        ppoiuuuu


    • Anonyymi

      Nää tilanteet joissa mut on saatu näyttään oudolle on kaikki sellaisia,, joissa muklta on aito asianmukainen ilmaisu toisten toimesta estetty tavalla tai toisella


      poiuyyy

      • Anonyymi

        ne tekee mulle tuota koska mä oon siitä hämmentävä ihminen että mä osaan tehdä tarkkoja tutkimuksia omilla metodeilla...


        poiuyuyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ne tekee mulle tuota koska mä oon siitä hämmentävä ihminen että mä osaan tehdä tarkkoja tutkimuksia omilla metodeilla...


        poiuyuyyy

        Ehkä toi on se mun "aspergererityislahja"...
        autismniinhan voi liittyä outoja kykyjä...toi on varmaan se mun...


        poiuyyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkä toi on se mun "aspergererityislahja"...
        autismniinhan voi liittyä outoja kykyjä...toi on varmaan se mun...


        poiuyyyy

        Ja mitä he ei ymmärtänut tämmösesä "autismista" kriisupuhelimessa on se että mä ymmärrän ylipäätäänkin asiat ja ilmiöt vain tutkimusten kautta.
        Sen jutun on pakko olla tieteellisen loogista, jotta se soveltuu mun päälle,


        pouiuyyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja mitä he ei ymmärtänut tämmösesä "autismista" kriisupuhelimessa on se että mä ymmärrän ylipäätäänkin asiat ja ilmiöt vain tutkimusten kautta.
        Sen jutun on pakko olla tieteellisen loogista, jotta se soveltuu mun päälle,


        pouiuyyyy

        Siis tottahan mun tutkimus on laadukasta kun en osaakaan tai ymmärrä mitään muuta ku tutkimusta



        pouyuyyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis tottahan mun tutkimus on laadukasta kun en osaakaan tai ymmärrä mitään muuta ku tutkimusta



        pouyuyyyy

        Ja joo mä en kestänyt sitä kun osallistuin yksiin henkimaailman keskusteluihin ja se ei täyttäny mun tieteellisiä kriteerejä kaikilta osin. niin yksinäinen tutkimus jatkuu.

        poiuyyuy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja joo mä en kestänyt sitä kun osallistuin yksiin henkimaailman keskusteluihin ja se ei täyttäny mun tieteellisiä kriteerejä kaikilta osin. niin yksinäinen tutkimus jatkuu.

        poiuyyuy

        Tää on ollut aina täåä mun persoona:
        ehdottomat tieteelliset kriteerit samalla ku oon henkiolentoihin erikoistunut taiteilija.
        Eikä mua saa mun nimiin pakottaa mihinkään typerämpään keskusteluun.

        Voimme puhuu joko tieteellisesti tai sitten voimme puhua taiteesta...
        mutta ei virallisista lohikäärmeistä....
        irrationaalisuus on pahan tie....


        poiuuyyy


    • Anonyymi

      Ei oo reilua kääntää asiaa niin että koska oon hyvä tutkiin asioita minua ei kuunnella keskivertohölöttäjän vertaa omassa asiassani



      popiuuu

      • Anonyymi

        Kirjamellisesti tämä soopa sai alkunsa siitä kun vuosia sitten minun ja erään oikeusoppineen välisiin yksityiselämän puolella käytyihin keskusteluihin sekoitettiin "hirviöt" ja kysyin oikeesti nauraen:;´"Onko nykyään hirviölakikin?"

        pouiyyyyt


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirjamellisesti tämä soopa sai alkunsa siitä kun vuosia sitten minun ja erään oikeusoppineen välisiin yksityiselämän puolella käytyihin keskusteluihin sekoitettiin "hirviöt" ja kysyin oikeesti nauraen:;´"Onko nykyään hirviölakikin?"

        pouiyyyyt

        Sit kerran mä kerroin samalle oikeusoppineelle tilaamastani taidekirjasta missä oli kaikkea kaunista henkevää ja hän oli silleen melkeen vähän kateellisen kuuloisena että ai että sulla on tollasia,,,


        ppioiuuuuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sit kerran mä kerroin samalle oikeusoppineelle tilaamastani taidekirjasta missä oli kaikkea kaunista henkevää ja hän oli silleen melkeen vähän kateellisen kuuloisena että ai että sulla on tollasia,,,


        ppioiuuuuu

        Sivuhuomautuksena vielä että en kuitenkaan tarkoita sitä ettei sanaa lohikäärme saisi olla missään virallisessa tekstissä missään merkityksessä. Poikkeuksia voi löytää missä yhteydessä sana lohikäärme voi asianmukaisesti ilmetä virallisessa tekstissä esim jossakin kulttuuria käsittelevässä tai muussa yhteydessä.


        poiiuuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sivuhuomautuksena vielä että en kuitenkaan tarkoita sitä ettei sanaa lohikäärme saisi olla missään virallisessa tekstissä missään merkityksessä. Poikkeuksia voi löytää missä yhteydessä sana lohikäärme voi asianmukaisesti ilmetä virallisessa tekstissä esim jossakin kulttuuria käsittelevässä tai muussa yhteydessä.


        poiiuuu

        Siis huom! Mun molemmat virheelliset kommentit on tapahtuneet sen jälkeen kun mun oikea kanta on kumottu ilman perusteita voimalla,. Sillöä perusteella ei ole oikeudenmukaista väittää että minä olisin virheellinen henkilö ,kun yritän palauttaa alunpperöiseen kantaani ilmiöiden näyttäytyessä näkyvämmin sinnepäin


        pouuyyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis huom! Mun molemmat virheelliset kommentit on tapahtuneet sen jälkeen kun mun oikea kanta on kumottu ilman perusteita voimalla,. Sillöä perusteella ei ole oikeudenmukaista väittää että minä olisin virheellinen henkilö ,kun yritän palauttaa alunpperöiseen kantaani ilmiöiden näyttäytyessä näkyvämmin sinnepäin


        pouuyyyy

        Ja muutenkin aika ankaraa jos on löytynyt elämässä tyyliin kaksi virhettä mistä on saatu kiinni ja niihenkin oon päätynyt kun ensin mun oikea kanta on väkipakolla kumottu.

        pouyyttt


    • Anonyymi

      Tollasesta suunnilleen "kuolemantuomioko" ? ja vielä kun noissa virhetilanteussakjin kuitenkin motiivi on ollut hyväntahtoinen ja ajateltu päämäätä eettinen

      poiuiuu

      • Anonyymi

        Ei ole helppoo olla oikeessa jos ensin väkisin on pakotettu oleen väärässä, sitten estetty saamasta tarvitsemaansa tietoa, sitten estetty ilmaisemasrta itseään omalla tavallaan, siis vuoropuheluasetelma aseteltu niinn että suunnilleen laitettu sanat suuhun vielä ja sitten vielä kirjaukseen ne muutettu sanotusta eriksi uudella tulkinnalla.


        poiuyyyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole helppoo olla oikeessa jos ensin väkisin on pakotettu oleen väärässä, sitten estetty saamasta tarvitsemaansa tietoa, sitten estetty ilmaisemasrta itseään omalla tavallaan, siis vuoropuheluasetelma aseteltu niinn että suunnilleen laitettu sanat suuhun vielä ja sitten vielä kirjaukseen ne muutettu sanotusta eriksi uudella tulkinnalla.


        poiuyyyyy

        Mutta kyseisetr hullunkuriset virheet ovat täysin loogisesti selitettävissä, kun käydään tiedonkulun koko pitkä kommunikaatioketju läpi alusta loppuun.


        poiuyyyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta kyseisetr hullunkuriset virheet ovat täysin loogisesti selitettävissä, kun käydään tiedonkulun koko pitkä kommunikaatioketju läpi alusta loppuun.


        poiuyyyyy

        Mutta kannattaako tosiaan elämä uhrata semmoseen ?
        Voisko vaan todetta että virhe ja vetästä ne sieltä minuutissa veke ja jatkaa oikeaa tietä?


        pouyyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta kannattaako tosiaan elämä uhrata semmoseen ?
        Voisko vaan todetta että virhe ja vetästä ne sieltä minuutissa veke ja jatkaa oikeaa tietä?


        pouyyyy

        Tai jos vaikka multa itseltä pääsis joku sammakko suusta jonkun kidutuksen keskellä niin enkä mä mitenkjään voi korjata sitä ilmottaa että se on sammakko , joten siihen ei pidä perustaa ?
        Väkipakolla pitäisi jatkaa sammakkoperustaisia juttuja vaikka ne olisi sammokaksi havaittu?

        ppoiuyuyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tai jos vaikka multa itseltä pääsis joku sammakko suusta jonkun kidutuksen keskellä niin enkä mä mitenkjään voi korjata sitä ilmottaa että se on sammakko , joten siihen ei pidä perustaa ?
        Väkipakolla pitäisi jatkaa sammakkoperustaisia juttuja vaikka ne olisi sammokaksi havaittu?

        ppoiuyuyy

        Siis eikö itse voi mitään omaa sanomaansa korjata? Että jos pääsis sammakko niin se on sitten lopun ikää sitä sammakkoa, vaikka kaikiki tiedämme että oli sammakko ? Mä en pidä rommosta ajattelua kovin loogisena. Vaan että kaiki sammakot pois heti kun ne huomataan, on loogista

        poiuuyyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis eikö itse voi mitään omaa sanomaansa korjata? Että jos pääsis sammakko niin se on sitten lopun ikää sitä sammakkoa, vaikka kaikiki tiedämme että oli sammakko ? Mä en pidä rommosta ajattelua kovin loogisena. Vaan että kaiki sammakot pois heti kun ne huomataan, on loogista

        poiuuyyyy

        Jos koetaan että tapahtuneen virheen pitää näkyä, niin näkyyhän se sieltä jostain välilehdeltä kuitenkin.


        ppiuuuyuyuy


    • Anonyymi

      Eiköhän jopa pyhimyksille tapahdu virheitä


      poiuyyyuu

      • Anonyymi

        Joten ei teidän tarvii olla häpeissänne niistä virheistänne niinkun en mäkään pidä itseeni yhtään huonompana ihmisenä sen sammakon takia,


        ppoiuyyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joten ei teidän tarvii olla häpeissänne niistä virheistänne niinkun en mäkään pidä itseeni yhtään huonompana ihmisenä sen sammakon takia,


        ppoiuyyyy

        Se on se häpeä kun vaan turhaan saa käyttäytyyn narsistiseskin jotkut ihmiset,


        pouyytyty


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on se häpeä kun vaan turhaan saa käyttäytyyn narsistiseskin jotkut ihmiset,


        pouyytyty

        Yhteen käsittämättömään epäloogisuuteen sortuu joukoittain jopa älykkäitä ihmisiä:
        Nimittäin että heiltä jää ajattelematta että virheen peittelty johtaa aina uuteen ja uuteen yhä pahempaan virheeseen yleensä,

        poiuyyyuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yhteen käsittämättömään epäloogisuuteen sortuu joukoittain jopa älykkäitä ihmisiä:
        Nimittäin että heiltä jää ajattelematta että virheen peittelty johtaa aina uuteen ja uuteen yhä pahempaan virheeseen yleensä,

        poiuyyyuu

        Mä voin kuuluttaa kaikki virheeni vaikka julkisesti.
        Saisinkos korjata ne?


        piuuyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mä voin kuuluttaa kaikki virheeni vaikka julkisesti.
        Saisinkos korjata ne?


        piuuyyy

        Onneks joukkoon mahtuu aktiivisia virheenkorjaajiakin,.


        poiygttyuhy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onneks joukkoon mahtuu aktiivisia virheenkorjaajiakin,.


        poiygttyuhy

        Eikö ihmiset ole ymmärtäneet että virheenkorjaajat tekevät hyviä tekoja vaikkei heistä tykättäisikään.

        Mä en uskaltanut korjata mielestäni havaitsemaani professorin erehdystä vaan menin mukaan siihen. Se oli kyllä epäreilua minulta. Oon korjannut asian ja nyt on parempi olla,

        poiuyttyuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö ihmiset ole ymmärtäneet että virheenkorjaajat tekevät hyviä tekoja vaikkei heistä tykättäisikään.

        Mä en uskaltanut korjata mielestäni havaitsemaani professorin erehdystä vaan menin mukaan siihen. Se oli kyllä epäreilua minulta. Oon korjannut asian ja nyt on parempi olla,

        poiuyttyuu

        En pidä laikaan hyvänä kriisiopuhelingvastaajien systeemia sanoa hulluille "Joo mä ymmärrän että se onb sulle ihan totta".,
        Jos ei ole totta, pitää sanoo pläjäyttää: "Hei toi ei oo totta, nyt sä oot erehrynyt!"

        pouiuyyuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En pidä laikaan hyvänä kriisiopuhelingvastaajien systeemia sanoa hulluille "Joo mä ymmärrän että se onb sulle ihan totta".,
        Jos ei ole totta, pitää sanoo pläjäyttää: "Hei toi ei oo totta, nyt sä oot erehrynyt!"

        pouiuyyuu

        Eihän hullujen hulluutta pidä' lietsoo.
        Pitää sanoo: "Hei sä oot väärässä" ja peryustella loogisesti.


        pouiuyyyyu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän hullujen hulluutta pidä' lietsoo.
        Pitää sanoo: "Hei sä oot väärässä" ja peryustella loogisesti.


        pouiuyyyyu

        Jos on niin hullu ettei usko viimeisen päälle tarkkoja ja loogisia perusteluja se on sitten eri ongelma.


        poiuyyuuuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos on niin hullu ettei usko viimeisen päälle tarkkoja ja loogisia perusteluja se on sitten eri ongelma.


        poiuyyuuuu

        Mutta arvakkaas millä perusteella mut on leimattu hulluksi?
        Sillä että oon kysynyt että voinko kysyä oikeaa toimintapa toimiakseni oikein!


        poiouuyyuuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta arvakkaas millä perusteella mut on leimattu hulluksi?
        Sillä että oon kysynyt että voinko kysyä oikeaa toimintapa toimiakseni oikein!


        poiouuyyuuu

        siis toimintatapaa


        pooiuiuuu


    • Anonyymi

      Sieltähän poiiuuyytt nimimerkin takaa löytyy palsta ongelmatyyppi. Haluaa kirjoitella pysymällä silti "usvaverkon" takana.
      Olet nettiaddikti; uskot myös paholaiseen tai muihin olkiukkoihin. Sillä moodilla ei nyky-yhteiskunnassa pitkälle pötkitä paljastumatta.

      • Anonyymi

        Sitä on ihmeteltävä, että nettiriippuvuus menee niin pitkälle poiuuxxx nikin kohdalla, että kirjoittaja esiintyy vastakkaisena sukupuolena henkilöllisyyden suojautumiskeinona.

        Nettisäännöissä tämäkin katsotaan kielletyksi. ¤katso nettisäännöt¤.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitä on ihmeteltävä, että nettiriippuvuus menee niin pitkälle poiuuxxx nikin kohdalla, että kirjoittaja esiintyy vastakkaisena sukupuolena henkilöllisyyden suojautumiskeinona.

        Nettisäännöissä tämäkin katsotaan kielletyksi. ¤katso nettisäännöt¤.

        No en kylläkään oo nettiriippuvainen kun just oon ilmottanut aiheen toissijaisuudesta.
        Mä edelleen kirjoitan tänne vain kohtaamieni vääryyksien ja huijareiden takia,

        Ja nainen kyllä olen .. Luulis edes sen verran hahmotusta olevan.



        pouiuuuyy


      • Anonyymi

        Siis mitä häh?

        ppoioii


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis mitä häh?

        ppoioii

        mitähän toi joku hölisee


        mä en ole ketjun aloittaja siellä on pitkästi jonkun muun viestejä


        ppoiuyyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mitähän toi joku hölisee


        mä en ole ketjun aloittaja siellä on pitkästi jonkun muun viestejä


        ppoiuyyyy

        Se tästä vielä puuttuisi että joku sotkisi ja luulisi että ne ois mun


        ppoiuyyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se tästä vielä puuttuisi että joku sotkisi ja luulisi että ne ois mun


        ppoiuyyyy

        Mä vaan nappaswin hältä tuon idean lohikäärmeistä kuvaamaan virallisen ja epävirallisen sekoittamista


        poiyuytt


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mä vaan nappaswin hältä tuon idean lohikäärmeistä kuvaamaan virallisen ja epävirallisen sekoittamista


        poiyuytt

        Mä oon itse vuosia sitten tuonut esiin tän skenaarion kuinka mä saattaisin tulla vahingoitettua sitä kautta, että lääkäri saatettaisiin erehtymään sitä kautta että mun terveydentila ja elämäntarina on varsin poikkeuksellisia ja mutkikkaita ja henkilöitä, jotka ei oo mulle ystävällismielisiä on tietoisia asiasta yksityiskohtaisesti, tuntemattomiakin., Ajattelin asian olevan vain ajatus kaukana konkretiasta.
        Mutta nyt siis sen suuntaista yritystä on oikeesti tapahtunut todistettavasti, Ja lääkäreitä ei oo siihen mukaan mennyt, paitsi jotain pikkusen, mutta sitten hämmentynyt ja kääntynyt kannoillaan. Että täs ois nyt oltava tarkkana. Outo juttu, että oikeesti tuli eteen.

        pooiuuyyyt


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mä oon itse vuosia sitten tuonut esiin tän skenaarion kuinka mä saattaisin tulla vahingoitettua sitä kautta, että lääkäri saatettaisiin erehtymään sitä kautta että mun terveydentila ja elämäntarina on varsin poikkeuksellisia ja mutkikkaita ja henkilöitä, jotka ei oo mulle ystävällismielisiä on tietoisia asiasta yksityiskohtaisesti, tuntemattomiakin., Ajattelin asian olevan vain ajatus kaukana konkretiasta.
        Mutta nyt siis sen suuntaista yritystä on oikeesti tapahtunut todistettavasti, Ja lääkäreitä ei oo siihen mukaan mennyt, paitsi jotain pikkusen, mutta sitten hämmentynyt ja kääntynyt kannoillaan. Että täs ois nyt oltava tarkkana. Outo juttu, että oikeesti tuli eteen.

        pooiuuyyyt

        Joo -o...on ihan oikein hämmentyä, koska tässä' jutussa ei oo kaikki kohdallaan.


        pooiuuyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo -o...on ihan oikein hämmentyä, koska tässä' jutussa ei oo kaikki kohdallaan.


        pooiuuyy

        Siks ois tärkeetä laittaa mahdollisimman tarkasti oikein kohdalleen kaikki pilkutkin.


        pooiuuyyyy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siks ois tärkeetä laittaa mahdollisimman tarkasti oikein kohdalleen kaikki pilkutkin.


        pooiuuyyyy.

        Nyt ei auta ihmisten höpinät että miks sä niin tarkkaan ei kai se nyt oo niin tarkkaa.
        Kyllä se joskus voi olla tarkkaa,

        poiuuyuy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt ei auta ihmisten höpinät että miks sä niin tarkkaan ei kai se nyt oo niin tarkkaa.
        Kyllä se joskus voi olla tarkkaa,

        poiuuyuy

        Minä en kylllä alkaa henkiolentotaiteilijana kuunteleen tän tyylisiä juttuja:
        "Spekuloin asiakkaan mahdollisesti saattaneen kaivella räkää ja tehneen siitä palloja,.,,koska semmosta niin helposti tekee..."


        popoiuyhhyhg


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä en kylllä alkaa henkiolentotaiteilijana kuunteleen tän tyylisiä juttuja:
        "Spekuloin asiakkaan mahdollisesti saattaneen kaivella räkää ja tehneen siitä palloja,.,,koska semmosta niin helposti tekee..."


        popoiuyhhyhg

        Siis tuo oli keksitty vertauskuvallinen esimerkki.


        popiuyyyt


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis tuo oli keksitty vertauskuvallinen esimerkki.


        popiuyyyt

        Ei kauheen tieteellistä.


        popiuuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No en kylläkään oo nettiriippuvainen kun just oon ilmottanut aiheen toissijaisuudesta.
        Mä edelleen kirjoitan tänne vain kohtaamieni vääryyksien ja huijareiden takia,

        Ja nainen kyllä olen .. Luulis edes sen verran hahmotusta olevan.



        pouiuuuyy

        Kouvolan asukasrekisterissä sinä olet syntynyt Karjalan Lumivaarassa, NL:luovutetulla alueella.
        Talvisodan, 105 päivää kestäneen, jälkeen paljon karjalan väestä palasi takaisin kotiseuduilleen. Joutui sieltä jälleen evakkoon kesällä 1941 NL:n julistettua sodan suomelle.
        Syyksi J.Stalin katsoi suomen liittoutumisen Saksan kanssa.

        Jos olet talvisodan jälkeen syntynyt, voisit olla 1939-1941 syntyneitä? Asutte edelleen vaimosi kanssa avioliitossa. Teillä on kaksi poikaa, heilläkin on lapsia.
        Ei netissä kannata anonyyminakaan ihan mahdottomia kertomuksia virittää valeidentineetteineen.

        Tämä on nettisäännöissäkin kielletty.


    • Anonyymi

      Ei tämä poju kirjoittaja ole muuta kuin spämmäävä trolli.

      • Anonyymi

        Kommentti kertoo juuri siitä, että oon niin skarppi että tulee tarvetta tolleen vähätellä mua. Nyttenkin oon löytänyt uuden modernin yhteiskunnallisen ilmiön "viralliset lohikäärmeet", ne on semmosia kuin viralliseen järjestelmään työntyy aukoista mytologisin tarinoin...tulta syoksien ja lentäen virtuaaliavaruudessa, :)

        poiuuuyuy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kommentti kertoo juuri siitä, että oon niin skarppi että tulee tarvetta tolleen vähätellä mua. Nyttenkin oon löytänyt uuden modernin yhteiskunnallisen ilmiön "viralliset lohikäärmeet", ne on semmosia kuin viralliseen järjestelmään työntyy aukoista mytologisin tarinoin...tulta syoksien ja lentäen virtuaaliavaruudessa, :)

        poiuuuyuy

        Arvatkaa mitä hassua ?
        Mä huomasin, että kun joku tuli sanoon mua "pelkäksi trollisiksi", toi sananta on muuttunut mule psykologisesti palkitsevaksi kuin kehu, koska mulle on käyny jo muutaman kerran, että kun mulle tultu voimakkaasti sanoon silleen, oon hetken päästä pienimuotoisesti yllättävästi menestynyt,,, ja joka kerta sitä omn edeltänyt raju väittäminen että oon PELKKÄ trolli, ei siis trolli, vaan just toi PELKKÄ trolli.


        pouiyyyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Arvatkaa mitä hassua ?
        Mä huomasin, että kun joku tuli sanoon mua "pelkäksi trollisiksi", toi sananta on muuttunut mule psykologisesti palkitsevaksi kuin kehu, koska mulle on käyny jo muutaman kerran, että kun mulle tultu voimakkaasti sanoon silleen, oon hetken päästä pienimuotoisesti yllättävästi menestynyt,,, ja joka kerta sitä omn edeltänyt raju väittäminen että oon PELKKÄ trolli, ei siis trolli, vaan just toi PELKKÄ trolli.


        pouiyyyyy

        Noonm ihan oikeesti too on muuttunut mulle assosiaatioksi etttä "kenties jotain hyvää on mulle tiedossa jännää".

        ppoiiiuuiiu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noonm ihan oikeesti too on muuttunut mulle assosiaatioksi etttä "kenties jotain hyvää on mulle tiedossa jännää".

        ppoiiiuuiiu

        Ku oon ottanut muutamia edistysaskelia, AINA niiden välissä on ollut kausi: "oot trolli, pelkkä pelkkä pelkkä trolli.
        Ja käyttävät just vielä aina tuota sanaa trolli...ja pelkkä...vaikka olisivat toisuiaan tuntemjattomia ihmisiä.

        ppioiuuuuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ku oon ottanut muutamia edistysaskelia, AINA niiden välissä on ollut kausi: "oot trolli, pelkkä pelkkä pelkkä trolli.
        Ja käyttävät just vielä aina tuota sanaa trolli...ja pelkkä...vaikka olisivat toisuiaan tuntemjattomia ihmisiä.

        ppioiuuuuu

        Niin mä oon jo alkanut tottuun tähän että tää vuotottelee tälleen, että onnistun jossain ja sit siinä välissä on se välivaihe missä mua pilkataan....

        popiuiuyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin mä oon jo alkanut tottuun tähän että tää vuotottelee tälleen, että onnistun jossain ja sit siinä välissä on se välivaihe missä mua pilkataan....

        popiuiuyyy

        jännä kun se on menny jo jotain neljä jaksoo silleen....onnnistuminrn....pilkkakuoro,,,,,onnistuminen...pilkkakuoro jne. Aina tulosten välissä on tää pelkkä trollivaihe
        ppioiuiuuyu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        jännä kun se on menny jo jotain neljä jaksoo silleen....onnnistuminrn....pilkkakuoro,,,,,onnistuminen...pilkkakuoro jne. Aina tulosten välissä on tää pelkkä trollivaihe
        ppioiuiuuyu

        Eka kertoja kun mua alettiiin sanoa trolliksi ...siis keski-ikäisenä....ko olin nuorena semmonen hyvin vakavamielinen, ei kellään tullut mieleen sanoo mua trolliksi....niin olinyosi hämmästänyt kun keski-ikäisenä mua alettiin kutsua trolliksi.,...eka se oli ihan hirveetä, kun tuntu niin luonteeni vastakohdalle...mutta nytr mä oon opppinut pitään sitä ilmiönä...että joudun aina väliin kuorin eteen joka laulaa trolli trolli...niin mä alan tottuu siihen...ei enää järkytä


        ppoiiuuuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eka kertoja kun mua alettiiin sanoa trolliksi ...siis keski-ikäisenä....ko olin nuorena semmonen hyvin vakavamielinen, ei kellään tullut mieleen sanoo mua trolliksi....niin olinyosi hämmästänyt kun keski-ikäisenä mua alettiin kutsua trolliksi.,...eka se oli ihan hirveetä, kun tuntu niin luonteeni vastakohdalle...mutta nytr mä oon opppinut pitään sitä ilmiönä...että joudun aina väliin kuorin eteen joka laulaa trolli trolli...niin mä alan tottuu siihen...ei enää järkytä


        ppoiiuuuu

        Tää jo ihan melkee kuuluu tähän tää PELKKÄ trolli- juttu.
        Se oli itseasiasa kai joku Aspergeri netissä joka sen ihan ekana keksi....


        ppoiiuuuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tää jo ihan melkee kuuluu tähän tää PELKKÄ trolli- juttu.
        Se oli itseasiasa kai joku Aspergeri netissä joka sen ihan ekana keksi....


        ppoiiuuuu

        sit ku mä kerroin muille että mua on nimitelty trolliksi, niin sit muitakin alkoi tehdä samaa,,,ja sit ku mä kerroin heistä...niin vielä kolmannetkin alkoi...ja lopulta jopa yksi odottamaton henkilö


        ppiuuuuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        sit ku mä kerroin muille että mua on nimitelty trolliksi, niin sit muitakin alkoi tehdä samaa,,,ja sit ku mä kerroin heistä...niin vielä kolmannetkin alkoi...ja lopulta jopa yksi odottamaton henkilö


        ppiuuuuu

        Ton takia "keskustelusapu" ei oikeestaan ole hyödyllistä...koska niinku kriisipuhelimessakin, jos sä kerrot sinne miten sua on kiusattu , ne vastaajat alkaa tehdä samaa...ja juttu paisuu,.,,,niin että sitten rouva puhelimessa päätyi sanomaan "kärpäsestä on kasvanut härkänen". Ton takia mä enm kannata keskusteluapua, kun ei ihmiset osaa hallita omaaa käytöstään.


        ppiuyuyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ton takia "keskustelusapu" ei oikeestaan ole hyödyllistä...koska niinku kriisipuhelimessakin, jos sä kerrot sinne miten sua on kiusattu , ne vastaajat alkaa tehdä samaa...ja juttu paisuu,.,,,niin että sitten rouva puhelimessa päätyi sanomaan "kärpäsestä on kasvanut härkänen". Ton takia mä enm kannata keskusteluapua, kun ei ihmiset osaa hallita omaaa käytöstään.


        ppiuyuyyy

        Joo siis tosiaan mä en kannata keskusteluapua...mulla menee aina sata kertaa paremmin kun en keskustele kenenkään kaa.


        ppiuuyyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo siis tosiaan mä en kannata keskusteluapua...mulla menee aina sata kertaa paremmin kun en keskustele kenenkään kaa.


        ppiuuyyyy

        Erio juttu onm taiteeseeni liittyvät asiaani edistävät keskustelut. Niistä tietenkin tykkään.


        ppoiuyuyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Erio juttu onm taiteeseeni liittyvät asiaani edistävät keskustelut. Niistä tietenkin tykkään.


        ppoiuyuyyy

        Jos mulla ilmenee jotain ongelmia se on oikeestaan vaan merkki siitä että oon äskettäinkeskustellut jonkun kaa,


        ppiuuuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos mulla ilmenee jotain ongelmia se on oikeestaan vaan merkki siitä että oon äskettäinkeskustellut jonkun kaa,


        ppiuuuu

        Ihmiset osaa niinmutkistaa asioita, jotka mä yksinään ajattelen hyvin yksinkertaisesti.
        Mulle on aina soveltunut "psykologiaton" keskustelu , se on paljon yksinkertaisempaa.,


        ppiuyttt


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihmiset osaa niinmutkistaa asioita, jotka mä yksinään ajattelen hyvin yksinkertaisesti.
        Mulle on aina soveltunut "psykologiaton" keskustelu , se on paljon yksinkertaisempaa.,


        ppiuyttt

        Tarkoitan ennen kaikkia psykologiaton ajattelu.
        Se on loogisempaa.


        poiuuyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkoitan ennen kaikkia psykologiaton ajattelu.
        Se on loogisempaa.


        poiuuyyy

        aikoinaan jotkut pilkksas mua ettei mulla oo psyykettä ollenkaan...

        se on mulle paljon parempi elämäntapa...en mä tarvii niin kauheesti mitään psyykettä vaivoikseni


        ppoiuuyyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        aikoinaan jotkut pilkksas mua ettei mulla oo psyykettä ollenkaan...

        se on mulle paljon parempi elämäntapa...en mä tarvii niin kauheesti mitään psyykettä vaivoikseni


        ppoiuuyyyy

        Tykkään semmosesta superloogisesta neurotieteellisestä ajattelusta ilman mitään psyykettä-.


        popiuuuyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tykkään semmosesta superloogisesta neurotieteellisestä ajattelusta ilman mitään psyykettä-.


        popiuuuyyy

        Ne psykologiat on kans just niitä ylimääräisiä lohikäärmeitä, koska psykologia on arjessa menny epätieteelliseksi


        popiuuyuy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ne psykologiat on kans just niitä ylimääräisiä lohikäärmeitä, koska psykologia on arjessa menny epätieteelliseksi


        popiuuyuy

        Kailenlaiset psyykediagnoosit vissiin jo sisältyy yleiseen nykyslangiin.

        popiiuuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kailenlaiset psyykediagnoosit vissiin jo sisältyy yleiseen nykyslangiin.

        popiiuuu

        Nyt kuitenkin siirryn lohiläärmeistä arkeen.

        Shamaanikurssillakin sit aina palattiin arkeen kun oli rummutuksen tahtiin menty ylisiin ja alisiin. Vissiin useampikin taiteilija sai taideideoitaan noilla "matkoilla".

        popoiuyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt kuitenkin siirryn lohiläärmeistä arkeen.

        Shamaanikurssillakin sit aina palattiin arkeen kun oli rummutuksen tahtiin menty ylisiin ja alisiin. Vissiin useampikin taiteilija sai taideideoitaan noilla "matkoilla".

        popoiuyy

        Yhteiskuntaluokista puheenollen, entäs mä, joka pohjimmaisena harrastan eliittiharrastuksia,,,Sikshän mä joudunkin aina välillä tosi outoihin tilanteisiin,,,

        pooiiuyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yhteiskuntaluokista puheenollen, entäs mä, joka pohjimmaisena harrastan eliittiharrastuksia,,,Sikshän mä joudunkin aina välillä tosi outoihin tilanteisiin,,,

        pooiiuyy

        Tosta syystä lienenkin saanut sen Aspergerluokituksen ...kun aspergereilla ei ole tavanomaista yhteiskuntaluokkien ajattelutapaa,.,,


        poiuyyyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tosta syystä lienenkin saanut sen Aspergerluokituksen ...kun aspergereilla ei ole tavanomaista yhteiskuntaluokkien ajattelutapaa,.,,


        poiuyyyyy

        Ihmiset on sanoneet minusta aina ettei he osaa määritellä mua.
        Aikoinaan yks tuttu sanoi kävelyllä pohtineensa että mikä minä oikein oon (kuten muutkin tuttavani), Sit hän sanoi että hän teki johtopäätelmän että oon taiteilija.



        poiuiuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihmiset on sanoneet minusta aina ettei he osaa määritellä mua.
        Aikoinaan yks tuttu sanoi kävelyllä pohtineensa että mikä minä oikein oon (kuten muutkin tuttavani), Sit hän sanoi että hän teki johtopäätelmän että oon taiteilija.



        poiuiuu

        niin sit kansa sortaa mua eliittiharrastusten takia niin ettei niitä hyväksytä kriisipuhelimessa ja mut laitetaan pohjimmaiseksi


        popioiuuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        niin sit kansa sortaa mua eliittiharrastusten takia niin ettei niitä hyväksytä kriisipuhelimessa ja mut laitetaan pohjimmaiseksi


        popioiuuu

        Mä puhun yhtä luontevasti niin kuninkaalle kuin kerjälaiselle yhtään kummeksumatta.

        Siks tykkään taiteesta ku sen ympärille voi luontevasto kokoontuu kuninkaat ja kerjäläiset


        poiuuyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mä puhun yhtä luontevasti niin kuninkaalle kuin kerjälaiselle yhtään kummeksumatta.

        Siks tykkään taiteesta ku sen ympärille voi luontevasto kokoontuu kuninkaat ja kerjäläiset


        poiuuyy

        Ei mulö oo mitään kumpiakaan vastaan.


        poiuyuyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei mulö oo mitään kumpiakaan vastaan.


        poiuyuyy

        Mut mä luotan kyllä eniten niihin, jotka ovat perehtyneet etiikan saloihin.


        poiuuyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mut mä luotan kyllä eniten niihin, jotka ovat perehtyneet etiikan saloihin.


        poiuuyyy

        Mut mä oon saanut tosi reilun vaikutelman avoimesta yliopistosta,
        Siellä ei välitetä onko rikas vai köyhä tai kenen ryhmää, vaan ihan vaan sisällön mukaan näyttäs menevän arviointi.

        poiiuuuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mut mä oon saanut tosi reilun vaikutelman avoimesta yliopistosta,
        Siellä ei välitetä onko rikas vai köyhä tai kenen ryhmää, vaan ihan vaan sisällön mukaan näyttäs menevän arviointi.

        poiiuuuu

        Kyllä yliopistoissakin virtaavat ja vaikuttavat trendit, arvot ja normit joiden sisällä olisi ns. turvallista pysytellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä yliopistoissakin virtaavat ja vaikuttavat trendit, arvot ja normit joiden sisällä olisi ns. turvallista pysytellä.

        No mä oon vissiin sitten hyvin trendeissä sisällä :)


        ppiuyytt


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No mä oon vissiin sitten hyvin trendeissä sisällä :)


        ppiuyytt

        Ei ku siis mä oon kokenut että se on paras paikka jos haluaa kehittää jotain ihan uutta.


        ppiouyyyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ku siis mä oon kokenut että se on paras paikka jos haluaa kehittää jotain ihan uutta.


        ppiouyyyy

        Mä muistelenm betytä jotain yliopisyokurrsei olis mainostettukin jotenkin sileen bettä uutta ajattelua...



        poiuyytyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mä muistelenm betytä jotain yliopisyokurrsei olis mainostettukin jotenkin sileen bettä uutta ajattelua...



        poiuyytyy

        Joka paikasa muualla vaadotaan että kaiken pitää olla jotain samaa vanhaa, mutta yliopisyossa saa tehdä innovaatyioita ja siihen jopa kannustetaan. Näin mä oon kokenmut.


        pouyytyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joka paikasa muualla vaadotaan että kaiken pitää olla jotain samaa vanhaa, mutta yliopisyossa saa tehdä innovaatyioita ja siihen jopa kannustetaan. Näin mä oon kokenmut.


        pouyytyy

        Ku mä oon kauheen innokas uuden keksijä ja kehittelijä-


        poiuuyhy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ku mä oon kauheen innokas uuden keksijä ja kehittelijä-


        poiuuyhy

        En oo pyhimys. Mutta pidän äärettömän halpamaisena mulle tehtyjä asioita ja aion vetäytyä sivuun ihmisistä, joiden kanssa semmoisen tason aiheet ovat aiheina. En arvosta keskusteluja joita päädyin käymään. Haluan elämääni henkistä arvokkuutta, se on mulle ykkösasia,. Kiitoksia.


        pouytytyty


    • Anonyymi

      En viitti enää puhua kaikenmaailman ihmisten kanssa jottei empatiakykyni johdosta joudu kokeen semmoisia henkisiä pohjalukemia,.


      pouyttt

      • Anonyymi

        Eipä kannata arvokkaita elämänhetkiä hukata kenen kanssa sattuu puhumiseen.
        Nyt minä sen ymmärrän että ihmisen pitää oppia arvostamaan itseään niin, että pitää sanojaan helminään ja avaa suunsa vsain riittävän arvokkaiden läsnäollessa.....säilyrrääkseen henkisen arvokkuutensa eläm'ässä.


        poiuyuy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä kannata arvokkaita elämänhetkiä hukata kenen kanssa sattuu puhumiseen.
        Nyt minä sen ymmärrän että ihmisen pitää oppia arvostamaan itseään niin, että pitää sanojaan helminään ja avaa suunsa vsain riittävän arvokkaiden läsnäollessa.....säilyrrääkseen henkisen arvokkuutensa eläm'ässä.


        poiuyuy

        Tämä kohtelu ei ole ollut enää ihmisarvon mukaista.
        Nykyään vaaditaan vajaaälyistä puhetapaa , ei kiinnosta osallistua.



        pouiyytyt


    • Anonyymi

      En kysy enää keneltäkään mitään, jotta säilyy ihmisarvo.
      Tästä menosya puuttuu henkinen arvokkuus. Eikö se vaivaa muita?


      ppiyttt

      • Anonyymi

        Onnels Jumalalta mikään maailman peittely ei peitä milliäkään totuudesta vaikka ihmiset tekisi mitä peitelläkseen.


        poiuuyy


    • Anonyymi

      Auttaisiko vähän maanläheisempi lähestymistapa. Edes ripaus loogisuutta, rationaalista ajattelua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 130
      3554
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      94
      3269
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2408
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1841
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1569
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1486
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1451
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1400
    Aihe